08:53 - 10/05/2016

Από 23.45 (τοπική ώρα Ελβετίας) άρχισε να λειτουργεί ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN)

Από 23.45 (τοπική ώρα Ελβετίας) της Δευτέρας 9/5/2016 άρχισε να λειτουργεί ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN).

Θα βρισκόμαστε μόνιμα συνδεδεμένοι με το Live status transmition προκειμένου να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα, αλλά και να κρατήσουμε στοιχεία για τυχόν επιπτώσεις.

Μην ξεχνάμε ότι στον ευρύ κύκλο της εναλλακτικής ενημέρωσης το cern αποτελεί την απαρχή πολλών και περίεργων φαινομένων…

e-koutsobola.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. panas satyros 05/10/2016 @ 8:18 ΜΜ

  επιταχυντης αδρονιων λεγεται ??? αυτοι θελουν επιταχυντη ΚΑΔΡΟΝΙΩΝ για να τα βαλουν στον κωλο τους … αει σιχτιρ εβραικα μουνοπανα

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 05/11/2016 @ 12:11 ΠΜ

   χωρίζουμε τα στοιχειώδη σωματίδια στα αδρόνια και τα λεπτόνια. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι τα πρώτα μπορούν να μετέχουν εκτός των άλλων και σε ισχυρές αλληλεπιδράσεις, ενώ τα λεπτόνια όχι. Τα αδρόνια ονομάστηκαν έτσι από την λέξη αδρός (=δυνατός), σε αντίθεση με τα λεπτόνια, από τη λέξη λεπτός (=αδύνατος). Τα λεπτόνια ονομάστηκαν έτσι γιατί τα πρώτα από αυτά που ανακαλύφθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τα αντίστοιχα αδρόνια. Μετέπειτα πειράματα έδειξαν ότι αυτό δεν ισχύει για όλα τα λεπτόνια, αλλά οι όροι αυτοί έχουν παραμείνει για ιστορικούς λόγους.

   Τα αδρόνια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα βαρυόνια τα οποία είναι φερμιόνια και τα μεσόνια που είναι μποζόνια.

 2. Ανώνυμος 05/11/2016 @ 3:44 ΜΜ

  Αυτο που κανενας δεν προσεξε, ειναι η ωρα που αρχισε να λειτουργει.
  23.45 : το 23=11 & το 4+5=9 δλδ :11.9
  Φιλικα Βασιλης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh