Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:14 - 25/09/2015

Τα Βαβυλωνιακά ιερατεία πίσω από ότι πιστεύεις…έχεις δει αρχαίους ποδίτσες 33;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Kruis of Horuskleine foto symbolen
Επάνω στον Νίμροντ ή Βάαλ, βλέπετε όλα τα μασονικά σύμβολα και τον σταυρό των Ναιτών ιπποτών στο στήθος του (ο σταυρός λοιπόν είναι ένα πολύ παλιότερο σύμβολο από ότι μας έμαθε η χριστιανική μας ιστορία…)

Τα Βαβυλωνιακά ιερατεία πάνε πολύ πιο πίσω στον χρόνο από ότι η γνώση σου… Τα Κατοχικά Νέα θα σου προβάλουν όπως πάντα γνώσεις που δεν μας τις έδωσε κανείς από τους επικυρίαρχους μας…κανείς απο τους βουλευτές/βασιλείς σου που κάθε τέσσερα χρόνια πηγαίνεις και ψηφίζεις…ή απο κανέναν από τους θρησκόληπτους δικούς μας Πατριάρχες που γνωρίζουν την καυτή διαχρονική αλήθεια όπως επίσης την γνωρίζουν και οι ποδίτσες 33…γιατί αυτοί οικοδομούν..οι Ελευθεροτέκτωνες την ιστορία του ανθρώπινου γένους όπως εσύ την βλέπεις να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σου…!

Οι Καθολικοί Πάπες και Καρδινάλιοι όμως το παρατραβάνε…διότι γνωρίζουν την αρχαία γνώση χιλιάδων χρόνων και οι απατεώνες φοράνε τα παγανιστικά σύμβολα της Μασονίας που όπως βλέπετε έχουν και κάποια μεγάλη Βαβυλωνιακή ηλικία…χιλιάδων χρόνων.

Ολοι οι παραχαράκτες της ιστορίας δεν θα μας πουν την αλήθεια πίσω από τις λίγες γνώσεις που έχουμε για την προέλευσή μας…η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο σκοτεινή και από το σκοτάδι. Τα αρχαία ιερατεία βρίσκονται ακόμα μπροστά μας… παραμένουν στις υψηλότερες βαθμίδες της κοινωνίας…του στρατού….της επιστήμης (δες το νέο διευθυντή του Σέρν, τον Ολλανδό του βασιλικού τάγματος του Λέοντα) των θρησκειών (και της δικής μας). Κατέχουν την αρχαία γνώση αλλά μας θεωρούν ανώριμους και ανάξιους να καταλάβουμε τον θεικό τους προορισμό… naamloos

1. Σύμβολο του ήλιου (η λατρεία στον ήλιο)
2. Διαβήτης (καθαρό σύμβολο των Ελευθεροτέκτονων)
3. μισοφεγγάρι και το αστέρι (το έχουν σαν σύμβολο όλοι οι μουσουλμάνοι στις σημαίες τους, δες τους Τουρκόσπορους)
4. Ηλιακός τροχός
5. Τρεις στρώσεις με την μίτρα (ο παγανιστής θεός Μήτρας)
6. Ο Σταυρός του Χόρους (το βλέπουμε σε όλες τις Στοές, Ναίτες ιππότες, το Τάγμα του Λέοντα, Μαλτέζοι Ιππότες κτλ.).

Στην εικόνα βλέπουμε τον Βάαλ ή Νιμροντ, τον Βαβυλώνιο βασιλιά που οικοδόμησε τον πύργο της Βαβέλ…το όνομα του σημαίνει the leopard tamer in English Gematria Equals: 966 (666)…πιστεύεται οτι οι αριθμοί κάνουν λάθος; Δείτε τα αρχαία σύμβολα επάνω στις δυο εικόνες και κατανοήστε ότι σχεδόν όλες οι θρησκείες είναι σίγουρα με ένα ύπουλο τρόπο… χτισμένες επάνω στα αρχαία Μασονικά σύμβολα και γνώσεις.
Παπας Ιωαννης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. KORAX edw prepei na ertheis pou eimai egw Nea Yorkh na arxiseis face to face to xwsimo sto papa kai se olo to united nations gia na tarakounithoun ligo.Oso gia tis ekloges mh les kathe 4 xronia kai dineis pseutikes elpides sto lao.Pes 4-6 mhnes na sai mesa.Me ektimhsh.

    • Ρε Νικο πως τους αντεχεις αυτους στην Νεα Υορκη; εχεις μεγαλωσει εκεί μεσα στους σατανιστές και ζεις ακομη;
      Η αμερικη είναι για δρομο φιλε….με όλα αυτά που σας παρουσιαζουν

    • Νικόλαος 09/26/2015 @ 12:25 ΠΜ

      Ρὲ κάθαρμα Τουρκαλβανὲ ποιὸ σοῦ ἔδωσε τὸ δικαίωμα νὰ κακοποιεῖς βαναύσως τὴν ἐλληνικὴ γλῶσσα, ἄθλιε ὑπηρέτη τοῦ Κίσσινγκερ;;
      Πᾶρε ρὲ τὰ κορακίστικά σου καὶ μὴ ξαναπατήσῃς ἐδῶ, ἀθλιώτατε!!!

  2. Σήμερα στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Πάπα στη Νέα Υόρκη:
    6 p.m. Mass at Madison Square Garden, where 20,000 people are expected.

    Αν δούμε τα κεφαλαία γράμματα που τονίζω, έχουμε: MAdiSON SQUARE Garden
    Και στο τέλος βγάζει: MASON SQUARE G

    Εδώ ας δούμε το τετράγωνο του Κρόνου “The Square of Saturn”: http://activistshub.com/wp-content/uploads/2014/11/Saturn-square-15.jpg

    Επίσης ας δώσουμε σημασία στην ώρα που είναι 6, διότι σχετίζεται με το εξάγραμμο καθώς επίσης και με τον Κύβο του Κρόνου.

    Σημείωση: Η ώρα της Νέας Υόρκης είναι διαφορετική από της Ελλάδος. (Είναι αρκετές ώρες πιο πίσω από εμάς, τώρα ακόμη είναι 11 η ώρα πρωί εκεί)

    Άραγε στις 6 το απόγευμα (ώρα Νέας Υόρκης φυσικά) λέτε να γίνει καμιά θυσία των 20.000 ανθρώπων, μαζί με τον Πάπα;;;

    • Αδελφέ ίσως να έχεις δίκιο, αν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί στη Νέα Υόρκη, διότι είναι το μοναδικό μέρος της Αμερικής που το σημάδεψαν οι Πεφωτισμένοι, προβάλλοντας στο Empire State Building της Νέας Υόρκης την Θεά Κάλι !!!! Και το τελευταίο γεγονός αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη είναι σήμερα! Αύριο ο Πάπας φεύγει από Νέα Υόρκη και πάει σε άλλη πόλη της Αμερικής. 6 η ώρα το απόγευμα θα είναι 1 η ώρα το βράδυ για εμάς στην Ελλάδα!!!! Ορίστε και το Βίντεο με το τι προβάλαν στο Empire State Building, που υπόψιν… είναι πολύ κοντά στο Madison Square Garden!
      https://youtu.be/Q6NTkKJHA-I

    • Rammstein – Engel (Live from Madison Square Garden)
      Είναι τυχαίο ότι αυτό το τραγούδι ανέβηκε σήμερα απο το επίσημο κανάλι των Rammstein ???
      Published on Sep 25, 2015
      Είναι στο μέρος που θα πάει ο Πάπας!

      • τι εκτρώματα είναι αυτά εδώ;;; Βάρβαροι γερμανοί που μιμούνται την κολαση τους….μπααααα

  3. Απίστευτο!!!! Η Madonna πήγε ήδη εκεί πριν λίγες μέρες και άφησε το μήνυμά της….

    • Πάλι στο MADISON SQUARE GARDEN. Βλέπουμε στην αρχή να είναι έντονο το θρησκευτικό στοιχείο και κάποιος να είναι ντυμένοι περίεργα και να κρατάνε σταυρούς
      ICONIC -MADONNA: REBEL HEART TOUR MSG NYC 9.16.15

  4. Σιμωνίδης 09/25/2015 @ 8:11 ΜΜ

    Σε κάποιο σχόλιο ,το είχα ξαναπεί ,ότι οι 3 μεγάλες θρησκείες …έχουν καταγωγή από τους ΙνδοΑριους(Σουμερ>Βαβυλώνα+Ουρ & Μοχενζτο Ντάρο).
    Άλλα τα ιερατεία των Πελασγών ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΡΚΤΟΥΡΙΩΝ-Αιγυπτιων-Κελτων-Βικινκς(Κυνοκέφαλα=Σειρίος,Λυκάωνες,Λεωντόμορφοι=Ηρακλής=ιερείς μυκηναίοι λεωντόμορφοι)

    …και άλλα αυτά των Αριων-Τουρκων(ΤΑΤΑΡΟΙ-Τουρανοι)-Κιμμεριων-Ινδων που γι 2000 χρόνια έκαναν κουμάντο μέσω της θρησκείας.

    όμως λογικά αφού όλα τα τάγματα είναι μυστικά το μεν και τα δεν ..όλα θα είναι στυλ τεκτονικά τάγματα ,τα οποία θα είναι σε πόλεμο μεταξύ τους από το 3000- 2000 π.χ. από την εκστρατεία του Διονύσου Ζαγρέα στην Ινδία και καταστροφή της Σουμμερ και μοχενζτο νταρο…μέχρι σήμερα

    η ορθοδοξία πλέων είναι μια άλλη θρησκεία που δεν έχει πολλά να κάνει με τους Εβραίους,έχει μεταλλάχθει από τον Ελληνισμό.Να θυμίσω ότι το μυστήριο βάπτισμα είναι αρχιοΕλληνικό έθιμο και γίνετε ακριβώς το ίδιο όπως το αρχαίο(ο Χριστός βαπτίστηκε δεν έκανε περιτομή),ο αγιασμός τα ύδατα,ο γάμος,η λαμπαδιοφορείες κ.α….οπότε σώζετε …αλλά εκτός αυτού έχω την εντύπωση ότι τα πελασγικά ιερατεια ενσωματώθηκαν η αναγκάστηκαν να “μεταλλαχθούν” στην νεα ταξη πραγματων των χριστιανων…
    τρανο παράδειγμα ο Αγιος Χριστόφορος.το οποίο κατά την γνώμη μου είναι σαφής δήλωση ότι τα Κυνοκέφαλα πελασγικά ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ ιερατεία αποδέχτηκαν και “φέρουν” τον Χριστό στον ώμο τους….όπως ποιό παλία οι Λεωντόμορφοι ,το λιοντάρι την Κυβέλη .
    άλλο τρανό παράδειγμα ότι οι γέροντες του όρους ….στοχέυουν τα βέλοι τους στο Θιβετ και Αστάνα,δηλαδή σε Άριους και Ινδούς.

  5. Ανώνυμος 09/25/2015 @ 9:53 ΜΜ

    αναποδα

  6. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 09/25/2015 @ 11:00 ΜΜ

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΜΑ .Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ (ΜΑΚΕΛΕΙΟ) ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΧΕΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ . Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΣΤΗ , Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ , ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ.

    • βρες αν θες το βιβλιο να το διαβασουμε αν είναι ετσι…και το ονομα του συγγραφεα….αν είναι ελληνας και όχι οβραιος

  7. Νικόλαος 09/26/2015 @ 12:17 ΠΜ

    Καλὰ ὅλα αὐτὰ πλὴν τῆς ἠμισελήνου.
    Ἡ ἡμισέλημνος οὐδεμίαν ἔχει σχέσιν μὲ τοὺς τούρκους. Καθιερώθη ὡς ἔμβλημά τοῦ Βυζαντίου ὅταν κατὰ τὴν διάρκειαν τῆς πολιορκίας του ἀπὸ τὸν Φίλιππον τὸ 341π.Χ. οἱ κάτοικοι ἀπέδωσαν τὴν σωτηρίαν του εἰς τὴν θεὰν Ἑκάτην σύμβολον τῆς ὁποίας ἦτο ἡ ἠμισέληνος μὲ τὸν ἀστέρα. Ἔκτοτε παρέμεινε ὡς ἔμβλημα τῆς πόλεως καθ’ ὅλην τὴν διάρκειαν τῆς ἱστορίας της, ἀκόμη καὶ ὅταν αὐτὴ ἔγινε ἡ πρωτεύουσα τῆς ἀνατολικῆς Ρωμαϊκῆς Αὐτοκρατορίας μέχρι τῆς ἁλώσεως τὸ 1453. Ὁ Μωάμεθ ὁ πορθητὴς τὸ καθιέρωσε μὲ τὴν σειράν του ὡς ἔμβλημα τῆς ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας καὶ ἀκολούθως ἔγινε ἡ σημαία τῆς διαδεχθήσης αὐτὴν Τουρκίας.
    Συνεπῶς τοῦτο εἶναι ἕν ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΟΝ σύμβολον τὸ ὁποῖον σφετερίζεται τρίτος, ὅπως ὁ Ἀδόλφος ἐσφετερίσθη τὸν Ἑλληνικώτατον ἀγκυλωτὸν σταυρὸν καὶ ὅπως πρὸ αὐτοῦ ὁ Βίσμαρκ σφετερισθεὶς τὸ σύμβολον τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἐθνικισμοῦ ἐκαθιέρωσε τοῦτο ὡς σημαίαν τοῦ Β΄ Γερμανικοῦ Ράϊχ, καὶ ὡς σημαία τῆς Γερμανίας ὑφίσταται μέχρι σήμερον.

    • Σιμωνίδης 09/26/2015 @ 10:59 ΠΜ

      Να σαι καλά,το έψαξα,για την ἠμισελήνο,όντως έχεις δίκιο….να σαι καλά,είναι αρχαιότατο σύμβολο!!!Μιλάμε για καταπληκτική πληροφορία…τώρα εξηγούνται που πολλές σημαίες των Μακεδόνων είχαν την ημισέληνο.Αν θυμάμαι καλά μου φαίνεται και οι Καρχηδόνιοι είχαν το ίδιο αλλά και οι Ρωμαίοι στα διακτυλίδια τους των aquilifer
      κάντε κλικ στους σημαιοφόρους και θα δείτε!
      pixgood.com/roman-legion-standard-bearer.html

  8. ανωνυμος 09/26/2015 @ 12:38 ΠΜ

    ΒΙΒΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΕΑ 1965–΄΄ Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΄΄ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ Knossopolis. com. H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  9. Αειμαθίων 09/26/2015 @ 2:05 ΠΜ

    http://img2.uploadhouse.com/fileuploads/15742/15742984c4fe6175059bea97a0ce81e14f689b83.jpg Η φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος για καλύτερη παρατήρηση. Μου έκανε εντύπωση που δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν γιατί έχω δει άπειρες φορές τη φωτό, αλλά ο τύπος φοράει φέσι(και αυτο παλιο συμβολο λοιπόν). Επίσης έχει στο χέρι του σαν περιβραχιόνιο(ή αν θέλετε να το πάτε μακρυά ρολόι ή ηλιακό ρολόι χειρός αν και θα μπορούσατε να το πάτε μακρυά γιατί ο τύπος πρέπει να είναι απο εκείνους με τα φτερά που τους θεωρούσαν θεούς,) ηλιακό μάλλον σύμβολο. Η δε κοινωνία τους ήταν αρκετά όμοια με τη δική μας(πολύ υψηλά κτίρια, πουλούσαν τις όμορφες κόρες της οικογένειας ως σκλάβες του σεξ για να προικίσουν και να παντρέψουν τις μεγαλύτερες ή πιο άσχημες κλπ.

    Επίσης αν αυτή η φωτο που δείχνω απο κάτω είνα πραγματική και όχι φτιαχτή, δείχνει και την προέλευση του Εβραϊκού Συμβόλου Δέντρου της ζωής απο την ίδια πάλι πηγή(ΣουμεριοΒαβυλονιοΑσσύριους – και η Ιστορία είναι πολύ μπερδεμένη, θα πρέπει να τα αναθεωρήσουμε όλα και τα έχουν “πειράξει”? Και αν πείραξαν τα δικά τους γιατί να μην έχουν πειράξει και τα δικά μας? Μονο στα Ακκασικά Αρχεια θα βρούμε την αλήθεια.):
    http://www.anunnakicouncil.com/wp-content/uploads/2013/08/Anunnaki_Tree_of_Life.jpg

    Τελος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ειδα ένα σατυρικό άρθρο για τον Παπα που ενθουσιάστηκε με τα όρεος πριν 3 μέρες…στη φωτό τον δείχνει να κρατά Golden Oreos. Πάω σήμερα στο σουπερ μάρκετ και ενω δεν εβρισκες στην πόλη μου τα τελευταια 20 χρόνια(και δεν ήξερα ότι υπήρχαν) σήμερα έπεσε στο μάτι μου συσκευασία τους(Γκολντεν Ορεος εννοούμε) και μου επιβεβαίωσαν ότι ΜΟΛΙΣ ήρθε!! Ψαξτε λίγο, έχει γίνει και σε εσάς(οπότε είναι πράγματι περίεργο), ή να το προκάλεσα εγώ(? επειδή είναι αλήθεια, σκέφτηκα απο μέσα μου ότι θα ήθελα να δω πως είναι – οπότε απλά βλέπουμε τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου). http://www.theonion.com/article/pope-francis-reverses-position-capitalism-after-se-51363

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*