Μεταλλαγμένα κρέατα παντού
Το κόλπο απόλυτου ελέγχου των τροφών
Στις 5 Ιουλίου 1996, η Ντόλυ το πρόβατο κλωνοποιήθηκε στην Σκωτία για να το δει ο κόσμος.
20 χρόνια αργότερα, η κλωνοποίηση για αγροτική χρήση γίνεται σε πολλές περιοχές του κόσμου, απειλώντας πλέον και την Ευρώπη.
Όπως μεταδίδεται σήμερα, για την Ντόλυ η ζωή δεν υπήρξε τόσο ήρεμη. Το πρόβατο γέρασε πρόωρα. Υπέφερε από αρθρίτιδα και εμφάνισε μια ασθένεια των πνευμόνων με αποτέλεσμα να του γίνει ευθανασία το 2003. Ταριχεύτηκε και το σώμα της βρίσκεται σήμερα σε κοινή θέα στο εθνικό μουσείο της Σκωτίας.
Στον κόσμο της βομηχανίας κρέατος «η κλωνοποίηση θεωρείται εργαλείο για την αναπαραγωγή ζώων», δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ερευνητής στο Inra Ζαν Λουί Περό.
Αμερικανικές ιδιωτικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει να κλωνοποιούν ζώα με μεγάλη γενετική αξία: αγελάδες που έδιναν πολύ γάλα αλλά επίσης γελάδια και χοιρινά με υψηλές δυνατότητες.
Η Food and Drug Administration (FDA) των ΗΠΑ επέτρεψε το 2008 την εμπορευματοποίηση των προϊόντων που προέρχονταν από κλωνοποιημένα ζώα με το επιχείρημα ότι ήταν «εξίσου σίγουρα με τα κλασικά ζώα».
Η τεξανή εταιρεία ViaGen περηφανεύεται στο σάιτ της ότι «ανέπτυξε χιλιάδες κλωνοποιημένα ζώα σε καλή υγεία και ενεργά» με το εργαστήριό της Trans Ova Genetics.
Ταυτόχρονα, η Αργεντινή, η Βραζιλία, ο Καναδάς και η Αυστραλία άρχισαν την κλωνοποίηση ζώων. Η Κίνα προκάλεσε αίσθηση το 2015 όταν ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα εργοστάσιο κλωνοποίησης διαφόρων ειδών ζώων. Η εταιρεία Boyalife υπόσχεται ότι μπορεί να κλωνοποιήσει 100.000 έμβρυα αγελάδας τον πρώτο χρόνο και περίπου 1.000 έμβρυα κάθε χρόνο στο εξής.
Όταν θα κηρυχθεί η παγκόσμια δικτατορία, τότε οι πολυεθνικές θα παραδώσουν τα «κεράτα» του στον παγκόσμιο ηγέτη και αυτός θα τα μοιράζει στα πεινασμένα πλήθη.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Θα τα βλέπετε και δεν θα τα τρώτε.
εμείς που θέλουμε κοκορέτσι θα κλωνοποιούνε άντερα και συκωτάκια ιδού η απορία