Διαφημίσεις

Σε απίστευτες ύβρεις προχώρησε ο άνθρωπος που δεν πρέπει καν να ομιλεί και ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος βρήκε αφορμή να εξαπολύσει μια άνευ προηγούμενου επίθεση στις Ενοπλες Δυνάμεις με φράσεις όπως «Ο Στρατός κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό», «Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του».. Συνεχίζει δηλαδή να μιλά για «αντιπαραγωγικούς»!

Η αφορμή ήταν η περιορισμένη παρουσία δυνάμεων του στρατού στην κατάσβεση της χθεσινής μεγάλης πυρκαγιάς στα Καλύβια και τα βέλη στράφηκαν προς τον Π.Καμμένο. Αλήθεια τι και ποιον εξυπηρετεί ο Θ.Πάγκαλος; Γιατί ο Στρατός δεν είναι «του Π.Καμμένου» και του εκάστοτε ΥΕΘΑ αλλά υπερασπίζεται το Έθνος.

Δείτε και ακούστε τι είπε

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί» και συνέχισε:

«Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ… Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Και πρόσθεσε ο πρώην υπουργός:

«Αυτό που ήταν ακόμη πιο περίεργο ήταν η έλλειψη παρουσίας του στρατού».

«Ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί… Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό. Είναι στρατός οπερέτας…» ήταν το δριμύ κατηγορώ του Θόδωρου Πάγκαλου που κατέληξε: «Και ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του…».

Καμμένος: Ο Πάγκαλος να μην πιάνει στο στόμα του τις ένοπλες δυνάμεις

«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» ήταν το σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος συνόδευσε το σχόλιό του με μια φωτογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου με κόκκινη ρόμπα…

 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου:

 

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Υβρεις Πάγκαλου για Ενοπλες Δυνάμεις: «Ο στρατός είναι οπερέτα, κάνει μόνο για παρελάσεις – Eλπίζω να μην δοκιμάσουμε το αξιόμαχο του» – Ακούστε τι είπε”
  1. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕΡΤΕΝ????ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ,ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ???

  2. Κι εσεις γιατι ειστε εναντιον του Παγκαλου;;; Αν αυτα που λέει δεν ηταν αληθεια, ο στρατος θα του είχε κόψει τον βήχα. Οπως θα είχε κόψει τον βήχα σε πολλούς αλλους προδοτες. Απο την στιγμη που δεν το κανει, αλλα προτιμάει πχ να ειναι παραδουλευτρες των λαθρο, ε, τι να πούμε;;; Άδικο εχει ο Παγκαλος;; Τρελός ειναι, προδότης ειναι και οτι αλλο θελετε, αλλα στο συγκεκριμένο θεμα εχει δικιο. Απλως ειναι πολυ επικίνδυνο να το λέει, αλλα είπαμε. Προδότης ειναι, τι περιμένετε;;;;
    Δυςτυχως ο στρατος εχει αλλαξει καθήκοντα και προορισμό. Αντι να προστατεύει το εθνος, το αφήνει εντελώς απροστάτευτο και στις ορέξεις εχθρών. Τι αλλο να πούμε;;; Ολοι εκτος απο τους γενναίους πιλότους μας.

    1. ΗΛΕΚΤΡΑ.., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ !!!!………..Πολλοι επιζητουν διακαως να το μετατρεψουν ετσι ,με λογια και με πραξεις !!!……ΟΜΩΣ….το αξιομαχο του ειναι τεραστιο !!! Και βεβαιως υπαρχουν σε υψηλες θεσεις του , μαλακομπουκωματα του ΠασοκοΝΔ…..αλλα ….ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ,κανοντας το παιχνιδι των ΝεοΠραγματιστων !!! Μην πεφτετε στην παγιδα τους !!!..Μπορει οι τσακισμενες μεσες μας να βγαινουν στο φως…..ομως και στα αλλα σωματα το ιδιο συμβαινει…αθεατα !!!! Αυτη ειναι η αληθεια !!!

    2. καλά τους κάνει αφού κατέστρεψαν οι ίδιοι το γόητρο του ελληνικού στρατού και τώρα από ενοχές το βουλώνουν όλοι, οι ίδιοι έδωσαν τα δικαιώματα να βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος και να λέει ανοησίες και ύβρεις, αν έχουν κότσια να του κόψουν τον βήχα, έχουν; ας το δείξουν, άντε γιατί πληρώνονται από όλους εμάς για να προστατεύουν τα σύνορα να μην γίνει η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι, την πάρτη τους και τον μισθό τους υπαλληλάκια…

      1. Οταν λές υπαλληλάκια … ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ… μιλάς για τους ΠΙΛΟΤΟΥΣ που κάνουν αναχαιτήσεις στα 5 και 10000 πόδια με τους Τούρκους… μιλάς για τους τεχνικούς που τους υποστηρίζουν στο έδαφος, μιλάς για τους ανδρες που τους παρακολουθούν στα υπόγεια των Ρανταρ… μιλάς για τους ανδρες του Ναυτικού που βρίσκονται στα υποβρύχια, κάτω απο τη θαλασσα και μενουν μέρες εκει κάτω…όπως και αυτοί στις Φρεγάτες… μιλάς για τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων…. κ.λ.π. Αν αυτοί ρε ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ του καναπέ, είναι υπαλληλάκια… τότε εσυ τι είσαι;;;; που βλεπεις την ΤΑΤΙΑΝΑ και μετά μπαίνεις εδώ μέσα να το παίξεις πονηρός… ήρωας ;;;; Καταρχήν δεν πρέπει να είσαι Έλληνας… αλλά εάν εισαι, τότε εφαρμόζεις πιστα το ρητό που λέει: ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΟΙ…. ούτε για ΚΟΠΑΝΟΣ δεν κάνεις όταν χτυπούσαν τα χαλιά τους οι γυναίκες στο χωριό όταν έπλεναν.
        ΝΙΚΟΣ 56

    3. Ολοι εσείς που μιλάτε για παραδουλευτρες κ.λ.π. ότι είναι οι Ενοπλες Δυνάμεις μας κάνετε ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ και θέλω να πιστεύω ότι γίνεται απο ΑΓΝΟΙΑ…. οι παραδουλεύτρες που λέτε είναι μέλη των Ε.Δ της χώρας μας, και δυστυχώς αφου έτσι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ… πρέπει να υπακούουν σις εντολές του εκάστοτε ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ… διαφορετικά… θα τους πάνε ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ… κι αντί να επιτεθήτε στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικους… τα βάζετε με τα στελέχη των Ε.Δ…. ΕΛΕΟΣ πια…. δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις τα αυτονόητα…. λίγο μυαλό χρειάζεται.. άλλωστε αυτα είναι γνωστά πράγματα. ΝΙΚΟΣ 56

  3. To πραμα αυτο , δηλ. το σφηνωμενο , ανθρωπινο (ισως) , κρεας μεσα σε δερμα βοοειδους , ονοματι Παγκαλος ,αυτο το ασκι – τσιμπουρι , οταν ξερναει βρωμαει ο τοπος ολος !!!.Πεταξτε τον σε κανα βοθρο ,μπας και γλυτωσουμε απο δαυτον !!!

  4. Η φωτια μαλλον ηταν κοντα στο σπιτι του και φοβηθηκε μην παρει φωτια ο κωλος του…..ου να μου χαθεις παχυδερμο….τα ρημαξατε ολα και μιλατε……ακομα……

  5. Κι εγω ενωνω τις προσευχες και τις ευχες μου με ολους σας,να ξυπνησει ο στρατος και να τους πεταξει στα σκουπιδια ολους αυτους.

    1. Θα γινει !!! νασαι βεβαιος αδερφε !!! Θαρθει η καταλληλη στιγμη ..με κινηση ΜΑΤ στην Ν.Τ.Π., τελειωνοντας την.., ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    2. μια χαρά ξύπνιος είναι και κυρίως η πάρτη τους και οι τσέπες τους όλοι μισθωτοί έχει χαθεί ανεπιστρεπτί το ορθόδοξο και ελληνικό φρόνημα εκτός ελαχίστων που είναι ανενεργοί

    3. Φιλε και εγω το ευχομαι αλλα ειναι κατι που δεν προκειται να γινει …. ποιος θα αναλαβει τετοιο χαλι ? ? ? … Βελτα κατω … ολο το κρατος εχει συσσωρευμενα προβληματα 10τιων σε ολους τους τομεις (υγεια-παιδεια-ασφαλιστικο-δημοσια ασφαλεια-οικονομικο-δικαιοσυνη κτλ κτλ)… θα πρεπει να ασκησει πολιτικη εναντιων των λαθρο … θα πρεπει να καταστειλει “περιεργες” εσψτερικες ιδεολογιες-αποψεις-νοοτροπιες … Βρισκομαστε εν μεσω τεραστιων γεωπολιτικων-γεωστατηγικων-γεωοικονομικων αλλαγων … θα πρεπει να αθετησουμε συμφωιες μας και υπογραφες μας … χωρις περιθωρια χρονου κτλ κτλ … για να μην χρονοτριβω αυτο που θα “¨παρει” την εξουσια για να κυβερνησει (και οχι διεκπαιρεωσει εντολες) πρεπει να ειναι πραγματικα “θεομουρλος” για να αναλαβει την καυτη πατατα.

  6. ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ , ΕΤΣΙ Ο ΠΑΓΚΛΑΛΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ???

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ !!!

    ΑΛΒΑΝΟΠΑΓΓΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΩΝ 200 ΚΙΛΩΝ ? ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ? ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟ…???

  7. Ψιτ..όρθια ανακόντα…απο τα Ίμια μέχρι εδώ, σήμερα,είναι μια μπουκιά χρονος,είσαι αμοιρος ευθυνών κινητή κουραδομηχανη;εζυγιασθηκατε,μετηθηκατε και βρεθηκατε άξιοι για σαπούνι,ποτε σε ενδιέφερε και εσένα και της συνοδοιπορου σου κουραδομηχανης καμένου το αξιόμαχο των ελληνικών δυνάμεων;ρε μαστουρωμενε πύθωνα,όταν ψηφιζες την συνθήκη της Λισσαβώνας,τι ψηφιζες;όταν ψηφιζες τα μνημονια,τι φηφιζες;ρε σκατιαρη της καμπαλας,δεν δικαιούσαι να ομιλης,κανένας καμπαλογλυφτης απο εσάς,τραβά να κουρνιασης σε καμμία στοά,μέχρι να ακουσης την ποινή σου και εσού και των ομοίων σου και παρακαλατε να φύγετε ακαριαία,απο αυτον τον πλανητη.

  8. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.

  9. Ρε τυπε παγκαλε … πως περιμενεις να λειτουργησουν οι ΕΔ με 480εκ οταν μονη της η ΠΑ χρειαζεται παραπανω απο αυτο το ποσο ? Οι ΕΔ ειναι για να εξασφαλιζουν την εδαφικη μας ακεραιοτητα και καλο ειναι εν καιρο ειρηνης να επιτελουν κοινωνικο εργο …. και το πρατουν στο βαθμο που ο προυπολογισμος τους το επιτρεπει … τωρα εαν τωρα το μεγαλυτερο ποσοστο το εξαντλουμαι στους (λαθρο) μεταναστες- προσφυγες αυτη ειναι μια επιλογη δικη σας και οχι των ΕΔ … Επισης καλο ειναι να τους παρεχεται και τα καταλληλα μεσα και οχι να χρησιμοποιουμε τα πολυτιμα και κατα πολυ ακριβοτερα στην αγορα και συντηρηση στρατιωτικα οπλικα μεσα … Και επιτελους φτιαξτε ουσιαστικα μια πολιτικη προστασια ωστε ολα τα απαραιτητα μεσα να υπαγονται εκει … ολες οι χωρες αυτο κανουν και παιρνουν επιδοτησεις απο την ΕΕ και για την αγορα τους αλλα και την συντηρηση τους … μονο εμεις ειμαστε εξτρα λαρντζ και σνομπαρουμε αυτα τα κονδυλια αφου επιμενουμε να υπαγονται ολα αυτα τα μεσα στις ΕΔ … Ομως οι ΕΔ ειναι αντιπαραγωγικες οχι εσεις ! ! ! Εχω παντως την εντυπωση οτι Κε Παγκαλε δεν φταινε οι ΕΔ για την κατασταση των πυρκαγιων αλλα το αερακι … ξερεις το ιδιο αερακι που “πηρε” την σημαια μας απο τα Ιμια ΜΑΣ … Επιπλεον εαν πραγματικα νοιαζοσουν απλα θα πλησιαζες τις εστιες …. και τσουπ θα εσβηναν … ξερεις θα ειναι πολλες οι ροχαλες … Θα σου ελεγα και αλλα αλλα εχω την εντυπωση οτι σε στεναχωρω … και εσυ δεν εισαι να στεναχωριεσαι … σου ανοιγει η ορεξη … και θες για πλακα 5-6 κοπαδια …

  10. Ο πάγκαλος είναι από τα μεγαλύτερα σκουπίδια από πολιτικούς που εχω δει στην ζωη μου! Οχι επίδεις φαίνεται ετσι, οχι επίδεις ηπε “μαζί τα φαγαμε”, οχι επιδει στην ουσία δεν εχει ουτε μια σταγόνα ελληνικο αίμα μεσα του, αλλα: είχα δει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μαζί του, 2 ώρες, και ο Ρεπόρτερ του έκανε διάφορες ερωτήσεις. Στο τέλος του λεει:”Πώς θα θέλατε κυρ. Πάγκαλε μετά τον θάνατο σας, να σας αναφέρουν τα ιστορικά βιβλία;” και γυρίζει με το βλέμμα του Μοσχάριου και λεει:” Δεν μ’ενδιαφερει-οταν πεθάνω, πεθανα”!!!! Αυτό τα λέει όλα για αυτόν τον αλβανοτουρκο που είχε την τεράστια τύχη να ζήση στην χρυσή Ελλάδα.

  11. Προτείνω να συγκροτήσουμε σιγά σιγά μια χαρούμενη ομάδα (όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα) και όταν το παχύδερμο ψοφήσει,να πάμε συχνά πυκνά να κατουράμε στον τάφο του. Να τον ποτίζουμε βρε αδερφέ μην μας μαραθεί η εθνική μας γαρδένια…Τι λέτε?

  12. Αν και δεν γουστάρω καθόλου των ιπποπόταμο και φυσικά δεν έχω ψυφηση ποτέ αυτών και το συναφειτου…..αυτό που λέει είναι 100% αλήθεια τους στρατιωτικούς τους έχουν κάνει καραβαναδες- δημόσιους υπαλλήλους …. φταίνε και η ίδιοι βέβαια ,αλλά η μεγαλύτερη επιβαιβαιωση
    στα λόγια του χοντρό Πάγκαλου είναι το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν στην χώρα μας ο στρατός δεν έκανε επανάσταση!!!!

  13. Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Μ@@@@@@Σ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΤΡΩΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΣΥΡΜΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ε ΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek