Διαφημίσεις

Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα παρέλασε σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα.

Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της.

Η μικρή μαθήτρια διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσε παντελόνι και ζακέτα κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της, την ώρα που οι συμμαθήτριές της έκαναν παρέλαση με κοντές φούστες και πουκάμισα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε με τις επιδόσεις της να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική σημαία…

Ξεχωριστή παρουσία και από την μαθήτρια από το Αφγανιστάν που παρέλασε για πρώτη φορά και δήλωσε περήφανη γι” αυτό στην κάμερα του prorothema.gr (βίντεο παρακάτω)

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες) - Εικόνα0

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες) - Εικόνα1

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες) - Εικόνα2

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες) - Εικόνα3

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες) - Εικόνα4

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος: Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα (εικόνες)”
  1. Και πρέπει να χαρώ τώρα για να μην με πούνε ρατσιστή;
    Πώς ένα παιδί που ο Πατέρας, Παππούς του πολέμησε τον δικό μου τιμά με την παρέλαση του, τους δικούς μου παππούδες και συγγενείς μου;
    Νεοταξικές προπαγάνδε σάν των Σαυροειδών εναντίον της Ορθοδοξίας.
    Απλά χάσαμε το μέτρο…
    Η παρέλαση δεν είναι Βραβείο είναι τιμή σε αυτούς που πολεμήσανε!!!
    Τελεία και Παύλα.
    Αυτή την προσπάθεια πολτοποίησης της χώρας μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.

  2. Ουπς!?!
    Μάναμ’ τι έχουμε εδώ;
    Η μετανάστρια μαθήτρια, ταιριάζει ενδυματολογικά περισσότερο με τη Μπουμπουλίνα! από ότι τα ξέκωλα που θυμίζουν γκαρσόνες σε τουριστικό θέρετρο.
    https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/03/img2_15-1.jpg&imgrefurl=http://www.mixanitouxronou.gr/i-laskarina-boumpoulina-gennithike-sto-vromiko-patoma-ton-filakon-tis-konstantinoupolis-apektise-ennea-pedia-ke-otan-chirepse-gia-defteri-fora-egine-kapetanissa-egine-plousia-ke-diethese-oli-tin-pe/&h=299&w=228&tbnid=UuCIOFI8UMnZLM:&tbnh=186&tbnw=141&docid=3pX8PIvvZ37POM&itg=1&client=ubuntu&usg=__4fqGcbWulYKYqfAbAYYKPNtVVAY=&sa=X&ved=0ahUKEwi9zcrP3_3PAhXLBywKHV_PDDkQ_B0IfzAK&ei=qGUTWL3ZL8uPsAHfnrPIAw
    Wow (που είπε κι ένας συγχωριανός), ΘΑΥΜΑ
    Τρεχάτε Χριστιανοί, ήρθαν οι βάρβαροι!!!
    Φερθείτε φυσιολογικά, κάντε κύκλους!!!

    Πέρα απ’την πλάκα, εύχομαι οι νέες γενιές, απ’ όπου κι αν προέρχονται, να δράσουν με μεγαλύτερη σοφία και οι ανθρώπινες αξίες να είναι το Νο1 αίτημα στη ζωή τους.
    Εμείς, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δυστυχώς αποτύχαμε!!!
    (Δεν είμαστε άνθρωποι, ένα μάτσο άγρια θηρία στη ζούγκλα είμαστε).
    Τουλάχιστον να γίνουν αυτοί άνθρωποι.

    1. Είσαι Μαλάκας και μάλιστα με κεφαλαίο Μ.
      Τί σχέση έχει η ενδυμασία μίας ηλικιωμένης γυναίκας όπως της γιαγιάς μου με την ΜΟυσουλμάνα;
      Άντε ρε κομπλεξάρα ούστ!!!

    2. Οι κακοπροαίρετοι, πάντε και ρωτήστε, Έλληνες του εξωτερικού που ζούσαν στην Συρία: Αν επιτρεπόταν να φοράνε σταυρό, η αν τους προειδοποιούσαν πως θα τους πάνε στο τμήμα, αν δεν τον βγάλλουν. Η ίδια η αστυνομία τους κιώλας…

    3. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ

      ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ

      ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ

      ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ,

      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ

      ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΙ

      ΑΥΤΟΣ Ο…..

      ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

    4. Ωπα ωπα! Κοψε κατι, σε λιγο θα την βγαλεις και ηρωιδα. Εκτος απο το οτι δεν εχει καμια σχεση η μπουμπουλινα με αυτη την επέτειο… Και το ειπες και μονος σου: Αυτη η μουσουλμανα ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ απο τους υπολοιπους μαθητες. Επομενως θα επρεπε να της απαγορευθει να παρελάσει με αυτη την ενδυμασια ( ουτως η αλλως δηλαδη αλλα λεμε..), οποτε για πες μου θα θεωρουσες εξισου σωστο οι υπολοιποι να εμφανιζονται οπως γουσταρουν (καπελα, αλυσιδες, γυαλια, αποκριατες στολες, τζιν κλπ) ή θα τους το απαγορευε ο διευθυντής του σχολειου?

  3. Κάθε χρόνο τα ίδια μέχρι να γίνει η πλύση εγκεφάλου όπως των δωδεκαθειστών Μασόνων εδώ μέσα.
    Αλλού αυτά…

    1. Πρεπει να ντρέπεσε που συγκρίνεις κατι Ελληνικο, οπως η αρχαια Ελληνικη ….θρηςκεια….με το Ισλάμ. Ντροπή σου.

  4. εδω δεν εχουμε να κανουμε με παρελαση αριστουχων!!το τι κριβεται απο αυτη τι φωτο και τι εξηπηρετει,κανει μπαμ. οπως και τι κατω απο τη μπουργκα.ο νομος τι λεει?? αυτοι που επιτρεψανε να γινει αυτο πρεπει να περασουν αυτοφορο!!!

  5. Ομοιομορφία στις παρελάσεις. Όποιος δεν θέλει, να μην συμμετέχει.
    Μπράβο στο κορίτσι που αρίστευσε, αλλά στην παρέλαση δεν εορτάζουμε την πρόοδό των μαθητών. Τιμουμε τις θυσίες των προγόνων μας.

  6. Για δείτε τις αριστερό νταλίκες που περιστοιχίζουν την μουσουλμάνα και θα καταλαβετε ποιές βάζουν βαθμούς και με τι κριτήρια στούς μαθητές ουτως ώστε να προωθούνται τα μουσλιμια. Είναι μεγάλο το παιχνιδι που παίζεται εναντίων των Ελληνοπαίδων…

  7. Την σημαια την κραταει μονο αυτος που ειναι διατεθειμένος να δώσει την ζωή του γι αυτην. Η σημαια μας ειναι ποτισμένη με το αιμα των δικών μας προγόνων, που οντως έδωσαν την ζωή τους για αυτην την σημαια και έτρεχαν αψηφώντας τον θάνατο κρατώντας την ψηλά και τιμώντας την.
    Ειναι ντροπή και αίσχος αυτο που γινεται, αλλα δεν ειναι η πρωτη φορά. Χρονια τωρα προσπαθούν να μας περάσουν το μήνυμα πως η Ελλαδα δεν ανηκει πλεον μονο στους Ελληνες, αλλα και σε ολους τους γυφτους του κόσμου. Δεν εχω τιποτα με την κοπελα, αλλα την δικη μου σημαια δεν μπορει να την κραταει καποια που εμενα με θεωρεί άπιστη, αρα εχθρό της.
    Σιχαμεροί προδοτες.

  8. Έκανα δυο σχόλια στο αρθρο …Η απαγορευμένη ιστορία των Ελληνων….ενα αργα χθες το βράδυ και ενα σήμερα το μεσημέρι.
    Μου τα πέταξαν και τα δυο εξω. Δεν εμφανισανε κανενα.

    1. Κυρια μου δεν ειμαστε εδω για να ταισουμε ουτε την αρωστημενη φαντασιας ,ουτε τις πεποιθησεις σας , ουτε την επιφανεια που επιλεγετε για να υπαρχετε… Αν θελετε να κανετε σχολια να τα κανετε και να αφησετε αποψη και πληροφορια και οχι πεποιθηση για το τι ειμαστε η τι κανουμε μιας και ειστε ανικανη να διαβαετε το εργο μας ! Ολα αυτα αν δεν εισαι ενα ακομα τρολακι που προσπαθει και θα προσπαθει κοκ… ΤΡιτο ιδιο σχολιο .. ηδη δηλαδη εισαι ενας σπαμερ που συμφωνα με τον νομο μπορεις να διωχθεις κανονικοτατα..αλλα απλα για να βλεπουν ολοι ποιοι ειναι οι παραπονουμενοι περι δημοκρατιας !!

      1. Θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε πολυ απλα γιατι δεν εμφανίστηκαν τα σχόλια μου;;;; Δεν ηταν ενα, αλλα δυο;;; Αν θελετε να μην συνεχίσω να σχολιάζω, μπορειτε κάλλιστα να μου το πείτε και σας υπόσχομαι πως δεν θα συνεχίσω. Οςο για το εργο σας, αν δεν μου αρεσε δεν θα έπαιρνα μερος εδω μεσα, μια και δεν με υποχρεώνει κανένας να το κανω, αλλα το κανω ακριβως επειδη μου αρεσει αυτο που κάνετε. Αλλα δεν νομιζω να θα αρεσε σε κανεναν να σχολιάζει και να μην εμφανίζονται τα σχόλια του, για καποιο λογο.
        Μια απλή εξήγηση, θα ηταν αρκετή. Το να πεοσβαλλετε καποιον για αρρωστημένη φαντασία κλπ, δεν ειναι οτι καλύτερο.
        Σας ευχαριστω

  9. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ

    ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΙ

    ΑΥΤΟΣ Ο…..

    ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

  10. Ότι και να κάνουν δεν προλαβαίνουν ,αν είχαν άλλα 15 με 20 χρόνια ίσως κάνανε κάτι . Αλλά τώρα είναι αργά οι ρώσοι έρχονται και τα γεγονότα τρέχουν

  11. Για τις μαντήλες δε θα σχολιάσω γιατί θα με πουν ρατσίστρια. Αλλά αναρωτιέμαι αν τα ελληνόπουλα που παίρνουν μέρος στη παρέλαση γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο που το κάνουν.
    Αν λίγο ξέρουν την ιστορία τους τότε θα καταλάβουν ότι η συμμετοχή τους στην παρέλαση δεν θα έπρεπε να είναι θέμα “βαθμών” στο σχολείο, αλλά τιμή και δόξα στον ΗΡΩΙΣΜΟ του προπάππου του που δε δέχτηκε ΚΑΝΕΝΑΝ κατακτητή στην πατρίδα του.
    Οι “μαντήλες” και κάθε μη Έλληνας τι σχέση έχει με τους προγόνους μας και με τους καλούς βαθμούς στο σχολείο?

  12. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ Η ΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Η ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, Η ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΗ ΒΡΟΥΝ, Η ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ, ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ;
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ 7 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
    ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ.

    1. Σκέφτηκες έξυπνα και με καλό σκοπό αλλά οι εχθροί είναι πανούργοι και ήδη τη σκέψη σου την έχουν προμελετήσει.
      …. το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πάντα πριν το ξημέρωμα αλλά αργεί.
      Ενα θα πω και ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία μου: ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ και Αγαπήστε τον ομοεθνή σας. Ανέκαθεν εκτιμούσαμε πιο πολύ το ξενόφερτο και όχι το τόπο μας

  13. Ας μην ξαναρχίσουμε πάλι τα ίδια σχετικά με την μαντήλα την σημαία, και τα υπόλοιπα που θυμίζουν την ιστορία με τον Οδυσσέα Τσενάι. Ξέρετε του αλλοδαπού με τις επιτυχίες και το αν έπρεπε να σηκώσει την σημαία ή όχι. Λοιπόν αφήστε να ολοκληρωθεί το “σχέδιο“ των ξένων και ντόπιων προδοτών, εντός ολίγου πιάνουμε πάτο, και με την βοήθεια του Χριστού θα ξαναφτιάξουμε την πατρίδα. Οι προφητείες δεν κάνουν λάθος. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Η ξένη και ντόπια αντίχριστη κατοχή που ζούμε τελειώνει. Το πιο πυκνό σκοτάδι υπάρχει όταν κοντοζυγώνει η αυγή. Υπομονή δεν μας αφήνει ο Θεός…………………..

  14. οι παρελάσεις τιμούν και υπενθυμίζουν τους νεκρούς μας που έπεσαν για την πατρίδα μας, οι βαθμοί στο σχολείο δεν έχουν καμιά σχέση

  15. ΤΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ;; ΠΑΡΑΞΕΝΟ…

  16. “… την πίστιν σας και τον μωχαμέτη σας” ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

  17. Θελω να ρωτησω την κοπελα που κρατα την ελληνικη σημαια,αν εζει αντιληφθει πως η σημαια επανω εχει τον σταυρο.που σημαινει πως ειμαι ορθοδοξος και ειναι τιμη και καμαρι μου και γιαυτο κρατω τη σημαια.δεν με ενοχλει να ειναι μουσουλμανα η κοπελα.με ενοχλει που ανακατευει τον σταυρο με το ισλαμ.ας διαλεξει τί θελει.εγω αν ημουν αριστουχος μαθητης στην τουρκια,δεν θα ηθελα να σηκωσω την ημισελληνο.ας βρει αλλο τροπο το υπουργειο μας να αμοιψει την αριστη μαθητρια.ας της δωσει υποτροφια.ας της δωσει χρηματα η καποιο αλλο βραβειο.οχι ομως την ελληνικη σημαια.η σημαια μας ειναι ομολογια πιστεως στην πατριδα και στον Χριστιανισμο.ας αποφασισει η κοπελα αν ειναι ετοιμη να αποδεχτει αυτα τα δυο.εν τελει αναφερομαι σε αυτην καλοπροαιρετα και οχι με μισος.πιστευω πως εχουν λογικη τα επιχειρηματα μου και οχι ρατσισμο.

  18. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΔΙΑ-ΒΟΛΕΑΣ;

  19. Ειμαι ελληνιδα μανα και αν ποτε αναγκαζομουν να γινω προσφυγας σε αλλη χωρα δεν θα επετρεπα ποτε στο παιδι μου να παρει μερος σε εθνικες εορτες,οχι απο θεμα ρατσισμου απο θεμα πατριδας.δεν καταδεχομαι σαν ελληνιδα να βλεπω αυτα τα εγκληματα δεν τολμω να διδαξω στο παιδι μου την ιστορια του και να βγω στα ματια του ψευτρα.ντροπη μάς που επιτρεπουμε να μας εξεφτελιζουν σαν λαο που ειμαστε ο μονος λαος που εχει κανει ηρωικες θυσιες με αιμα για να ζουμε σημερα ελευθεροι.ντροπη και αισχος.ζητω συγνωμη απο τους ΗΡΩΕΣ του 1940 και απο τις ηρωιδες μανες γιατι χαθηκαν αδικα συγνωμη γιατι ηταν οι τελευταιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ήρωες.

  20. Τα μάθατε τα νέα?..
    Μετά την χτεσινή μαντήλα στο Σύνταγμα
    ..εμείς χμμ..οι συριζαίοι αριστερούτσοι

    γίναμε φάν των παρελάσεων!!

    Γεά χαρά

  21. Πολυπολιτισμικοί νεωτερισμοί. Σκατά στα μούτρα τους. Αυτό τους μάρανε και δεν κοιτάνε τα χάλια τους τα αριστερά αρχίδια με τις δεξιές τσέπες, που ήταν που ήταν η χώρα στην άκρη του γκρεμού, με τα δεξιά αρχίδια, και ήρθαν αυτοί να δώσουν την χαριστική βολή. Η μουσουλμάνα καλή μαθήτρια και χίλια μπράβο της αλλά τι δουλειά έχει με την σημαία? Ελληνες αριστούχοι δέν θα κράτησαν την σημαία για να δείξουμε στους μούσλιμς ότι τους έχουμε σε υπόληψη!!!(και για να δείξουμε στους εταίρους την πολυπολιτισμική μας new age εξέλιξη). Στα αρχίδια μας η γνώμη τους στο κάτω κάτω της γραφής. Και των μούσλιμς και των εταίρων. Αυτοί οι αμόρφωτοι κυρίως, φανατικοί κομπλεξικοί ύπουλοι οπαδοί του Αλλάχ φορτώνονται-και χωρίς εκτίμηση-σε μια χώρα με τόσα προβλήματα και πρέπει να έχουμε και την αποδοχή τους?!?!!!? Αει στον γέρο διάολο. Θα μας πεί η -όποια- κυβέρνηση ΕΜΑΣ τι πρέπει και τι δέν πρέπει, τι είναι και τι οχι?! Οι υπάλληλοι μας θα μας κάνουν κουμάντο?! Δεν είναι αφεντικά, οι κυβερνώντες δέν είναι αφεντικά, λάθος πιστεύουμε. Κάνουμε τεράστιο λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *