01:09 - 10/05/2016

ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΙΣ 11.45 ή 119

Διαφημίσεις

ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΙΣ 11.45 ή 119

Αρκετά περίεργα δυστυχήματα συμβαίνουν ανά τον κόσμο με γερανούς που ξαφνικά πέφτουν. Είχαμε τον γερανό που έπεσε στην Μέκκα σκοτώνοντας 800-900 άτομα, ένα γερανό που έπεσε σε τρένο στην Ολλανδία με μικρό αριθμό νεκρών. Γερανό σε πόλη της Ολλανδίας που έπεσε σε κατοικίες. Και σήμερα ένας γερανός έπεσε στην πόλη Κορτρεικ του Βελγίου την ώρα του μαθήματος. Ευτυχώς κανένας μαθητής δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε.
Δυστυχώς ο χειριστής του γερανού σκοτώθηκε και τρεις άλλοι εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, ανέφεραν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Πάλι Βέλγιο βγάζει το πρόγραμμα…!!!

Οι γερανοί λοιπόν έχουν ένα σημαντικό ρόλο σε αρκετά δυστηχήματα που για εμάς δεν είναι τυχαία. Για άλλους μπορεί να είναι τυχαία. Εσείς θα το κρίνετε όπως πάντα. Το περίεργο είναι ότι το δυστύχημα στο Βέλγιο έγινε στις 11.45 ώρα ή 11.9… τον καθρέφτη του 911 την στιγμή της οικοδόμησης του νέου σχολείου.

Εδώ βλέπετε το σύμβολο της Βελγικής πολης που έπεσε ο γερανός επάνω στο σχολείο στις 11.45…προσέξτε την ποδίτσα του συμβόλου της πόλης Κορτρεικ του Βελγίου.
kortrijk

Μετά είχαμε μια άλλη είδηση. Στην Ρουάντα, στο Kigali σκοτώθηκαν 49 άτομα όταν τους πλάκωσαν οι λάσπες το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η αιτία ήταν η καταρακτώδης βροχή που έπεσε στην περιοχή. Σήμερα ανάφεραν ότι οι νεκροί έφτασαν τους 49.
Kigali in Simple Gematria Equals: 49

Εδώ βλέπετε το τουίτ στις 11.45…πάλι 119 ή 911
Ρουαντα
Φυσικά δεν είναι τυχαία τα νούμερα που δίνουν οι ποδίτσες που έχουν όλα τα μέσα μαζικού προγραμματισμού στα χέρια τους….

Το περασμένο Σαββάτο είχαμε τις ταραχές στο Παρίσι και είδαμε εικόνες από την Πόρσε που έκαψαν στους δρόμους οι διαδηλωτές…η Πόρσε ήταν το μοντέλο 911. Τυχαία η φλεγόμενη Πόρσε, και προβολή του μάτριξ;

parisi911

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις καταστροφές και θανάτους με την συχνή παρουσία του 911; Μήπως όλα είναι ένα “πρόγραμμα” του μάτριξ; και μήπως κάποιοι το κατευθύνουν αρνητικά;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*