Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:31 - 17/10/2015

“Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ CABAL ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

russian-military-ufo-syria

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD/ΧΑΖΑΡΩΝ
– Οι Ρώσοι διαθέτουν υπερτεχνολογία στα οπλικά τους συστήματα και έχουν κάνει κίνηση “ματ” στην Μ. Ανατολή, ματαιώνοντας τα εσχατολογικά σχέδια της εβραιοσιωνιστικής κλίκας των Χαζάρων

Στις 14 Οκτωβρίου, ο Dr. Preston James, με άρθρο του στους “Veterans Today”, με τίτλο “Putin’s Wild Card in Syria”, έκανε έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό, ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μέσω μιας μυστικής συμφωνίας με εξωγήινη δύναμη.

Ο μακρύς κατάλογος των όπλων τους περιλαμβάνει υπερηχητικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν αόρατοι προς τον στόχο τους, χρησιμοποιώντας διαστατική τεχνολογία απόκρυψης. Οι πύραυλοι αυτοί εξαφανίζονται χωρίς την δυνατότητα εντοπισμού τους, εκτελούν περίεργα σχέδια πτήσης, αλλάζοντας την πορεία τους από ευθεία γραμμή σε ελικοειδή ή σπειροειδή και πάντοτε κατευθυνόμενοι στον στόχο τους!

Μερικοί γνώστες πιστεύουν ότι οι Ρώσοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν αόρατα αεροσκάφη και πυραύλους ώστε να μην ανιχνεύονται κατά την πτήση τους, και ακόμη να διακόπτουν την λειτουργία των εχθρικών κατασκοπευτικών δορυφόρων!

Η ανάλυση του Dr Preston James, έχει αξιοσημείωτες ομοιότητες με τους ισχυρισμούς του Corey Goode, του οποίου οι πληροφορίες που αφορούν τα πολλαπλά μυστικά διαστημικά προγράμματα, αποτελούν το κύριο θέμα ενός βιβλίου που εξεδόδη πρόσφατα, και μιας ζωντανής τηλεοπτικής σειράς (Gaiam TV, με τον David Wilcock).

Ο Dr Preston James χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του, αναφέρεται στον ρόλο του Πούτιν στην αντιμετώπιση μιας “ελίτ” που ελέγχει τη ανθρωπότητα και που αποκρύβει τις πληροφορίες σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες και τους εξωγήινους επισκέπτες. Οι πληροφορίες του ευθυγραμμίζονται στενά με αυτές του Goode και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν έχει συνάψει πράγματι συμφωνίες με εξωγήινο πολιτισμό, και του έχουν προμηθεύσει όπλα προηγμένης τεχνολογίας.

Ο Dr James Preston περιγράφει την “ελίτ” καθώς τον έλεγχο και την επιρροή της στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, ως εξής:

– “Είναι πλέον σαφές σε όλο τον κόσμο ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ISIS ή ISIL, Daesh, Αλ Κάιντα, Al Nusra κλπ, είναι μισθοφόροι της Ισραηλινο-αμερικανικής τρομοκρατικής μηχανής, και δημιουργούνται, εξελίσσονται και αναπτύσσονται για την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης (NWO) που προωθεί η μαφία των Rothschild Khazarian (RKM)”.

Σύμφωνα με τον James, η μαφία των RKM συνδέεται με μια ομάδα εξωγήινων, που ονομάζονται “Δράκοι” ή “Δρακονιανοί”:

Οι καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι η μαφία των RKM κατευθύνεται και ενεργοποιείται από τους Δρακονιανούς, μια απίστευτα εγκληματική φυλή κοσμικών αρπακτικών, που είναι μεγάλη και ισχυρή μεταξύ των ανθρωπίνων και κοσμικών διαστάσεων, που παρασιτεί και που αγαπά να ελέγχει, να δολοφονεί, να βασανίζει και να καταναλώνει την ανθρώπινη σάρκα.
Ο James αναφέρεται στη ρωσική συμφωνία με θετική ομάδα εξωγήινων, σε αντίθεση με τους Δρακονιανούς και την Cabal των RKM.

Πληροφορίες από το εσωτερικό της Ρωσίας, αναφέρουν ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει υπογράψει μια συμφωνία με μια συγκεκριμένη ομάδα εξωγηίνων και ότι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα έχει μια μακρά ιστορία σύγκρουσης με την ομάδα που φέρεται να “συμβουλεύει και να προστατεύει” την κορυφή της μαφίας των RKM, οι οποίοι λειτουργούν ως αντιπρόσωποι τους για την κατάληψη του πλανήτη.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η μακροπρόθεσμη ατζέντα τους, αλλά μέχρι στιγμής έχουν εξοπλίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία με μερικά εκπληκτικά ισχυρά όπλα, όπως υπερ-υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά μέσα, που μπορούν να εξουδετερώσουν προσωρινά τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα ολόκληρων πλοίων, ή ομάδων πλοίων και αεροσκαφών, καθώς και εναέριων ή δορυφορικών συστημάτων ραντάρ. Ο Πούτιν φέρεται να έχει πει ότι θα προχωρήσει και θα κάνει ματ στην μαφία των RKM και στους τρομοκράτες στη Συρία και στο Ιράκ.
Ο Corey Goode περιγράφει το ρόλο του Πούτιν ως εξής:

Ο Πούτιν και άλλα στοιχεία της Συμμαχίας που απαρτίζουν τους BRICS, εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της “Σατανικής / Εωσφορικής Cabal” που τώρα ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για την εξαπάτηση των πληθυσμών των χωράν που ελέγχει, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ κατά της ανθρωπότητας στην γνωστή ιστορία.

Ο Goode αναφέρεται στη 10ήμερη εξαφάνιση του Πούτιν που συνέβη στις 6-16 Μαρτίου 2015, ακριβώς κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της ‘Συμμαχίας των Σφαιρών” που έλαβε χώρα στην Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων (LOC) – μια μυστική Σεληνιακή βάση -, μαζί με πολλούς πολιτικούς της Γης που δεν ανήκουν στην Cabal και διάφορους πολίτες. Δεν τον είδε προσωπικά ή ενημερώθηκε ότι ήταν εκεί, ούτε συμμετείχε σε αυτό το συνέδριο, εκφράζει όμως βάσιμες υποψίες ότι ο Πούτιν ή εκπρόσωποί του, ήταν εκεί.

Υπάρχουν επιτακτικές έμμεσες αποδείξεις που υποστηρίζουν τα λεγόμενα του James και τις αξιόλογες αναφορές του Goode. Σύμφωνα με το CNN, όλα τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ έχουν αποσυρθεί από τον Περσικό Κόλπο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν διαθέτουν αποτελεσματική άμυνα ενάντια στα υπερόπλα της Ρωσίας:

Αν οι James και Goode έχουν δίκιο, τότε η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί με εξωγήινη βοήθεια, είναι ένα γεωπολιτικό παιχνίδι αλλαγής. Όπως υποστηρίζει ο James, η Ρωσία θα κάνει ματ στην απόπειρα των δυνάμεων της Cabal και της μαφίας των RKM να χρησιμοποιούν τη Συρία ως μέσο διάδοσης της διχόνοιας και της βίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής, και θα αποτρέψει την εκπλήρωση της εσχατολογίας των Βιβλικών προφητειών.

http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/10/cabal_17.html?spref=fb



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (95)

  1. Ανώνυμος 10/17/2015 @ 8:38 ΜΜ

    XAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAA XAXAXAXAXAXAX ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ

  2. Κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει τις προφητείες τις Αγίας Γραφής, όλα θα γίνουν όπως είναι γραμμένα.

    • ΤΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ 10/17/2015 @ 9:22 ΜΜ

      ΤΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ” ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ…
      ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE.
      Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
      ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑΧΒΕΧ+ΣΑΒΑΩΘ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ 8:1 ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ…

      • ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΨΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΡΟΥΜΦ

        • ΝΟΜΙΖΕΤΕ... 10/17/2015 @ 10:12 ΜΜ

          ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΜΕ;;
          ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ;;;
          ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ…
          ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ (DIAUS PITAR) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ.

          • 400 χρόνια σκλαβιάς απο τούρκους σφαγές εξοριες- γενοκτονίες ο Δίας που ηταν έπινε φραπέ στον Σείριο?άντε άνθρωπε μου είσαι ….για να μην πω..

          • ΠΕΡΙ ΔΙΟΣ 10/17/2015 @ 10:43 ΜΜ

            Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣ (DIAUS PITAR) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 9.600 Π.Δ.Χ (ΠΡΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΗΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΑΝΑΧΩΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ , ΗΜΙΘΕΟΙ, ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ , ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΒΛ. ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ 12 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΚΑΤΑ “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ”)…ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΣΑΒΑΩΘ…ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ Η ΘΕΟΙ ΜΑΣ…ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΕΤΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ…
            ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRANG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ-ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ…
            ΒΛ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE:
            ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
            ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ
            ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…

          • ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ... 10/18/2015 @ 12:29 ΠΜ

            ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ..???
            ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ (ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ…
            ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2009 – 2015?
            ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ???
            ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…
            ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

      • Ehis vlapsimo esi pitsiriko, pigene se kamia gineka na kseharmanisis, ke kita kala na min ine kamia savra ke sou fai to poulaki.

        • ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΕΙΔΕΣ ΓΙΔΙ..
          ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΠΕΛΑΣΓΗ ΕΙΝΑΙ…
          ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΝΑΝΟ-ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ …Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

          • Andromida gineka ehis me 3 kila arhidia sss oreosss pitsirike, pes ton dia sou tha perimeni poli akoma, o tragos, tora o diko sas paradisos ola tragous ehi , ohi den tha paro.

    • Ανώνυμος 10/17/2015 @ 9:32 ΜΜ

      Ότι πείτε

  3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 10/17/2015 @ 9:02 ΜΜ

    Απο την αντιδραση των ηπα το σεναριο αυτο παιζει γερα.. τωρα υπσρχουν κσι κατι ποιμνια που πιστευουν οτι ολοι οι εξωγηινοι ειναι “δαιμονες” με την καινη εννοια…χωρις να βλεπουν οτι δαιμονες εχουν καταλαβει το παπαδαριο και την πλειονοτητσ των πολιτικων.

  4. Eleni Kava-Kavgakou 10/17/2015 @ 9:47 ΜΜ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ υποκινούνταν απο φατρίες “θεών” που πολεμούσαν μεταξύ τους και είχαν τους ανθρώπους για πιόνια, όπως ακριβώς κάνουν δυο σκακιστές!!
    Διαβάστε μονάχα Ιλιάδα και περιγράφεται ξεκάθαρα, αλλα το ίδιο περιγράφεται και σε ΟΛΑ τα αρχαία έπη.
    Εξυπακούεται ότι και μεν και οι δε δίνουν όπλα και προηγμένα κόλπα και τους σπρώχνουν διαμέσου παθών και παρορμησεων να σκοτώσουν και να σκοτωθούν με μενος…
    Ετσι ειναι στημένο το παιχνίδι σε αυτό το πεδίο.
    Η πρόκληση για τους ανθρώπους όμως παραμένει διαχρονική:
    Εξέτασε τα πάντα γύρω σου κι αποφάσισε ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ για ποιον λόγο ζεις και για ποιον λόγο πεθαίνεις!
    Διαφορετικά το παιχνίδι έχει ήδη έτοιμο ρόλο να σού καπελώσει και να σε τηλε-χειριστεί.

  5. γιωργος 10/17/2015 @ 10:00 ΜΜ

    καποιοι το πουλι τους οταν ειναι χαλαρο το κανουν λαστιχο σφεντονας και οταν ειναι κορδομενο καταπελτη, δεν εξηγυνται αλλιως οι μαλακιες που μας εκσφενδονιζουν συνεχως…

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 10/17/2015 @ 10:36 ΜΜ

      ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ’ ΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ….

      • Δυτίκιος 10/18/2015 @ 4:33 ΜΜ

        Είναι αμαρτία εσύ να ακούς τέτοια! ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα τρως μόνο φασόλια χωρίς σάλτσα και δεν θα δεις μέχρι τότε τηλεπαιχνίδι, γιατί εκεί πηγαίνουν και οι γυναίκες, οι οποίες κατά την ορθοδοξη εκκλησία μας είναι μιερά πλάσματα και όταν τις βλέπεις κολάζεσαι!
        Μην μπαίνεις σε τέτοιους διαλόγους ΑΝΑΤΟΛΙΕ, μακριά από αυτούς τους αμαρτωλούς! ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ!!!

  6. ορθοδοξος ελληνας 10/17/2015 @ 10:11 ΜΜ

    Ο συμμαχος της ρωσιας λεγεται ορθοδοξια και οι συμβουλατορες των αμερικανων λεγονται δαιμονια.ο,τι αλλο αποκαλειτε εξωγηινους και δρακονιανους ειναι αποτελεσμα εγκεφαλικης βλαβης.ξυπνηστε.ο διαβολος μας ξεγελαει και χορευει.τι δρακονιανοι και παραμυθια με δρακους και ερπετα λετε.το αρχαιο κακο ειναι,που εχει λυσαξει γιατι βλεπει την ρωσια που προσκυναει τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.

    • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!

      ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ….. ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ !!!!! ειτε αρεσει , ειτε ΔΕΝ αρεσει σε μερικους !!!!

      Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΤΡΙΑΣ , ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!!!!

    • Απλά πράγματα.. Δεν μπορούν όλοι όλοι το αντιληφθούν αδερφέ.. Οι σαύρες και τα διαγαλαξια αστροπλοία είναι πιο δελεαστικά..

  7. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 10/17/2015 @ 10:16 ΜΜ

    ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΑΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΡΟΥΤΙΝΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BRICS ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ; ( ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ Ο ΟΙΝΟΧΟΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ )
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ 12 ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΟΛΙΔΟΤΗ ΛΕΠΡΑ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΟΛΙΔΟΤΗ ΛΕΠΡΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΦΟΛΙΔΟΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΓΚΡΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 12 ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΟΥΝ ΣTA ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΘΥΛΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛY ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΜΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ;
    ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΗΛΙΑΣ ΑΕΛΙΟΣ.

    • Mipos afti i 12 poules ehoun ke oures, tou apsskses kala apou kato, leo mipos???

    • Ανωνυμος 10/18/2015 @ 12:13 ΠΜ

      Μηπως τελικα πρεπει να σκεφτουμε πολυ καλα ολα οσα εγραψες…..?

    • Μήπως είσαι ο Λιακόπουλος;;;; Μήπως;;;;

    • Ανώνυμος 10/18/2015 @ 8:37 ΠΜ

      Καλημέρα Ηλία,
      ελπίδοφόρα τα γραφόμμενά σου, μέσα σε μια περίοδο που πραγματικά η “ελίτ” φαίνεται να έχει αφεθεί ασύδοτη και γκαζώνει χοντρά. “Τα έχει δώσει όλα”, που λέμε.
      Θέλω να σε ρωτήσω από πού αντλείς αυτές τις πληφοροφορίες. Έχεις να προτείνεις κάποιες ιστοσελίδες για όποιον ενδιαφέρεtαι να το ψάξει; Στο ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, που είναι ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα και τη βρήκα μετά από κάποιο σχόλιο που έκανες (κι σ΄ευχαριστώ γι’ αυτό) δεν έχει γίνει καμιία ανάρτηση από τις 19 Ιουλίου.
      Ευχαριστώ
      DP

  8. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 10/17/2015 @ 10:27 ΜΜ

    ΚΑΙ’ ΓΩ ΕΧΩ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ…

  9. ΠΕΡΙ ROTHCHILD 10/17/2015 @ 10:35 ΜΜ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ROTHCHILD ΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ!!
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΜΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ROTHCHILD ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΛΓΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ…
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ , ΤΟ “ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ “ΑΟΑ” ΚΑΙ “ΟΤΟ”.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗ “ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΙΕΧΩΒΑ” ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ “ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ” (ΒΛ. ΨΑΛΜΟΥΣ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ – ΚΟΚΚΥΓΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ…

  10. Μία εναλλακτική ματιά………..
    Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
    Τhomas Kirschner
    Τελικά η Γερμανία έχασε ποτέ τον πόλεμο;
    Προιόν τότε μυστικών συμφωνιών η σημερινή παντοδύναμη Γερμανία;
    Ίδρυσε το Τρίτο Ράιχ βάση στη Σελήνη;
    Στη Νέα Σουηβία με τη θέλησή τους, όλοι οι «μυστηριωδώς» εξαφανισμένοι πρωτοπόροι επιστήμονες;
    Είναι το Τρίτο Ράιχ ο ιδρυτής του ………. Κράτους του Ισραήλ;

    HELLENIC NEXUS Οκτώβριος 2012

    isxys.blogspot.com/2012/12/blog-post_1.html

  11. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 10/17/2015 @ 11:15 ΜΜ

    ΑΕΛΙΕ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  12. ανωνυμος 10/17/2015 @ 11:25 ΜΜ

    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ…..ΗΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ…..ΣΈΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΥΧΗ ΒΡΕΘΗΚΑ….ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ……ΙΣΧΥΟΥΝ΄΄΄΄………
    ΄[ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ…]….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  13. Βασίλης 10/17/2015 @ 11:38 ΜΜ

    Ωραία και καλά όλα αυτά αλλά γιατί δεν το κάνουν φανερά; Αν εμφανιστεί πχ ένας πύραυλος χωρίς εκρηκτικά και πέσει στην Νέα Υόρκη και τον δουν εκατομμύρια και καταλάβουν ότι οι Ρώσοι έχουν την τενχολογία δεν θα τέλειωνε το παιχνίδι αμέσως. Αν με μια ακτίνα σκότωναν τους 10, 50, 100 αρχηγούς των ισλαμιστών δεν θα σταματούσαν αμέσως οι μάχες. Γιατί πρέπει πρώτα να σκοτωθούν χιλιάδες μέχρι να αποκαλυφθεί η μαγική υπεροχή. Και αν πάψει να υπάρχει η Αμερική πως μπορούμε να είμαστε βέβαοι ότι ο Πούτιν, ο Κινέζος, ο Ινδός είναι καλοί άνθρωποι και νοιάζονται για το καλό του κόσμου και δεν θα κάνουν το ίδιο για τους δικούς τους εξωγήινους;

  14. starseeds.net/group/reptoids/forum/topics/reptilianhuman-galactic

  15. crystalinks.com/reptilians.html

  16. terrapapers.com/?p=30458

  17. GOOGLE : ΒEARDEN SOVIET PSHYCOTRONIC WEAPONS

    cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm

    cheniere.org/books/part4/s56.htm

    cheniere.org/books/part4/s54.htm

    cheniere.org/books/part4/s53.htm

  18. Ο ζωγράφος Neil Hague έχει απεικονίσει καλύτερα τους Δρακονιανούς στα έργα του!!!
    Έχει ζωγραφίσει τους δρακονιανούς και όλο το κρόνιο μάτριξ που έστησαν.
    Δείτε εδώ:

  19. Ανώνυμος 10/18/2015 @ 1:14 ΠΜ

    Πολύ καλό το άρθρο,κρίμα που οι περισσότεροι δεν μπορούνε να το καταλάβουν,διότι όπως οι περισσότεροι,άνθρωποι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και με μεγάλη ευκολία απορίπτουν ότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν.

  20. Ηλιας προς Ηλια. Τους εβαλες πολλα ισως βραδιατικα και θα τους κουρασεις. Αν εβαζες αναμεσα κανενα ευλογησον κανενα κυρελεησον;

  21. κωνσταντινος κλ 10/18/2015 @ 1:53 ΠΜ

    τι φοβαται ο δρακονιος τοσες χιλιαδες χρονια και δεν εμφανιζεται; Και αντι αυτου εξοπλιζει τα αντιπαλα δεη (Kissinger) με Super τεχνολογια, ωστε να προκαλεσουν τις κολωνες πετρας στη Γεωργια.

  22. Ανώνυμος 10/18/2015 @ 3:03 ΠΜ

    ΑΜΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΤΑΞΕΙ

  23. Όσα δεν γνωρίζετε δεν είναι σωστό να τα κοροϊδευετε…Μην δείχνετε με το γεμάτο στόμα σας που δεν κρατιέται κλειστό το άδειο κεφάλι σας

  24. Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 10:41 ΠΜ

    Αυτο μας εχουν πει και εμας οι Αρκτουριοι εδω και αρκετα χρονια οτι οι Ρωσοι συνεργαζονται με καποια φυλη εξωγηινων η οποια τους εχει προμηθευσει με οπλα τα οποια μπορουν να διαλυσουν τις δυναμεις του ΝΑΤΟ και την μαυρη αδελφοτητα που εδραζει στην Αμερικη.

    Μας εχουν πει επισης οτι οι Ρωσοι παιζουν διπλο παιχνιδι, καθως ολοι βλεπουν τα συμφεροντα τους και καθως πρωταρχικος τους στοχος ειναι η παγκοσμια κυριαρχια της Ρωσιας και ο ελεγχος της νεας ταξης.

    Εγω θα ελεγα οτι εχοντων των πραγματων ο Πουτιν ειναι ενα αναγκαιο κακο για αυτο και θα εχει υποστηριξη απο αορατες δυναμεις και οχι γιατι ειναι αγιος. Θετικο επισης το γεγονος οτι ειναι τουλαχιστον στην θεωρια Χριστιανος, καθως ο πολεμος που γινεται σε πνευματικο επιπεδο εχει να κανει με δαιμονες και αστρικα τερατα που εχουν εισβαλει στην συλλογικη συνειδηση της ανθρωποτητας μεσα απο τον δυτικο πρωκτοπολιτισμο που εχει εξαπλωθει σαν χολερα.

    Φυσικα μας εχουν μιλησει και για αλλα σχεδια και ατζεντες που ουτε οι κατσικες του Σατανα γνωριζουν και ουτε ο Πουτιν.

  25. Odias??? To 12 theo , ke giati re kardasi hriazomaste 12 theous, ke ohi ENAN???

  26. Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 11:25 ΠΜ

    Επισης απλα να πω οτι αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την εστια πνευματικης μολυνσης και ακατανοητης εως παραληρηματικης παραπληροφορισης που ειναι γνωστη ως ΟΕΑ. Αυτα ειναι εισαγωμενα προιοντα.

    Να ενημερωσω επισης οτι οι Veterans Today ειναι Χριστιανοι στο φρονημα.

    Επισης θα παραθεσω τον παρακατω συνδεσμο ειτε θελετε ειτε οχι να ανοιξετε στα ματια στους κοιμισμενους σε σχεση με το πως ανοιγουν καναλια εχθρικες προς της ανθρωποτητα οντοτητες προσφεροντας ενεργειακα οπλα σε αυνανιστες που παριστανουν τους μαγους και τους φιλοσοφους.

    http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal07.htm

    Επισης να ενημερωσω για το κακο που μας βρηκε συμφωνα με προσφατο δημοσιευμα της κωμικης εφημεριδας ο Στοχος οτι οι Εψιλον εδω και δυο χρονια σταματησαν να χορηγουν υπεροπλα στο Ελληνικο κρατος.

    http://www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_16.html

    Ειναι πραγματικα τραγωδια που το Ελληνικο κρατος δεν θα εχει στην διαθεση του τα υπερηχητικα οπλα υπερπορδων. Εχει φυσικα τον Τσιπρα που μπορει να καλυψει εστω ενα μερος αυτης της αναγκης του ανωτερου σε πορδολογικο επιπεδο Ελληνικου λαου.

    • ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... 10/18/2015 @ 12:01 ΜΜ

      ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ “VETERANS TODAY” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ/ΣΑΒΩΑΘ(ΚΡΟΝΟΥ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

      ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ – ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ:

      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ…ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ «ΔΟΥΛΟ-ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ».. ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ;;;

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΒΑΩΘ. ΟΜΩΣ ΣΑΒΑΩΘ Ή SABBAOTH Ή SABBATH ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΛΕΓΕΤΑΙ SATUR-DAY ΔΗΛΑΔΗ «Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ».
      (ή SATURN ή SAVITURN ή SAVIT ή SAVAT ή SAVATA, SAVATO, SAVAOTH)
      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΜΠΑΤΑΪ – ΣΑΒΒΑΤΑΪ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ – Ή ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟ: ΤΖΕΗΝΤΑΪ)…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

      ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ (ΙΗΣΟΥΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ – ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΑΩΘ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗΣ 40-ΜΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ – ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ) ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ – ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ – ΜΙΤΟΛΟΓΙΑ (ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ) Ο ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΣΑΒΑΩΘ-ΣΑΒΙΤ-ΣΑΤΟΥΡΝ ΠΕΡΙΤΕΜΝΗΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ-VARUNA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

      ΑΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΑΒΑΩΘΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ (ΡΩΜΗΣ, ΚΛΠ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΡΩΜΗΟΣ» Ή «ΡΩΜΑΙΟΣ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΡΩΜΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΡΩΜΗΣ).

      ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΑΓΙΕΣ» ΓΡΑΦΕΣ) Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ – ΣΤΑΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΟΥ» (ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ)…ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΔΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ, ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΑΩΘ (ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ) ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ VARUNA-ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ…ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ (ΛΕΒΑΝ) ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΑΩΘ. ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ (40-ΜΕΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, 3 ΔΕΚΑΤΡΙΘΕΑ + 1 ΗΓΕΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 3ΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ + 1 ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ 3ΩΝ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ) ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΔΥΑΡΧΊΑ ΚΡΟΝΟΥ – ΓΙΑΧΒΕΧ Ο.Ε. (ΟΜΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ) ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΧΡΥΣΟ – ΤΙΤΑΝΙΟ – ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ – ΚΛΠ) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ “ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ” – ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ!!! (ΒΛ. ΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ: “Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ …ΓΙΑΧΒΕ+ΣΑΒΑΩΘ, ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΙΣΑΧΘΗ”)

      ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ -ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΘΕΟ ΣΑΣ «ΔΙΑ» Ή «ΟΥΡΑΝΟ» (VARUNA – DIAUS PITAR ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ «ΘΕΟΥΣ» ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΝΕΜΕΣΗ-ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ «ΘΕΟΙ» ΣΑΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΠΙ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ) ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. (ΒΛ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ) …

      ΑΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.

      ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΝΑΡΚΗ, ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ…

      • Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 12:42 ΜΜ

        Ολα αυτα που λεει ο ΟΕΑ ειναι παραληρηματικες και δαιμονικες ανοησιες που απευθηνονται σε δαιμονισμενους ψυχοπαθεις και δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβασω και ουτε φυσικα να χαραμισω το σαλιο μου σε κατι που εκ των πραγματων και εκ των δεδομενων ειναι εκτος πραγματικοτητας, καθως προβλεπει ενα Ελληνοκεντρικο συμπαν εκει οπου ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος ηταν χωνευτηρι παραδοσεων, εκει οπου συνατηθηκε η δυση με την ανατολη και εκει οπου ο Δικεφαλος Αετος καιει τα σκουπιδια της υπαρξης που την ειδαν “ανωτεροι και Ελληναρες (ασχετο η μηπως οχι?) και οτι αλλη κουραδα μπορει να φανταστει ενα αχρηστο μυαλο. Απλα να δωσω ενα παραδειγμα μηπως καταλαβουν αυτοι οι δυστηχεις παπαρες και γιατι πρεπει πραγματικα να ανσηχυχουν για την πνευματικη τους υγεια και την ψυχη του (που δεν εχουν) οπως και για το κατεστραμμενο μυαλο τους.

        Ειχαμε μια κοπελα απο την Ρωσια που επεσε θυμα μαυρων μαγων που της πλασαραν ενα εξωγηινο αγνωστου προελευσης (οπως και τα δαιμονικα σκατα των ΟΕΑ) “healing system” η οποια ηταν παγιδευμενη σε ενα ματριξ του οποιου το επικεντρο ηταν ο Αντιχριστιανισμος και ο Αντιχριστος οπως ΑΚΡΒΩΣ και το ματριξ του Crowley (ο οποιος προφανως σας εχει καψει) και εκει υπαρχει και μια αλλεργια προς τον Γιαχβε και τους Αρχαγγελους του που καινε τα αχρηστα σκουπιδια της υπαρξης οπως εκαψαν και τους μαγους της Ελληνρωμαικης ελιτ. Επι τρεις μηνες προσπαθουσαμε να σωσουμε αυτην την κοπελα απο αυτο το ματριξ και τελικα το μονο που καταφεραμε ειναι να της προσφερουμε καποια ενεργειακα παυσιπονα για να μπορει να κοιματε και δυστηχως επρεπε να εγκαταλειψουμε την προσπαθεια γιατι αυτες οι ενεργειες δεν μας αφηναν σε ησυχεια.

        Σε σχεση με το ποιος γαμει τους καμμενους απλα θα σου βαλω το παρακατω για πρωκτοθεραπεια και αμα δεν το ποσταρει ο αγαπητος stranger δεν προκειτε να ξανασχοληθω με το θεμα και απλα θα αφησω τον ΟΕΑ να διαλυσει τους εγγεφαλους σας καθως στο τελος της ημερας ολοι θα παρουν αυτου που αξιζουν και οχι αυτο που φανταζονται οτι αξιζουν λογω καταγωγης or whatever.

    • Ανώνυμο μαρκετινγκ 10/18/2015 @ 12:12 ΜΜ

      η O.E.A. είναι ξενόφερτο “προιόν”….ενώ εσύ είσαι Ελληνικό “ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ”

      • Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 12:46 ΜΜ

        Η ειδηση απο την Veteran Today ειναι ξενοφερτο προιον. Εγω ερχομαι απο την Κασσιοπεια και εχω αναμνησεις απο διαφορες μου ενσαρκωσεις στο συμπαν για αυτο αλλωστε και ο Ελληνοκεντρισμος για μενα ειναι μια πηγη αφθονου γελοιου που απευθυνεται σε πιθηκους.

        • ΠΙΘΗΚΟΣ... 10/18/2015 @ 1:36 ΜΜ

          ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….
          ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ “ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ” (ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ), ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΑΘΗΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ… ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΡΟΝΙΟ/ΓΙΑΧΒΕΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ) ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ), ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ (ΔΕΛΦΑΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΗΤΡΑ)…
          ΕΦΕΡΕ ΔΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ…
          ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ.
          ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΟΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ…ΜΙΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ – ΕΩΣΦΟΡΟΣ…..
          ΟΜΩΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΡΗΣΗ: ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!! (“ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ”)
          ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ… Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!! Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΧΒΕΙΚΗΣ/ΣΑΒΑΩΘΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕΛΛΟΝ.
          Η ΕΛΛΑΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!

  27. Ανώνυμος 10/18/2015 @ 1:22 ΜΜ

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ.
    ΠΑΜΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ 2013, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ… ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΧΑΜΟΣ, ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ, ΝΕΚΡΟΙ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ISIS, ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ, ΕΜΠΟΛΑ, ΙΕΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ…
    ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 1.000 ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ 2.000 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΡΟΣ …ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ?
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ‘ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ’? ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ’, η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΩΣ ‘ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ’ ΜΕ ΤΑΧΑ ΚΑΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, η ΚΑΛΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ?
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ’ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ) ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΕΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ (ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ (7) ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ‘ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ’ ΑΡΗ. ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ‘ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ? ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ 2 ΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΩΝΑ η ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ 2015 ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ VOGIAGER, TO MARINER ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ‘ΚΑΙΡΟ’ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ‘ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ’ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ‘ΠΑΛΗΟΥ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ’.ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ η ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ‘ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ’ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ….. ‘ΠΑΝΤΑ’.
    γλαρος Ιωναθαν

    • ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΛΑΡΕ ΙΩΝΑΘΑΝ… ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΩ… ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13000+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ” …. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ… Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

      ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΛΙΜΟΙ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….

      ΙΩ

      • Eleni Kava-Kavgakou 10/18/2015 @ 4:42 ΜΜ

        ΙΩ ετσι ένιωσα κι εγώ με το σχόλιο του γλάρου Ιωναθαν και το δικό σου!
        Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς φθάνεις στο συμπέρασμα για τον Μάρτιο 2017?
        Είμαι σίγουρη για το κλείσιμο ενός Μεγάλου Κύκλου, αλλα δεν εχω προσδιορίσει ακριβώς το πότε…
        Σε ευχαριστώ!

        • ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

          ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ (26.000 ΠΕΡ. ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ( 130.000 ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

          ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ… ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΑΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑ – ΠΟΣΙΕΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ.

          ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

          ΙΩ

          • Eleni Kava-Kavgakou 10/19/2015 @ 3:46 ΜΜ

            ΙΩ ευχαριστώ για την απάντηση όμως, συγνώμη ήταν εντελώς ασαφής.
            Τα 72χρονια ανά μοίρα ειναι γνωστό στοιχείο, αλλά από πότε αρχίζει η μέτρηση και γιατί?
            Το διαδίκτυο βρίθει προφητειών, μπούρδες και false flags, μία εμπεριστατωμένη σκέψη ψάχνω…
            Πιστεύω κι εγώ ότι πλησιάζουμε στο τέλος Χρόνου, ειναι όμως διαίσθηση, θα ήθελα να την στοιχειοθέτησω.
            Εάν βρεις κατι, ζήτησε το μειλ μου και στείλτο μου.
            Σε ευχαριστώ!

    • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 10/18/2015 @ 7:20 ΜΜ

      μπράβο σου αδελφέ!!!! με κάλυψες πλήρως!!!respect!!!

  28. Seeker_of_truth 10/18/2015 @ 1:38 ΜΜ

    Ρε παιδια πραγματικα που μαζευεται ολες αυτες τις πληροφοριες περι εξωγηινων φυλων. Ειμαι λιγακι δυσπιστος για οσα λεγονται εδω μεσα. Καλο θα ηταν να αναφαιρετε και τις ιστοσελιδες που τα βρισκεται για να ξερουμε και εμεις οι <> που να ψαξουμε. Παρακαλω εαν καποιος ξερει καποιες να τις δωσει!!!

    • ΕΠΙΣΗΣ... 10/18/2015 @ 2:14 ΜΜ

      ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΛΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΥ “ΦΙΛ ΣΝΑΙΝΤΕΡ” ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ (DULCE ΚΛΠ)

  29. Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 1:40 ΜΜ

    Αυτο ειναι το μηνημα απο τον Ταξιαρχη και οι αυανανιστες που εχουν ανεβασει την αθλια τους υπαρξη πανω ακομα και απο την κοσμικη συνειδηση ας συνεχισουν να το παιζουν και να αυτοξεφτυλιζονται μπορστα στον κοσμικο καθρεφτη.

  30. "ΘΑΥΜΑΣΤΕ" 10/18/2015 @ 1:55 ΜΜ

    “ΘΑΥΜΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΑΒΑΩΘΟΠΛΗΚΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΧΒΕΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ….

    Ες Έδαφος Φέρειν

    “Την ίδια εποχή (350), πρέπει να γενικεύεται η λεηλασία των Ιερών της υπαίθρου από χριστιανούς ασβεστοπαραγωγούς -στα ασβεστοκάμινά τους μετέτρεπαν τα μαρμάρινα αγάλματα και οικοδομήματα των αρχαίων Ελλήνων σε …ασβέστη! – τις κακουργίες των οποίων προσεπάθησε να επιδιορθώσει αργότερα, με αποκαταστάσεις, στα λίγα χρόνια της βασιλείας του, ο φωτισμένος ελληνιστής αυτοκράτωρ Ιουλιανός. Κάτι τέτοιο ιχνογραφείται μέσα από το νόμο του 349 (Κώδιξ Θεοδοσίου ΙΧ,17,2) ενάντια στους καταστροφείς ασβεστοπαραγωγούς.

    Το 397 ο ημιηλίθιος μονάρχης Φλάβιος Αρκάδιος με την παρότρυνση αυτή τη φορά του φοβερού ανθέλληνος (διώκτη της αρχαιοελληνικής παραδόσεως) Χρυσοστόμου, εκδίδει ίσως τον πιο αηδιαστικό νόμο που έχει να επιδείξει η “θεοσκέπαστη” Roma Nova του Βοσπόρου ενάντια στον Ελληνικό Πολιτισμό, αλλά και στον Παγκόσμιο γενικότερα.
    Πρόκειται για το τρομερό “ες έδαφος φέρειν”, το να ισοπεδωθούν δηλαδή σε ολόκληρη την επικράτεια όλα τα μνημεία και Ιερά των Ελλήνων. Ο όλεθρος για τα ελληνικά μνημεία και Ιερά, συνεπληρώθη με το διάταγμα της 13ης Ιουλίου 399: “si qua in agris templa sunt, sine turba ac tumultu diruantur. His enim deiectis atque sublatis omnis superstitioni materia consumetur” (“αν υπάρχουν εισέτι στην ύπαιθρο όρθιοι Ναοί, να ισοπεδωθούν χωρίς θόρυβο και ταραχές. Γιατί μόνο όταν θα έχουν γκρεμισθεί και εξαλειφθεί από προσπώπου γής, θα έχει καταστραφεί η υλική βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η δεισιδαιμονία των Εθνικών”).
    Τότε ήταν που εγκρεμίσθησαν ολοσχερώς τα Ιερά της Εστίας Βουλαίας στην Έφεσσο, της Αρτέμιδος Παρθένου στην Νεάπολη της Θράκης, του Στρατείου Διός στην Ακαρνανία, το λαμπρό Ιερό στην “Δήλο του Λιβυκού” Λεύκη (το σημερινό Κουφονήσι), τα λιγοστά εισέτι σωζόμενα αρχιτεκτονήματα των Δελφών (Hoyle) και εσαρώθησαν τα περίφημα Ιερά της Νεμέσεως και της Θέμιδος στον Ραμνούντα της Αττικής:
    “Οι θριαμβευτές χριστιανοί επιδόθηκαν στην κατεδάφιση του μεγάλου ναού, τον θρυμματισμό των μελών του και τον θρυμματισμό του αγάλματος της Νεμέσεως και της βάσης του. Μόνο έτσι εξηγείται η ολοκληρωτική διάλυση των γλυπτών ιδίως, που φέρουν εμφανή τα σημάδια από τα κτυπήματα των χριστιανών”, παρατηρεί ο έφορος αρχαιοτήτων Β. Πετράκος στο βιβλίο του “Ραμνούς”.

  31. ανωνυμος 10/18/2015 @ 2:36 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ…ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ…ΜΕ ΠΑΡΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΜΥΘΟΥΣ…ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ..ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ..ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ…Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ….[ ΜΥΚΗΝΕΣ–ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ=7 ΝΟΜΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…..!!!!! ] ….

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ…..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ…..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….
    [ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΙΑΤΤΟΝΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ –ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΔΕΣ–ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ…]
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  32. ανωνυμος 10/18/2015 @ 3:12 ΜΜ

    Kαι antidimos blokspot .. Αβολευτος=εξωγηινες φυλες.

  33. Βυζαντινός Ιππότης 10/18/2015 @ 3:24 ΜΜ

    Σε σχεση με τα σκοπιμα ορθογραφικα λαθη απλα να πω οτι με αυτο τον τροπο θελω απλα να δειξω στους ειδωλολατρες το ποσο πολυ χεστηκε η ουσια για τα ειδωλα και την επιφανεια. Καλη ειναι η γλωσσα του τετραγωνου και της μηχανης για την επικοινωνια των κατωτερων υλικων οντων αλλα εγω μιλαω την γλωσσα του κυκλου και για αυτο και δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τους ειδωλολατρες ανεξαρτητα με την παραδοση καθως αυτα τα κατωτερα οντα νομιζουν οτι η παραμορφωση μπορει να αλλαξει πορεια στην κοσμικη ροη εκει οπου εγω ειμαι η κοσμικη ροη. Εδω μιλαμε για μια ουσιαστικη οντολογικη διαφορα.

    Εδω μιλαμε για το ΘΗΤΑ ΤΕΤΗ ΤΕΤ οπου και στις τρεις γλωσσες (Ελληνικα-Εβραικα-Φοινικικα) εχει την αριμθολογικη αξια 9.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Teth

    Μιλαμε για το παραγογο του ιερογλυφικου συμβολου του θεου Ρα που ειναι ο κυκλος με την τελεια στο κεντρο. Μιλαμε για το συμβολο του Ηλιακου Λογου που εκπορευεται απο τον κοσμικο αξονα.

    Note that:

    THE COSMIC AXIS = 888

    >> http://www.esophoria.org/888vs666/

    >> http://www.esophoria.org/the-gate-of-888-is-openning-are-you-ready-for-revelation/

    888 = THE NEW NIBIRU

    “When he had marked the limits of the year, he gave them Nebiru, the pole of the universe, to hold their course, that never erring they should not stray through the sky. For the seasons of Ea and Enlil he drew the parallel.”

    Quote from: http://www.usu.edu/markdamen/ane/enumaelish.htm

    Συνεχιστε να κανετε ονειρα οτι το Ελληνικο αλφαβητο δεν προερχεται απο το Φοινικικο και οτι το αλφαβητο εν γενει προηγηθηκε ακομα και των Ιερογλυφικων και απλα συνεχιστε να ξεφτυλιζεστε προσπαθοντας να πεισετε τον εαυτο σας και ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ οτι ο κυκλος ειναι παραγογο του τετραγωνου και οχι το αντιθετο και στην πορεια προσπαθειτε να καταργησετε και την επιστημη της γλωσσολογιας για ΕΣΑΣ και για ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

    Η Ισταρ μου ειπε οτι ειναι η αιτια της εμπνευσης του παρακατω τραγουδιου που εχει σχεση και με την Ρωσια because she has the power και ειπα να το βαλω καθως τα συμπαντικα παρασιτα λιωνουν μεσα στην παρανοια τους.

    Το επομενο βημα για τα διποδα ζωα ειναι να αντιληφθουν οτι η ψυχη του κοσμου (Anima Mundi) ειναι η πηγη της εμπνευσης γενικοτερα ακομα και των ηλιθιων οι οποιοι ψαχνονται. 😉

    Υ.Γ: Ο Ταξιαρχης ειναι φιλος μου και τωρα ειμαι εγω που γελαω με τους “εξυπνακιδες”.

  34. Σιμωνίδης μαρκτινκγ Μαγος του γουεμπ 10/18/2015 @ 4:27 ΜΜ

    είσαι τόσο ανεξιστόρητος ,,και πολύ μικρό ανθρωπάκι για να μιλήσεις για ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ..ΜΆΓΕ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠ μαρκετινκγ..

    η παλίοτερη…και εσκεμμένα καταστρεμένη πινακίδα με αλφάβητου στον κόσμο…κατατσρεμένη από ανθέλληνες “μάγους του γουεμπ”
    el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D

    η παλίοτερη πυραμίδα..αρχαιότερη από τα ζιγκουρατ και πυραμίδες της Αιγύπτπου
    el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D

    Λυκόσουρα Αρκαδία ΑΡΚΑ-δια η αρχαιότερη πόλη στον κόσμο

    ΑΡΚΑ-ιμ μια πόλη στην ΑΡΙΑ ΡΩΣΙΑ με εσκαμένη η εσκεμμένη δήλωση των ΑΡΚΑΔΩΝ…
    axieros.blogspot.gr/2015/10/blog-post_11.html

    έχω και άλλα για τους Φοίνικες-ΣΕΛΕΑΡ-ΣΕΛΛΟΥΣ αλλά πάω να φάω….μάγε του γουεμπ..

  35. Ανώνυμος 10/18/2015 @ 6:46 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’ (Μ’ ΑΡΕΣΕ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ). ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Η ΛΕΞΗ ‘ΕΛΛΗΝ’ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΟΓΜΩ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟ 144 πχ(ΑΡΧΗ ΖΩΩΔΙΟΥ ΙΧΘΥΩΝ) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΟΜΑΤΟΙ η ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΥΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
    ΤΟ’ ΚΑΘΕΣΤΩΣ’ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ (ΟΜΗΡΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΟΡΦΕΑΣ, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ κ.α.) ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΔΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ‘ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ’ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΡΑΦΙΑΔΩΝ. ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ.
    ΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ONOMA ELIA RAVA ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ‘ΕΞΥΠΝΑ’ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ η ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΟΛΟΣ, ΜΙΣΟΣ, ΦΘΟΝΟΣ, ΨΕΥΔΟΣ, ΑΔΙΚΙΑ, ΑΠΑΤΗ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ DNA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ? ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΤΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    γλαρος Ιωναθαν

  36. Πηραμε το αλφαβητο απο τους κοκοφοινικες, καναμε κοσμοκρατορια οχι απλα αυτοκρατορια ( το μαρτυρουν τα ονοματα περιοχων και πολεων σε ολον τον κοσμο) και οι κοκοφοινικες κατεβασαν τους διακοπτες και πηγαν για υπνο.

  37. Εβραιοχριστιανοί η μασωνοδιαβόλοι;
    https://www.youtube.com/watch?v=pW2rOjfqLTA

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 10/18/2015 @ 10:52 ΜΜ

      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ!
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΥΧΗ;

    • Σιμωνίδης 10/18/2015 @ 11:28 ΜΜ

      έχω σκάσει στο γέλιο μου έβαλες όλους τους περίεργους Ιαχωβάδες για δωδεκάθεο,Κρεμμυδάς,Καλογςεράκης Τουλάτους..κλπ κλπ.όσοι σχέσει έχουν αυτοί με το δωδεκάθεο έχω εγώ με τον πάπα.

      ιδού οι πηγές και οι απαντήσεις που ζητάς για τις διώξης των Ελλήνων εθνικών.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%A3%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%82
      σε περίπτωση που δεν θέλεις να δεις βιντεάκι με μασόνους ,ουφο Δαίμονες κλπκλπ ..αλλά να διαβάσεις …τι έγινε στο Βυζάντιο με τους Έλληνες εθνικούς.

      rarebooks.com.gr/book.asp?catid=739

      καλό διάβασμα!

      σε περίπτωση που θες να δεις σοβαρούς της Πατρώας

    • ΠΕΡΙ ΜΠΟΧΩΡΗ 10/19/2015 @ 2:06 ΠΜ

      ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΥΒΡΙΖΕΤΕ Η ΟΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…..

      ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ….

      ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΜΠΟΧΩΡΗ

      ΤΟ ΟΝΟΜΑ ” ΜΠΟΧΩΡΗΣ ” ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ( ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ” ΜΟΙΣΙ’ΑΣ ” , ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ . ——
      ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ” ΒΟΥΡΤΣΙ’ΔΗ” Η’ ” ΒΟΥΛΤΣΙ’ΔΗ ” ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ——-
      ΤΑ ΓΕΝΗ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΟΙΣΙΑΣ — ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ” ΒΟΥΡΤΣΙΔΑΙ’ΩΝ ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΕΝΩ’Ν ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΥΛΙ’Α . —– ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΜΥΛΙΑΣ .—–
      ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ EKEI ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙ’ΩΝ , ΩΣ “ΚΛΕΙΣΤΟΥ’Σ ΣΑΝ ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΔΗΛΑΔΗ ” ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ “. ——— ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ — ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΣΙΛΗΑ SAX — KOEN — BURG H’ SAXKOBURGOVSKY , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ , ΕΔΙΩΞΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΓΕΝΩ’Ν Η’ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” , ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ ” ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΩΝ Η ΒΟΥΡΤΣΙΔΑΙΩΝ . ——— ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” , ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΟ .—— ΑΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ” ΜΠΟΧΩΡΗΣ ” Η’ ΜΠΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ” Η΄ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ .——- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΩΣ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΟΕΙΔΗ’Σ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙ’Α. ——
      ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ , ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . ——
      ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΟΙ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ ” ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . ——-
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ 1941 ΕΩΣ 1945 , Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΞΚΟΜΠΟΥΡΓΚΟ’ΦΣΚΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΒΟΥΛΤΣΙΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( ΠΕΡΙΟΧΗ ” ΚΟΥΦΑΛΙΑ ” ) ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . ——
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1941 — 1945 .—– ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ” ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ “ΤΩΝ ” ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ” ΤΑ ΨΕΥ’ΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ” ΕΝΝΕΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ” Η’ ” ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ’ ” ΤΗΣ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ” ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΠΟΧΩΡΗΔΩΝ ” , ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ” ΕΝΝΕΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑ ” ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΟΧΩΡΗΔΕΣ ” ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΩΝ , ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ , ΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η Ο.Ε.Α. ——-
      Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ , ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 67 % ΤΟΥ 1920 — 1922 , ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΟΜΟΙΩΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 1920 — 1922 , ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ 1922 ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ . —–
      ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ … ΕΒΡΑΙΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ … ” ΕΒΡΑΙΟΣ ” ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – —–

    • ΠΕΡΙ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 10/19/2015 @ 2:14 ΠΜ

      ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ…
      ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΑΧΩΒΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ 40 ΕΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΗΠΑ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΠΕΝΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟΥ..
      ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΑΧΩΒΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΑΛΜΟ ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.
      ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

    • ΠΕΡΙ MAJESTIC 12 10/19/2015 @ 2:24 ΠΜ

      ΠΕΡΙ MAJESTIC 12 ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙOΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ TOY BINTEO ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΩΣ MAJESTY

      Ο ΗΜΙΝΟΙΚΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ADOLF HITLER ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΕΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ … «MAJESTIC 12», ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ (12 ΕΒΡΑΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΩΝ), ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΣΑΒΙΤ – ΣΑΒΑΩΘ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑ,

      Υ.Γ. Η ΙΑΧΩΒΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

      ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΒΙΔΙΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΙΝΔΙΑ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΔΡΑΒΙΔΕΣ : ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”.
      ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.

    • ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ 10/19/2015 @ 2:40 ΠΜ

      ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ «ΠΑΝΑ» ή «ΣΥΜ-ΠΑΝ» ή «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ»

      Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΨΙΣΤΟΣ «ΘΕΟΣ» (ΜΗ ΘΕΟΝΤΑΣ «ΘΕΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΤΙΚΟΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, Ή «ΠΑΝΑΣ» ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΤΥΡΟΣ ΑΝΘΥΠΟΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ) ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΠΑΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ – ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ – ΚΥΤΤΑΡΑ – ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΗΜΑΡΑΤΟΣ…

      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο «ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΥ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΑΒΒΑΩΘ(ΚΡΟΝΟ) ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…

      Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και …Παυλάκια
      (ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΟ!)

      Υ.Γ. 1: ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟ 65.000.000 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ «ΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΜΕΣΣΙΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ»,ΟΥΤΕ «ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ»,ΟΥΤΕ «ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ»._

      ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Χ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ-ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» Η «ΠΑΝΤΟΣ» Η «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ».

      ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ»-«ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ .
      ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ «ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΠΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΩΝ ΘΕΩΝ,
      ΤΡΙΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ._

      Υ.Γ. 2: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΩΝ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ «ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ», ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Ε.Χ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΩΘΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ._ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:

      1) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»._

      2) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ «ΣΟΥΦΙ» ._

      3) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.»._

      4) ΤΟ «Ε.Α.Ρ.» ή «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΙΧΩΡ»._

      5) ΤΟ «ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ»._

      6) ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ._

      7) ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ ._

      8) ΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ._

      9) ΟΙ «ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ» ΤΕΚΤΟΝΕΣ ._

      10) Ο «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΩΡΙΩΝΑ» ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ._

      11) ΟΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ» ΤΕΚΤΟΝΕΣ._

      12) Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»._

      ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ή «ΠΑΝΤΟΣ» ή «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» ΑΛΛΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΩΣ «ΜΕΛΩΝ» ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ή «ΚΥΤΤΑΡΩΝ” ΤΟΥ. ΙΔΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΠΑΝΟΣ» , ΟΤΙ «ΜΕΛΗ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ»._ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΥΤΗ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΑΝΑ», ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ “ΓΙΑΧΒΕΧ” (ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΤΗΤΗ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ» ΤΥΦΛΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ «ΠΑΝΟΣ», ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α., ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ._

      Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
      (ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΟ!)

  38. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 10/18/2015 @ 10:40 ΜΜ

    1ον ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ Ο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    2ον ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    3ον ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    4ον ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
    5ον ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    6ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΑΦΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.
    7ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, Η ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ , ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΚΑΘΕ ΓΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ . Σ ΕΝΑ ΓΛΥΠΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.
    8ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ο ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Η ΤΟ ΧΡΟΝΟ KAI ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ; Η ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ Η ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ο ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ; Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΣΕ ΦΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ;
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3ο ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Σ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ , ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 50 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ . Ο ΓΗΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ,ΟΜΙΛΕΙ , ΔΡΑ , ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΑ.
    ΔΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑI ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ;
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝOΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑI ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΜΟΥ .
    ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ . ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΣ ΑΕΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.

  39. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 10/18/2015 @ 11:17 ΜΜ

    1ον ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ Ο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    2ον ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    3ον ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    4ον ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
    5ον ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    6ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΑΦΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.
    7ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, Η ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ , ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΑ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΚΑΘΕ ΓΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ . Σ ΕΝΑ ΓΛΥΠΤΟ ΘΑΥΜΑΖΑΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.
    8ον ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ο ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Η ΤΟ ΧΡΟΝΟ KAI ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ; Η ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ Η ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ο ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ; Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΣΕ ΦΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ;
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3ο ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Σ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ , ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 50 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ . Ο ΓΗΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ,ΟΜΙΛΕΙ , ΔΡΑ , ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΑ.
    ΔΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ;
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝOΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑI ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΜΟΥ .
    ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ . ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΣ ΑΕΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.

  40. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 10/18/2015 @ 11:48 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ.
    Πόσοι να είστε εκεί στην οεα? 10? 20? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΙΣΩΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ .
    Άραγε όταν μαζεύετε μιλάτε μεταξύ σας με την ίδια σοβαρότητα που τα γραφετε? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ
    Τα πιστεύετε πράγματι αυτά που μας αραδιαζετε? ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
    Που μαζεύεστε? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Μπορω να έρθω μόνο να σας ακούω? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΕΓΩ .
    Θα κάτσω σε μια γωνίτσα και δεν θα μιλάω ειλικρινά. Θα πάρω κι ένα κουβα ποπ κόρν και δεν θα καταλάβετε καν ότι είμαι εκεί. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ VILLAGE.
    Πληρώνω και συνδρομή κάθε μήνα εάν με αφήσετε κι υπόσχομαι θα βρω και φίλους να έρθουμε να σας στηριξουμε. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.
    Ε? Ε? Φανταστικοί μου φίλοι της ΟΕΑ? Ε? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ .

  41. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 1:31 ΠΜ

    Να πω ακομα οτι μεσα απο μακροχρονια ερευνα για την βαρια ψυχονοητικη ασθενεια του Ελληνοκαυλισμου κατεληξα στο συμπερασμα οτι η μοναδικη θεραπεια ειναι ο ευνουχισμος για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα μοναστηρια για οσους ψαχνουν για εξιλεωση. Τωρα οσοι νομιζουν οτι χεστηκε η περιφανη Ρωμιοσυνη για τους κομπλεξαρες νεοελληνες που τα εχουν σκατωσει ανεπανρθωτα ας πανε σε κανενα εξορκιστη μηπως και σωθουν απο την παραφορσυνη.

    Οσο περισσοτερο μου πρηζουν τους ορχεις οι “ανωτερες” Ελληνοκαυλες σαυρες που εχουν οδηγησει την ψυχη του εθνους στην αποσυνθεση τοσο περισσοτερο Ρωμιος αισθανομαι και τοσο περισσοτερο με βρισια μου μοιαζει το Ελληνας και τοσο περισσοτερο απεχθεια μου προκαλει αυτο το σιχαμερο ειδος.

    Παρε τα @@ της Ρωμιοσυνης σουργελο νεοελληνα που ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι εισαι γνησιος απογονος των αρχαιων ειδωλολατρων καθως οπως ειπε και ο Ιαμβλιχος:

    «Τώρα, λοιπόν, για το ότι τα πάντα, και τα ονόματα [των θεών] και οι προσευχές [προς τους θεούς], έχουν σχεδόν σβήσει, φταίει το εξής, ότι, δηλαδή, δεν σταματούν καθόλου να μεταβάλλονται διαρκώς από την καινοτομία και την παρατυπία των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες είναι εκ φύσεως νεωτεριστές και κινούνται παντού με ορμή, χωρίς να έχουν μέσα τους κανένα στήριγμα˙ και χωρίς να διαφυλάσσουν ό,τι τυχόν παραλάβουν από κάποιους, αλλά εγκαταλείποντας και αυτό γρήγορα, όλα τα μεταπλάθουν σύμφωνα με την άστατη λεκτική εφευρετικότητά τους˙ οι βάρβαροι, όμως, επειδή είναι σταθεροί στα ήθη τους, μένουν επίσης σταθεροί στα ίδια λόγια˙ γι’ αυτό ακριβώς αυτοί είναι αγαπητοί στους θεούς και απευθύνουν τους λόγους τους αρεστούς στους θεούς˙ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν άνθρωπο να τους αλλάξει με κανέναν τρόπο. Αυτά απαντάμε σε σένα για τα άρρητα ονόματα, τα οποία αποκαλούνται βαρβαρικά, είναι όμως ιεροπρεπή» (Ιάμβλιχου, Περί Μυστηρίων, Ζ’, 5).

  42. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 1:32 ΠΜ

  43. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 2:22 ΠΜ

    Αν και γενικοτερα δεν τον γουσταρω τον Πλευρη οπως και κανενα του ειδους του τουλαχιστον αυτος μεσα απο το φασιστικο του παραληρμα βγαζει καποιες αληθειες και σε πνευματικο επιπεδο μοιαζει με γιγαντας σε σχεση με τους Αντιχριστιανους οσο και αν φαινεται γελοιο γιατι μιλαμε γενικοτερα για μια νοοτροπια η οποια παραγει πνευματικους μυκητες οπως εξηγησε και ο Ιαμβλιχος.

    Ο Πλευρης λοιπον ξεχωριζει μεσα στο τσιρκο γιατι προσπαθει συνειδητα να διαχωρισει την ποιοτητα απο την ποσοτητα μεσα σε ενα αριστοκρατικο σχημα που ερχεται αντιμετωπο με την φαυλοτητα που παραγει η κοινωνικη οχλοκρατια και η κανιβαλιστικη ελευθεριοτητα.

    Εξηγει λοιπον ο Πλευρης και διδασκει το πως οι Ελληνες διωκαν την ποιοτητα την οποια σημερα καποιοι ψαχνουν να βρουν μεσα στην σφαιρα της φαντασιας:

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ θάνατος
    ΞΕΝΟΦΩΝ εξορία
    ΦΩΚΙΩΝ θάνατος
    ΑΛΚΑΙΟΣ εξορία
    ΑΝΤΙΦΩΝ θάνατος
    ΣΑΠΦΩ εξορία
    ΚΑΛΛΙΜΕΔΩΝ καταδίκη σε θάνατο
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ εξορία
    ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ θάνατος
    ΘΕΟΓΝΙΣ εξορία
    ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ θάνατος
    ΚΙΜΩΝ εξορία
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ θάνατος στη φυλακή
    ΗΡΟΔΟΤΟΣ εξορία
    ΑΝΑΞΑΝΔΡΙΔΗΣ θάνατος
    ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ εξορία
    ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ εξορία, δολοφονία
    ΦΕΙΔΙΑΣ θάνατος στη φυλακή
    ΘΕΟΠΟΜΠΟΣ εξορία
    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ εξορία, αυτοκτονία
    ΑΙΣΧΙΝΗΣ εξορία
    ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ φυλακή, αυτοκτονία
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ αυτοεξορία
    ΗΓΗΜΩΝ θάνατος
    ΠΛΑΤΩΝ αυτοεξορία
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΦΑΛΗΡΕΥΣ καταδίκη σε θάνατο
    ΑΝΔΟΚΙΔΗΣ εξορία
    ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ εξορία, αυτοκτονία
    ΔΗΜΟΧΑΡΗΣ εξορία
    ΦΙΛΟΛΑΟΣ αυτοεξορία
    ΔΕΙΝΑΡΧΟΣ εξορία
    ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ θάνατος ενώ εδραπεύτευε
    ΑΙΣΧΥΛΟΣ αυτοεξορία
    ΦΡΥΝΙΧΟΣ θάνατος
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ εξορία
    ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ αυτοεξορία
    ΙΠΠΑΡΧΟΣ θάνατος
    ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ εξορία
    ΚΡΙΤΙΑΣ θάνατος
    ΣΤΙΛΠΩΝ εξορία
    ΔΙΩΝ εξορία
    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ καθαίρεσις

    Το βιβλίο αυτό σας πληροφορεί με αποδείξεις κι ακριβείς παραπομπές σ’ αρχαία κείμενα την ιστορική αλήθεια γύρω από την Αρχαιοελληνική δημοκρατία και ιδιαίτερα την αθηναϊκή, που σκόπιμα τόσο πολύ σας εξυμνούν. Σας λένε ψέματα, ότι τάχα η δημοκρατία ήταν το ιδανικό πολίτευμα. Απεναντίας ήταν ένα απάνθρωπο καθεστώς, που δολοφονούσε, φυλάκιζε κι’ εξόριζε τους Αρίστους των Ελλήνων. Έσφαζε εφήβους, ομάδες και πληθυσμούς ολόκληρους. Πωλούσε δούλους γυναίκες και παιδιά. Παρεβίαζε ιερά για να σκοτώση. Θανάτωνε με βασανιστήρια. Άλλαζε με τη βία πολιτεύματα. Έδιωχνε λαούς από την πατρίδα τους. Επαινούσε δολοφόνους, καθιέρωσε την οικογενειακή ευθύνη. Κατεδίκαζε σε θάνατο με κώνειο ή δι’ ασιτίας. Έκτιζε ανθρώπους ζωντανούς! Έκαιγε βιβλία. Τιμωρούσε και νεκρούς ακόμη.

    politeianet.gr/books/9789608358355-pleuris-a-konstantinos-ilektron-o-diogmos-ton-ariston-226153

    Θεωρω οτι ειναι σημαντικο καποιος να καταλαβει οτι ο Χριστιανισμος επικρατησε απολυτως νομιμα σε πνευματικο επιπεδο εναντι της φαυλοτητας και της παπαροτητας εν γενει εκει οπου οι φαυλοκρατορες εξυπνοβλακοπαπαρες εβγαζαν μονοι τους τα ματια τους απο εξαπανεκαθεν. Τωρα φατε ΟΕΑ να χορτασετε απο κουραδες. Εχω ριξει απιστευτο γελοιο με τις ηλιθιοτητες και τις μαλακιες που λενε και τα βρισιδια που ριχνουν. Μιλαμε οι τυποι εχουν ξεπερασει τα ορια της σχιζοφρενειας αλλα αρκετα γελασαμε με τους παραπληγικους καιρος τωρα να κλαψουν οι αδαεις που τους παιρνουν και αυτους αλλα και τον εαυτο ακομα στα σοβαρα.

    • ΚΟΥΡΑΔΕΣ=ΒΥΖΑΝΤΙΟ 10/19/2015 @ 4:24 ΠΜ

      ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΣΩΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ – ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΟΓΟΣ»;; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ (ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΩΝ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ) ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ). ΙΔΕ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ».

  44. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 2:50 ΠΜ

    Επισης θελω να πω οτι μου προκαλουν συγκινηση τα λογια του σοφου γεροντα που προσπαθουσε να σωσει τα πνευματικα παιδια του Χριστου απο την ειδωλολατρικη φαυλοτητα των συμπαντικων παρασιτων. Αλλωστε ο Αγιος Κοσμας μπορει να μην ηταν πολυμαθης αλλα ηταν διορατικος και μπορουσε να δει τον κινδυνο της ειδωλολατρικης πλανης να πλησιαζει επικινδυνα τις αθωες ψυχες και τους αθωους νοες που αγκυλωνονται στην επιφανεια των πραγματων με τον κινδυνο να παψουν να ειναι αθωοι.

    Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είστε Έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είστε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας. Και όχι μόνο δεν είμαι άξιος να σας διδάξω, αλλά μήτε τα ποδάρια σας να φιλήσω. Διότι ο καθένας από λόγους σας είναι τιμιώτερος απ’ όλον τον κόσμον. Πρέπει δε να ηξεύρετε και η ευγένειά σας διά λόγου μου, το ηξεύρω πώς άλλοι σας λέγουν άλλα, όμως αν ίσως και θέλετε να μάθετε την πάσαν αλήθειαν, εγώ σας την λέγω.

    orthodoxfathers.com/Agios-Kosmas-Aitolos-Didaches/Didachi

    Ο Άγιος Κοσμάς είχε προβλέψει επίσης αρκετά πράγματα μεταξύ των οποίων:

    «Θά έρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου».

    «Οι κληρικοί θα γίνουν οἱ χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων».

    «Θά βγούν πράγματα από τά σχολεία πού ο νούς σας δεν φαντάζεται».

    «Θά δείτε στόν κάμπο αμάξι χωρίς άλογα νά τρέχει γρηγορότερα από τόν λαγό».

    «Θά έρθει καιρός πού θά ζωσθή ο τόπος μέ μιά κλωστή».

    «Οι άνθρωποι θά μείνουν πτωχοί γιατί θά γίνουν τεμπέληδες».

    «Θα έρθει καιρός πού οι άνθρωποι θά ομιλούν από ένα μακρυνό μέρος σέ άλλο σάν νάνε σέ πλαγινά δωμάτια, π.χ. από τήν Πόλη στή Ρωσία».

    «Θά δείτε νά πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σάν μαυροπούλια και νά ρίχνουν φωτιά στόν κόσμο. Όσοι θά ζούν τότε θά τρέξουν στά μνήματα καί θά φωνάξουν: Εβγάτε σείς οι πεθαμένοι νά μπούμε μείς οι ζωντανοί».

    «Το κακό θα σας έρθει απο τους διαβασμένους».

    Σταυρωστε με στο ονομα της ανεφ προηγουμενου απατης και της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ του Ελληνοκεντρισμου αλλα μην το καθυστερειτε πολυ γιατι το συμπαν περιμενει με αγωνια το επομενο επεισοδιο του νεοελληνικου τσιρκου το οποιο αποτελει την απολυτη ντροπη και την απολυτη υβρη για την περιφανη Ρωμιοσυνη.

  45. Ανώνυμος 10/19/2015 @ 11:12 ΠΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ.
    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, η ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ.
    ΣΤΟ ΑΕΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΠΗΘΩΝ (ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΤΑΜΙ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΕΝΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ‘ΧΕΡΙ’ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΟΝΟΝ. ΟΙ ‘ΑΡΜΟΔΙΟΙ’ ΚΑΙ ΟΙ ‘ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΕΣ’ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ? ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΙΩΝΑ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ. ΑΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ , ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ?
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ κ.α. ΕΓΙΝΑΝ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.
    ΤΑ ΜΥΑΡΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ‘ΕΙΝΑΙ’ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΜΕ ΤΟ ‘ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ’ – ‘ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ’ – ‘ΑΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ’ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΟΝ ‘ΘΕΟ’ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ‘ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ’ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΓΓΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ‘ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ’, ΔΗΛΑΔΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ‘ΔΙΑ’, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ‘ΘΕΟ’. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο ΚΟΙΝΩΤΑΡΧΗΣ, Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ‘ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΙΠΠΟΤΗ’, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ, ΤΟ DNA ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    γλαρος Ιωναθαν
    ,

  46. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 11:28 ΠΜ

    H πλακα με τους δαιμονισμενους ειναι οτι νομιζουν οτι θα κατσω να διαβασω τις ασυναρτητες κουραδες που παραγει ο κατεστραμμενος τους εγκεφαλος και οτι υπαρχει καποιος λογος για τον οποιονδηποτε που δεν εχει χασει τα λογικα του να παρει στα σοβαρα αυτη την παρανοια. lol

    Παρα να σπαταλα καποιος την ενεργεια και τον χρονο του για τους κατεστραμμενους θεωρω οτι θα ηταν προτιμοτερο να γινει μια προσπαθεια προσεγγισης των εκπορευσεων του αρχετυπικου νου και σε σχεση με τα Ελληνικα μυστηρια που οπως ειπε και ο Ηροδοτος και οπως μπορει να καταλαβει και ο οποιοσδηποτε ΤΙΜΙΟΣ (δηλαδη απο δυσκολ εως απιθανο να ειναι νεοελληνας) ερευενητης προηλθαν απο την ανατολη.

    Ας επιστρεψουμε λοιπον στο Φοινικικο γραμμα TET που εγινε TETH και ΘΗΤΑ και προσεξετε καλα μου παιδια οι απατεωνες Ελληνοπληκτοι που προσπαθουν να καπηλευθουν τα αρχαια μυστηρια και ακομα και τον συμπαντικο νου for fuck sake δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση με αυτα και με την ουσια των πραγματων.

    Αυτο το γραμμα και η σχεση του με τον αριθμο 9 και την Χρυση Αναλογια (που ισως να εξηγησω στην συνεχεια) λοιπον ειναι παραγογο των ιερογλυφικων και των Αιγυπτιακων μυστηριων (τα οποια προερχονται απο τα Βαβυλωνιακα μυστηρια) μεσα απο τα οποια προεκυψε και η λατρεια του Απολλωνα Ωρου οπως μπορει καποιος τιμιος ερευνητης να καταλαβει μελετοντας τα δεδομενα και οχι αυτα που λενε οι νεοπαπαρες.

    Ασφαλως το να προσεγγισει καποιος την ενεργεια του Απολλωνα στο επιπεδο των πραγματικα μυημενων της αρχαιοτητας ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα καθως αυτη η ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ενεργει μεσα απο εμας και η προσεγγιση της εχει να κανει με την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ και οχι με τα ειδωλα της επιφανειας και την ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αλλα και την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ αυτων που ειπαν καποιοι αλλοι για αυτη την κοσμικη δυναμη.

    Αυτοι που μπορουν να προσεγγισουν αυτην την κοσμικη δυναμη εστω σε ενα χαμηλο επιπεδο οπως ο υπερφιλοδοξος Πλουταρχος μπορουν να καταλαβουν οτι οταν μιλαμε για τον Απολλωνα μιλαμε για το εθνικο ειδωλο μιας δυναμης που ηταν γνωστη στις παραδοσεις που προηγηθηκαν για αυτο αλλωστε και ειπε:

    Πλούταρχος, Περί Ισιδος & Οσίριδος, 378α

    Θεούς θεωρήσαμε, όχι διαφορετικούς από άλλους (λαούς), ούτε από βαρβάρους ή από Ελληνες, ούτε από νότιους ή βόρειους, αλλά ακριβώς όπως ο ήλιος καί η σελήνη κι ο ουρανός καί η γή καί η θάλασσα είναι κοινά σέ όλους, ονομάζονται όμως διαφορετικά από τόν κάθε λαό, έτσι ενώ Ενας Λόγος συγκροτεί όλα αυτά καί μία (Θεία) πρόνοια τά διευθύνει καί γιά τήν λειτουργία τών πάντων έχουν ορισθή (Θείες) δυνάμεις, εντούτοις διαφορετικές από τούς διαφόρους (λαούς) ορίσθηκαν τιμές κι επωνυμίες, σύμφωνα μέ τούς νόμους (έθιμα) τους.

    Συμφωνει δηλαδη σε καποιο επιπεδο με αυτο που ειπε ο Ιαμβλιχος για τα ονοματα των θεων καθως μιλαμε για μια κοινη αντιληψη των Πυθαγορειων και των μυημενων ολων των παραδοσεων γενικοτερα που μπορουσαν να καταλαβουν σε καποιο επιπεδο το πως ενεργουν οι κοσμικες δυναμεις.

    Εδω απλα να κανω copy paste κατι που εγραψα στο παρελθον:

    Ο Πυθαγόρας ήταν μυημένος και στα Αιγυπτιακά μυστήρια εκεί όπου φημολογείτε ότι έκανε και περιτομή, καθώς ουδείς μπορούσε να εισέλθει στα μυστήρια του Όσιρι (Γιαχβέ-Μαρντούκ-Ωρομάσδη-Δία όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια) χωρίς περιπτομή και ακόμα και ο μέγιστος των Ελλήνων μυστών έπρεπε να περάσει μέσα απο τις δοκιμασίες των Αιγυπτίων Ιεροφαντών και μέσα από το μυητικό τους σύστημα για να γίνει αποδεκτός σε αυτόν τον κλειστό κύκλο. Ο Πυθαγόρας ήταν επίσης μυημένος στα Περσικά μυστήρια και δια μέσω αυτών προφανώς και στα Βαβυλωνιακά μυστήρια που υπήρξαν ο πυρήνας της Ζωροαστρικής παράδοσης αλλά και των Αιγυπτιακών μυστηριών όπως μπορούν να καταλάβουν όσοι μελετήσουν τα πράγματα σε βάθος. Θύτευσε ως μαθητής και προφανώς και ως δάσκαλος κοντά σε Πέρσες μάγους για 12 χρόνια σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο και άλλες πηγές μας λένε επίσης και για τα ταξίδια που έκανε στο Ισραήλ προφανώς για να διδάξει αλλά και για να μάθει από την Οσιριακή παράδοση των Ραββίνων.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%82

    Κοντά στον Θαλή ο Πυθαγόρας έλαβε την πρώτη του σοβαρή εκπαίδευση πάνω στα μαθηματικά, τη γεωμετρία και όσα έχουν σχέση με τους αριθμούς και τους υπολογισμούς.

    Ήταν ο Θαλής που προέτρεψε τον Πυθαγόρα να μεταβεί στην Αίγυπτο και να συναναστραφεί με τους ιερείς της Μέμφιδος και της Διοσπόλεως, από τους οποίους ο ίδιος ο Θαλής είχε λάβει πολλές γνώσεις, προλέγοντας πως εάν ο Πυθαγόρας ερχόταν σε επαφή μαζί τους, θα γινόταν θεϊκότερος και σοφότερος από όλους τους ανθρώπους.

    Ο νεαρός Πυθαγόρας έχοντας βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες κοντά στον Θαλή, χρησιμοποιώντας με άριστο μέτρο ελαφρές και ευκολοχώνευτες τροφές, δίχως υπερβολές στην οινοποσία, απέκτησε πολύ καλή υγεία, την ικανότητα να κοιμάται λίγο καθώς και διαύγεια και καθαρότητα ψυχής. Ακολουθώντας την προτροπή του διδασκάλου του, απέπλευσε προς την Σιδώνα θεωρώντας πως από εκεί θα μετέβαινε ευκολότερα προς την Αίγυπτο. Εκεί συνάντησε τους απογόνους του Μώχου, του φυσιολόγου-μάντη, και τους άλλους ιεροφάντες της Φοινίκης και μυήθηκε στα ιερά μυστήρια της Βύβλου και της Τύρου και εις τις τελετουργίες που ιερουργούνται σε πολλά μέρη της Συρίας. Όχι από λόγους δεισιδαιμονίας αλλά από μεγάλη επιθυμία και όρεξη για μάθηση, για να μην του διαφύγει κάτι αξιοσπούδαστο που υποκρύπτεται στα απόρρητα μυστήρια των Θεών και στις ιερές τελετές. Εκεί έμαθε πως τα περισσότερα τελετουργικά στοιχεία είναι “άποικα”, δηλαδή προέρχονται από αλλού και ότι κατάγονται από τα ιερά της Αιγύπτου. Έτσι, αποφάσισε να διαπλεύσει προς την Αίγυπτο ελπίζοντας ότι εκεί θα μετάσχει σε μυστήρια θειότερα και γνησιότερα.

    Σύμφωνα με τον Ιάμβλιχο ο Πυθαγόρας έμεινε 22 χρόνια στην Αίγυπτο και κατόπιν μεταφέρθηκε στη Βαβυλώνα, αιχμάλωτος από τους στρατιώτες του Καμβύση και ότι εκεί πέρασε ευχάριστα, συναναστρεφόμενος τους Μάγους, δηλαδή τους Πέρσες ιερείς και διδασκόμενος θεολογικά και αστρονομικά θέματα για άλλα δώδεκα έτη, επιστρέφοντας στη Σάμο άγων ήδη το πεντηκοστό έκτο έτος της ηλικίας του.

    Σημείωση: Από τα Περσικά μυστήρια προφανώς έμαθε και για αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως Πυθαγόρειο θεώρημα το οποίο ήταν γνωστό στους Βαβυλώνιους για περισσότερα από χίλια χρόνια πρωτού το διδάξει ο Πυθαγόρας στους Έλληνες.

    http://www-history.mcs.st-and.ac.uk/HistTopics/Babylonian_Pythagoras.html

    http://en.wikipedia.org/wiki/Babylonian_mathematics

    Ο Ορφικοπυθαγόρειος Εμπεδοκλής ήταν μυημένος ΚΑΙ στα Χαλδαϊκά μυστήρια εκεί όπου υπάρχουν πολλές αναφορές για τα ταξίδια του στην ανατολή για να βρεί τους Πέρσες μάγους-magi και μάλιστα όσοι μελετήσουν αυτά που έλεγε διαπιστώνουν ότι μοιάζει περισσότερο με Ιουδαίο προφήτη παρά με αμπελοφιλόσοφο Ελληνάρα, εκεί όπου μάλιστα έλεγε ότι είναι δαίμονας που έκανε κάποιο βαρύ αμάρτημα και εξέπεσε από την θεϊκή του φύση και ένιωθε κυνηγημένος από θεούς και δαίμονες να συμφύρεται ανάμεσα σε χυδαία δίποδα.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Empedocles

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82

    Ο Πλάτωνας ο οποίος βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο των άθεων κατηγορείται επίσης από τους εθνικούς ειδωλολάτρες ότι υπήρξε προπομπός του Χριστιανισμού, καθώς εισήγαγε “εσωτεριστικές βλακείες” και “Βαρβαρικές δοξασίες” στην “γνήσια” Ελληνική παράδοση όπως για παράδειγμα την πεποίθηση ότι οι θεοί-συνειδησιακές δυνάμεις είναι και πλανήτες, έτσι όπως δίδασκαν οι Βαβυλώνιοι μάγοι και μετέποιτα οι Ζωροάστρες από τους οποίους είχε επιρρεαστεί ο Πλατωνας σύμφωνα και με τον Πλήθων Γεμιστό που όπως και όλοι του είδους δεν είχε ούτε την σοφία ούτε και την διορατικότητα να δει που θα οδηγήσει η αρρώστια επί της ουσίας του Ελληνοκεντρισμού και ότι μέσα στα πλαίσια του αντιχριστιανικού Ελληνικού χάους θα επικρατήσει η αθεΐα η λαμογιά και η βλακεία και ότι οι πραγματικοί μύστες θα γίνουν τροφή για τον αιμοσταγή όχλο και για τους αμπελοφιλόσοφους και για αυτό άλλωστε συνηθιζω να λέω ότι ο διορατικότερος εθνικός παγανιστής είδε μια μπανανόφλουδα στον δρόμο και είπε: Ωχ μαλάκα μου πάλι θα πέσω.

    Ισως να το συνεχισω αμα συνεχισουν να παραληρουν οι δαιμονισμενοι καθως ειναι αρκετα διασκεδαστικο.

  47. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 1:05 ΜΜ

    Μεσα σε αυτο το σχημα με τους διαορατικους και τους νοητικους αυνανιστες που νομιζουν οτι μπορουν να κυριευσουν το πνευμα με την “λογικη” μπορουμε να δουμε μια εκφραση του Προμηθεικου αρχετυπου εκει οπου ο σοφος και διορατικος αγιος προβλεπει την δυστηχια που θα προκαλεσει η ματαιοδοξια και ο αλλος απεναντι κανει οτι μπορει για να σφαγιασει την Πιστη την Ελπιδα αλλα και την Αγαπη που ηταν ασφαλως οι τρεις κορες της Σοφιας οι οποιες σφαγιαστικαν απο το Τιτανικο στοιχειο το οποιο διαμελιζει και εγκλοβιζει την θεικη σπιθα μεσα στην πλανη του υλικου κοσμου που προσδιοριζεται ως Maya απο τους Ινδουιστες. Μιλαμε λοιπον για τους Προμηθεις και για τους Επιμηθεις που βρισκονται αντιμετωποι με τις συνεπειες της απερισκεψιας τους.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Maya_(illusion)

    http://www.saint.gr/2452/saint.aspx

    Ασφαλως αυτη η πηγαια αρχετυπικη αληθεια σε σχεση με τα εγκληματα των βιαστων επι της ουσιας της Σοφιας θα μπορουσε απλα να ειναι μια αλληγορικη παρασταση αυτου του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και αρα δεν εχει και μεγαλη σημασια αν υπηρξαν αυτα τα προσωπα. Αν φυσικα υππηρξαν θα μπορουσαμε να μιλησουμε για μια εκφραση του αρχετυπου μεσα απο συγκεκριμενες υλοποιησεις.

    Τα πραγματικα παιδια φυσικα της Σοφιας προσπαθουν να απελευθερωσουν την μητερα τους απο τις παραστασεις του υλικου πεδιου και οχι να την εγκλοβισουν στις καυλες των βιαστων της καθως γνωριζουν σε ενα ανωτερο επιπεδο οτι προκειται για τηνν αρχεγονη κοσμικη ενεργεια που ειναι γνωστη στους Ινδουιστες ως SHAKTI = 408 = SOPHIA.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Shakti

    Να παραθεσω επισης ενα σχετικο quote το οποιο εγινε και η αιτια να δεχθω επιθεση στο fb απο “πεφωτισμενες” κουραδες που μοιαζουν και αυτοι για Ελληνες συμφωνα με τον ορισμο που εχουν δωσει οι Ελληνοπληκτες σαυρες:

    “According to Euripides, the message of Dionysus is a call to joy in communion with nature and simplicity of heart. Those who pretend to assert the superiority of reason and refuse to heed his call will be CONFOUNDED. The god inspires in them the MADNESS with which THEY DESTROY THEMSELVES.”

    Quote from: http://mailstar.net/danielou-paglia.html

  48. Την μονη συμφωνια που εκανε ο Πουτιν ειναι με τους Κινεζους.
    Βλεπουμε να παιζεται ενα παιχνιδι απο τους ισχυρους γαι το ποιος θα επικρατησει.
    Βλεπουμε οτι τα πιονια εχουν παρει θεσεις και σε λιγο θα ξεκινηση το παιχνιδι.
    Εσυ, αμοιρε και δυστυχε ανθρωπακο πιστευε σε ιστοριες με Δρακους.
    Οσο για την τεχνολογια που εχουν οι επικυριαρχοι αυτου του κοσμου!!!κανεις δεν την γνωριζει, γι αυτο οτι ακουτε ,οτι βλεπετε μην το πιστευετε!!!!!
    Οτι και να κανουν, δεν μπορουν να παρουν τις ψυχες μας, εκτος και αν τις δωσουμε μονοι μας.
    Αφηστε τις αμπελωφιλοσοφιες και ξυπνηστε.
    Κανεις δεν μπορει να σου στερησει τιποτα αν εσυ δεν το επιτρεψεις!!!!
    Δυστυχως εμεις προς το παρον, το επιτρεπουμε!!!!!!!!!

  49. Βυζαντινός Ιππότης 10/19/2015 @ 2:23 ΜΜ

    Απο το τοτε που επεσα στην ευεργετικη παγιδα με τους Εψιλον και τα υπολοιπα εψαχνα να βρω τον κοσμικο αξονα και την Τετρακτυ και οχι καποιο ειδωλο της επιφανειας. Τοτε που την ειδα και εγω Αντιγιαχβεδιστης κατα βαθος με γουσταραν ολοι του ειδους ειδικα οταν εδερνα τους “ανθελληνες ιουδαιοχριστιανους” σε πνευματικο επιπεδο περα δηλαδη απο την πλανη που παραγει το κατωτερο εγω αλλα παντοτε ημουν αναμεσα τους σαν η μυγα μεσα στο γαλα καθως η αντιληψη μου ποτε δεν μου επετρεψε να θεωρησω τον Απολλωνα ως ενα στατικο ειδωλο παγωμενο μεσα στον χρονο.

    Για αυτο αλλωστε και δεν αργησα να ψαχνω για την διεξοδο απο το σπηλαιο της Ελληνοκεντρικης πλανης. Δεν απερριψα ποτε το μυστηριο της Ελληνικης παραδοσης αλλα φυσικα δεν μπορουσα να κανω και τα στραβα ματια στος μεγεθος της πλανης που αρχισε να ξεδιπλωνετε μπροστα στα ματια μου μεσα απο την προσπαθεια μου να προσεγγισω την ενεργεια του Απολλωνα μεσα απο το ενεργειακο αποτυπομα που αφησαν οι αρχαιοι μυστες οπως για παραδειγμα ο μεγιστος Πυθαγορας.

    Απερριψα πολυ συντομα την ιδεα περι του “μαγικου” DNA που αυτο απο μονο του αρκει για να σε δικαιωσει μεσα στο περασμα των αιωνων καθως αυτο δεν αρκουσε για την δικαιωση (Maat Kheru) του Εμπεδοκλη αρα δεν θα μπορουσα ποτε να θεωρησω οτι αυτο ειναι αρκετο για την δικαιοση του νεοελληνα Πεοκλη καθως επισης αναγνωρισα τον τιμωρο Απολλωνα ως μια κοσμικη δυναμη που ειναι περα απο την υλικη πλανη και που μαλιστα θα μπορουσε να ειναι ο Βισνου του οποιου η δυναμη ειναι η παραισθηση-Maya. Aλλωστε o θεος Διονυσος ειναι ο βασιλεας του καρναβαλιου.

    Αυτο εδω ισως να μπορουν να βοηθησουν σε σχεση με τον αριθμο 9 και την εκπορευση της Xρυσης Aναλογιας που ειναι και η χριστικη δυναμη των μυστων.

    esophoria.org/the-first-key/

    esophoria.org/the-golden-mean-9/

    Αυτο ειναι κατι σχετικο που εγραψα στο παρελθον:

    triesperos.blogspot.com.cy/2011/04/36.html

  50. Θεε μου !!!! τι παραληρημα παπαρολογιας.
    Δεν αντεξα να μην σχολιασω.
    Συγνωμη…

  51. Βυζαντινός Ιππότης 10/20/2015 @ 8:59 ΠΜ

    Αντι να πολεματε την νεα ταξη ελατε να φτιαξουμε μια νεα ταξη βασισμενη στα μυστηρια της ΕΛΕΥΣΙΣ = 850 = ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

    Η ταξη ερχεται αλλωστε μεσα απο το χαος. Ordo Ab Chao που λενε και οι μαθητες μου.

    Οι Βυζαντινοι ιπποτες του Ροδου μπορουν καλλιστα να διεκδικησουν την αυθεντια των Χριστικων Μυστηριων τα οποια αλλωστε γνωριζαν οι Ελληνες πριν τον Χριστιανισμο απο τους Πυθαγορειους και οι παπαδες ειτε που θα τρεχουν να κρυφτουν ειτε που θα ακολουθησουν και οι αρχαιοπληκτοι θα παθουν τραμπακουλο.

    Αμα δεν ακολουθησουμε τον Ωραπολλωνα Χριστο (λεγε με και Αλεξανδρο μου λεει να πω) και τον προσανατολισμο του κοσμικου αξονα (THE COSMIC AXIS = 888) ο οποιος κατευθυνει και εξωγηινες δυναμεις δεν εχει ουτε Ροδο ουτε πηδημα και αυτο που θα προκυψει ειναι μαλλον ο βιασμος της ματαιοδοξιας του υποκειμενου.

    Αυτο εδω για αρχη μπορει να βοησει στην κατανοηση του συμβολισμου του Ροδου που βρισκουμε συνηθως σε αγιογραφιες της Παναγιας:

    SUB ROSA

    The Latin phrase sub rosa means «under the rose» and is used in English to denote secrecy or confidentiality. The rose as a symbol of secrecy has an ancient history.

    The rose has held a deeply symbolic significance in many times and cultures as a symbol of maternal creativity and of the yoni or feminine generative power. The literal rose and its essence or attar has also played a role in religious and spiritual rites which ofttimes would have been held in secret.

    The rose has sometimes been said to have been the emblem of the god Horus in ancient Egypt. However the gods in Egypt were usually associated with the lotus. The idea of Horus being linked to the rose probably arises from Greek and Roman cultural cross-transmission of myths from Egypt. Firstly, the rose’s connotation of secrecy dates back also to Greek mythology. Aphrodite gave a rose to her son Eros, the god of love; he, in turn, gave it to Harpocrates, the god of silence and a Greek name for a form of Horus, to ensure that his mother’s indiscretions (or those of the gods in general, in other accounts) were not disclosed. Secondly, in Egypt, the rose was actually sacred to Isis but this appears to have been during the Roman period of Egyptian history—»Probably due to assimilation with the goddess Aphrodite (Venus), during the Roman period, the rose was used in her worship.» The demand for roses throughout the empire turned rose production into an important industry.

    Later, the Greeks and Romans translated the god’s Egyptian name Heru-pa-khered as Harpocrates and regarded him as THE GOD OF SILENCE. The association of Harpocrates with silence and secrecy originates from a misunderstanding of Egyptian depictions of the god. Heru-pa-khered was represented as a naked youth with a finger-to-mouth gesture—in Egyptian artwork this gesture imitates the hieroglyph for child and is used to represent youth, but was misunderstood by later Greeks and Romans as a gesture for silence.

    Paintings of roses on the ceilings of Roman banquet rooms were also a reminder that things said under the influence of wine (sub vino) should also remain sub rosa.

    In the Middle Ages a rose suspended from the ceiling of a council chamber similarly pledged all present (those under the rose) to secrecy.

    In Christian symbolism, the phrase «sub rosa» has a special place in confessions. Pictures of five-petalled roses were often carved on confessionals, indicating that the conversations would remain secret. The phrase has also been understood to make reference to the mysterious virginal conception of Christ.

    The rose is also an esoteric symbol of Rosicrucianism which was often considered to be a secret society or brotherhood.

    In the 16th century, the symbol of Henry VIII of England was the stylised Tudor dynasty rose. A large image of the rose covered the ceiling of the private chamber where decisions of state were made in secret.

    Quote from: https://en.wikipedia.org/wiki/Sub_rosa

    Και να δειτε για ποτε θα βγαλουν ολοι τον σκασμο και θα απολαυσουν την ησυχια καθως επισς δεν θα βρισκουν που να βαλουν τα σχολια και τα σκατα που εχουν μεσα στο καμμενο κεφαλι τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*