13:44 - 04/02/2021

Cathepsin L..Την προσοχη σου εδω τωρα!!!!

Διαφημίσεις

Cathepsin L..εμποδιζει την δημιουργια ογκογονιδιου …και κανει και πολλα ακομα αλλα θα μεινω μονο σε αυτο !

Αν ενας ανθρωπος με καποιο τροπο εχει απενεργοποιημενη η μπλοκαρισμενη την Cathepsin L τοτε θα πρεπει να ανυσηχει παρα πολυ για την υγεια του , για το ποσο ευκολα θα μπορει να εμφανισει ογκους κοκ!

ΠΡΙΝ κανεις το οποιο εμβολιο εχεις αποφασισει να κανεις θα πρεπει να κανεις εξεταση αν εισαι οκ σε αυτο το θεμα , αν η Cathepsin L ειναι καλα και λειτουργει !

Οταν κανεις το εμβολιο θα πρεπει να ξανακανεις εξεταση να δεις αν εχει απορυθμιστει η μπλοκαριστει η Cathepsin L ..για να γνωριζεις ποιον πρεπει να κρεμασεις αναποδα !

Δεν νομιζω να μην ειμαι κατανοητος και εδω ετσι δεν ειναι ;;;!!…

Τωρα οποιος πηγε και εκανε το οποιο εμβολιο σωτηριας αυτην την εποχη να κανει την συγκεκριμενη εξεταση και να μας στειλει τα αποτελεσματα ! Θελουμε πολυ να μαθουμε το ποσσοστο ..αν αυτο υπαρχει βεβαια… μιλωντας τον ορθο πολιτικο λογο …που θα εχει προβλημα , απενεργοποιημενη η μπλοκαρισμενη την Cathepsin L …!

Πιο ξεκαθαρα δεν γινεται ..βαλε το νου σε λειτουργια !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ολοι θελουν κρεμανσμα.Μεσα στα νοσοκομεια υπαρχουν μενγκελικοι και ιπποκρατικοι(μουγγοι)

  2. Και παλι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Κάποια επιστημονική αναφορά σε όλα αυτά υπάρχει; Μην πανικοβάλλετε τον κόσμο έτσι αυθαίρετα. Θέλουμε αναλυτικά στοιχεία. Που βασίζεται η ανησυχία σας; Σας το είπε κάποιος φίλος; Κάποιος ερευνητής; Σας παρακαλώ μη μας πανικοβάλλετε έτσι αυθαίρετα. Δε το λέω για να σε αμφισβητήσω Stranger. Στοιχεία θέλουμε.

    • Κατοχικά Νέα 02/04/2021 @ 7:16 ΜΜ

      Και εμεις στοιχεια θελουμε για αυτο ζηταμε αυτο , ειναι συγκεκριμενο αυτο που ζηταμε …αν ειχαμε τα αναγκαια στοιχεια τωρα θα ειχε τελειωσει το παιχνιδι ..αν μπορουσαμε να κανουμε ελεγχο σε ολους οσους εμβολιαστηκαν θα ειχαμε στοιχεια θετικα η αρνητικα ! Παμε τωρα απο την αναποδη ..Εμεις πανικοβαλουμε τον κοσμο ; Αληθεια τωρα ;Σε τι τον πανικοβαλουμε εμεις και οχι η κυβερνηση δηλαδη ;… Πως το ξεκινας ετσι το αφηγημα σου … ; Εγω σου λεω κανε αυτη την εξεταση για ενα εμβολιο που αλοι σε βαζουν να κανεις ..και λες μην πανικοβαλω τον κοσμο;;

  4. Spiros Tsiskakis 02/04/2021 @ 8:51 ΜΜ

    Δεν μπορώ άλλο αδερφέ μου..δεν παίρνει κανένας χαμπάρι το τι γίνετε..Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν..τι μου λες..Εδω δεν μπορώ να πείσω την οικογένεια μου για ολα αυτά και νιώθω ηλίθιος η είμαι ηλίθιος τελικά..Ειμαι σε απόγνωση.Μόνη μου παρηγοριά ειναι τα αεροπλάνα που δεν εχουν περάσει ΚΤΕΟ και κλάνουν παγάκια και είμαστε νταγκλα ολοι μέρα..ανέβηκε το ποσοστό που θέλουν το εμβόλιο…άστα..χανόμαστε..κουβεντιαζω και ……Αρνητες πριν θετικοί τώρα δεν υπάρχει σωτηρία…ΛΥΠΑΜΑΙ..

  5. Stranger, Απάντηση γιατρού από το οικογενειακό μου περιβάλλον, και δεν είναι από αυτούς που φαντάζεσαι, σου στέλνω το κείμενο όπως ακριβώς μου το εστειλε, Αν θες διασταύρωσε την πληροφορία και με άλλους γιατρούς και κάνε ότι νομίζεις να ενημερώσεις τον κόσμο η όχι. Θα στο στειλω σε 2 η και 3 δοσεις γιατι δεν το παιρνει με μια φορα.

  6. Stranger, Απάντηση γιατρού από το οικογενειακό μου περιβάλλον, και δεν είναι από αυτούς που φαντάζεσαι, σου στέλνω το κείμενο όπως ακριβώς μου το εστειλε. Αν θες διασταύρωσε την πληροφορία και με άλλους γιατρούς και κάνε ότι νομίζεις να ενημερώσεις τον κόσμο η όχι.
    Η Cathepsin L είναι ένζυμο μιας ευρύτερης οικογένειας Cathepsin και συμμετέχει είτε θετικά είτε αρνητικά σε άπειρα πράγματα! Κ εννοείται όχι μονης της, ένα ένζυμο είναι, βρίσκεται κυρίως στα λυσοσωματα των κυττάρων μας και συμμετέχει

  7. σε μια αλληλουχία αντιδράσεων με εκατοντάδες αλλά ένζυμα κάθε φορά, διαφορετικά ανάλογα και την ασθενεια/περίπτωση! σχετίζεται πολύ το ανοσοποιητικο, ισχύει! Και προφανώς μπορείς μετρήσεις τα πάντα αλλά είναι πολύ εξειδικευμένο κάτι τέτοιο, το να μετρήσεις την ποσότητα ενός ενζύμου αλλά να αξιολογήσεις και την δράση του, είναι μια απλοϊκή τοποθέτηση!

  8. Σιγά που σε τόσο λίγο χρόνο μπόρεσαν κ μελέτησαν όλες τις αντιδράσεις που συμβαίνουν στα κύτταρα του ανθρώπου όταν μολυνθεί από τον κορωνα η όταν κάνει το εμβόλιο! Και μπόρεσαν κιόλας από τα εκατοντάδες μόρια και ουσίες που εμπλέκονται να καταλήξουν και σε συγκεκριμένη ουσία! Η καθεψινη είναι γνωστό ότι εμπλέκεται και στις λοιμώξεις και στην καρκινογενεση,

  9. υπάρχει σε πάρα πολλά διαφορετικά είδη κυττάρων αλλά είναι ένας κόκκος άμμου σε μια μεγάλη παραλία για να σου δώσω να καταλάβεις πόσα άλλα ακόμα μόρια εμπλέκονται σε κάθε αντίδραση! Εξέταση ρουτίνας του στυλ πάω κ δίνω αίμα και μου μετράνε καθεψινη εννοείται πως δεν υπάρχει! Άρα η πρόταση του να πάει κάποιος να δει αν έχει καθεψινη, να την μετρήσει είναι άκυρη.

  10. Ακριβώς αυτό.Μπαινεις σε σελίδες σκέψης και μετά ανοίγεις τηλεόραση και λες τι έγινε τώρα;Μπαίνεις σε σελίδες πολύ μεγάλης αναγνωσιμότητας και σε ζαλίζουν ΟΛΗ ΜΕΡΑ για εμβόλια και αποστάσεις.Πςρπατας στο δρόμο μόνος και βλέπεις γύρω σου ανθρώπους μόνους να φοράνε μάσκα.Σου πετάνε μια πανδημία σε 2 μήνες και ένα εμβόλιο σε 5.Τι μυαλό έχεις να το δεχτείς αυτό;Πάνε να σου βάλουν κάτι μέσα σου χωρίς να έχει ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ.Δε γινονται νεκροψίες!Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί δεν γίνονται;

  11. ΠάνοςΓέριμου 02/05/2021 @ 1:27 ΠΜ

    Πλήρης αποδόμηση τού σεβασμού τής ανθρώπινης ζωής όσων δέν είναι από τήν ράτσα τού “θεού” “τούς”

  12. χρήστος Τσιάκας 02/05/2021 @ 4:07 ΜΜ

    κάντε εμβόλιο να γεμίσετε όγκους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*