Διαφημίσεις

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ…ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ…

καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην…
καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον…
καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου…

καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.

Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.

καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.

καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ…

Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΚΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ν’ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ,ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ,ΩΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ…ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ…”
  1. εγώ βασικά θα αφήσω το χριστούλη για τους συνηθισμένους εις τις επικύψεις και θα προτιμήσω την over body armor του matt damon στο elysium. με μία τέτοια έχω κάνει τη μπανανία που αυτοαποκαλείται ευρωπαϊκό κράτος να γονατίσει εντός 24 ωρών.

  2. αφού κάθε ψυχή επιτελεί το έργο για το οποίο δημιουργήθηκε και να τελειώσει ολοκληρωμένη….τότε….όλα καλά. Άρα όλα σωστά ποιηθέντα? άρα, υπομονή, αυτό ήρθαμε να κάνουμε, αυτό κάνουμε, οι άλλοι ήρθαν για να περάσουν καλά, οπότε θα περάσουν καλά. Υπομονή αδέλφια.

  3. Κατα την ορθοδοξη παραδοση υπαρχουν δυο ειδη θανατου.Πρωτον ο πνευματικος θανατος και δευτερον ο σωματικος.Ο πρωτος επηλθε οταν ο ανθρωπος παρακουσε την εντολη του θεου και εξοριστηκε απο τον κηπο της εδεμ και ο δευτερος ηταν το επακολουθο της πνευματικης νεκρωσης γιατι ζωη και αθανασια μακρυα απο τον θεο δεν υπαρχει.Τον σωματικο θανατο ολοι τον ξερουμε λιγοι ομως γνωριζουν τι ειναι ο πνευματικος.Οι Πατέρες λένε ότι κατά την πτώσι του άνθρωπου εσκοτίσθηκε ο νους του ανθρώπου. Εσκοτίσθη ο νους του Αδάμ. Δεν ασχολούνται οι Πατέρες με τον Αδάμ ως Αδάμ, άλλα με τον νουν του Αδάμ, ο οποίος Αδάμ αρρώστησε, επειδή εσκοτίσθηκε ο νους του. Οι Πατέρες μιλάνε για ασύνετον νουν. Παντού στην Πατερική γραμματεία το θέμα της πτώσεως είναι ο σκοτασμός του νοός του ανθρώπου.Αλλά τι σημαίνει εσκοτισμένος νους; Σημαίνει ότι η νοερά ενέργεια της καρδιάς του ανθρώπου δεν ενεργεί σωστά. Η νοερά ενέργεια αρχίζει να ενεργή σωστά μόνον όταν ο άνθρωπος περάση από κάθαρσι και φθάση στον φωτισμό. Μετά την πτώσι, ο νους είναι σκοτισμένος. Γιατί; Διότι είναι γεμάτος από λογισμούς και έχει σκοτισθή από αυτούς τους λογισμούς. Πότε συμβαίνει αυτό, το να σκοτισθή ο νους από τους λογισμούς; Συμβαίνει όταν οι λογισμοί της διανοίας κατεβούν στην καρδιά και γίνουν λογισμοί του νοός. Όταν γίνει σύγχυσις λογισμών μεταξύ λογικής και νοός. Υπάρχουν δηλαδή λογισμοί στον νουν, που δεν πρέπει να υπάρχουν εκεί, διότι ανήκουν στην λογική (στην διάνοια). O νους πρέπει να είναι τελείως άδειος από λογισμούς, ώστε να μπορεί να έλθη στον άνθρωπο το Πνεύμα το Άγιο να κατοικήση και να παραμείνη μέσα του.Οπως θα καταλαβατε λοιπον και οπως το Ευαγγελιο αναφερει σε πολλα παραδειγματα ο ανθρωπος ειναι πνευματικα νεκρος εως την στιγμη που θα αναγεννηθει ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ οπως λεει ο Χριστος στον διαλογο με τον Νικοδημο.Η αναγεννηση του ανθρωπου δεν εχει σαν σκοπο την δικαιωση σε αυτη την ζωη αλλα την κληρονομια της Βασιλειας των Ουρανων στην επομενη.Σαν οντα ειμαστε τα ανωτερα δημιουργηματα του θεου και μετα την δευτερα παρουσια οσοι δικαιωθουν θα αποκτησουν τετοια μορφη και τετοιες δυνατοτητες που ο σκοτισμενος νους μας οχι μονο δεν φανταζεται αλλα αδυνατει να κατανοησει.Δυστυχως ο κοσμος ειναι γεματος φαντασμενους,συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου,που νομιζουν οτι εχουν καποια αποστολη,οτι κατεχουν δυναμεις η οτι ειναι το αλας της γης,αλλα η αληθεια ειναι οτι καταντησαμε χειροτεροι απο τα ζωα.Το ζωο δειχνει την λογικη του με τις πραξεις του,τρωει οταν πειναει,ζευγαρωνει οταν ειναι ωρα,αποταμιευει για την δυσκολη ωρα,εχει κοινωνικη ιεραρχια βασισμενη στην αποδεδειγμενη αξια του αρχηγου,εμεις αραγε μπορουμε να ισχυριστουμε το ιδιο;;;;;;;;Πρεπει λοιπον ολοι μας να κανουμε το σωστο για τον εαυτο μας ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ και να σταματησουμε να περιμενουμε Μεσσιες και Ευεργετες που θα μας ελευθερωσουν.Η ελευθερια ειναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και οχι υλικα σκουπιδια και χαντρες.

    1. 2.59 ποσο δικιο εχεις! Η αγραμματοσυνη αυτων που περιμενουν μαγικες λυσεις απο θεους εφερε τη χωρα μας σ'αυτο το σημειο.

  4. αντε ρε ξεφτιλισμενε λακε 2 59 νομιζεις οτι δεν σας καταλαβαμε?Ανθρωπακι του κερατα σε βαζει ο νταβατζης σου να γραφεις μαλακιες να προκαλεις και εσυ το κανεις.Αντε τη ποδιτσα σου αγορι μου και στη στοουλα σου.

  5. Τι είναι αυτά που διαβάζω εδώ βρε παληκάρια; Με τι ασχολείστε τέλος πάντων; Άντε βρε να κάνετε καμιά δουλειά να πάτε μπροστά, παρά κάθεστε και αναλύετε μαλακίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek