22:29 - 01/04/2018

Έρχεται το Φλάς του Ήλιου στις 8/4/2018;

Διαφημίσεις

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.

Είμαι ένας Ανώνυμος που γράφω αυτό το κείμενο με σκοπό να μας προβληματίσω.

Είχαν πει κάποτε οι ψυχικοί Remote Viewers Psionics της Αμερικής ότι είδαν το φλάς του ήλιου να έρχεται. Πριν από αυτό είδαν δύο γεγονότα να συμβαίνουν διαδοχικά:

1) Πρώτα τη χρήση πυρηνικών όπλων της βόρειας Κορέας σε σύγκρουση με την Αμερική
2) Και στη συνέχεια μια διαστημική αποστολή ή διαστημικό σταθμό να πέφτει στη Γη από το διάστημα.

Ορίστε το βίντεο που δείχνει την προφητεία τους:
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ

Το ερώτημα είναι: Θα πρέπει να γίνουν τα δύο γεγονότα ακριβώς έτσι; Αφού το μέλλον δεν είναι ποτέ σίγουρο, άρα οι Ψιονικοί είδαν ένα όραμα του μέλλοντος σύμφωνα με τα δεδομένα της χρονικής τους κατάστασης, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει, αν αλλάξουν κάποια δεδομένα. Όλοι οι έμπειροι μελλοντολόγοι παραδέχονται ότι η πρόβλεψη του μέλλοντος δεν είναι απόλυτη, το μέλλον μπορεί να αλλάξει αν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στο παρόν.

Προσοχή τώρα! Η Βόρεια Κορέα όντως χρησιμοποίησε Πυρηνικά Όπλα, απλά ήταν μόνο για τις ανάγκες των πυρηνικών δοκίμων τους. Όταν έγινε αυτό, η Αμερική ενοχλήθηκε και άρχισε τις λεκτικές απειλές της (η σύγκρουση είναι σε ιδεατό επίπεδο). Άρα το γεγονός ίσως έγινε, αλλά παραλλαγμένο.

Τώρα ας δούμε το άλλο. Σήμερα ή αύριο θα πέσει από τον Ουρανό ένας Κινέζικος Δορυφόρος. Μήπως αυτό είναι το δεύτερο γεγονός;

Αν αυτά τα δύο ισχύουν, τότε ας προσέχουμε πολύ μέσα στο 2018 και πιο πολύ στην Ημερομηνία που μας έδωσε ο Πατήρ Μάξιμος (8/4/2018). Θα μπορούσε το Τέλος του Κόσμου να είναι το λεγόμενο Φλάς του Ήλιου που θα καταστρέψει την τεχνολογία του ρεύματος σε όλον τον πλανήτη; Θα γίνει το γεγονός που θα δημιουργήσει το φαινόμενο της επαγωγής και θα κάψει κάθε κλειστό ή ανοιχτό ηλεκτρικό κύκλωμα;

Αυτό θα ήταν το τέλος του κόσμου, διότι σε μια στιγμή θα κοβόταν μια για πάντα το Φώς, το Νερό και το Τηλέφωνο. Οι πόλεις δε θα είχαν θέρμανση αφού τα καλοριφέρ και οι λέβητες λειτουργούν με ρεύμα, επίσης δε θα είχαν νερό διότι το νερό έρχεται στις πολυκατοικίες με ειδικές αντλίες που δουλεύουν με ρεύμα. Δε θα δούλευαν τα αυτοκίνητα, αφού έχουν ηλεκτρικά κυκλώματα κι έτσι θα έπαυαν οι μεταφορές.

Τις πρώτες μέρες θα γινόταν χάος μέσα σε όλες τις πόλεις. Θα άδειαζαν τα τρόφιμα και το νερό από τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αυτά που συμβαίνουν τώρα στη Βενεζουέλα, θα ήταν παιδική χαρά μπροστά στο χάος της έλλειψης του ρεύματος, ο ένας θα σκότωνε τον άλλο για να πάρει τα αγαθά.

Τα κινητά τηλέφωνα με το τσακ που θα γινόταν από το Φλάς, θα καίγονταν και θα μετατρέπονταν σε άχρηστα τουβλάκια! Όλες οι επικοινωνίες θα σταματούσαν και αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός κι ασθενοφόρα δε θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν. Τότε η τάξη κι ο νόμος θα χανόταν, αφού η αστυνομία κι ο στρατός δε μπορούν να λειτουργήσουν στη σημερινή εποχή χωρίς τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Μετά από όλα αυτά, οι άνθρωποι θα πεθαίνανε μαζικά, δισεκατομμύρια θα χάνανε τη ζωή τους! Ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος θα ήτανε παιδική χαρά μπροστά σε όλο αυτά.

Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά να συμβούν την ημέρα που μας έδειξε ο Πατήρ Μάξιμος; Φωνάζει εδώ και χρόνια ότι το τέλος του κόσμου έρχεται στις 8 Απριλίου το 2018.

Για να πάμε παρακάτω τώρα. Γνωρίζετε ότι υπάρχει άνθρωπος που τα έχει δει όλα αυτά σε Όνειρο; Δείτε αυτό παρακαλώ:
Dream of the End of the World Timeline to the Mark of the Beast 666

http://joe-ouellette.blogspot.gr/2014/05/dream-of-end-of-world-timeline-to-mark.html

Είδατε σε αυτή την ιστοσελίδα τις εικόνες; Δείχνει αυτοκίνητα να μην έχουν ανθρώπους, να είναι παρατημένα το 2018. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν σε μια στιγμή είχαν αχρηστευτεί από το Φλάς του Ήλιου.

Σήμερα είναι Πρωταπριλιά, θα μπορούσαν λοιπόν όλα όσα γράφω να ήταν ένα ακόμη ψέμα μέσα στον ψεύτικο κόσμο του μάτριξ. Αν όμως γίνει ακριβώς έτσι; Έχετε προετοιμαστεί; Πόσοι από εμάς έχουμε τρόφιμα και νερό για μήνες; Σε έναν κόσμο χωρίς ρεύμα, πώς σκοπεύουμε να ζήσουμε και πώς θα τα καταφέρουμε;

Ο φυσικός Δημοσθένης Λιακόπουλος μας μίλησε πριν πολλά χρόνια για το Φλάς του Ήλιου, σε αυτό το βίντεο:
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αν γίνουν όλα αυτά, τότε για μερικούς ανθρώπους δε θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά η αρχή μια νέας περιπέτειας, και η ζωή συνεχίζεται! Εδώ θα κριθεί ποιός είναι ο πραγματικά δυνατός και ποιός ο αδύναμος, κι η ζωή ευνοεί τους δυνατούς. Δυνατότερος είναι αυτός που βλέπει πιο μπροστά και σχεδιάζει την επιβίωσή του, άρα η δύναμη προέρχεται από το μυαλό. Τότε το Φλάς του Ήλιου θα είναι ένα δυνατό τέστ IQ που θα διαχωρίσει την ήρα από το σιτάρι.

Ας κλείσω το κείμενο με το εξής…

Η επόμενη Κυριακή πλησιάζει. Θα έρθει το τέλος της ηλεκτρικής τεχνολογίας στις 8/4/2018;;; Εγώ, ακόμη κι ως ανώνυμος δε μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα, ο καθένας ας συλλέξει τα στοιχεία του κι ας δώσει τη δική του απάντηση.

Καλή τύχη!
(Elorath Zorabia)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (35)

  1. ενταξη ρε πατριδα , αλλα περνω δυο φαρμακα για την πιεση και ένα περνω για την καρδια , μην με κανεις τωρα να σαλταρω και από το μπαλκονι!!!!

    • Να κόψεις τα φαρμάκ(ι)α για την πίεση και πάρεις κάψουλες με σκορδέλαιο (της Solgar, είναι η μόνη που έχει σήμερα καθαρό σκορδέλαιο). H πίεση θεραπεύεται ριζικά μετά από ένα εξάμηνο. Δεν σου το είπε αυτό ο γιατρός, διότι προφανώς δεν το ξέρει, επειδή δεν του το είπαν στην σχολή, ούτε και στα συνέδρια των φαρμακευτικών εταιρειών.

      • ΑΕΡΑΚΗΣ 04/02/2018 @ 8:23 ΠΜ

        Άκουσα ότι η Solgar εδώ και ένα χρόνο είναι σιωνιστικών συμφερόντων ….. Επιπλέον όλα τα πρόσθετα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν με τίποτα αυτά που παρέχουν οι σωστές τροφές στα φυσιολογικά άτομα. Τα πρόσθετα ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθούν όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω διαφόρων βλαπτικών παραγόντων (επίδρασης λήψης επιβλαβών, βαρέων μετάλλων, ραδιενεργών ουσιών, ακτινοβολιών, μικροβίων και άλλων…) που διαταράσσουν την πρόσληψη και σωστή κατανομή και μεταβολισμό των μεταβολικών ουσιών στο σώμα …

  2. Elorath Zorabia
    Αυτό τι σημαίνει;

  3. Α΄«Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ» (ΟΜΙΛΙΑ Π.ΜΑΞΙΜΟΥ – 29/1/17)
    Η ομιλία αυτή του πατρός Μαξίμου πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο ΟΣΚΑΡ στην Αθήνα, κατά την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ». Συνολικά η ομιλία είχε διάρκεια 4 ολόκληρες ώρες.

  4. Ποιος γυρνάει το αρνί και το κοκορέτσι με το χέρι

    • Αριστόδημος 04/02/2018 @ 8:37 ΠΜ

      Δίνεις κανένα κοψίδι σε αλλοδαπό και την γυρνάει αυτός!!! Εκεί θα κολλήσουμε τώρα!!!!

  5. ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS 04/01/2018 @ 11:56 ΜΜ

    ΦΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ??
    ΝΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΚΑΝΑ 2 ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟΙ (8+) ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

  6. Βλέπω σε αρκετές σελίδες θέματα και τίτλους “Horns”.
    Τον κάλεσαν τελικά;

  7. Τιποτα δεν θα γινει.

  8. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!.. ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ!

  9. http://tesis.lebedev.ru/en/forecast_activity.html
    Ο ηλιακός άνεμος που ρέει από τη στεφανιαία οπή, πιθανόν να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο της Γης στις 3 και 4 Απριλίου.
    Ο Ήλιος βρίσκεται στο ηλιακό ελάχιστο της δραστηριότητάς του, οπότε το αποδυναμωμένο πεδίο της Γης δέχεται μεγάλες πιέσεις και από κοσμική ακτινοβολία .
    Σύμφωνα με τη νέα εκτίμηση της Aerospace Corporation, η επανείσοδο του διαστημικού σταθμού Τιανγκονγκ-1, αναμένεται σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου στις 00:18 UTC (3:18 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) ± 1.7 ώρες
    Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος, δεν δίνει άλλες ενημερώσεις, αφού όπως αναφέρει, με τα τελευταία διαθέσιμα τροχιακά δεδομένα και τις προβλέψεις για το διαστημικό καιρό, το παράθυρο πρόβλεψης επανεισόδου σταθεροποιήθηκε και συρρικνώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Απριλίου (σε UTC ώρα).
    Η Νότια Κορέα είναι «συμβολική», αλλού είναι ο κίνδυνος.
    […] Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα; Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ … ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ! […]ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani την 1η Δεκεμβρίου 1994.
    Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl. Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.
    https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585
    Ενώ οι Κορεάτες είναι οι Κορεΐτες ή Κορίτες και ηγέτης τους ο Κορέ.
    Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ.
    Την πτώση του «ουράνιου παλατιού» (Τιανγκονγκ-1) την “παρουσιάζουν” ως σημείο. Βλέπε Κίνα, βλέπε Παγκόσμιος Εμπορικός Πόλεμος, βλέπε Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.
    Βλέπε 9η και τελευταία προφητεία των Χόπι.
    «Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς, πάνω από τη γη, που θα πέσει με μια μεγάλη συντριβή. Θα εμφανιστεί ως μπλε αστέρι. Πολύ σύντομα μετά, οι τελετές του λαού μου θα παύσουν.»
    2018 = Εβραϊκό έτος 5778
    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/09/Sun5778-350×263.jpg

  10. Τα επιχειρήματα σου,ειναι ανισχυρα.Ο ταγματαρχης,μιλησε για διαστημοπλοιο η κατι τετοιο ,που αναγκαζεται να προσγειωθεί,απο απειλή εξωτερικου διαστηματος.Αυτο που ειναι να πέσει τωρα κοντα το Κινεζικο,δεν απειλείται απο τιποτε.Ως αναφορα δε,για την πυρινικη εκρηξη,δειχνει να την ριχνουν την βομβα οι Κορεατες,σε καποιο στόχο,συνκεκριμενα.Κι οχι σαν δοκιμη.

  11. giorgos1962real. 04/02/2018 @ 7:19 ΠΜ

    FLASS του Ηλιου..Χμμμμ..Οταν θα συμβει να βγουμε ολοι εξω ,να κοιταξουμε προς τα πανω ,και να δωσουμε το καλυτερο χαμογελο μας..Να βγει καλη η Φωτογραφια!!Επιτελους !!Θα απαλλαγουμε απο την τεχνολογια του κακου!!Εχει ο Πανταχου Παρων Θεος να μας δωσει καλυτερη!!

  12. ακομα να κρυφτειτε εσεις!?

  13. Δεν θα γίνει,τιποτα απόλυτος.Και αν με ρωτας που το ξέρω? Θα σου απαντήσω στις 9 Απριλίου…

  14. Αριστόδημος 04/02/2018 @ 8:39 ΠΜ

    Εγώ πάντως καλού κακού στις 8/4 δεν βγαίνω έξω χωρίς αντηλιακό και γυαλιά ηλίου!

  15. ΑΡΑΛΙΧΟΣ 04/02/2018 @ 9:04 ΠΜ

    ΠΩ_ΠΩ!!! ολοι φορουν νοοτροπια εποχης λιγο προ του μποκαρισματος του Αλαριχου του καταστροφεα των παντων…χαιρομαι που θα μπουκαρουν κομητες αστεροειδης και ”τομαρια”’ γηινα της ανατολης , ξανα , να γαμισουν τους σημερινους ασιατες βαρβαρους που εχουν ”’καταβαλει” την ευρωπη και την εκαναν μικροπεριοχη του καζακσταν.

  16. Μαλακα ειστε καικιααα.. απιστευτο

  17. καλημερα
    κανατε ενα αρθρο με το χρωμα υακινθο (σχεδον μωβ)
    μπορουμε να βρουμε την συνδεση στα μελουμενα μιας και η σαυροβασιλησα εθεαθει στην μεταφορα στο εξοχικο της με το ιδιο χρωμα καθως και μια αυξηση προβολης του συγκεκριμενου χρωματος ..
    Η ιστορια του Υακινθου ειναι παραβολικη και μεταφυσικη ..
    διαισθητικα ξερω οτι υπαρχει σχεση μεταξυ 26 και υακινθου αλλα δεν βρισκω στοιχεια …

    καλημερες και καλο μηνα

  18. Ο π.Μάξιμος στον οποίον αναφέρεστε στο άρθρο δε μιλάει απλά για το τέλος του κόσμου αλλά για την Δευτέρα Παρουσία Του Κυρίου και Θεού μας, αν υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι όπως τα λέει, πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι να σταθούμε μπροστά Στον Μεγάλο Κριτή; Καλή Ανάσταση σε όλους!

    • Πάρε κανένα βιβλίο μωρή λινάτσα ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ

      • Τί έγινε; Σε επηρέασε το σχόλιο μου; Λογικό το βρίσκω να αντιδράς έτσι…
        Καλή μετάνοια και Καλή Ανάσταση!!!

    • Ποιμένες και Πρόβατα 04/03/2018 @ 11:23 ΠΜ

      Αν δεν έρθει η Δευτέρα Παρουσία όπως μας ζάλισε τα @@ ο Πατήρ Μάξιμος Βαρβαρής, έρευνα τότε θα απαρνηθώ τον ορθόδοξο χριστιανισμό και θα γίνω μεγάλος πολέμιος του χριστιανισμού. Θα δεί τι έχει να πάθει ο χριστιανισμός από μένα!

  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 04/02/2018 @ 11:09 ΠΜ

    ΤΟ ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

  20. Έλεος πια μ’αυτούς τους αντίχριστους, τα έχουμε όλα πια.

  21. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 04/03/2018 @ 12:42 ΠΜ

    ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΗ
    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

    • Η φωνή της Λογικής 04/03/2018 @ 10:41 ΠΜ

      Αν δεν συμβεί τίποτα στις 8/4/2018, θα κάψω δημόσια κάθε χριστιανικό βιβλίο που έχω στην κατοχή μου, την καινή διαθήκη, τη βίβλο και ότι άλλο βρώ και μετά θα ανεβάσω το σχετικό βίντεο στο youtube.

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 04/03/2018 @ 10:46 ΜΜ

        Κ αυτο θα το κανεις διοτι ειπε ενας πατερ οτι θα γινει η Δευτερα Παρουσια το ’18 κ ενα επιχειρημα πανω στο οποιο στηριζει τον ισχυρισμο του ειναι επειδη η δεκαοχτουρα(το πουλι) οταν κραζει μοιαζει με δεκαοχτωωω-δεκαοχτωωω!!!μπραβο Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.τι καναλι εχεις για να σε κανω λαικ?

  22. Στέφανος 04/03/2018 @ 4:15 ΠΜ

    Μαλακα ανώνυμε τπτ δεν θα γίνει….8 Απριλίου ραντεβού πάλι εδώ να δούμε τι μαλακίες θα λες τότε, εσύ και οι κολλητοί σου……

  23. φτασαμε στο σημειο που παρακαλαμε για πολεμο και μετεωριτες και εξωγηινους ??
    Η Λ Υ Σ Η Ε Ι Ν Α Ι Μ Ε Σ Α Μ Α Σ

  24. Ποιμένες και Πρόβατα 04/03/2018 @ 11:25 ΠΜ

    Αν δεν έρθει η Δευτέρα Παρουσία όπως μας ζάλισε τα @@ ο Πατήρ Μάξιμος Βαρβαρής, τότε θα απαρνηθώ τον ορθόδοξο χριστιανισμό και θα γίνω μεγάλος πολέμιος του χριστιανισμού. Θα δεί τι έχει να πάθει ο χριστιανισμός από μένα! Περιμένω τις 8/4/2018…

  25. Λιακος (οριτζιναλ) 04/04/2018 @ 11:08 ΠΜ

    ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ! Σιγα μην την γλυτωσετε με ενα φλας, γατακια.

  26. Κανετίδης Αριστείδης 12/07/2019 @ 10:15 ΠΜ

    Επαναφέρω την συζήτηση μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Τελικά ο ήλιος δεν ήταν σε έξαρση, το φλας δεν ήρθε, ο Αντίχριστος δεν εμφανίστηκε, η Δευτέρα Παρουσία πήρε αναβολη και ούτω καθ’ εξής. Τι έχει να πει ο Πατήρ Μάξιμος τώρα και οι υπόλοιποι καταστροφολόγοι; Ο Πατήρ Μάξιμος περίμενε αρχικά την Δευτέρα Παρουσία το 2013 και μετά αφού δεν συνέβη τίποτα, όπως ήταν αναμενόμενο και φυσικό, έδωσε μία άλλη για το 2018, όπου και πάλι δεν έγινε τίποτα. Έχει καταντήσει σαν τους Ροσελιστές.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*