in

ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΦΙΛΟΣ

ÖÁÍÁÑÉ---ÓÕËËÅÉÔÏÕÑÃÏ ÔÏÕ ÏÉÊÏÕÌÅÍÉÊÏÕ ÐÁÔÑÉÁÑ×Ç ÂÁÑÈÏËÏÌÁÉÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÁÐÁ ÖÑÁÃÊÉÓÊÏÕ--ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI
Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΦΙΛΟΣ

Σαν λάτρης της Πανθρησκείας Βοθρολομαίε, πράκτορα του Ισλάμ και του Αντίχριστου Πάπα Φρανσίσκου σε περιμένουν να κάνετε κάποια τελετή στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020 για την «Παγκόσμια Συμφωνία» ένα ‘Global Pact’ εκπαίδευσης των παιδιών γιατί από μικρή ηλικία μπορείς να τους κάψεις το μυαλό εκπαιδεύοντας τα στην λατρεία με από πίσω τον Λούσιφερ.
Ο Ιησουίτης Πάπας κάλεσε όλους τους ηγέτες του κόσμου πριν από μερικές εβδομάδες να έρθουν στο Βατικανό. Έχουν δύο σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης όπου πρέπει να έρθουν όλοι οι μαύροι των πολιτκών εξουσιών.

VATICAN DECLARES LUCIFER IS GOD (Σύμφωνα με το Βατικανό ο Λούσιφερ είναι ο Θεός)

Πόσες αποδείξεις χρειάζεστε Καθολικοί πιστοί σε τι ακριβώς προσεύχονται οι ανεγκέφαλοι καμμένοι Καθολικοί παπάδες; Τι θα δηλώσουν οι υποκριτές και δούλοι του Λούσιφερ; Λατρεία στο αφεντικό της ύλης, λατρεία στον ανθρωποκτόνο θεό τους..

Ο πρώτος λόγος που γίνεται η «Παγκόσμια Συμφωνία» είναι μια εγκύκλιος που ασχολείται με την «αλλαγή του κλίματος», αυτά που δήλωσε η Γκρέτα η καημένη και τώρα ολοκαμμένη δαιμονισμένη.
Η δεύτερη αιτία, και γνωρίζετε ποια θα μπορούσε να είναι, αφορά την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο πάπας λοιπόν θέλει να συναντηθούν οι ηγέτες του κόσμου για να δηλώσουν την Ίδρυση της Παγκόσμιας Θρησκείας, το παγκόσμιο σύμφωνο μεταξύ όλων των παγκόσμιων ηγετών και όλων των θρησκειών του κόσμου. Και από πίσω η κρυφή ατζέντα πίσω από την “αλλαγή του κλίματος” η μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη γιατί κλάνουν μεθάνιο και επιβαρύνουν τον πλανήτη…
Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης έχει δηλωθεί πολλές φορές και όσοι την δηλώνουν νομίζουν οι ανόητοι ότι ο Λούσιφερ θα τους κάνει μεγάλη χάρη…η μοναδική χάρη Βοθρολομαίε είναι το πύρ το αιώνιο..

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
  1. Αμ σου έλεγαν ότι με την ίδρυση της νέας θρησκείας θα πάψει το μίσος και οι ανόητες θρησκευτικές διαμάχες μια για πάντα, θα επέμενες ακόμα στην δική σου; αν ναι τότε ψάξε λίγο τη σχέση σου μαζί της. Δεν είναι υγιής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μητσοτάκης ο Πολυπολιτισμικός

Οι σημαντικότεροι διεθνώς οικονομολόγοι υποστηρίζουν τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα-Ονόματα