Διαφημίσεις

Οι εμπειρογνώμονες την Αεροπορίας Στρατού έχουν αρχίσει ήδη να ερευνούν για τα αίτια του χθεσινού ατυχήματος με το Apache.

Το πρώτο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους είναι το βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα της πτήσης.

Όπως θα δείτε στο έκτο δευτερόλεπτο φαίνεται μία λάμψη στον κινητήρα του Apache.

Αυτή η λάμψη έκανε εντύπωση σε αρκετούς και προφανώς θα εξεταστεί από τους εμπειρογνώμονες. Παρόλα αυτά συζητώντας με στελέχη που γνωρίζουν το Apache καταλάβαμε ότι σε πρώτη φάση δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο είναι ένα στοιχείο που θα εξεταστεί.

Η πρώτη αίσθηση που υπάρχει είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με το ύψος του Apache πριν ξεκινήσει την καθοδική του πορεία προς τη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το Apache θα έπρεπε να βρεθεί 50 μέτρα ψηλότερα, πριν κάνει τον καθοδικό ελιγμό του.

Η απόσταση από το σημείο που ξεκίνησε η κάθοδος μέχρι την επιφάνεια της θάλασσας δεν ήταν αρκετός για μπορέσει το Apache να μπορέσει να ξαναπάρει ύψος. Οι χειριστές προσπάθησαν μάταια να το σώσουν και φαίνεται λίγο πριν από την πρόσκρουση ο έλικας να έχει μια καμπυλότητα προς τα πάνω.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο βεβαίως τον έχουν πάντα οι ειδικοί.

militaire.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Πτώση Apache: Η λάμψη στον κινητήρα και η πιθανότερη αιτία για το ατύχημα [Βίντεο]”
  1. παπαρια μαντολες ολοι οι ασχετοι ανεβαζετε μ@@@@@@ς , αυτη η λαμψη που βλεπεις κ την ανεβασες κ εδω ειναι το ΑΝΤΙΚΟΛΟΙΤΙΟΝ Στο ΑΠΑΤΣΙ D ειναι εκει που φαινεται αυτη η λαμψη ενιοτε ειναι κ κοκκινο χρωμα , κοψτε τα ληγμενα μερικοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *