ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Μητσοτάκης ο Πολυπολιτισμικός

· Kanenas

Μάθαμε ότι το μέλλον της Ελλάδας θα είναι πολυπολιτισμικό δια στόματος πρωθυπουργού άλλα και ότι αυτό δεν θα διασπάσει την εθνική συνοχή.

Το λιγότερο εκτός πραγματικότητας η δήλωση του καθώς είναι αποδεδειγμένο με έρευνες από μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ και η Οξφόρδη (που τα ΜΜΕ κάνουν πως δεν τις είδαν) πως όσο περισσότερο πολυπολιτισμική γίνετε η κοινωνία τόσο περισσότερο καταρρέει η κοινωνική συνοχή μεταξύ των γηγενών με τα επακόλουθα αυτής.

Τώρα στην αναφορά του περί ενσωμάτωσης των μεταναστών αλλά και πως τα παιδιά τους θα είναι περήφανοι Έλληνες, μια νορβηγική έρευνα τον διαψεύδει ξανά. Τα παιδιά των μεταναστών έχουν αυξημένη παραβατικότητα από 200% έως και 460% ανάλογα την εθνικότητα οπότε δεν τους κατατάσσεις στους ενσωματωμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πηγές που ντροπιάζουν το Τροτσκιστή αντιρατσιστή πρωθυπουργό:

Does Ethnic Diversity Have a Negative Effect on Attitudes towards the Community?

The downside of diversity

Migrants’ children are more likely to commit crimes than parents

Yes, Leon Trotsky Invented The Word “Racism”

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

Τηλεργασία – ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Ακρίβεια καυσίμων: Ο ΟΤΕ διπλασιάζει προσωρινά την τηλεργασία στο 40% – Δύο ημέρες από το σπίτι για εργαζομένους

3 απαντήσεις στο “Μητσοτάκης ο Πολυπολιτισμικός”

  1. Το θέμα της ενσωμάτωσης έχει τις δυσκολίες του, ανεξάρτητα αν πρόκειται για “νεοπρόσφυγες” ή ντόπιες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν αιώνες στα όποια εδάφη της όποιας χώρας.
    Το Α και το Ω για την επίτευξη της είναι να τη θέλουν και οι δυο πλευρές. Αν κάποια από τις δυο (δεν έχει σημασία ποια) δεν το επιθυμεί για τους δικούς της λόγους, πραγματικούς ή φαντασιακούς, τότε απλά δεν θα γίνει. Νόμος.

  2. Ο κουλης ο τριμαλακας επρεπε να ειναι ο τιτλος.
    Το βλαμενο αυτο οπως και ο ΓΚΑΠ Η Ο ΤΣΙΜΠΛΑ΅ λενε οτι τους υπαγορευει αυτο το σκουλικι ο σορος.απολυτως τιποτα δεν πιστευουν ειναι απλοι παπαγαλοι ττου αφεντικου τους σορος ροτσιλντη.

  3. Κούλης ο γουρλομάτης της μπίλντεμπεργκ ο εντολοδόχος της παγκόσμιάς εβραϊκής κοινότητος για να καταλαβαινόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *