13:14 - 04/02/2021

Ποσο απο ΧΟΥΝΤΑ θελουμε ακομα για να ξυπνησουμε;;;

Διαφημίσεις

Το πρωι εξεφρασα την αποψη μου στο θεμα του 13χρονου και της καθηγητριας ! Μια ανακοινωση χιουμοριστικη με βαση την προσωπικη μου αληθεια !…

Φαινεται τελικα οτι αποψη δεν μπορουμε να εχουμε πλεον , ουτε να βλεπουμε τα πραγματα απο την ευθυμη πλευρα τους …γιατι καποιοι χωρις να μας ρωτησουν μας ελεγχουν !

Εμεις τους καναμε μαγκες καλα να παθουμε .. Να ζησει το Hellasbook.gr και να ζησω να το δω να θριαμβευει απεναντι στην παγκοσμια χουντα του σημερα !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Όταν καθετί “δημόσιο” και “κρατικό” τείνει να γίνει χουντικό, από το “ιδιωτικό” τί ακριβώς περιμένετε; Ελευθερία; Μαζέψτε τα και φύγετε από εκεί μέσα. Είναι τόσο απλό.

  2. Η κλίκα που κυβερνά παρανομει και καταπατά τους νόμους, αποφασίζουν και διατάζουν. Μιλάμε για καθεστώς πλέον. Μην πληρώνει κανένας και τίποτα για κανένα λόγο. Κάντε τους ομαδικές αγωγές και ξεσκιστε τους. Μην ποντάρετε στην ελληνική δικαιοσυνη. Είναι όλοι τους ελεγχομενοι.Υπάρχουν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Κατευθείαν εκεί!!!!!! Μηνύσεις προσωπικές κατευθειαν και να τους τα πάρετε όλα. Νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή οι πολιτικοί απατεώνες! Κατέστρεψαν τα πάντα και τους πάντες.

  3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 02/04/2021 @ 2:32 ΜΜ

    Φαντάζομαι του παιδεραστη φίλου του μιζοτακη το φατσοβιβλιο δουλεύει μια χαρά όπως και όλα τα σοσιαλ αυτούς δεν τους ακουμπάει τίποτα

  4. Απαυτος 02/04/2021 @ 3:30 ΜΜ

    Ρε stranger κλείστρο το ρημάδι το φβ. Σε τι σου χρησιμεύει; Αξία του δίνεις. Προσωπικά το έστειλα από κει που ήρθε και έχω βρει την ησυχία μου.

  5. Ευχομαι με ολη μου την καρδια να το ξεπερασεις και το fb και ολα τα αλλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*