18:42 - 01/08/2017

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η  τρομακτική  πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας  αφού κατάφερε κατ’ αρχήν να απομακρύνει τον άνθρωπο από κάθε αίσθηση  θρησκευτικότητας, έχει προετοιμάσει  το έδαφος  για το τελευταίο κόλπο του διαβόλου που θα αλλοτριώσει ολοκληρωτικά  την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η τελευταία αυτή δαιμονική επιχείρηση  είχε σκοπό την πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης φύσις και την αντικατάσταση της από ένα ανθρωποειδές  που θα είναι πλήρης όργανο  του βασιλιά του σκότους.  Το ανθρωποειδές αυτό  όπως δείχνει πολύ παραστατικά το παρακάτω βίντεο  ονομάζεται ‘ Transhuman ‘ , θα είναι ένα άψυχο  μηχανικό πλάσμα  με το βασικό χαρακτηριστικό  ότι δεν θα έχει φύλο δηλαδή ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό.

Ένα πρότυπο  του κλασικού ερμαφρόδιτου αλλά με δαιμονική ταυτότητα, ο θρίαμβος των ομοφυλοφίλων  και η τελική διαστροφή  της ανθρώπινης φυλής.

Για την κατασκευή αυτού του πλάσματος που θα προβάλλεται ως ο τέλειος άνθρωπος  αλλά στην ουσία ο δαίμονας επί τις Γης,  θα συνεργαστεί με άριστο τρόπο η τεχνολογία  με την επιστήμη της ιατρικής και άλλες παρεμφερείς επιστήμες.

Αυτό  θα είναι το παγκόσμιο ανθρώπινο πρότυπο που μπροστά του θα ωχριούν όλα τα γνωστά ανθρώπινα μυθιστορήματα  του παρελθόντος  που επεσήμαναν τον κίνδυνο του ψυχικού ολοκληρωτισμού.

Η φάσης  αυτής της μετάλλαξης  ήδη έχουν αρχίσει και επιταχύνονται από την παγκοσμία δαιμονική ελίτ  που προβάλλει  μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας  τα διαστρεμμένα της πρότυπα και αρχίζει και τα επιβάλει στις μάζες.

Ο διαβολικός ολοκληρωτισμός προ των πυλών  της έλευσης του Αντίχριστου με τα  ανθρωποειδή υπηρέτες του.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί