17:34 - 14/07/2020

Παρατηρωντας τον Βασιλιά ! Το μοναδικό σύστημα που νικάει την Ρουλέτα !Πρωτο μερος

Διαφημίσεις

Πριν σου δωσω αυτο το δωρο να εξηγηθουμε οπως πρεπει!

Δεκα χρονια τωρα σου προσφερω δωρεαν πληροφορια , πληροφορια που αλλοι εκμεταλευτηκαν και εκαναν κοπαδια !!!.. Τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη τωρα αδερφε …ξεκαθαρα ανακαλυψα οτι το δωρεαν δεν το σεβεται ΚΑΝΕΙΣ!!.. Και αυτο ειναι μια ηλιθια νοοτροπια του ανθρωπου … απο εκει εχει βγει και το μη ριχνεις διαμαντια στα γουρουνια !

Αυτο που θα σου δειξω ενας αμερικανος θα το εκανε προιον και θα το πουλουσε πολλες χιλιαδες ευρω !.. Νομιζω οτι καποιοι το ξεπατικωσαν και εκαναν κατι παρεμφερες αλλα δεν με ενοιαξε ..εγω το εβγαλα στην φορα πριν 9 χρονια οταν πλεον αποφασισα οτι η καριερα μου αυτη ειχε τελειωσει μιας και ειχα πετυχει τον στοχο μου …να νικησω την Ρουλετα και να με ζησει εμενα και τις επιχειρησεις μου τοτε για μια δεκαετια σχεδον !…Ταυτοχρονα ηθελα να ριξω μια τιμωρια στα καζινο για τα οσα παρανομα κανουν και για ποσους ανθρωπους εχουν καταστρεψει..!

Αρα αυτο που θα διαβασεις αν πεις ..ααα οκ καλα .. εχεις κανει κακο στον εαυτο σου πολυ μεγαλο! ..

Αν το παρεις επφανειακα ξανα το ιδιο ..!

Αυτο το αρθρο το δημιουργω εδω με εναν στοχο , οι ηδη παικτες και οχι νεοι παικτες !!…ΟΧΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ … να σωθουν απο τον μονιμο κουβα στα καζινο !.. Και βεβαια σαν πληρωμη στην προσφορα μου περιμενω να ερθεις στην πλατφορμα που συνεργαζομαι την Betmasters , ..τι ειπαμε λοιπον;… οι ηδη παικτες θελω να αλλαξουν στοχηματικη πλατφορμα και να εγγραφθουν στην Betmaster αυτη ειναι η πληρωμη μου για αυτο το αρθρο-οδηγο συστημα ! (οι περισσοτεροι και μονο που θα αλλαξετε πλατφορμα κανετε καλο στον εαυτο σας )!

 

Το συστημα ειναι σπασμενο σε μαθηματα , θα ειναι στην κατηγορια Stranger-voice ωστε να μπορειτε να επιστρεφετε σε αυτα και να ξανα διαβαζετε τι και πως μεχρι να το κατανοησετε !

Η αριθμητική ακολουθία του τροχού της ρουλέτας-Πρώτο μάθημα για το μόνο σύστημα που νικάει την ρουλέτα!

Οι θέσεις στον τροχό της ρουλέτας είναι αριθμημένες από 1 μέχρι το 36.

Στο εύρος των αριθμών από το 1 μέχρι το 10 και από το 19 μέχρι το 28, οι μονοί αριθμοί είναι κόκκινοι και οι ζυγοί είναι μαύροι. Στο εύρος των αριθμών από το 11 μέχρι το 18 και από το 29 μέχρι το 36, οι μονοί αριθμοί είναι μαύροι και οι ζυγοί είναι κόκκινοι. Επίσης στην ευρωπαϊκή/γαλλική ρουλέτα υπάρχει μία πράσινη θέση με τον αριθμό 0 και στην αμερικάνικη ρουλέτα υπάρχει και δεύτερη πράσινη θέση με τον αριθμό 00. Οι θέσεις των αριθμών είναι συγκεκριμένες σε όλες τις ρουλέτες του κόσμου και η αυστηρή ακολουθία τους σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού είναι η εξής:

  • Ευρωπαϊκή/γαλλική ρουλέτα με ένα 0:

    0-32-15-19-4-21-2-25-17-34-6-27-13-36-11-30-8-23-

    10-5-24-16-33-1-20-14-31-9-22-18-29-7-28-12-35-3-26

  • Αμερικάνικη ρουλέτα με διπλό μηδέν:

    0-28-9-26-30-11-7-20-32-17-5-22-34-15-3-24-36-13-1-

    00-27-10-25-29-12-8-19-31-18-6-21-33-16-4-23-35-14-2

    Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε από έξω και ανάποδα όλα τα νούμερα και την θέση τους στον τροχό. Όταν θα σας αναλύσουμε το σύστημα του (clock watching =Weel watching που είναι το μοναδικό σύστημα που κερδίζει την ρουλέτα (Ένα από τα μεγαλύτερα και καλά φυλαγμένα μυστικά από τους μεγάλους παίκτες) Θα πρέπει για να το κατανοήσετε να γνωρίζετε τα νούμερα και να τα ανακαλείτε σε 0 χρόνο. Θέλει αρκετή μελέτη και προπόνηση η συγκεκριμένη δεξιοτεχνία!!

Πριν συνεχισω στο δευτερο μαθημα πρεπει να σου πω οτι γνωριζω την ψυχολογια του παικτη και τους χαρακτηρες του περισσοτερο απο οσο μπορεις να φανταστεις ! Γνωριζω ποσο εγωιστης ειναι , ποσο ψευτης ειναι , ποσο ξερολας ειναι , ποσο πολυ του αρεσει να βρισκει δικαιολογιες κοκ!

Για να λυσω το μυστηριο που μοιραζομαι αυτη την στιγμη μαζι σου μου πηρε ενα μιση χρονο καθημερινης παρουσιας σε καζινο , να παρατηρω της ρουλετες με τις ωρες (8 και πανω ) και να μην ξοδεψω ποτε ουτε 5 ευρω για να παιξω !!.. Καλα το ακουσες ..εμπαινα 1,5 χρονο σε καζινο και το μονο που ξοδευα ηταν το εισητηριο μου και αυτο αν δεν ειχα προλαβει να ξανακανω εισοδο μεσα στο 24ωρο!

Στα λεω αυτα γιατι οταν φτασεις στο τελικο σταδιο του συστηματος θα συναντησεις τον μεγαλυτερο εχθρο σου που ειναι ο εαυτος σου και οχι η ρουλετα ..η ρουλετα εχει νικηθει 100% …ο εαυτος σου ομως θα ειναι αυτος που θα σε πολεμα !..

Ακομα μεσα απο αυτο που μοιραζω εδω θα κανω μια πολυ καλη μετρηση στο κατα ποσο εκτιμας αυτο που σου δινεται, κατα ποσο οι αναγνωστες μου ειναι ανθρωποι με σωστη κριση και φιλοτιμο , πρωτα απο ολα θα μου το δειξει ποσοι απο εσας που το διαβασατε κανατε εγγραφη στη πλατφορμα που προωθω  , δηλαδη στην Betmaster ..

Weel watching Εισαγωγικό πρώτο μάθημα κατανόησης.Σύστημα νίκης στην ρουλέτα !

Για να προχωρήσουμε στην εισαγωγή του weel watching που είναι το μοναδικό σύστημα που νικά κατά κράτος την ρουλέτα και είναι το επτασφράγιστο μυστικό των επαγγελματιών της ρουλέτας πρέπει πρώτα από όλα να έχετε αντιληφθεί και μάθει πλήρως το προεισαγωγικό άρθρο που βρίσκεται παραπανω!!Αν δεν έχετε μάθει τα νούμερα νεράκι δεξιά και αριστερά μην συνεχίσετε σε αυτό το μαθημα !!

Ο μόνος τρόπος να αντιληφθείτε το σύστημα weel watching είναι να ακολουθήσετε τυφλά τα κομμάτια- μαθήματα που σας δίνω. Όπως ακριβώς σας τα δίνω και στην πορεία θα γίνει εξήγηση του γιατί ειδικευόμαστε σε αυτές τις παικτικες ιδιότητες!

Στην επόμενη φώτο θα δείτε την είσοδο του 0 στο παιχνίδι ..μάλλον καλύτερα για να το θυμάστε θα χρησιμοποιήσουμε την εκφραση “Ο βασιλιάς είναι το μηδέν και εισέρχεται στο κτίριο” ..Η φώτο λοιπόν θα σας δειξει όλους τους συσχετισμούς του βασιλιά…άλλα σε αυτό το μάθημα δεν θα σας αναλύσω τι είναι αυτοί οι συσχετισμοί ! Γιατί πρέπει πρώτα να μάθετε από έξω όλα τα νούμερα και τους συσχετισμούς τους…τους “υπηκόους” θα λέμε για να καταλαβαίνουμε.

Ο βασιλιάς λοιπόν είναι το 0 και εισέρχεται στο κτίριο…

Ο βασιλιάς έχει πάντα σαν πρώτο “υπήκοο” την πεντάδα (γείτονες) του 10 …άρα κοιτώντας αυτό το “κτίριο”  το 0 έχει πάντα άμεση σχέση με το 10 . Το πρώτο νούμερο αριστερά από την πεντάδα Νο 1  σε κάθε “κτιριο” είναι πάντα ο βασιλιάς! Άλλοι συσχετισμοί είναι να δούμε τους “υπηκόους” -γείτονες (πεντάδες) και την σχέση μεταξύ τους. Π.Χ οι γείτονες Νο 1 έχουν άμεση σχέση με τους γείτονες Νο 5 .Οι γείτονες με το Νο 2 έχουν άμεση σχέση με τους γείτονες Νο 6 κοκ….άλλα αυτή η σχέση είναι η άμεση δηλαδή η ευθεία σχέση !! (Μην αγχωνόσαστε όλα θα εξηγηθούν και να θυμάστε ότι αυτό το μάθημα κοστίζει πολλά χιλιάρικα σε κλειστούς και μυστικούς κύκλους). Η σχέση σταυρού + είναι οι εξής   γείτονες Νο 1 – 5 σε σχέση σταυρού με γείτονες Νο 3 -7 .

Αν και ακόμα δεν κατανοείτε και δεν πρέπει να κατανοείτε τίποτα θα πρέπει να δείτε ότι όλες οι σχέσεις γειτόνων είναι μοιρασμένες σε τεταρτημόρια η σε μισό κύκλο…άλλα αυτό είναι μια επισήμανση για αυτή τη στιγμή μην σας ενδιαφέρει ακόμα!!

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να “φωτογραφίσετε ” στην μνήμη σας όλους τους “βασιλιάδες” και τους “υπάκουους” τους , όπως και σε τι σχέση βρίσκονται αυτή μεταξύ τους!! Θα παραθέσω ποιο κάτω και τα 37 νούμερα-κτίρια για την μελέτη σας. Θα επαναλάβω ότι το σύστημα weel watching είναι το μοναδικό που “γονατίζει” την ρουλέτα..και μάλιστα για πάντα ..όχι μόνο μερικές φορές!! Πράγμα που όπως καταλαβαίνετε το κάνει να είναι το δυσκολότερο σύστημα και για εφαρμογή αλλά και για εκπαίδευση..εδώ πετυχαίνουν μόνο οι αποφασισμένοι και οι γεννημένοι επαγγελματίες!!

Τα υπόλοιπα κτίρια δεν έχουν επάνω αριθμούς για να ασχολείσθε πιο πολύ και να εντρυφήσετε όχι με μασημένη τροφή!

Πάντα σε αυτό το μάθημα βασιλιάς είναι το πρώτο νούμερο από αριστερά που είναι έξω από την Νο 1 πεντάδα!!

Άρα βασιλιάς εδώ είναι το 32..

 

Βασιλιάς εδώ είναι το 15 …και δεν συνεχίζουμε να σας δείχνουμε τον βασιλιά άλλο..

Αν με διαβαζεις εδω και καιρο θα εχεις καταλαβει οτι προσεγγιζω τα παντα με εναν δικο μου τροπο ωστε να φτασω να βρισκω λυσεις εκει που φαινομενικα δεν υπαρχουν , αν εχεις διαβασει σωστα ειμαι σιγουρος οτι πολλες φορες αναρωτηθηκες ..πως το κανει ;..Πως γνωριζει για το αυριο!

Αν με ακολουθησεις σε αυτο το μαθημα θα καταλαβεις παρα πολλα αλλα μονο αν το κανεις με τον τροπο που θα σου δειξω , με αυτο το μαθημα θα κατανοησεις αν κατι εχει αξια η ειναι απλα αλλη μια σαχλαμαρα του Ιντερνετ που ο καθενας ταζει λαγους με πετραχειλια ..!

Θα κατανοησεις αν ειμαι γνωστης σε κατι , θα κατανοησεις οτι ειναι αλλιως να διαβαζεις μια πληροφορια κοπυ παστε και αλλιως να μαθαινεις κατι απο αυτον που δημιουργησε την πληροφορια (βεβαια αυτο γινεται χρονια σε πολλα θεματα στο κατοχικα αλλα δεν νομιζω οτι πολλοι το εκτιμησαν ) …

Μολις κατανοησεις οτι δεν μιλαμε για απλα πραγματα και αστεια αλλα για οτι ακριβως δηλωνουμε !!… τοτε θελω να με πληρωσεις με το να αλλαξεις στοιχηματικη πλατφορμα ! Δεν το κρυβω , δεν στο φερνω γυρω γυρω , θελω περαν το οφελος που μπορει να εχω να κανω ολους τους παικτες που με διαβαζουν να αλλαξουν στοιχηματικη εταιρια ..αυτο ειναι ενα προσωπικο μου στοιχημα !

Για την ωρα σταματαω εδω το μαθημα ..μιας και θελει πολυ διαβασμα και παπαγαλια μεχρι στιγμης , στην πορεια θα ερθει και η επεξηγηση και ο τροπος κοκ… και μιας και η τεχνολογια ανεβηκε εδω και δεκα χρονια υποσχομαι οτι στο τελος θα κανω και ενα βιντεο να δειχνω εμενα να το κανω απεναντι σε ρουλετα για να σου γινει απολυτα κατανοητο !!

Τωρα αν ειδες οτι μιλαω σοβαρα και δεν σαλιαριζω κανε εγγραφη αν εισαι παικτης αλλου στην Betmaster …και σκεψου λιγο αν βγαλω ενα μαθημα για την ρουλετα και σου αποδειξω οτι ειναι απολυτο…ταυτοχρονα σου δειξω οτι εχω βρει και τον τροπο να το κανεις κτημα σου …τι μπορω να κανω οταν τελειωσω και τον γριφο του στοιχηματος ;!…

Stranger…

Υ.Γ ..πολλοι ισως εχουν δει μια αλλαγη , οτι ψιλο αγριεψα και ναι ειναι αληθεια .. μονο δυνατος μπορω να βοηθησω και αλλους ..στα γονατα και με προσευχη οτι μπορεσα εκανα !

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΣ 07/15/2020 @ 2:15 ΠΜ

    Επιτέλους!
    Τόσα χρόνια περίμενα για αυτό το άρθρο σου!

    Όχι, δεν είμαι παίκτης, θα ήθελα όμως από την μια να μάθω τον τρόπο που ερμηνεύεις το πεδίο από την άλλη όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει ίδιο το μοντέλο ανάλυσης μετά από ένα τέτοιο ομαδικό χακάρισμα…

    Εάν πιστεύεις ότι δεν θα αλλάξει το πεδίο και αυτή είναι μια δικιά σου μέθοδος ψάξου να το πατεντάρεις πως νικάς την ρουλέτα (ή την Μονόπολη ας πούμε) αλλιώς θα το κάνουν άλλοι για σένα…

    Φτάνοντας στο οικονομικό, όπως είπα παραπάνω δεν είμαι παίκτης σε αντίθεση με άλλους αναγνώστες, οπότε θα σου είναι άχρηστη η εγγραφή μου στην σελίδα που αναφέρεις. Βλέποντας όμως στην αρχή των άρθρων διαπιστώνω πως υπάρχουν επιπλέον τρόποι να πούμε ευχαριστώ για την περίπτωση μεταλαμπάδευσης τέτοιας γνώσης…

    Το θέμα είναι αν εσύ είσαι έτοιμος και έχεις το θάρρος να αναλάβεις τις ευθύνες μίας τέτοιας αποκάλυψης…
    Όπως και ναχει σε ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα αναλύσεις πεδίου!

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ 05/12/2021 @ 6:08 ΜΜ

    Εκ πρώτης όψεως το άρθρο σου αυτό έχει ενδιαφέρον. Μετά το τι θα ακολουθήσει, ίδωμεν. Ωραία, κάνω την εγγραφή στο Betmasters και μετά; πως θα δούμε το σύστημά σου;
    Γίνε πιο σαφής.
    Ευχαριστώ για την απάντησή σου εκ των προτέρων.
    Φιλικά Γιάννης

    • Κατοχικά Νέα 05/12/2021 @ 7:42 ΜΜ

      Μην κάνεις εγγραφή δεν συνεργαζόμαστε πια με αυτή την εταιρία ,στο κεφαλή έχουνε Μπάνερ με την εταιρία που συνεργαζομαστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*