Διαφημίσεις

Ο Πούτιν στην Αθήνα: Προσδοκίες και γκρίζα σημεία

Ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού του είναι το Άγιο Όρος, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να συνδέσει την επίσκεψη με την ανάπτυξη της οικονομίας

Αν και η ελληνική κυβέρνηση προβάλλει την σημερινή επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα σαν μία νέα αρχή στην ελληνορωσική συνεργασία και θέλει να την συνδέσει με την ανάπτυξη της οικονομίας, οι προοπτικές για υπογραφή σημαντικών συμφωνιών είναι περιορισμένες.

https://youtu.be/VaviMC3KGtQ

Είδε Παυλόπουλο, σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται στην Αθήνα και λίγο μετά τις 18.00 ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ ήδη συναντάται με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Πούτιν ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα αλλά και προοπτικές για την εξέλιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

«Συνεχίζουμε τις συναντήσεις και τις διαβουλεύσεις σε ανώτατο επίπεδο», είπε ο Ρώσος πρόεδρος και υπογράμμισε ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για τις προοπτικές στην οικονομική συνεργασία Μόσχας και Αθήνας.

«Βεβαίως τα προβλήματα είναι πολλά αλλά υπάρχουν προοπτικές», είπε στο σημείο αυτό και τόνισε πως «πρέπει να μεταμορφώσουμε τα καλά συναισθήματα των δύο λαών μας σε απτά και οικονομικά αποτελέσματα», μέσω των επενδύσεων και των υψηλών τεχνολογιών.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι κατά τις επισκέψεις του σε Μόσχα και Αγιά Πετρούπολη είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει με τον κ. Πούτιν απόψεις για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών.

«Θέλω να επαναλάβω ότι η ενίσχυση των σχέσεων μας αποτελεί για την Ελλάδα μια στρατηγική επιλογή που επιτάσσουν οι ιστορικοί και πολιτισμικοί ισχυροί δεσμοί των λαών μας αλλά και οι οικονομικές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας, αλλά και της ενίσχυσης της ειρήνης στην περιοχή», ανέφερε και συνέχισε: «Έρχεστε στην Ελλάδα σε μια ιδιαίτερη στιγμή όπου γυρίζουμε σελίδα και θεωρώ ότι είναι θετικό βήμα για την ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής».

«Θέλω κλείνοντας να σας διαβεβαιώσω για τα ισχυρά συναισθήματα φιλίας και επιστημοσύνης που έχει ο ελληνικός για τον ρωσικό λαό», κατέληξε.

Ο πραγματικός σκοπός του ταξιδιού

Ο πραγματικός σκοπός όμως του ταξιδιού του είναι το Άγιο Όρος στο οποίο θα βρίσκεται αύριο το πρωί προκειμένου να συμμετάσχει στις τελετές για τα 1.000 χρόνια παρουσίας του ρωσικού μοναχισμού.

Μάλιστα, στο διάλογο που έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Ρώσος Πρόεδρος χαρακτήρισε σημαντικό ότι υποστηρίχθηκε η επικείμενη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος. Ο κ. Πούτιν συνοδεύεται τους υπουργούς του Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, Πολιτισμού, Βλαντιμιρ Μεντίνσκι και και Ενέργειας Αλεξαντερ Νοβακ, τον επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλλερ και της Rosneft Ιγκόρ Σέτσιν καθώς και μία σειρά επιχειρηματίες που ανήκουν στο περιβάλλον του.

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται ήδη ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, επικεφαλής πολυπληθούς αντιπροσωπείας του ρωσικού κλήρου.

Πάντως ενώ τον πρόεδρο Πούτιν θα υποδεχθεί στην Αθωνική Πολιτεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δεν θα βρίσκεται ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος στην επιστασία του οποίου υπάγεται το Όρος για λόγους που έχουν να κάνουν με τις διαφορές του με την ρωσική Εκκλησία.

Ο κ. Βαρθολομαίος αρνείται να νομιμοποιήσει την προσπάθεια αναβάθμισης της σημασίας του ρωσικού μοναχισμού στο Άγιο Όρος, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η επίσκεψη Πούτιν. Άλλωστε η Μόσχα επενδύει στην παρουσία της στο Άγιο Όρος. Στο ρωσικό Μοναστήρι του Παντελεήμονος έχουν φθάσει ήδη εδώ και 15 ημέρες εκτός από τον ρωσικό κλήρο και γνωστοί διανοούμενοι όπως ο Ντούνκιν που είναι στενός σύμβουλος του Πούτιν. Μάλιστα κατά την άφιξή του προ δεκαημέρου, κρατήθηκε στο αεροδρόμιο, καθώς υπάρχει ένταλμα από τις ουγγρικές αρχές, που λίγο έλειψε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας. Ενδιαφέρον έχει ότι στο Όρος έχουν φθάσει και “Λύκοι της Μόσχας”, οργάνωση εθνικιστών μοτοσυκλετιστών που έχουν την προστασία του προέδρου της Ρωσίας.

Η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τον πράγματι σημαντικό πολιτικό συμβολισμό της επίσκεψης Πούτιν.

Υποστηρίζει ότι η επίσκεψη θα αναθερμάνει τις ελληνορωσικές σχέσεις που ήταν στον «πάγο» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Σύμφωνα με την «Αυγή» ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Ρωσίας Δημήτρης Βελάνης δήλωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε, κάνει τα πάντα για να αρχίσει η επιθυμητή ανάπτυξη και εμείς θεωρούμε ότι η ανάπτυξη θα περιέχει και τη Ρωσία». Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου «οι επενδύσεις σε υποδομές, οι εξαγωγές, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία, η ενέργεια και η αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου θα βρεθούν στην ατζέντα των συζητήσεων του Ρώσου προέδρου με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες και εκτιμήσεις από ρωσικές πηγές η Μόσχα κρατά χαμηλά τον πήχη για ενδεχόμενα επενδυτικά και ενεργειακά σχέδια μετά την περυσινή εμπειρία της πρώτης επαφής με την κυβέρνηση Τσίπρα -με την αποστολή Λαφαζάνη ο οποίος επέστρεψε διαφημίζοντας ότι είχε ήδη πάρει 5 δις προκαταβολές για μελλοντική ενεργειακή συνεργασία.

Η επίσκεψη στην Αθήνα γίνεται ενώ εξακολουθούν να ισχύουν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας όπως και το εμπάργκο της Ρωσίας στα ευρωπαϊκά προϊόντα. Στη καλύτερη περίπτωση ο πρόεδρος Πούτιν εντάσσει την Ελλάδα στην πολιτική του για την επαναπροσέγγιση με την ΕΕ καθώς μάλιστα ξεδιπλώνει και το σχέδιό του για μία συνολική στρατηγική συνεργασία Ρωσίας-ΕΕ στον ευρασιατικό χώρο.

Στο άρθρο του στην «Καθημερινή» ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε σε προβλήματα που «δεν είναι ανεπίλυτα» και για την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου Ευρασιατικου χώρου».

Η συγκυρία όμως προσδιορίζεται και από μία περαιτέρω όξυνση λόγω της νέας κούρσας εξοπλισμών με αφορμή την ανάπτυξη της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην ανατολική Ευρώπη αλλά και την ενίσχυση της στρατιωτικής και ναυτικής παρουσίας του ΝΑΤΟ στη Βαλτική, στη Μαύρη Θάλασσα και στο Αιγαίο, καθώς και στην Πολώνια και στις Βαλτικές χώρες, κάτι για το οποίο η Μόσχα έχει αντιδράσει θεωρώντας ότι το ΝΑΤΟ παραβιάζει την συμφωνία κυρίων που υπήρχε και επεκτείνεται μέχρι τα σύνορά της.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο Πούτιν στην Αθήνα: Προσδοκίες και γκρίζα σημεία”
  1. Απλό το θέμα

    Το βλέπεις ξεκάθαρα στην φάτσα του Πάκη.

    Κράτα ουδέτερη στάση στα νερά γιατί θα είναι άσχημα τα πράγματα.
    Ελα να κλείσουμε δουλειές γιατι είμαστε ομοθρησκοι και πρόσεξε τι θα κάνεις..
    Για αυτό την κοπάνησε ο Κυριάκος
    Δεν είδα δεν ξέρω δεν άκουσα ….

    Καλη συνέχεια

  2. Που ειναι ο παλιος Πουτιν οεο? Αγγαρεια εδειχνε το βλεμμα του! Βαρεμαρα…! Και μεσα του ελεγε: Τι στο διαλολο καραγκιοζη κανω εδω εγω με δαυτους…? Σκ@Τ@…

  3. τελικα τον πουτιν τον φαγανε/πεθανε και παιζει ο σωσιας του για να μην καταρρευσει η ρωσσια? για βαλτε κανενα αρθρο για αυτο η παρτε θεση με μια απαντηση. τοσα και τοσα διαφορα αρθρα παιζονται καθημερινα εδω μεσα .

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΥΝΟΔΟ!!!
    ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!

  5. ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΣΕΜΝΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΟΝΤΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ SOUTH STREAM, ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΔΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  6. Αλλος πουτιν ηταν στο πρωθυπουργικο μεγαρο και αλλος στο βυζαντινο μουσειο!!! Με ποσους σωσιες ηρθε? ή μηπως δεν ηρθε καθολου ο πραγματικος αλλα μονο σωσιες?

  7. ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.
    ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΡΩΣΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.
    ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ Σ ΑΓΑΠΩ.

  8. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΑΠΟ 8 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ 50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?? ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek