Διαφημίσεις

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ…ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν κρύβονται πλέον, δεν διστάζουν και δείχνουν φανερά πως χαιρετούν με τον χαιρετισμό του Σατανά, μαζί, ιερείς και κοινό.

Σε μια δημόσια ανοιχτή τελετή Παπικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, παπικοί ιερείς και το ποίμνιο τους χαιρέτησαν με το γνωστό σήμα του Διαβόλου, δηλαδή με υψωμένα τα δυο δάχτυλα, τον δείκτη και τον μικρό, χαιρετισμός που είναι γνωστός και με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Τα Κέρατα του Διάβολου»!

https://youtu.be/ahrj-0Jq2RA

Με αυτούς θέλει να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία ???

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ…ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!ΒΙΝΤΕΟ”
      1. Έχετε δίκιο. Νόμισα πως ήταν η Μαντόνα λέω και εγώ τέτοια νεότητα δίνει ο εξαποδως αλλά δεν…έβαλα κ τις δύο στο google είδα τις διαφορές. Όντως αν βγάλεις το μωβ περούκα μάλλον είναι, η κειτι περι είναι δεν την ήξερα την έμαθα και αυτή. Για το σύμβολο λέγοντε πολλά άλλα τα γράφετε και εσείς

  1. Για την ορθότητα της είδησης και μόνο, το βίντεο είναι από το 2007, από την κηδεία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Lady Bird Johnoson. Πέθανε στις 11 Ιουλίου του 2007 και κηδεύτηκε στο Texaς.

    https://www.youtube.com/watch?v=2aPqV0aPKMI

    Η χειρονομία που κάνουν σημαίνει και “I love you” στην γλώσσα των κωφαλάλων στα αγγλικά, και είναι και είναι τοπικό σύμβολο στο Texas (Longhorn cattle). Πάντως η χειρονομία αυτή προκάλεσε αίσθηση. Παρακάτω μια μεταγενέστερη ανάλυση (του 2012)
    The curious hand sign at Lady Bird Johnson’s funeral
    (http://)
    fellowshipoftheminds.com/2012/12/21/the-curious-hand-sign-at-lady-bird-johnsons-funeral/

    Τα συμπεράσμαματα δικά σας. Απλά επιμένω ότι επειδή οι καιροί είναι πονηροί και η πληροφορία το απόλυτο όπλο, θεωρώ πολύ σημαντικό να ελέγουμε την ορθότητα της ΚΑΘΕ πληροφορίας που λαμβάνουμε. Αναρωτιέμαι, δεν την έλεγξε η κα Χειλαδάκη πριν την αναρτήσει και μας φρικάρει;
    DP

    1. Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ……ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ LYNYRD SKYNYRD ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ;

      ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ…..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.

      1. Η φωτογραφία δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το βίντεο και την είδηση που προσπαθεί να περάσει η κα Χειλαδάκη.
        Κάνε τον κόπο να ψάξεις ΜΟΝΟΣ σου και μετά επικρίνεις. Το ίδιο ισχύει και για το σχόλιο του Μολοσσού παραπάνω.

        Είτε σας αρέσει είτε όχι η κα Χειλαδάκη στη συγκεκριμένη περίπτωση παραπληροφορεί κατάφορα! Δεν φταίω εγώ που το αναδείχνω. Και στην τελική, είναι δικαίωμά σας να διαφωνείτε μαζί μου, αλλά όχι και να με μέμφεστε επειδή δεν σας αρέσει η άποψή μου, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση η αλήθεια! Αναζητήσατε καθόλου την αλήθεια των γραφομένων μου πριν μου επιτεθείτε;
        DP

  2. Κατυ Πέρυ ίσως.
    Και δεν είναι σύμβολο του εξ’ απο’ δω, αλλά του ΒΑΑΛ.
    Τι είναι ο ΒΑΑΛ;;;
    Βάλτε το στο google και θα καταλάβετε πολλά.

  3. Είναι η Kattie Perry.τραγουδίστρια και γνωστή λάτρης του Σατανά….όλα τα videoclips της είναι γεμάτα από δεήσεις στον εξω από εδώ….

  4. Πλέον στον πλανήτη υπάρχουν εκατομμύρια πιστοί που λατρεύουν τον Διάβολο. Στο τέλος θα ξεπεράσουν σε αριθμούς και τον Χριστιανισμό έτσι όπως πάνε.
    Ως και Εκκλησία έχουν!!! churchofsatan.com/
    Είναι απίστευτο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek