11:43 - 08/09/2020

Με όπλο την «πανδημία» προωθούν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Σκέψεις για το βιβλίο “Covid-19: The Great Reset”, των Klaus Schwab και Thierry Malleret

Διαφημίσεις

Του Steven Guinness / ΚΟ

Λίγο αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum ή WEF) εισήγαγε την πρωτοβουλία του με τον τίτλο «Great Reset» («Μεγάλη Επαναφορά» ή «Μεγάλη Επανεκκίνηση»), ακολούθησε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Covid-19: The Great Reset», το οποίο συντάχθηκε από τα ανώτερα στελέχη Klaus Schwab και Thierry Malleret.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο μου, υπάρχουν 5 βασικές αρχές για το “Great Reset” – οικονομικές, κοινωνικές, γεωπολιτικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές – τις οποίες καλύπτει λεπτομερώς το βιβλίο. Αλλά θέλω να επικεντρωθώ σε μεγάλο βαθμό στο συμπέρασμα, καθώς εκεί φαίνονται σαφέστερα τα κίνητρα και η λογική των συγγραφέων για την υπεράσπιση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», μετά τον Covid-19.

Οι Schwab και Malleret χαρακτηρίζουν τη μελλοντική κατεύθυνση του κόσμου ως «The Post Pandemic Era», («Η Μετά Πανδημίας Εποχή») μια φράση που επαναλαμβάνεται συνεχώς. Αντί να προσδιορίσουν πιο συγκεκριμένα την φράση αυτή, οι συγγραφείς επιλέγουν αντ’ αυτού να ρωτούν εάν αυτή η «νέα εποχή» θα σηματοδοτηθεί από περισσότερο ή λιγότερο συνεργασία μεταξύ των εθνών. Θα επιδείξουν οι χώρες εσωστρέφεια με αποτέλεσμα την ανάπτυξη του εθνικισμού και του προστατευτισμού, ή θα θυσιάσουν τα δικά τους συμφέροντα για μια μεγαλύτερη αλληλεξάρτηση; …

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα πράγμα που οι συγγραφείς γράφουν από μια θέση σαφήνειας είναι ότι ποτέ δεν μπορεί ο κόσμος να επιστρέψει στο φυσιολογικό. Ή ακόμα καλύτερα, δεν θα αφεθούν να επιστρέψει στο φυσιολογικό. Η άποψή τους είναι ότι πριν από την εμφάνιση του Covid-19, επικράτησε μια «ψευδαίσθηση κανονικότητας». Η κατάσταση τώρα είναι ότι ο ιός «σηματοδοτεί ένα θεμελιώδες σημείο καμπής στην παγκόσμια πορεία μας». Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα «μεγέθυνε τα ρήγματα που πλήττουν τις οικονομίες και τις κοινωνίες μας».

Λες και δεν ήταν ήδη προφανές, οι συγγραφείς σπεύδουν να επιβεβαιώνουν στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου τους ότι το πρόγραμμα «Αειφόρου Ανάπτυξης» (“Sustainable Development”) της Ατζέντας 2030 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι συνυφασμένο με το “Great Reset”. Αυτό είναι προφανές κατά τη μελέτη της μονάδας Στρατηγικής Νοημοσύνης του WEF. Η αειφόρος ανάπτυξη και η μεγάλη επαναφορά συμβαδίζουν.

Για να εφαρμοστεί επιτυχώς η Agenda 2030, οι Schwab και Malleret προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να συνεργαστούν οι χώρες. Όπως μπορείτε να περιμένετε, περιστρέφεται γύρω από τη “συνεργασία” και τη “κοινή δράση”. Στα μάτια τους, χωρίς αυτά δεν μπορεί να σημειωθεί καμία πρόοδος. Ο Covid-19 προσφέρει την ευκαιρία να «ενσωματώσει μεγαλύτερη κοινωνική ισότητα και βιωσιμότητα στην ανάκαμψη». Και, ουσιαστικά, αυτό «θα επιταχύνει και όχι θα καθυστερήσει την πρόοδο προς τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης του 2030».

Αλλά δεν τελειώνει απλώς με την πλήρη εφαρμογή της Ατζέντας 2030. Οι Schwab και Malleret θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω. Ο στόχος τους είναι ότι η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες».

Για να ενισχύσουν τη σημασία αυτής της δήλωσης, οι συγγραφείς δηλώνουν ότι αυτό και μόνο είναι η ουσία της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Αυτό που φαίνεται να αναζητούν είναι ο παγκόσμιος μετασχηματισμός όπου τα συστήματα και η εποχή του αλγορίθμου υπερισχύουν των πολιτικών θεσμών. Αρχίζουμε ήδη να βλέπουμε κινήσεις μεγάλων παγκόσμιων θεσμών, όπως είναι η Τριμερής Επιτροπή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση να «μεταρρυθμίζουν» και «να αναζωογονούν» τόσο το έργο τους όσο και το ποιος θα αποτελεί μέλος τους. Ο Covid-19 έχει αναμφίβολα ενισχύσει το χέρι των παγκόσμιων σχεδιαστών και την προσπάθειά τους για «μεταρρύθμιση».

Όταν δημοσιεύθηκε το «Covid-19: The Great Reset», συνοδεύτηκε από ένα άρθρο που γράφτηκε από τους Schwab και Malleret. Με την ονομασία «Η κληρονομιά του COVID-19: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το Great Reset να λειτουργήσει σωστά», δήλωσαν ξεκάθαρα ότι όχι μόνο πολλά πράγματα αλλάζουν για πάντα, αλλά «τα χειρότερα της πανδημίας δεν έχουν έρθει ακόμη»:

“Θα ασχολούμαστε με την επιρροή της («πανδημίας») για πολλά χρόνια, και πολλά πράγματα θα αλλάξουν για πάντα. Έχει προκαλέσει (και θα συνεχίσει να προκαλεί) οικονομική αναστάτωση μνημειακών διαστάσεων”.

Πράγματι, καμία βιομηχανία ή επιχείρηση δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει τον αντίκτυπο των μελλοντικών αλλαγών. Είτε θα προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν με την ατζέντα του Great Reset (υποθέτοντας ότι έχουν τους πόρους για να το κάνουν), είτε δεν θα επιβιώσουν. Σύμφωνα με τoυς Schwab & Malleret, «εκατομμύρια εταιρείες κινδυνεύουν να εξαφανιστούν», ενώ μόνο «μερικές», π.χ. «εταιρικοί μονόλιθοι», θα είναι αρκετά ισχυροί για να αντέχουν στη διαταραχή. Είναι οι μικρότερες εταιρείες σας και οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις σας που είναι αντιμέτωπες με την καταστροφή, ανοίγοντας την πόρτα σε μια νέα εποχή συγχωνεύσεων και εξαγορών που θα διαβρώσουν περαιτέρω την επιλογή και τον ανταγωνισμό των καταναλωτών.

SCAMDEMIC

Οι Schwab και Malleret μας λένε ότι τα χειρότερα από την πανδημία δεν έχουν έρθει ακόμη και από οικονομικής απόψεως, δεν θα τους αμφισβητήσω. Αλλά ας δούμε το θέμα της υγείας για λίγο. Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας το θέμα του Covid-19 τον χαρακτήρισαν ως έναν θανατηφόρο ιό που σκοτώνει με ατιμωρησία και χωρίς το αντίδοτο ενός εμβολίου θα μπορούσε να καταβροχθίσει ολόκληρες κοινότητες.

Είναι εκπληκτικό, αλλά οι συγγραφείς προσφέρουν μια λογική βασισμένη σε γεγονότα. Παραδέχονται ότι ο Covid-19 είναι «μία από τις λιγότερο θανατηφόρες πανδημίες τα τελευταία 2000 χρόνια», και αν δεν κάνουμε κάτι απρόβλεπτο «οι συνέπειες του ιού θα είναι ήπιες σε σύγκριση με προηγούμενες πανδημίες». Κατά τη στιγμή της έκδοσης του βιβλίου, το 0,006% του παγκόσμιου πληθυσμού αναφέρθηκε ότι πέθανε από Covid-19. Αλλά ακόμη και αυτό το χαμηλό ποσοστό δεν είναι απολύτως ακριβές.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, ο τρόπος υπολογισμού του ποσοστού των θανάτων σήμαινε ότι τα άτομα που είχαν διαγνωστεί με τον ιό και στη συνέχεια υπέκυψαν σε κάποιο ατύχημα εντός 28 ημερών από το τεστ θα έχουν ως αιτία θανάτου τους το Covid-19.

Για να παραθέσω τον καθηγητή Yoon Loke, από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας και τον καθηγητή Carl Heneghan, από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης:

“Όποιος έχει κάνει τετ COVID και βγήκε θετικό, αλλά αργότερα πέθανε σε μεταγενέστερη ημερομηνία «από οποιαδήποτε αιτία» θα συμπεριληφθεί στα στοιχεία θανάτου από COVID”.

Οι Schwab και Malleret δεν μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαροι όταν γράφουν ότι ο Covid-19 «δεν αποτελεί υπαρξιακή απειλή ή σοκ που θα αφήσει το αποτύπωμά του στον παγκόσμιο πληθυσμό για δεκαετίες». Όπως η ισπανική γρίπη και το HIV / AIDS, που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας.

Δεν ήταν μια ανεξέλεγκτη εξάπλωση του Covid-19 που προκάλεσε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να κλείσουν τις εθνικές τους οικονομίες, αλλά η μοντελοποίηση δεδομένων από τεχνοκράτες που δεν είναι υπόλογοι πουθενά, όπως ο Neil Ferguson του Imperial College London που προέβλεπε ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διατρέχουν άμεσο κίνδυνο θανάτου χωρίς την επιβολή των κοινωνικών περιορισμών, τους οποίους πλέον γνωρίζουμε ότι είναι ένας συνδυασμός μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και lockdown.

Όταν οι Schwab και Malleret μιλούν για το Covid-19 ότι αφήνει το αποτύπωμά του στον κόσμο, η αλήθεια είναι ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν στο όνομα του Covid-19 έχουν προκαλέσει εκτεταμένη οικονομική καταστροφή και όχι ο ίδιος ο ιός. Αυτή η διάκριση είναι εκείνη που τα συστημικά MME αρνούνται να προβάλουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συνοπτικά, εάν θέλουμε να βασιστούμε σε αυτά που λένε οι συγγραφείς, τότε η άνοδος του εθνικισμού και του προστατευτισμού εξ αιτίας του Covid-19 αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Οι πολυπόθητοι στόχοι της Αειφόρου Ανάπτυξης θα μπορούσαν ακόμη και να διακυβευτούν εάν τα έθνη επιδείξουν εσωστρέφεια. Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ είπε ότι ο κόσμος έχει μια επιλογή μεταξύ του “Great Reset” ή του “Great Reversal” (το “Great Reversal” – ως «η Μεγάλη Ανατροπή» ή «το Μεγάλο Πισωγύρισμα» – είναι «περισσότερη φτώχεια, περισσότερο κατακερματισμός και λιγότερο εμπόριο»).

Η κλίμακα της “αλλαγής” που απαιτούν οι παγκοσμιοποιητές μέσω του οχήματος της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η οποία εξ ορισμού είναι παγκόσμιας φύσης, κατά τη γνώμη μου απαιτεί την εντατικοποίηση των κινήσεων στις οποίες πρέπει να προβούν οι εκπρόσωπο της σημερινής παγκόσμιας τάξης ώστε να θέσουν τα θεμέλια για τη νέα παγκόσμια τάξη. Το παλιό πρέπει να ανοίξει δρόμο για το νέο. Και η μόνη μέθοδος για το πώς αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί είναι με το να προμοτάρουν με κάθε τρόπο την αλληλεξάρτηση.

Οι συνεχείς κρίσεις προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στους παγκόσμιους σχεδιαστές. Οι πιθανότητες για αμφισβητούμενες εκλογές στις ΗΠΑ, επερχόμενο Brexit χωρίς προειδοποίηση και οι προειδοποιήσεις για τον «εθνικισμό εμβολίων» είναι τρεις πιθανότητες που, αν τεθούν σε εφαρμογή, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της αιτίας για μια Μεγάλη Επανεκκίνηση. Θα έλεγα ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ζητούν «συνεργασία και κοινή δράση» όσο θα γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι…

… Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ευρεία διαμαρτυρία για «αλλαγή». Αλλά έρχεται η ώρα. Είτε θα γίνει στο όνομα της Ατζέντας 2030 (γνωστής και ως Αειφόρος Ανάπτυξη), ή της Πράσινης Νέας Συμφωνίας ή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, το αποτέλεσμα, σε μεγάλο βαθμό θα είναι το ίδιο – η υποταγή μια για πάντα της εθνικής κυριαρχίας κάθε κράτους σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΚΟ / πηγή (το είδα εδώ)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. εγω δεν ειμαι Νοστραδαμος 09/08/2020 @ 3:51 ΜΜ

    Μας ελεγαν για το μεγαλο recession που ερχόταν παγκοσμίως ..που θα ηταν χειρότερο και απο το παγκόσμιο κραχ που έζησε ο κοσμος πριν .Αλλα πως μπορεις να μειώσεις τις επιπτώσεις της φούσκας που σκάει; ..ΡΊΧΝΕΙΣ ΧΡΉΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΡΕΛΌΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΆΛΙΑ..Χρήμα που ειναι απλά νούμερα και δεν εχουν καμία αντικειμενική αξία .Να ετσι λοιπον ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ μας εφτασε παραγγελία ..Κλείνουμε τα ΠΆΝΤΑ και τους ΠΑΝΤΕΣ και οι κυβερνησεις ριχνουν παγκοσμίως χρήμα με το τσουβάλι στις τσέπες ολων ώστε να μην δήθεν καταστραφούμε οικονομικά λόγω του οτι ο κοσμος πρεπει να μείνει μεσα και τα παντα απαγορεύονται για το καλο μας .ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΏΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ , ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κλπ ..Ολόκληρες ΧΩΡΕΣ θα καταστραφούν ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΦΟΥΝΤΟ ..
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΈΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΈΡΗ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΆ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ..ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ REAL ASSETS ΜΕ PEANUTS …ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΈΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ.. COLPO GROSSO ..ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ . ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ ΔΟΥΛΕΎΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ …TO RECESSION ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ …ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΑΙΞΙΜΑΤΑ ΠΈΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΌΙΔΟIO..
    Η παγκόσμια οικονομία έπρεπε να επαναρυθμιστεί.
    Ήταν είτε αυτός ο τροπος, είτε ένας παγκόσμιος πόλεμος.
    Η παγκοσμια ελίτ δεν έχει στομάχι για πόλεμο.
    Τώρα λοιπόν κάθε φορά που εκτίθεται επικίνδυνα
    η οικονομία της Κίνας, Μας βομβαρδιζουν ,με γρίπη των χοίρων, SARS, με γρίπη των πτηνών ή με κορονοιό Covid 19..
    Ενώ εμεις είμαστε σε παγκόσμια κλιμακα πανικοβλημένοι, οι πολιτικοί μας δανείζονται και δανείζονται ασταματητα ,για να εξασφαλίσουν το πολιτικο μέλλον τους, και την πολιτική τους επιβίωση….
    Αυτος ο κοσμος πια με αηδιάζει οχι γιατι καποιοι αθλιοι κινούν τα νηματα πισω απο την κουρτίνα ωστε να χορεύουμε σαν τις κούκλες στο κουκλοθέατρο..
    Αλλα γιατί το σχέδιο τους για τον ανθρωπινο πληθυσμο ειναι τόσο οφθαλμοφανές που καταντάει αηδαστικο οτι οι περισσοτεροι κανουν τον βλακα και δεν θελουν να το δουν καταματα ,,Αλλα προτιμούν να βαζουν το κεφάλι τους στην τρυπα ,και να τουρλωνουν τον κωλο τους ωστε τα αφεντικα να τους μαμανε καθημερινα .ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΊ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΊΚΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ, ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΔΑΦΊΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ .Αν σας έλεγα πριν από 1 χρονο ότι ο κόσμος θα ήταν κλειδωμένος στα σπιτια του,οτι θα φορούσαμε μια μάσκα οτι θα περιορίζαν στο πού μπορουμε να πάμε και τι μπορείτε να κάνετε, ότι τα μικρά παιδιά δεν θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν τους παππούδες τους, και ότι Οι συναλλαγές θα είναι κατά κύριο λόγο χωρίς μετρητά, οτι δεν θα επιτρέπεται να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και τα συνορα θα ειναι κλειστα και οτι θα απαγορευονται οι επισκεψεις σε διαφορετικές γειτονιές στις πόλεις μας …… Θα με είχατε ονομάσει ψεκασμενο .
    Κάποια μέρα πρέπει να πούμε την αλήθεια, γιατί συμβαίνει αυτό σε όλο τον κόσμο. Ποιος και γιατί τo προωθούν και με ποιο σκοπό; Επειδή υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο που θα επηρεάσει το μέλλον μας και τη βιολογική φυσική αναπαραγωγη του ανθρώπου.
    Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ψευδή νέα ή συνωμοσίες. Έχουν υπογράψει μια πολιτική και όχι μια επιστημονική δήλωση που περιλαμβάνει ρητά τη τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, τη τεχνητή μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας και τον οικογενειακό προγραμματισμό ως μέτρα για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος. Ειναι ντροπή ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το δουν, και προτιμούν να βάλουν τα κεφάλια τους στην αμμο σαν την στρουθοκαμηλο .Στο μέλλον δεν θα υπάρξουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ούτε η βιολογικη αναπαραγωγή, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, Κάθε φυσική αναπαραγωγή θα είναι παράνομη και θα τιμωρείται ως εγκλημα κατα της ανθρωποτητας . Η σημερινή βάση της κοινωνίας είναι η οικογένεια που γνωρίζουμε σήμερα. Αυτο τον τυπο οικογενειας θα τον εξαφανισουν .Την σχεση μητερας παιδιου θα την σβησουν απο την γυναικα .ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.Ερχεται μια παγκοσμια πραγματικοτητα που μας την προετοιμαζουν εδω και παμπολλες δεκαετιες Ενα συνεχη πολεμο μεταξύ ανθρώπων απο διαφορετικες φυλες διαφορετικες κουλτουρες σε καθε πολη σε κάθε χωρα στον πλανητη .Ναι ειναι ενας ιος φτιαγμενος σε εργαστηριο δεν τους ξεφυγε αλλα τον χρησιμοποιησαν για να μπορεσουν , να προχωρησουν με το σχεδιο τους για ενα παγκοσμιο ας πούμε , κρατος/ επιχειρηση .
    Για να μπορεσει να υπαρξει αυτο ,πρεπει να υπαρξει ο απολυτος ελεγχος των πληθυσμων.Για να επιτυχει ο απολυτος ελεγχος πρεπει να υπαρξει η τεχνολογια ,και οπωσδήποτε ενα καινουργιο δικτιο που θα ειναι σαν ενας ιστος αραχνης καλυπτοντας ολο τον πλανητη Αυτο ειναι το 5G.
    Ποιο ειναι το επομενο σταδιο;.Το σημερινο ειναι φοβος και απομόνωση ,το επομενο ειναι πεινα και εξεγερσεις .Ολοι εναντίον ολων. Ή ΠΈΊΝΆ ΈΊΝΆΊ ΤΌ ΠΙΟ
    ΦΟΒΕΡΟ ΌΠΛΌ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΕΊΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΈΣΤΕΡΕΣ ΧΏΡΕΣ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦIΜΑ .ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
    Ναι ειναι ενας ιος φτιαγμενος σε εργαστηριο δεν τους ξεφυγε αλλα τον χρησιμοποιησαν για να μπορεσουν , να προχωρησουν με το σχεδιο τους για ενα παγκοσμιο ας πούμε , κρατος/ επιχειρηση .
    Για να μπορεσει να υπαρξει αυτο ,πρεπει να υπαρξει ο απολυτος ελεγχος των πληθυσμων .Οοως και η μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου .ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 5G .
    Για να επιτυχει ο απολυτος ελεγχος πρεπει να υπαρξει η τεχνολογια ,και οπωσδήποτε ενα καινουργιο δικτιο που θα ειναι σαν ενας ιστος αραχνης καλυπτοντας ολο τον πλανητη Αυτο ειναι το 5G.ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΔΙΑ ..
    ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΓΙΔΕΥΕ ΜΙΚΡΑ ΕΝΤΟΜΑ .ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΓΑΝΤΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΊΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ . ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ.ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ….ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 

  2. ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ…..ΑΧΑΧΑ

    • Σοφοκλή πουλάκι μου συνέχισε τον ύπνο σου. Άσε τους μεγαλύτερους να σχολιάζουν, αυτοί κάτι ξέρουν. Εσύ γιαβρί μου είσαι μικρός ακόμα και τρομάζεις….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*