11:09 - 12/05/2018

Να κάνετε το ίδιο και με το Ισλάμ: Οργή για τον διασυρμό του Χριστιανισμού

Διαφημίσεις

Η πρόκληση κατά των χριστιανών με το πρόσφατο Met Gala,
την οποία αναδείξαμε στο el.gr, έχει προκαλέσει την οργή πολλών.

Ο διάσημος παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν και η Daily Mail ανάφεραν πως διέσυραν τον Χριστιανισμό, ενώ αναρωτιέται τι θα γινόταν αν το θέαμα αφορούσε το Ισλάμ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail και ο Πιρς Μόργκαν, την οποία επικαλείται το iefimerida:

«Το επόμενο Met Gala θα έχει θέμα το Ισλάμ. Ναι, οι καλεσμένοι θα πρέπει να φορέσουν προκλητρικά φορέματα που να ‘γιορτάζουν’ τον προφήτη Μωάμεθ, ισλαμικά ρούχα συμπεριλαμβανομένων χιτζάμπ και μπούργκες και το Κοράνι».

«Μπορώ, επίσης να αποκαλύψω πως και το Met Gala του 2020 θα έχει ένα ‘εβραϊκό’ θέμα. Ναι, οι διασημότητες θα εμφανιστούν με κάθε είδους εβραϊκή ενδυμασία, ντυμένοι ακόμη και ως ραβίνοι» προσθέτει ο Πιρς Μόργκαν, διευκρινίζοντας πως τίποτε από αυτά δε θα συμβεί.

Δεν μπορεί ωστόσο να καταλάβει γιατί έπρεπε το Met Gala να έχει θέμα τον καθολικισμό. Είναι τόσο ωραίο; Ή μήπως ο Χριστιανισμός είναι ένα fair game για μια παρέλαση μόδας. Και αναρωτιέται γιατί πριν από λίγες ημέρες έγινε ολόκληρο θέμα όταν μία έφηβη από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, φόρεσε ένα φόρεμα κινέζικου στυλ στο χορό του σχολείου της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει οργή από πολλούς Αμερικανούς, την ώρα που κανένας στην Κίνα δεν φαινόταν να προσβάλλεται.

Και εύστοχα παρατηρεί: «Γιατί θεωρείται απαράδεκτο να φοράει κανείς ένα κόκκινο κινέζικο φόρεμα σε ένα χορό, αλλά είναι αποδεκτό να κοροϊδεύεται μια ολόκληρη θρησκεία σε ένα γκαλά διασημοτήτων;».

Θεωρεί, επίσης, πως το Met Gala φέτος ξεπέρασε τα όρια, δείχνοντας ασέβεια και αναρωτιέται «τι σκεφτόταν το Βατικανό για να δώσει την άδεια για κάτι τέτοιο;».

Προφανώς και έδωσε την άδεια γιατί θα υπήρχε και μια έκθεση με μοναδικά, συλλεκτικά κομμάτια από το Βατικανό. Αλλά, όπως λέει, υπάρχει μαι τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να βλέπει κανείς τα θρησκευτικά αντικείμενα με γούστο και σεβασμό όπως κάνει σε ένα μουσείο και άλλο να τα βλέπει επάνω στο κεφάλι κάποιου διάσημου σε κάποιο πάρτι.

Η βραδιά είχε ως θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και οι διαδημότητες αλλά και οι σχεδιαστές έδωσαν τα πάντα με το μέγιστο δημιουργικό γούστο.

Η Ριάνα ντύθηκε από πάνω ως κάτω ως Πάπας, ακόμη και με την μήτρα. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν σαν σταυρός με πολύχρωμα κοσμήματα. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορούσε μαι ολόκληρη φάτνη στο κεφάλι της. Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα Versace με μεγάλους σταυρούς στους μηρούς και το σώμα της. (Αυτό το σώμα που πριν από δύο εβδομάδες ήταν γυμνό σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Η Αριάνα Γκράντε ήταν σαν τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου από το παρεκκλήσι της Καπέλα Σιστίνα. Η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε ως φτερωτός άγγελος, ενώ το μοντέλο της Victoria Secret, Στέλλα Μάξγουελ σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλει εικόνες της Παναγίας επάνω σε όλο το στράπλες φόρεμα.

Το θέμα είναι, σύμφωνα με την Daily Mail ότι το Met Gala δε θα φιλοξενούσε ποτέ μια εκδήλωση με θέμα το Ισλάμ ή την εβραϊκή θρησκεία. Οι διοργανωτές γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν το έκαναν, η εκδήλωση θα τελείωνε λίγες ώρες μετά την έναρξή της. Επέλεξαν τον καθολικισμό και τον Χριστιανισμό επειδή υπολόγιζαν ότι δε θα μας πειράξουν τόσο πολύ.

el.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κρύβεται πίσω από την αλλόκοτη cyborg «επίδειξη μόδας» του οίκου Gucci;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. kostas xortarias 05/12/2018 @ 12:08 ΜΜ

    γιατί ασχολιεστε με την κάθε καργιολα και τον κάθε πούστη…βρε δεν παν να γαμ….

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/12/2018 @ 4:47 ΜΜ

      Επειδή ακριβώς όλοι δεν ασχολιόντουσαν μαζί τους για πολλά χρόνια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή …

  2. Ορθοδοξος ελληνας 05/12/2018 @ 1:47 ΜΜ

    Ζυγωνει η ωρα που θα ξεβρωμισει ο πλανητης απο την βρωμικη ταξη πραγματων.

  3. Pantelis DAFNOMILIS 05/12/2018 @ 2:58 ΜΜ

    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!??
    EΧΩ ΜΙΑΝ ΕΥΧΗ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΩΣ 1.000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΕΙΜΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!
    ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΔΌΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!??!!!!

  4. SINFONO ME TON ADELFO PARAPANO!!! KAI KALITERA GIATI ETSI OPOS PAME! ALLA OTI KAI NA KANOUN EINAI SAN NA FTINOUN TON HLIO! TI MPOROUN NA TOU KANOUN! LISAKSE O EXTHROS, KAI OI ANTHROPOI XILIES XEIROTERA APO TA SODOMA

  5. Όταν θα πέφτουν βόμβες τα κεφάλια τους ,φυσικές καταστροφές και ότι άλλο κακό υπάρχει δεν θα Αναρωτιούνται σίγουρα γιατί έγινε

  6. για δες δε ειχαν εμπνεση οι μοδιστροι και λανσαραν εικονες χριστιανικες !!! ερε οτι νανε ψψψψψψψψψ

  7. Διαβάστε και Σκεφτείτε….
    Λέγει η τελευταία φράσις της Αποκάλυψης του Ιωάννου σας:

    Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά πάντων των Αγίων΄αμήν.

    Μετάφραση: Αμήν΄αγίων των πάντων μετά Χριστού Ιησού Κυρίου Τού χάρις Η = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*