Διαφημίσεις

Στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ενός αξιωματικού των ΜΑΤ και όχι σε δακρυγόνα αποδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους καπνούς που κατέκλυσαν το Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδήλωσης.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο χαρακτήρισε ‘fake news’ την χρήση δακρυγόνων, τονίζοντας ότι οι πυκνοί καπνοί οφείλονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησιμοποιούσε ένας αξιωματικός των ΜΑΤ που βρισκόταν σε υπηρεσία.

«Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Τα μέλη της Αστυνομίας αντιμετωπίζουν μεγάλο στρες κατά τη διάρκεια τέτοιων περιστατικών, και συχνά κάνουν χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων για να χαλαρώσουν» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδικοί τονίζουν ότι η απάντηση του υπουργείου είναι πιθανόν να ισχύει, καθώς ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να παράξει την ίδια ποσότητα καπνού με πολλά δακρυγόνα, όπως γνωρίζει άλλωστε όποιος έχει καθίσει δίπλα σε άτομο που καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο.
tovatraxi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Σε ηλεκτρονικό τσιγάρο αποδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους καπνούς στο Σύνταγμα”
  1. ρε παιδια καποιος πλεπει να τους πει οτι το ψιλο γαζι δεν πιανει σε λινατσες ουτε σε τομαρια ! οσο για το στρεσσσσσσσσ που εχουν τα καλοπαιδα να κοψουν το τσιγαρο για να μην λαχανιαζουν ,και ισως ,λεω, ισως να πιασουν καποιον μπαχαλακη απο αυτους ντε που πανε παρεα με τους μπατσους την βουλης!!

    1. ρε χαλαρώστε το βατράχι κάνει πλάκα…..
      δεν παίρνετε χαμπαρι με τίποτα.
      χαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Καλά μας κάνουν.Μας χλευάζουν γιατί μπορούν.Αφού ξέρουν οτι ανήκουμε και εμείς στον πολιτισμό της χέστρας.Ξέρουν οτι δέν το έχουμε πάρει σοβαρά.Επίσης ξέρουν οτι δέν έχουμε κάποια οργάνωση.Άρα κάνουν και λένε ότι θέλουν.Απο λόγια πάντως είμαστε καλοί,δέν μπορώ να πώ…

  3. επιχείρηση επιβολης της θελησης του λαου… δεν τον ακουνε… σημαινει χουντα… δημοκρατια σημαινει κυριαρχος λαος… πρωτα χρειάζεται φορεας παραδειγμα παμακεδονικη..2.. στοχος παραδειγμα επιβολη δημοψηφισματος… 3.πως το πετυχανεις.?τα ματ συνεργαζονται με συνεργαζομενους δηθεν υπερκουκουλουφορους που μπαινουν μπροστα για χημικα.. αυτοι ειναι δικοι τους φορανε μασκες και θελουν να ασκησουν βια στην αστυνομία ..κατακριτεο..τι μπορεί να γινει λοιπόν… απλο κατω οι μασκες…. απο τη στιγμη που αφεραιθει η μασκα εκατεροθεν…. παμε στην πριν σημιτη εποχη… αυτος καθιερωσε τα χημικα…. αραγες ηξερε τι ερχεται ο χριστοδουλοφαγος.. μνημονια.. πολιτικη παπουλια μπενακη… αυτο εχουμε… με τοσες χιλιαδες κοσμο κυκλωνεις απλως τη βουλη.. ειρηνικα σφιγγεις τον κλοιό.. σε περιπτωση αντιδρασης απο ομαδες των ματ… δεν τους χτυπας τους αφερεις τη μασκα… οταν αφαιρεθει η μασκααπο πεντε ατομα σε καθε ματατζη… οταν πλεον εισερχεσαι… και κανεις καταληψη… παλι ειρηνκα δεν βιαοπραγεις.. απαιτεις δημοψιφισμα για ολα μνημονιο και πρεσπες… χωρις σεγγκιουλαρ λοτζικ.. με διεθνη επιβλεψη και τλαικων επιτροπων…. δημακρατικα…. στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιεξοδα…. τωρα παλι δεν ζητηται ψηφοφορία 180 βουλευτων.. νοθεια επιτροπης… ολα τα οχι ναι.. και μερος της ομογενειας ειναι οιο πολυ αμερικανοι απο οτι ελληνες… ο αγγελατος κρουαζιερα.. ο γιαλτουριδης εκθειαζει το κομουνοτσιπρα. δεν παραιτητε κανεις… εθνοσυνελευση..οσο για την χρυση αυγη… απλως σε ριχνουν ταμπελα.. παντως πρωσωπιμα τους προτιμω…. απο τους κουμουνιστες.. και γκλομποφασιστες νεοεποχιτες με ισλαμοορκ.. μασωνοδιεθνιστες.πανε πακετο..εθνομηδενιστες επικοιστες θρησκεμηδενιστες.. και σοδομιτες.. αι σηχτηρ βλαμενα.. μεποιο πρόγραμμα εκλεγηκατε.. για αυτα που κανετε ποις σας εδωσε την εντολη ποιες προοδευτικες δυναμεις του κολου συγνωμη του σορος θελω να πω που ειναι ο εισαγγελεας για καταγκελιες χρηματισμπου για μειοδοτικη ψηφο σε εθνικη υποθεση επιβιωσης του εθνους.. ντου απο παντου.. παντα ειρηνικα συντεταγμενα και με σχεδια.. ο κοκκινος φασισμος δε θα περασει.. κουμουνιστογκλομποφασιστονεοεποχιτικοισλαμοανωμαλοι. ο κουμουνιστης ειναι προδότης οπως κι ο μασωνος γιατι ειναι πρωτα απο ολα διεθνιστης οχι για το λαο αλλα για την αριστερη τσεπη του.. εποικιζουν την παυριδα την ξεπουλησαν μεσω ευρωπης… ο Σαλβινι μαλακας ειναι που τα βαζει με ταγαλακια.. κι εμεις οι ξυπνιοι? χρημα και πατριωτισμος δεν πανε μαζι.. ο στρατοβλακας φωτογραφιζε τον εβρο.. στην ψυχρα.. οι λιμενικοι σωζουν τα ισλαμοορκ.. γεμισαμε αλβανοισλαμοαραβες στο στρατο… το μαγαζι.. καπουτ.. ο αποστολακης τελευταιος να κλησει την πορτα… δηλαδη θα εχουμε μαμεδονικο λαο γλωσσα και λαο…. διπλα στον ελληνικό… γιατι ετσι θελει ο τσιπρας… τσιπρα αν ολα λανε καλα πραατικα ολοι εσεις θα ζησεται βασιλιαδες ως τριτης γενεας και βαλε ετσι γινεται με τους συνεργατες των Γερμανών.. οπως και στην κατοχη αν λεω αν αλαξουν τα πραγματα… δε θα ειθελα να ημουν στη θεση σας. υβρη αυτο που κανεται ειναι υβρη…… νεμεσις ακολουθεί.

  4. καλα ρε ειστε αυτιστικοι; αντι για δακρυγονα ειχαν το ντουμανομηχανιμα να πουμε
    καταρχην ΔΕΝ υπαρχει ηλεκτρονικο τσιγαρο που βγαζει τοσο πυκνο καπνο ικανο να καλυψει Ολοκληρο το συνταγμα ΔΕΥΤΕΡΩΝ ημουν εκει μαζι με αλλου 100.000 ανθρωπους να κλαιμε απτο τσουξιμο ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!!

  5. Απλά το υγρό που είχε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είχε λήξει, γι’ αυτό και έβγαλε τόσο καπνό και ερεθισε τα μάτια του κόσμου!

  6. Στο τελος θα μας πουνε οτι αεριστικε ο Φιλης που ειχε φαει πολλες γαρδουμπες νωριτερα και ετσι εγινε το κακο ….και οι μαλακοραγιαδες θα καθονται και θα το αναλυουν προσπαθωντας να αποδειξουν οτι οι φιλελε κομμουνιστες λενε ψεμματα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *