Διαφημίσεις

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Την “είδηση” την μεταδίδομε με πάσα επιφύλαξη. Είναι γνωστές οι σκηνοθεσίες του ISIL και αυτό το κεντράρισμα, προσωπικά μου κάνει κάπως… Εσείς τι λέτε;sokTο Ισλαμικό Κράτος (;) του εξτρεμιστικό σουνίτικο κίνημα του
θρησκευτικού δόγματος της Σαουδικής Αραβίας του σαλαφισμού ουαχαμπιστισμού εκτέλεσε νεαρό παιδί σύριο στρατιώτη σε περειοχή της Χομς με φρικαλέο τρόπο. Οι ισλαμοπίθηκοι του έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα του φόρεσαν πορτοκαλί φόρμα τον είχαν ξυπόλητο και τον επιτηρούσαν με αυτόματα.Τον υποχρέωσαν να τον λιώσουν οι ερπύστριες ενός τανκ που κινήθηκε εναντίον του.

Για να αιτιολογήσουν το έγκλημά τους οι τζιχαντιστές διοχέτευσαν στο φιλοαντιπολιτευόμενο syriahr ένα αντίγραφο από το επίμαχο vidéo της εκτέλεσης. Ο νεαρός άνδρας που εκτελείται είναι ο 19χρονος « Fadi Ammar Zidan » και κατάγεται από το χωριό Sian στην περιοχή Jableh από την βόρεια Λαττάκεια. Στην κατασκευασμένη « ομολογία » φέρεται ν΄ αναφέρει ότι « μπήκα στο στρατό με συμβόλαιο στρατέυσης με την αεροπορία και παρουσιάστηκα στο αεροδρόμιο της Hama.Στάλθηκα να υπηρετήσω στον τομέα της Sha’er .Υπηρέτησα εκεί 7 μήνες κι έπειτα με έστειλαν να υπηρετήσω στη ζώνη την επονομαζόμενη Jazl όπου παρέμεινα 4 ημέρες και ύστερα το Ισλαμικό Κράτος με αιχμαλώτισε.Ήμουν χειριστής τανκ και με έβαζαν να συνθλίβω μέλη της ISIS. »

http://www.youtube.com/watch?v=86nasQYmBSc

 

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “ΙSIS: Τον πολτοποίησαν με τανκ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek