10:32 - 27/02/2016

Βιβλική εισβολή σκαθαριών σε παραλίες της Αργεντινής -Εικόνες

Διαφημίσεις

Βιβλική εισβολή σκαθαριών σε παραλίες της Αργεντινής -Εικόνες

Μια βιβλική εισβολή σκαθαριών έχει αρχίσει κατά μήκος των παραλιών Mar de Ajó και San Bernardo στην Αργεντινή.

Το παράξενο φαινόμενο εξέπληξε τους ντόπιους και τους τουρίστες, αλλά η αιτία αυτού του περίεργου φαινομένου παραμένει ανεξήγητη.

Ευθύνεται άραγε το κλίμα του πλανήτη για αυτή την μυστηριώδη εμφάνιση;

beetle-invasion-argentina-beach-1

beetle-invasion-argentina-beach-2

beetle-invasion-argentina-beach-3

beetle-invasion-argentina-beach-4

apocalypsejohn



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ………….. ένα σκαθάρι οδηγεί το φως. Οδηγεί τον ήλιο της καινούριας μέρας, εμποδίζοντας τον «ουροβόρο όφι» να τον καταπιεί. Ένα σκαθάρι, κυλάει την αυγή με τα πόδια του τον ήλιο, στο ρείθρο της αυγής. Ανακατώνει την ελπίδα με το φως, στο θόλο της αιωνιότητας. Συντηρεί την ελπίδα της ζωής και σιγουρεύει το χρόνο που ανατέλλει.
    Ο Ιερός Σκαραβαίος, ως ένα αρχετυπικό σημάδι – ένα ιερό σύμβολο, σημαίνει «καλή τύχη», «προστασία από το κακό», «πρόσβαση στην αιωνιότητα», «σιγουριά για την καινούρια μέρα».

    Κάτι ενδιαφέρον
    Mar De Ajó in English Gematria Equals: 312
    Mar De Ajó in Simple Gematria Equals: 52

    Mar De Ajó – Devil – Seth Equals: 312/52

    San Bernardo in English Gematria Equals: 666
    San Bernardo in Simple Gematria Equals: 111

    Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

    • Σημεία των καιρών;

      Argentina – Latin argentums – αργυρόχρους
      «Ο Αργεντινός Πάπας» Φραγκίσκος είναι Ιησουίτης

      το έμβλημα των Ιησουιτών

      https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAzBD_9ILu5M8n-C_Q70GovRJ5iKszpqmH__b2Cfnu5RAGn89P

      Το TIME (ΧΡΟΝΟΣ) είναι ένα εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό Αμερικανικό περιοδικό.
      Η Time Inc δημιουργήθηκε το 1923 από τον Briton Hadden (hades – Άδης) και τον Henry Luce (lucifer – εωσφόρος). Οι οποίοι ήταν συμμαθητές στο Yale και μέλη της Skull and Bones
      Εξώφυλο των Times
      New World Pope – Νέος Παγκόσμιος Πάπας (σαν να λέμε…….. NWO)

      http://livex.poynter.org/wp-content/uploads/2013/03/time-pope-francis.jpg

      Τη σημαία της Αργεντινής κοσμεί ο «ήλιος του Μαΐου» ή η «δόξα του ήλιου» κατά άλλους το σύμβολο του Ίντι (θεός του ήλιου) των Ίνκας.
      Σε ένα κόσμημα του Φαραώ Τουταγχαμών, ο Ιερός Σκαραβαίος, έχει τη μορφή του Θεού Ώρου, που συμβολίζεται με ένα γεράκι. Ο ίδιος ο Σκαραβαίος, είναι το σώμα του γερακιού και αν το παρατηρήσουμε αυτό το σκαθάρι, θα δούμε ότι έχει πόδια, φτερά και ουρά γερακιού. Με τα μπροστινά του πόδια, ο Ιερός αυτός Σκαραβαίος, κρατάει το Ιερό Πλοίο, με το οποίο ταξιδεύει στον Κάτω Κόσμο, ο νεκρός Φαραώ. Αυτό είναι το πλοίο του Θεού Ώρου, που συμβολίζεται με ένα μάτι. Το Μάτι του Ώρου, είναι φτιαγμένο από μπλε υαλόμαζα και πλαισιώνεται από δυο κόμπρες, που το προστατεύουν.
      Όλοι οι Φαραώ της Αιγύπτου, έχουν στο όνομά τους το πρόθεμα ΩΡΟΣ και καθένας τους, θεωρείται ότι είναι θεός-Ώρος. Για την ακρίβεια, πίστευαν ότι ο Φαραώ, ενσάρκωνε το θεό Ώρο, άρα, ο Φαραώ ήταν ο ίδιος ο θεός. Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι το μάτι του θεού Ώρου, που βρίσκεται μέσα στη βάρκα που κρατά ο Ιερός Σκαραβαίος, είναι ο ίδιος ο Φαραώ Τουταγχαμών.
      το σκαθάρι απεικονίζεται κατά κόρον σε ιεροτελεστικές παραστάσεις και κοσμήματα που φορούν οι Ιερείς, οι βασίλισσες, οι αξιωματούχοι και πρωτίστως οι ίδιοι οι Φαραώ.

      http://www.os3.gr/arhive_taxidi/skathari/scarab.ujhy7.rfd5.gif

      χαρακτηριστική φωτογραφία

      I, Pet Goat II

      http://4.bp.blogspot.com/-AcoxM5alrFk/VcDnzWdC85I/AAAAAAAAec8/mzodDc-14rU/s1600/maxresdefault.jpg

  2. ανωνυμος 02/27/2016 @ 5:00 ΜΜ

    ΜΥΛΙΟΥΝΙΑ…ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΥΛΙΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ..

    ΩΣ ΄΄ ΕΝΤΟΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012 ΄΄ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ…

    ΤΟ ΣΚΑΘΑΡΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΠΠΙΔΩΝ ΤΗΣ 10ετιας ΤΟΥ 1960 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ..

    ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ..Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  3. Ανώνυμος 02/27/2016 @ 5:41 ΜΜ

    Λιάζονται οι Σκαραβαίοι Νίκο..αλλά για παν ενδεχόμενο καλό είναι να προσέχουμε τυχόν…ταρακουνήματα.

  4. Πολύ κακό σημάδι!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*