Διαφημίσεις

Εμετική δήλωση Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τον Χριστό με το ISIS

Καλεί επίσης τους Ευρωπαίους να «ενσωματωθούν» με τους μουσουλμάνους εισβολείς γιατί έτσι θα καλυφθεί το «δημογραφικό κενό» της Ευρώπης.

Σε μια σοκαριστική συνέντευξη, ο Πάπας Φραγκίσκος παρομοίασε τον Ιησού Χριστό με το ISIS και είπε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες πρέπει να αναπαράγονται με τους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της “υπογεννητικότητας”.

«Σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ο φόβος του Ισλάμ ως Ισλάμ, αλλά του ISIS και του κατακτητικού πολέμου του, ο οποίος εν μέρει προέρχεται από το Ισλάμ», είπε στην γαλλική καθολική εφημερίδα La Croix. «Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησης είναι συνυφασμένη με την ψυχή του Ισλάμ, ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να ερμηνευθεί ο στόχος που αναφέρει το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, όπου ο Ιησούς στέλνει τους μαθητές Του σε όλα τα έθνη, ως μια ίδια ιδέα κατάκτησης».

Ο Πάπας δήλωσε επίσης ότι είναι «επίφοβο» αυτό που ακούγεται σχετικά με τις «χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», διότι, σε αυτόν, αυτό έχει μια «αποικιοκρατική χροιά» και κάλεσε τα ευρωπαϊκά έθνη να «ενσωματώσουν» τους μουσουλμάνους μετανάστες στην ήπειρο.

image

«Η ενσωμάτωση αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία σήμερα, δεδομένου ότι, ως αποτέλεσμα της εγωιστικής αναζήτησης για ευημερία, η Ευρώπη αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων», δήλωσε. «Ένα δημογραφικό κενό βρίσκεται σε ανάπτυξη».

Οι απόψεις του είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με εκείνες του κορυφαίου Ιμάμη Sheikh Muhammad Ayed (Σεΐχη Μουχάμαντ Αγιέντ), ο οποίος είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την «μεταναστευτική κρίση» και να αναπαραχθούν με τους Ευρωπαίους και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».

«Η Ευρώπη έχει γίνει γερασμένη και εξαθλιωμένη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση … δεν οδηγούνται από συμπόνια για το Levant (Μ. Ανατολή), τους ανθρώπους του και τους πρόσφυγές του … Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, με τη θέληση του Αλλάχ», δήλωσε. «Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές εκφράζουν το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Επιθυμούν να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους, έτσι ώστε κοιτάνε να βρούνε τη γονιμότητα ανάμεσά μας».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Εμετική δήλωση Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τον Χριστό με το ISIS”
  1. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός “Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτος είναι η αιτία του κακού”. “Φεύγετε τους παπικούς ως φεύγει τις από όφεως” Άγιος Μάρκος Ευγενικος.

  2. Απο τη μια μας μιλανε για υπογεννητικοτητα, απο την αλλη μας λενε οτι πρεπει νε μειωθει ο πληθυσμος της γης κατα 2 τριτα ωστε να σωθει ο πλανητης. Ε ρε διπλοπροσωπια που υπαρχει. Χαρακτηρθστικο του Σατανα. Ρε δε πα να κοψουν ολοι το λαιμο τους!!

    1. ” Ρε δε πα να κοψουν ολοι το λαιμο τους!!”

      Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί παλίκαρε μπορεί να αρχίσουν …. από το δικό σου!!!!!!

  3. …Για το Χριστό δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ!…Για τους Χριστιανούς όμως δεν θα μου έφτανε ολόκληρο βιβλίο!-Μην ανοίγετε λοιπόν πληγές!-ΟΧΙ ΤΩΡΑ!…Θα μπορούσα μόνο να σας πω ότι ο Χριστιανισμός είχε την τύχη να αναμειχθεί με την Παγκοσμιότητα(τότε)του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ πολιτισμού, και να χάσει την Εβραϊκή επιθετικότητα του

  4. Ειναι ο παπα-ρα-ς ο μεςςιας των βυζαντυνων χρονων; ειναι η θρησκια της ελλαδος κομματι της καθολικης; ολες οι θρησκιες ειναι βασησμενες πανω στα εβραικα-υβρηδηκα γραπτα; ταλμουδ και λοιπα απομνυμονευματα του ειδους τους; Ειναι φυσικα αποδεκτο το ανακατεμα των θρησκιωτων-θρυσκιων και οχι μόνο; ο παπα-ρα-ς δλδ τι πιστευετε; πως του επιτρεπουν να βγει να πει την αληθεια; δλδ θα μπορουσε ο παπα-ρα-ς να πει;:

    η δηθεν αυτη τρομοκρατικη οργανωση ανηκει στην εκκλησια; και αυτοι για εναν θεο σφαζουν. οπως ακριβως και στην βιβλο που μας μοιρασαναι και την δεχτηκαμαι; οτι και οι μυσθοφοροι της αγγλιας; μα θα μου πειτε! αυτοι οι ροδοσταυροι οπωσ ειπα, ειναι μισθοφοροι. ειχαν ανταλαγμα το χρημα και τον χρυσο [διασπαση ροδοσταυρων απο την καθολικη εκκλησια, ποτε και που αραξανε; τα ξαναβρηκανε; με τι ανταλαγμα;τι εχαν στην κατοχη τους απο χρυσο;]ενω οι αλλοι αντι για χρυσο περνουν τα πιστευω τους και μπουμ. ταιζονται με πιστη και πιστευω. σε εναν αιμοβορο θεο. ιδιων με αυτων που καποτε ειμασταν η θυσια στα λιονταρια για των θεω τους μεσα στα θεατρα τους. και οσο εμεισ πεθεναμε αυτοι χαιροντουσαν και γουσταραν που καθε στιγμη ολο και λιγοτεροι θα ηταν αυτοι που θα τους πολεμουσαν.

    εδω μεσα εχει πολυ κοσμο. καλο αυτο. ετσι δεν χρειαζετε να ψαχνω που θα βρω τον εναν η των αλλων. εχει γνωστες των πραγματων και εχει και γνοστεσ μιασ ιστοριασ. της ελλαδος η και τισ Ελλαδοσ του γενουσ. αυτον ολον που χαθηκαν σε μια μαχη. αυτον ολον που προσπαθεισαν να φανταζονται μια ελλαδα ελευθερη. παρανορμαλ ομως υπαρχουν επισεις. μια λεξη 10 γραμματα και ομως χωραει μεσα της πολλες λεξεις. το οτι ρωταω αυτα που γνωριζω ειδη και τα εχω λυση στο προσωπικο μου επιπεδο βαζοντασ τα σε σειρα μεχρι δεν σημαινει ποσ ρωταω ειρωνικα. ειναι κατι που οι μεγαλητεροι πρεπει να θυμουνται παντα απο ποιες αποριεσ αρχισαν. και κατι που οι μικροτεροι θα πρεπει να πιαστουμε για να μην πεσουμε… ασ ελπισουμε ποσ οι μεχρι τωρα χαμενοι κρατησαν και μερικεσ παλιεσ τουσ ριζεσ ζοντανεσ. σαν να κρεμιομαστε απο ενα κομματακι γρασιδι για να μην πεσουμε στο κενο.

    πολλα ετσι και γιατι…

      1. Ο/Η πολλα διαφορα αλλα μονο γρασιδια φιλε, και φιλικα επισεισ. χερομε το τσαγανο. το ντου απο παντου στο τιποτα των ολων. λέει:

        τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε. κοβει το προβατο το γρασιδι;
        αστο φιλε ειναι ο μονος φιλος που μπορει να κανει τουσ ανθρωπους να δειχνουν φιλοι μου. τρελος. παρανεια. χαζομαρα. τρλλα πολλον. χαζον κενο του τιποτα απο τον παντον κερον. με τρελα στο απειρο και ας ειμαι στα χερια τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *