Διαφημίσεις

Μετά τις εικόνες παρακμής που είδατε μέσα από το el.gr σε Αθήνα και Πάτρα, κραυγή απόγνωσης των Ελλήνων έρχεται από τα νησιά μας.

Κυριολεκτικά έναν εφιάλτη ζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πολύπαθης Λέσβου, με τις καταγγελίες για βίαιες συμπεριφορές των μεταναστών να πληθαίνουν και τους Έλληνες να κατοίκους να αισθάνονται σαν μία ανήμπορη μειονότητα.

Την ώρα που στελέχη της κυβέρνησης…επικρίνουν τις αρχές επειδή συνέλαβαν τους αλλοδαπούς καταληψίες από τις πλατείες της Μυτιλήνης, ο Δήμαρχος Λέσβου προβαίνει σε άλλη μία δραματική έκκληση.

Ο Σπύρος Γαληνός, μιλώντας στο iefimerida, αποτυπώνει τον εφιάλτη που βιώνουν στη Λέσβο και ιδιαίτερα στις περιοχές που βρίσκονται πλησίον της Μόριας και της Μυτιλήνης.

Σε εκείνες τις περιοχές οι Έλληνες κάτοικοι «φοβούνται να κυκλοφορήσουν», καταγγέλλει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λέσβου, ο οποίος προ ημερών υπογράμμιζε πως το νησί ζει ξανά μέρες του 2015.

«Καταστάσεις και γεγονότα όπως αυτό που συνέβη στην πλατεία Σαπφούς την Κυριακή με ομάδα πολιτών με κυρίαρχα στελέχη του ακροδεξιού χώρου και οργανωμένους οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας να επιτίθενται σε ομάδα προσφύγων, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο, όμως μπορεί πολύ εύκολα να ανάψει μεγάλη “φωτιά” στο νησί», σημειωνει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Και προσθέτει:

«Η κοινωνία είναι εξαιρετικά κουρασμένη. Υπάρχει η ανησυχία και ο φόβος πια για να κυκλοφορήσουν οι άνθρωποι έξω από τα σπίτια τους».

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Έρχονται δύσκολες μέρες για τα νησιά μας: «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» καταγγέλλουν οι Έλληνες κάτοικοι”
  1. Και στην παραλία της Πάτρας περνάς με το αυτοκίνητο και κοιτάς να δεις αν έχει αστυνομία!!!!

  2. Μα γιατί τόσος ντόρος? Ολόκληρο βραβείο τους δώσανε!
    Μπορούνε τώρα να μαζευτούνε οι λαθρο, οι βραβευμένοι, οι Συριζαιοι, οι τυμπανιστές από την πρώτη φορά αριστερά, οι αλληλέγγυοι, οι ”δεν πληρώνω” και διάφορα καρναβάλια ακόμα και να μεταγκασταθούνε σε αυτά τα νησιά και οι κατ’ έξοχήν ”φασίστες” να πάρουνε τον φασισμό τους και απλά να γίνει τράμπα οι μεν με τους δε….λύση υπάρχει

  3. Μια λυση εχετε ,μεινετε στα σπιτια σας για μια εβδομαδα ,κανοντας μονο τα απαραιτητα εξω και μετα βγειτε και πετσοκοφτε τους ,και κλαστε τις μαλακειες του γαμημενου τσιριζα,μια δρακα κλανιαρηδες ειναι ,με πουστηδες ,εβραιους και κολογριες,αλλως θα πεθανετε απο τον φοβο σας, πριν σας σακατεψουν τα στρατιωτακια που μας κουβαλησαν.Τι να φοβηθουμε ;΄μηπως μας παρουν τα σπιτια ;΄η μας βαλουν ποινες ;΄χανουμε την πατριδα μας ,ετσι για πλακα.Αυτοι μπορουν να γυρισουν στις πατριδες τους ,εμεις που θα παμε ;΄για τσαμπουκα δεν τους εφεραν εδω ;έε..ας τους δωσουμε τσαμπουκα !

  4. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ,
    ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. Ε ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 10 20 30 ΑΤΟΜΑ ΑΚΡΑΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ;;;;;; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ; EXEI ΑΝΑΨΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟ 1/3 ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ . ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; OTI H NΤΟΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ KAI ΝΙΩΘΕΙ MIA ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΥΛΕΓΥΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ, Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 3/3 ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΞΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΛΕΣΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ.

  5. Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Όταν σας βράβευσαν χαιροσασταν μαλακες. Όταν σβησαν τα φώτα, δυστυχώς η αλήθεια έγινε πολύ σκληρή

  6. Κυριοι Τα καστρα οταν εχουν πλεον τον εχθρο εντος των πυλων ..εχουν χασει την μαχη .Μην λέμε πλεον για Κερκόπορτα..Εδω εμεις τους ανοίξαμε τις πυλες και τους υποδεχθηκαμε μετα βαιων και κλαδων .Το λεω με πονο καρδιας …τετελεσται ..η μαλλον “asah”για να το καταλάβουν καλύτερα αυτοί που με μεγάλη υπομονή και επιμονή μας έσκαψσν για μια φορά ακόμα τον λάκκο …ερχονται εξελιξεις που θα ειναι τραγικες.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

  7. ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥ !!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΥ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ !!!!!!! ΕΙΧΑΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ !!!!!!! Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ 50-50% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ !!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΗΧΘΗΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ !!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ!!!!!!!!! ΑΚΟΜΗ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ !!!!!!!! ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !!!!!!!!!!! ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek