20:21 - 13/01/2018

Aυξανόμενες  πιθανότητες πανδημίας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 Μιλήσαμε για τους κύκλους  τους μυστικούς κύκλους του σύμπαντος η οποία αναμένεται να φέρουν στην επόμενη στιγμή του μέλλοντός μας μία μικρή Εποχή Παγετώνων!

Ένα από τα παρελκόμενα της εποχής που θα συναντήσουμε μπροστά μας Μιας και η αρχή έχει ήδη συμβεί στην Αμερική με πολικό κρύο που έφτασε τους 67 βαθμούς κάτω από το μηδέν… είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μία Πανδημία γρίπης σε όλη την αμερικανική ήπειρο!

Ήδη oi μετρήσεις  και οι αναφορές στην κεντρική υπηρεσία υγείας της Αμερικής αναφέρουν ότι και στις 46 Πολιτείες υπάρχουν κρούσματα συγκεκριμένης επιδημίας γρίπης!

Το στέλεχος που είναι υπεύθυνο για το ξέσπασμα της νόσου είναι το H3N2, μια ιδιαίτερα θανατηφόρα ποικιλία της γρίπης οπου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει συσσωρευτεί, στις 46 πολιτετειες της αμερικης  που αναφέρουν τώρα εκτεταμένη δραστηριότητα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Το CDC ισχυρίζεται επίσης ότι τουλάχιστον 13 παιδιά έχουν πεθάνει από τη γρίπη από τον Οκτώβριο όταν η σεζόν άρχισε να μπαίνει πραγματικά σε πλήρη εξέλιξη.

Η Καλιφόρνια έχει πληγεί ιδιαίτερα, με τουλάχιστον 27 θανάτους ανθρώπων κάτω των 65 ετών που οφείλονται στη γρίπη, σύμφωνα με αναφορές. Καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων συνεχίζει να ανεβαίνει, τα νοσοκομεία αρχίζουν να εξαντλούνται από το Tamiflu, το αντι-ιικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ασθένειας.

Και ενώ μπορεί όλα τα στοιχεία που δίνουν τα Κέντρα Υγείας Ναι είναι ένα  ένας ακόμα τρόπος να επηρεαστούμε και να οδηγηθούμε στο να κάνουμε προληπτικά εμβόλια.. θα πρέπει ίσως για πρώτη φορά να κοιτάξουμε το θέμα πιο σοβαρά από μία απλή συνωμοσία…

Αν οι κύκλοι Αυτοί έχουν ξεκινήσει και η επέκταση των φαινομένων επεκταθεί  Τότε ίσως να μιλάμε για μία πραγματική Πανδημία και όχι για ένα false flag  του marketing από τις φαρμακοβιομηχανίες!

θεωρώ προσωπικά ότι μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε  αρκετά στοιχεία ώστε να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα για το αν τα φαινόμενα αυτά τα κυβικά σηματοδοτούν έναν μυστικό κύκλο και απλά βρισκόμαστε στις αρχές του…. αν είναι αυτό σημαίνει ότι στις πρώτες χώρες στις οποίες Έκανε την εμφάνισή του θα έχουμε και ιδιαίτερα ακούσματα απο ιους….

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει από σήμερα κιόλας η Ελλάδα να φροντίσει να προστατεύσει την εισαγωγή ανθρώπων από τις χώρες οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν  χτυπηθεί από τα καιρικά φαινόμενα  έτσι ώστε να προλάβει στην γέννηση  το πρόβλημα και όχι σε δύο μήνες από σήμερα να έχουμε να μιλάμε για κάτι το οποίο θα μας ειναι ενα  μεγάλο πρόβλημα…!

.Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για το ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…. το κακό της υπόθεσης είναι ότι δύσκολα Κάποιος σε παίρνει σοβαρά όταν ήδη το ίδιο το σύστημα έχει κάνει τεράστιο έργο για να αποδομήσει την ύπαρξή σου!..

Εύχομαι να μην έχουμε ένα τέλος χειμώνα και μία άνοιξη η οποία θα έχει μέσα σαν πρόβλημα Ένα στέλεχος ιού επικίνδυνου  για τους συνανθρώπους μας~

Είμαι ο stranger γραφω για τα κατοχικά νέα και μπορείς να με βρεις στο Facebook πατωντας τι λεξη link

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Π.ΕΙΡΗΝΗ 01/14/2018 @ 9:38 ΜΜ

    Σε περιπτωση επιδημιας-πανδημιας μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν προληψη[ας πουμε κατι σαν εμβολιασμος]το ομοιοπαθητικο Influenzinum 1M 1kαψουλα καθε 20 ημερες,πρωινη ληψη,νηστικος,τρως μιση ωρα μετα.Και που ξερεις μπορει καπως ετσι να λυγισουν οι κυκλοι,να ξαναστησουν οι ανθρωποι τα σπιτικα τους,κατα πως το θελαν οι καρδιες τους.Συ ειπας,στο τελευταιο συναισθημα,αν το θελει η καρδια σου….Τι λες.. Παραξενε..μπορουμε να λυγισουμε τους κυκλους..αν το θελει η καρδια μας….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*