Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:30 - 27/08/2020

Κάποιοι σε εκπαιδεύουν να προσκυνήσεις τον Αντίχριστο ενώ εσύ ασχολείσαι με τα εικονικά άγχη της καθημερινότητας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΙΧΝ

Όταν πρωτοάκουγα για τα “εικονικά” άγχη, για τις “ψεύτικες” έννοιες και για το ότι ζούμε σε ένα μάτριξ, σε μια γυάλα δηλαδή όπου κάποιοι κομπάρσοι μας παίζουν παράσταση και εμείς νομίζουμε ότι συμμετέχουμε, έλεγα: μα καλά ποιος αργόσχολος τα γράφει αυτά; Αναρωτιόμουν αν όλοι αυτοί οι αφυπνιστές έχουν άραγε υποχρεώσεις.

Σήμερα, έχοντας υποχρεώσεις ως οικογενειάρχης άνθρωπος και ως ελεύθερος επαγγελματίας, αφήνω λίγο την δουλειά μου στην άκρη για να σου πω δύο κουβέντες πάνω στο το γίνεται. Έτσι, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος. Φυσικά, είναι σίγουρο πως ούτε εγώ, ούτε ο Stranger, ούτε κανείς δεν γνωρίζει ΟΛΑ τα σχέδια και τα έργα που λαμβάνουν χώρα γύρω μας, αλλά αν έστω καταφέρω και σου μεταδώσω αυτά τα λίγα και μετρημένα που βλέπω, θα είναι μεγάλη αμοιβή για μένα.

Θα έχεις ακούσει (αν είσαι “κατοχικός” σίγουρα) για το 666, την Αποκάλυψη, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα σύμβολα και τα έργα που χρησιμοποιεί. Πάνω σε αυτό θα σου πω την δική μου τεχνική: Το να διακρίνεις το καλό μέσα στα έργα του κακού.

Βέβαια το τι είναι καλό και τι κακό, πάντα σύμφωνα με την αρχή της Ελευθερίας Επιλογής, είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη να το διακρίνεις.

Ασκήσου στο να φιλτράρεις με την κρίση και την λογική σου

Για παράδειγμα, ακούς μια είδηση ή άποψη και ρωτάς “ποιος το είπε;” ή “είναι έγκυρη πηγή;” γιατί σε έχουν εκπαιδεύσει σε αυτό. Είσαι παντελώς αδέξιος και αγύμναστος στο να φιλτράρεις την άποψη κάποιου, ο οποίος ενδέχεται να έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας, αλλά σου φαίνονται είτε γραφικά είτε αδιάφορα. Ψάχνεις για την πηγή, χωρίς να επεξεργάζεσαι καν.

Αυτό εφαρμόζεται κατά κόρον από όλους μας, ειδικά στο επιστημονικό κομμάτι μέσω των Βραβείων (Alfred) Nobel. Από τα πρώτα χρόνια στο δημοτικό, μας μαθαίνουν ότι:

  1. Μια αλήθεια στέκει γιατί την ανακάλυψε/εφηύρε ο Α επιστήμονας (π.χ. Αϊνστάιν),
  2. ο Α επιστήμονας θεωρείται αξιόπιστος γιατί έχει πάρει βραβείο Nobel (ανατριχίλα),
  3. Το Nobel το καθιέρωσε ένας απίστευτος άνθρωπος (τόνους ανώτερος από τον Σωκράτη) για τον οποίο δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.

Την αλήθεια όμως του Α επιστήμονα την δέχεσαι αμάσητη. Όντας παιδί στο σχολείο, έπειτα έφηβος, έπειτα στις σπουδές, μέχρι και στα γεράματα πριν το μεγάλο ταξίδι. Και όχι μόνο την δέχεσαι αμάσητη, αλλά δεν μπορείς καν να ψάξεις για τις αμέτρητες αλήθειες που φυγαδεύθηκαν στο Άγιο Όρος, στο Βατικανό και σε πολλλά άλλα μέρη για να γλιτώσουν από τις πυρκαγιές (Αλεξάνδρεια, Εικονομαχίες κα).

Αν τώρα λοιπόν σου πω πως ο φίλος μας Alfred Nobel είναι “δικός τους”, λουθηρανιστής παρακαλώ (ένα από τα παρακλάδια προτεσταντισμού) και η ίδια η βικιπαίδεια (βλ. εδώ) ξεκινάει λέγοντας πως “Ο Alfred Nobel ήταν Σουηδός, χημικός, μηχανικός, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος” σου λέει κάτι; Ειδικά το “φιλάνθρωπος” παίζει πολύ τελευταία, δεν μπορεί… κάποιον θα σου θυμίζει.

Αν βάλουμε ανάποδα την κασέτα έχουμε:

  1. Ένας τυχοδιώκτης των λόμπι του προτεσταντισμού (τα οποία θέλουν να εξαφανίσουν την ορθοδοξία), ονομαζόμενος Alfred Nobel, λαμβάνει χρηματικά κεφάλαια συμπτωματικά (!) την ίδια εποχή που καθιερώνονται οι Μαρξ, Νίτσε και όλο το “καλό σινάφι”,
  2. παίρνει εντολές να δημιουργήσει το βραβείο Nobel το οποίο συμπτωματικά (!) γίνεται παγκοσμίως γνωστό υποβοηθούμενο από τα πρωτόγονα ΜΜΕ,
  3. οι “αλήθειες” των επιστημόνων που είναι οι 15 στους 10 εβραϊκής καταγωγής και όλοι συμπτωματικά (!) τις ίδιας εποχής ή μεταγενέστεροι, επαληθεύονται/επίστανται λόγω αυτού του βραβείου, ενώ όλοι άλλοι ψάχνονται, και είναι αδιάβαστοι και ΜΗ αξιόπιστοι.
  4. βγαίνουν όλοι οι λογικοί και πνευματικοί άνθρωποι (κυρίως οι Έλληνες) από όλα τα βιβλία παγκοσμίως και μπαίνουν οι επιστημονικές αλήθειες με το βραβείο του κ Nobel.

Γνωρίζεις την ιστορία με τον Αϊνστάιν που δεν ήξερε την τύφλα του και απλά έπαιρνε έτοιμες τις θεωρίες; Στην τελευταία καταγεγραμμένη συνέντευξη του σ’ όλες τις ερωτήσεις ο Αϊνστάιν, απάντησε με την ακριβολογία που διακρίνει τους φυσικούς, οπότε όταν οι ερωτήσεις εξαντλήθηκαν και οι δημοσιογράφοι φιλόφρονες ευχαριστούσαν έτοιμοι να αποσυρθούν, ο Αϊνστάιν προς γενικήν έκπληξη δεν σηκώνεται αλλά από τη θέση του απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του τύπου τους λέγει:

‘‘Κύριοι λυπάμαι που σας βλέπω έτοιμους να φύγετε χωρίς να μου υποβάλετε την ουσιαστικότερη ίσως ερώτηση. Ζητήσατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πράγματα, κανείς σας όμως δε θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δάσκαλός μου, ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε το δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη, σκέψη και έρευνα. Και για να μη σας κουράζω, σας το λέω έτσι απλά χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Έλληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα».

Θέλεις να μάθεις πόσο αλήθεια είναι αυτό; Googlαρε το εδώ, και αν δεις πρώτο αποτέλεσμα τα ellinikahoaxes τότε είναι σίγουρα αλήθεια. Θα μπορούσα να σου μεταφέρω αμέτρητα παραδείγματα, αλλά δεν θα το κάνω σε αυτό το άρθρο.

Εδώ, αυτό που σου ζητώ είναι να σπάσεις αυτό που σου δίνουν τα ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις και όλο το Σύστημα και να δεις με τα δικά σου μάτια. Το ίδιο σου ζητούσε και ο Σωκράτης, και ο Πλάτωνας (με το σπήλαιο) και ο ίδιος ο Χριστός: Ιω. 5,39: ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·

Τι ακριβώς να ερευνήσουμε λοιπόν; Δεν μας έχουν δοθεί όλα;

Η τεχνική του να αποκωδικοποιείς το καλό μέσα και από τις δράσεις του κακού

Αν δεν ψάχνεις για το ποιόν του βιβλιοπώλη, τότε θα δεχθείς όποιο βιβλίο έχει η βιτρίνα και όχι αυτό που σε ενδιαφέρει.

Κοινώς αν δεν ψάξεις δεν θα βρεις.

8 πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιγήσεται. (Ματθ. ζ’ 7-11)

Πρέπει δηλαδή να θέλεις να βρεις κάτι, αλλιώς θα βλέπεις μόνο ότι θέλουν να βλέπεις.

Πάμε λοιπόν:

Πηγή εικόνας: Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 (Τόμος Β’)

Ξεκινήστε από το κάτω δεξί τετράγωνο και ακολουθώντας τα βήματα προς τα αριστερά, δείτε πως με το ζουμ και το ξεκαθάρισμα της εικόνας, το μάτι του συγγραφέα κάνει ζουμ:

  1. Σε μια μορφή που είναι παπάς με κέρατα,
  2. Σε κάποιες μορφές ανθρώπων που τον προσκυνούν.

Τι είναι αυτά τα πράγματα; μουτζούρες; Θα μπορούσα ακόμη και σε αυτό το ίδιο χαρτονόμισμα, ακόμη και σε άλλα, ακόμη και στα σύγχρονα ευρώ να σου αναφέρω και εγώ πολλά περισσότερα. Για να μην αναφερθώ στα δολάρια όπου έχουν τα πάντα πάνω, από την μασονία μέχρι και τα έργα τους.

Θα εστιάσω όμως μόνο σε αυτό και θα σου πω τι βλέπω εγώ.

Να ξέρεις ότι το κακό, ο Σατανάς και το σινάφι του, εργάζονται μόνο πάνω στα έργα του καλού. Έχω δει ότι α) μόνο το καλό υπάρχει (φῶς ἐκ φωτός, Θεὸν ἀληθινὸνἐκ Θεοῦ ἀληθινοῦ, γεννηθέντα οὐ ποιηθέντα, ὁμοούσιον τῷ Πατρί, δι’ οὗ τὰ πάντα ἐγένετο) και β) για να “εργαστεί” το κακό πιάνει και δουλεύει με τις τεχνικές του καλού. Δεν έχει καν δικές του τεχνικές.

Λ.χ. ο μαυροφορεμένος παπάς με τα κέρατα που υποσυνείδητα περνούσε στο μυαλό αυτών που είχαν το χαρτονόμισμα (μέσω της επανάληψης χρήσης), είναι ο Βάαλ που θα θέλει να τον προσκυνήσουμε.

Για τον εν λόγω “κύριο” έχουν γράψει εδώ μέσα αρκετοί αρθρογράφοι, αλλά υπάρχει και στην παλαιά διαθήκη, ακόμη και σε δικά μας ελληνικά αρχαία κείμενα (απόκρυφα και μη). Μας έχει κυβερνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, τον έχουν προσκυνήσει ξανά οι άνθρωποι, και το ίδιο θέλει και τώρα.

Μάλιστα στις μέρες μας κάνει και προπαγάνδα, και έχει στήσει αρκετά αγάλματα, ειδικά στις ΗΠΑ (βλ. εδώ). Χαρακτηριστικό είναι πως τον ονομάζουν Σατανά, αλλά δεν είναι. Ο Σατανάς δεν έχει ούτε σώμα, ούτε μορφή. Είναι μόνο πνεύμα και έχει εξουσία στο να μας τα πρήζει καθημερινά με λογισμούς. Ο Βάαλ ανήκει στους αρχαίους αρχηγικούς τύπους από την μεριά των κακών (καλοί ήταν οι Ελ, Απόλλων, Ηρακλής κλπ), με σώμα ανθρώπου και κεφάλι τράγου.

Ο τύπος αυτός λοιπόν, και αρκετοί άλλοι θα έλεγα, θέλουν να τον προσκυνήσουμε στα τέλη των αιώνων αυτών, όπως και τον Αντίχριστο και τον Κλώνο του. Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη, εφόσον έχει γίνει χαμός με Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, χάος και αναρχία, πείνα και πολλά άλλα, ξαφνικά θα εμφανιστεί ένας παγκόσμιος ειρηνιστής ο οποίος θα φέρει λύση σε όλα τα προβλήματα.

Δεν θα πίνει, δεν θα καπνίζει, δεν θα γλεντάει, ούτε θα κάνει ναρκωτικά και κραιπάλες. Θα είναι πρότυπο και ο περισσότερος κόσμος θα τον υποδεχθεί και θα παρακαλάει (!) να έρθει να κυβερνήσει. Δεν θα γίνει τίποτα απολύτως χωρίς την θέληση μας.

Τώρα, αν θα είναι ο Βάαλ ο ίδιος ο τραγόμορφος ο Αντίχριστος, αν θα είναι κάποιος άνθρωπος από κλωνοποίηση DNA ή οποιοδήποτε άλλο λαμόγιο, μόνο ο Κύριος το γνωρίζει.

Το θέμα είναι ότι σου έβαλαν αγαπητέ Έλληνα στο παλιό πεντοχίλιαρο έναν ορθόδοξο μαυροφορεμένο παπά με κέρατα τον οποίο τον προσκυνούν οι διαβάτες στο γεφύρι της Καρύταινας, εκεί που ξεκίνησε ο Γέρος του Μοριά την Επανάσταση για την Πίστη την Αγία και του Έθνους την Ελευθερία.

– Αποκωδικοποιείς το μήνυμα;

– Καταλαβαίνεις τι παίζεται;

– Συνειδητοποιείς ότι ΔΕΝ θα βάλουν το ίδιο μήνυμα σε έναν Ιταλό, σε έναν Κινέζο ή σε έναν Αμερικάνο;

– Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσένα το γεφύρι της Καρύταινας, και οποιοδήποτε γεφύρι της Επανάστασης για το οποίο δεν ξέρεις τίποτα;

– Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσένα ο ορθόδοξος παπάς;

– Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλη σημασία έχει για σένα ο σεβασμός, η ευχή και το μυστήριο που σου δίνει η ορθοδοξία;

Αν όχι δεν πειράζει. Το ξέρει αυτό καλύτερα από εσένα ο προαιώνιος εχθρός. Ο “κακός ο λύκος”.

Ωστόσο, κάτι τελευταίο: στην εικόνα οι διαβάτες προσκυνούν τον κερατά, αλλά εμείς δεν προσκυνούμε κανέναν στη Γή, ούτε κάτω από αυτήν (που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι). Εμείς προσκυνούμε «Πατέρα, Υἱόν καί Ἅγιον Πνεῦμα, Τριάδα ὁμούσιον καί ἀχώριστον».

Πίγκος ο 3ος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Εμείς προσκυνούμε «Πατέρα, Υἱόν καί Ἅγιον Πνεῦμα, Τριάδα ὁμούσιον καί ἀχώριστον.
    Den thelo na thixo kanenan alla i pragmatikotita einai otan erthei o logariasmos ph x psi tote oloi tha proskinisete ach ne oloi exete daneia afto ti simainei kiries kai kirioi mi proskinites tou tragou oloi echete biometrikes kartes smart phone kai ta loipa… afto ti simainei?Megales koubentes.Se ligo kleinei kai aftos o minas enikia daneia sxolia ton paidion server aftokinita rewma tilefona pos tha ta plirosete.Elate ginete ligo pio realistes.
    kalimera sas kiries kai kirioi
    ps paei kai to Anatoliko kai olo to Aigaio…

    • Πίγκος ο 3ος 08/27/2020 @ 6:00 ΜΜ

      Εσένα σε κόβω να φοράς το βιοτσίπ και να χάνεις πάσα συναίσθηση της πραγματικότητας.
      Αν σε καταντήσουν ζόμπι, τότε σίγουρα θα με δεις μπροστά σου, αλλά ξέρεις κάτι;
      Τότε δεν θα με θυμάσαι.
      Δεν θα θυμάσαι γενικά.

  2. Κωστας Δ. 08/27/2020 @ 6:23 ΜΜ

    Αφου λειτουργει ετσι το κολπο με υποσυνειδητα μηνυματα δημιουργειστε αντιδοτα..
    Τυπωστε δικες σας καρτες με τις εικονες που θελετε εσεις.
    Πχ τον Χριστο να σας αγκαλιαζει η μια ευτυχισμενη οικογενεια η τον εαυτο σας να χαμογελαει μεσα στα πλουτη.
    Τυπωστε καμμια δεκαρια να τις βλεπετε ολη μερα να μη σας πιανει ο Βααλ..
    Ηχογραφειστε τη φραση ο Χριστος μαζι μας και βαλτε το να παιζει αναποδα για να το ακουει το υποσυνειδητο…αφου ετσι λειτουργει..
    Σταματειστε την tv, εκπεμπουν αρνητικες εικονες επιτηδες.
    Βαλτε στο youtube εικονες με φυση να παιζουν ολη μερα.
    Αυτα εν ολιγοις..

    • Πίγκος ο 3ος 08/27/2020 @ 10:36 ΜΜ

      Η Αλήθεια δεν λειτουργεί με υποσυνείδητα μηνύματα.
      Μιλάει ευθέως και ξεκάθαρα.
      Ο πιστός ξέρει.
      Ο άπιστος είναι χαμένος και ψάχνεται.

  3. Το ματριξ ο εικονικος κοσμος ο κυκλος του χρονου ολα εχουν κατι κοινο ειναι το ιδιο πραγμα με διαφορετικη ονομασια.
    Ο κυκλος του χρονου με τις λεγομενες χρονικες ανωμαλιες που εσυ ο απλος ανθρωπος δεν καταλαβαινεις οτι γινονται.
    Αν δεν καταλαβαινεις δεν πειραζει αν καταλαβαιναν ολοι σιγουρα θα ζουσαμε σε εναν καλυτερο κοσμο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
    Οι καλοι οι “χριστιανοι” σκοτωσαν αυτους που ειχαν την γνωση για τον κυκλο του χρονου και τωρα εισται απλα στο σκοταδι περιμενωντας καποιον που λεγεται αντιχριστος ή πιστευετε μυθοπλασιες με τον βααλ στον ρολο του κακου.
    Το πρωτο κειμενο του ματριξ εχουν περασει χρονια αλλα το ειδα εδω περα η λουπα του χρονου που λεει ο κατοχικος ειναι κι αυτο παραξενια του κυκλου του χρονου.
    Υποτιμας ουσιαστικα ολους οσους ασχοληθηκαν εδω με το ματριξ και τον χρονο ειτε σε κειμενα ειτε στα σχολια.
    Λες και εμεις δεν εχουμε υποχρεωσεις δεν εχουμε προβληματα…

    • Πίγκος ο 3ος 08/27/2020 @ 10:34 ΜΜ

      Οι καλοί χριστιανοί που αναφέρεις ήταν σε διωγμό όταν έκαιγαν τα βιβλία που λες.
      Ωστόσο δεν τα έκαψαν αυτοί, αλλά οι μισθοφόροι τυχοδιώκτες.
      Μην γενικεύουμε.

      • Αχρειαστη η απαντηση σου γιατι εβαλα την λεξη χριστιανοι σε εισαγωγικα.
        Οπως οι σταυροφοροι που καιγαν πολεις στο ονομα του Χριστου… Ο Χριστος μιλαγε για αγαπη κι αυτοι για θανατο αλλα αυτοι πιστευαν οτι ηταν καλοι χριστιανοι.
        Ακομα δεν αναφερομαι σε βιβλια αλλα στους Μαγια τι θρησκεια πιστευαν αυτοι που τους σκοτωσαν; Η απαντηση ειναι απλη…

  4. Ότι υπάρχει ένα κακό πνεύμα πονηρό σίγουρα μπορεί να είναι πολλά αλλά για πολλά καλά που συμβαίνουν στον κόσμο φταίμε εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι αγοράζουμε από το ίντερνετ η μασονία αυτό κάνει για να διαλύσει τα μαγαζιά να μη δουλεύουν και υπάρχει και ανεργία καλό κάνουμε? Γιατί να υπάρχει ζήλια με τα υλικά αγαθά αυτός έχει σπίτι καλό το συμφέρον κυριαρχεί αχαριστία έχουμε αντί να κυριαρχεί το καλό προτιμάμε το κακό άρα εμείς οι άνθρωποι ευθυνομαστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*