13:38 - 31/05/2020

Στην Νέα Κανονικότητα οι SS τα κανονίζουν όλα, ιδίως τα ανθρωπάκια

Διαφημίσεις

Στην Νέα Κανονικότητα οι SS τα κανονίζουν όλα, ιδίως τα ανθρωπάκια

Κάποιοι, και είναι πάρα πολλά τα ανθρωπάκια, αν τους έλεγαν ότι οι SS θα τους κανονίσουν κατάλληλα, δεν θα καταλάβαιναν καν το νόημα της αναφοράς. Οι αναγνώστες μας, καταλαβαίνουν τέλεια τι ενοούμε και γνωρίζουν ποιοι είναι οι σημερινοί SS γι αυτό δεν χρειάζεται να ερμηνευσουμε την ιδιότητα των κανονικότατων μέτρων των SSτσίδων…Την πατήσαμε ξανά την μπανανόφλουδα, οι SSτσισδες κανονίζουν την Νέα Κανονικότητα σας. Κάθε μέρα εργάζονται σκορπώντας την μια είδηση εξαπάτησης μετά την άλλη…”αν γίνει αυτό τότε θα πα΄ρουμε αυτό το μέτρο…αν έχουμε αυτό τότε εκείνο το μέτρο στην Νεα Κανονικότητα των γκοίμ. Τα ανθρωπάκια δεν έχουν ακόμη κατανοήσει το παραμικρό, ο απατεωνοιός και τα μέτρα εναντίον του θα τους προστατέψουν κατάλληλα στην Νέα Κανονικότητα. Που να γνώριζαν οι φουκαράδες τι μαγειρεύουν πίσω από τις πλάτες τους οι SSτσιδες ατσίδες…

Στη Νέα Υόρκη πχ. η αστυνομία έχει ήδη πάρει μέτρα για την κανονικότητα τους εκεί…ειδικά όπλα για την άμυνα τους, με ηλεκτροπληξία (tasers) (χωρίς να φοράνε μάσκες) δέρνουν και συλλαμβάνουν ανθρώπους που δεν κρατουν αποστάσεις στην Νεα κανονικότητα τους. Δηλαδή η αστυνομία είναι απρόσβλητη και δεν χρειάζεται να διατηρήσει την απόσταση ή να φορά προστατευτικά γάντια και μάσκες. Φυσικά και όχι. Οι SSτσιδες δεν κινδυνεύουν απο ιούς, μόνο τα ανθρωπάκια, και βρίσκονται στους δρόμους για την επιβολή των αντισυνταγματικών μέτρων και το επιχείρημα τους είναι η προστασία των ανθρωπάκων.

Σίγουρα όσοι ζουν στις πόλεις θα περάσουν πολύ δυσκολες εποχές, ο έλεγχος σας και οι ψεύτικες ειδήσεις τους είναι πραγματικότητα…!! Καραντίνα, ο αόρατος εχθρός του ΚατραΚούλ,η ηλεκτρονική παρακολούθηση και το ξύλο της αρκούδας για τα ανθρωπάκια…δηλαδή (εσάς-εμάς) οι SSτσιδες δεν έφυγαν ποτέ από την Βουλή των δημοκρατιών, να μην σας γράψουμε ότι οι  SSτσιδες ατσίδες δόμησαν τις Βουλές και την κοινοβουλευτική σας Δημοκρατία, που φυσικά τα μικρά και φοβισμένα αθρωπάκια, θα τρέξουν να πουν τι συνομωσίες είναι αυτές που διαβάζουμε! Δεν πειράζει όμως και η στρουθοκάμηλος θαβει το κέφαλι της μέσα στην άμμο.Καλή συνέχεια, σε λίγους μήνες θα το κατανοήσουν ακόμη και τα ταλαίπωρα, χεσμένα από τον φόβο τους, μικρούτσικα και ά-νοα ανθρωπάκια.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/31/2020 @ 4:56 ΜΜ

    ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ TAINIΑΣ “GRAY STATE”;
    ΣΤΑ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ. ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΗΘΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ [ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ]. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ. ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ.

  2. Είναι νομίζω κοινός παραδεκτό σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα ότι δεν υπάρχει ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ γιατί καλώς η κακώς το διαδίκτυο παρέχει μεγάλο όγκο πληροφορίας από ανεξάρτητες και κυρίως εξαρτημένες πηγές αληθινές η ψεύτικες. Το παράδοξο είναι πως αρκετοί άνθρωποι δεν θέλουν η δεν μπορούν να ψάξουν να συνδέσουν και τελικά να συμπεράνουν την ορθότητα η μη κάποιων σημαντικών γεγονότων όπως αυτά παρουσιάζονται από τα μμα. Τι θέλω να πω με τα παραπάνω…, μια φαινομενικά τυπική σύλληψη κατέληξε τυχαία η εσκεμμένα -τείνω να πιστέψω το δεύτερο και την εξήγηση θα την γράψω στο τέλος- στο θάνατο ενός ανθρώπου που αμέσως αναδείχθηκε από τα μμα (μέσα μαζικής αποβλάκωσης) σε ρατσιστικό έγκλημα προκαλώντας δικαίως η αδίκως την οργή και αγανάκτηση του κόσμου. Θα μπορούσε να ήταν και έτσι όμως και ενώ το είχα δει δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα και μιλάω για την αρχική εικόνα στο εν’ λόγο κείμενο του κόρακα οπότε ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως η λαβή -πατώντας με το γόνατο ψηλά στην πλάτη μεταξύ κορμού και κεφαλιού- είναι μία από τις ενδεδειγμένες -δεν γνωρίζω αν είναι στην επίσημη εκπαίδευση λογικά πρέπει να είναι- για την ακινητοποίηση ενός υπόπτου στην αμερικάνικη αστυνομία και όχι μόνο.

    Υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες και βίντεο τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο γιουτουμπεεεεεεεε που μπορεί να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε.

    Ο ρόλος των μμα (μέσα μαζικής αποβλάκωσης) στη εγκαθίδρυση της παγκόσμιας ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) η Νέα Κανονικότητα όπως την αποκαλούν συγκεκαλυμμένα τελευταία.

    Όχι ρατσιστικό Καλός Μαύρος vs Κακού Μαύρου (η αρχική εικόνα του κειμένου)

    https://thenypost.files.wordpress.com/2020/05/francisco-garcia.jpg?quality=90&strip=all&w=1286

    Όχι ρατσιστικό -Καλοί Μαύροι vs Κακού Μαύρου

    https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/05/04/02/27963514-8283169-image-m-133_1588554749761.jpg

    Όχι ρατσιστικό Λευκοί και Μαύροι καλοί vs Κακιάς Λευκής

    https://twitter.com/i/status/1266644797781131264

    Αναρωτιέμαι λοιπόν εγώ ο αφελής αναγνώστης γιατί όλο αυτό αναδείχθηκε σαν μείζον ρατσιστικό έγκλημα ?

    Ρατσιστικό -Κακός Λευκός vs Καλού Μαύρου
    https://www.newsbeast.gr/files/1/2020/05/432-1.jpg

    Μα είναι τόσο προφανές γιατί μέσω αυτού και των αναταραχών θα προέλθει η νέα κανονικότητα όπως συγκεκαλυμμένα αποκαλούν το τελευταίο διάστημα τη νέα τάξη πραγμάτων δηλαδή μια χούντα άνευ προηγουμένου.

    Εύγε Κόρακα !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*