20:53 - 25/08/2016

Τώρα ίσως κατανοήσεις γιατί έχουν λύσσαξει να με τελειώσουν..!

Όταν ταρακουνας συνειδήσεις είναι αναμενόμενο να δημιουργείς εχθρούς ..από όλους όσους σαν βολεμένοι δεν του αρέσει το ξεβολεμα!

Όταν πριν συμβεί κάτι εσύ το στοχεύεις και πραττεις την ανάλογη αντίδραση τοτε ανάλογα τον εχθρό θα δεχτείς και την ανάλογη επίθεση!

Έχω ξαναγράψει για το ποσο τους ενοχλεί μια ιστοσελίδα να έχει φτάσει τόσο ψηλά και να μην μπορούν να επέμβουν πουθενά γιατί δεν την ελέγχουν!

Κατοχικα νεα, μετα Σχεδιο Αχιλλεας και καλη αρχη…

Ξεκίνησε η πρώτη επίθεση τότε με την προσπάθεια αντίστασης με τον χρυσό και την σκέψη να στερήσουμε τον κύκλο από το ζωγραφιστό χαρτάκι στις τράπεζες …!

Και κορυφώθηκε ..με την απόλυτη πτώση μου και αποτυχία μου ..η οποία ήρθε τελικά μετά από συντονισμένες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα …αλλά προσπάθειες… που ουτε σε κατασκοπευτική ταινία δεν βλέπεις..Ψηφιακο Νομισμα Ελληνικο!

Μάθαινα και μαθαίνω ότι χρησιμοποιούν ολόκληρο τμήμα αποδόμησης που τηλεφωνεί χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώνουν τον κόσμο να μην με διαβάζει η πιστεύει γιατί είμαι είτε πράκτορας ,είτε μασόνος , είτε δαίμονας…

Από παντού τα αντίπαλα στρατόπεδα , από τους μασόνους , από το κάθε κοπάδι καθενός σωτήρα ακόμα και από την θρησκεία…από αυτούς που θεωρούν πίστη το συμφέρον!

Με μονο όπλο ένα και σημαντικό..το μόνο που τους έμαθε η κάθε στοά που υπηρέτησαν ..η τα έθιμα τους τα εβραίικα…αποδόμηση…λεγε λεγε …ψέμα στο ψέμα…στο τέλος οι πιστοί τους…έχουν γίνει στοχευμενοι μανιασμένοι εχθροί… και ούτε καν με έχουν ακούσει …ούτε καν με γνωρίζουν!

ΘΑ αφήσω από κάτω την είδηση που βρήκα σήμερα… μια είδηση που προσπάθησα να σταματήσω …που έβαλα ψυχή και ύλη να σταματήσω … αλλά απέτυχα…γιατί είμαι μόνος μου σε κάθε πράξη μου … γιατί δεν νικιέται αυτός ο εχθρός με την παιδεία που έχουν πάρει οι συνάνθρωποι μου… !

Μια μάχη ακόμα …αλλά μπορώ να πω ότι δεν έκανα ούτε μια σπιθαμή πίσω …

Μια μάχη ακόμα μέχρι να φτάσω σε ότι ορκίστηκα ότι θα φτάσω…

Εξι χρόνια σου λέω τι θα γίνει πριν γίνει … έξι χρόνια κρατάω το ξυπνητήρι σου … παλιά γέλαγαν μαζί μου ..σήμερα στηριζόμενοι πάνω στην πληροφορία μου υπάρχουν 100δες νέες σελίδες …σήμερα έχουν στήσει την δική τους «αφύπνιση» για να σταματήσουν την αλήθεια…εγώ γνωρίζω πόσο ενοχλω σε καθε πραξη…και αυτή είναι η ουσιαστική ανταμοιβή μου που με κάνει να συνεχίζω να προσπαθώ!


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ:Ετοιμάζονται να ‘ΤΥΠΩΣΟΥΝ’ νόμισμα…

Η ελβετική τράπεζα UBS , μαζί με άλλες τρεις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου, θα ηγηθούν προσπάθειας για ανάπτυξη συστήματος γρήγορων πληρωμών
και συναλλαγών γενικότερα με τη χρήση της τεχνολογίας «blockchain».

Η τεχνολογία αυτή ήταν η βάση της δημιουργίας του ψηφιακού νομίσματος bitcoin!

Το βασικό κίνητρο πίσω από αυτή την προσπάθεια είναι, οι περικοπές στο κόστος λειτουργίας, μιας και είναι εποχή χαμηλών αποδόσεων-κερδών για τις τράπεζες.

Μάλιστα η UBS έχει ήδη δημιουργήσει ψηφιακό νόμισμα με την ονομασία utility settlement coin, αν και η ίδια η τράπεζα απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για εναλλακτική μορφή του bitcoin.

Στην ουσία πρόκειται για ψηφιακό εργαλείο, που ανακλάται σε δολάρια ή ευρώ ή άλλο νόμισμα, μόνο που οι συναλλαγές γίνονται ταχύτερα, καθώς εν υπάρχουν οι αντίστοιχοι έλεγχοι, όπως με τα παραδοσιακά νομίσματα. Για παράδειγμα ένα USC αντιστοιχεί με 1 δολάριο.

Το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας κάνει όλες τα συναλλαγές με το USC και εν συνεχεία ελέγχεται το πραγματικό νόμισμα δηλαδή το δολάριο.

Με τον τωρινό ρυθμό που γίνονται οι συναλλαγές δημιουργείται κόστος 65-70 δισ. ετησίως για τις τράπεζες. Η αργοπορία λόγω ελέγχων και οι αμοιβές των υπαλλήλων δημιουργούν το κόστος αυτό.

Αντίθετα το ψηφιακό νόμισμα απαιτεί λιγότερους υπαλλήλους, λιγότερους ελέγχους ασφαλείας συνεπώς μικρότερο κόστος.

Φαίνεται πως πάμε στην εποχή της πλήρους κατάργησης του μετρητού, του φυσικού χρήματος…

Stranger…

Loading...

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Αγαπητέ Stranger,
  Αναμενόμενη είναι αυτή η προσπάθεια τους.
  Εγώ σου είμαι ευγνώμων για αυτά που μου έχουν δώσει τα άρθρα σου.
  Νομίζω πως ο καθένας μας γράφει τη δική του ιστορία σ’ αυτή τη ζωή και την γράφει μόνος. Γι’ αυτά που θεωρεί αυτός σωστά να κάνει. Η άποψή μου είναι οτι οι πληροφορίες του διαφορετικού επιπέδου απο εμάς που έχεις θα πρέπει να βρίσκεις τρόπους να μας τις μεταβιβάζεις. Πιστεύω πως τη καλή πρόθεση το σύμπαν πάντα την επιβραβεύει. Καλή δύναμη !

 2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ …ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΤΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ… ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ…
  Η ΜΟΝΗ «ΛΥΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΡΟΥ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΥΨΕΙΣ…ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΕΣ…

 3. Το ηξερες. ….. το ήξερα. … το ξέρεις. … και ξέρεις και το γιατί. .. και ξέρεις ότι ΔΕΝ!!!!!!

 4. Φίλε Stranger, δεν είσαι μόνος σου. Δεν είμαστε στρατιές. Παρόλα αυτά υπάρχουμε είμαστε λίγοι και μιλάμε. Έχω καταλήξει δυστυχώς στο παρακάτω συμπέρασμα. Στις άπειρες προσπάθειες μου να δώσω σε κόσμο να καταλάβει και να κατανόηση την πραγματικότητα για αυτό που είναι και όχι για ότι φαίνεται, ήρθα αντιμέτωπος με τα παρακάτω:
  1. Άλλοι σε κοιτάνε σαν χαζοι με ένα βλέμμα του στυλ «τι έχει πιει αυτός ο μαλακας»
  2. Άλλοι φαίνεται να κατανοούν τα όσα λες αλλά μετά από λίγο καταλάβες ότι την χάνουν την ουσία και ή σκέψη τους παίρνει λάθος δρόμο
  3. Άλλοι πιάνουν τα όσα λες και σε κοιτάνε με ενδιαφέρον γνωρίζοντας μία αποκάλυψη μιας και όσα νόμιζαν ότι βλέπουν και είναι όνειρα τα βλέπει και κάποιος άλλος
  3. Και λίγοι είναι αυτοί που σε κατανοούν πλήρως και μπορεί να γίνουν και φίλοι σου.

  Από όλα τα παραπάνω όμως λείπει ή πράξη. Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι με πολλούς και διάφορους τρόπους όπως τα chemtrails, έχουν καταφέρει να αδρανοποιησουν το κομμάτι εκείνο του εγκεφάλου που κάνει πράξη τα όσα θες πραγματικά και σκέφτεσαι. Αυτό μαζί με το φόβο που έχουν καλλιεργήσει στις καρδιές μας και την ιδέα ότι το σύστημα είναι ανίκητο, καταντούν τους ανθρώπους πρακτικά άχρηστους. Και αυτό είναι που μας σκοτώνεις. Φαντασου έναν άνθρωπο που έχει χρόνια να βγει για καφέ και κάθε ημέρα που πάει στη δουλειά του σκέφτεται να ότι θα βγει και ότι θα κάνει εκείνο και το άλλο και όταν επιστρέφει σπίτι του κάτι τον κρατάει και πάντα μένει μέσα… «έχει πολύ ζέστη σήμερα, πολύ κρύο, είμαι κουρασμένος, ίσως αύριο, έχει μία καλή ταινία» και και και.

  Και περνάει ολη του ή ζωή μιζερα δίχως να κατανοεί γιατί ακριβώς δεν βγαίνει από το σπίτι. Ώσπου πεθαίνει με την απορία…γιατί τελικά ποτέ δεν έκανα την κίνηση?

  Τέλος κάποια πράγματα μικρά ίσως μπορούμε να τα καθυστερήσουμε και ίσως να τα αποτρέψουμε. Όσο όμως δεν γινόμαστε πιο δυνατοί, το σύστημα θα κερδίζει και θα δρομολογεί τις εξελίξεις όπως έχει σχεδιάσει.

  Ίσως τελικά όλα πρέπει να γίνουν για κάποιο σκοπό που ακόμη και ή υπεροντοτητα πληροφορίας δεν μπορεί να κατανοήσει. Γιατί ίσως τελικά και αυτή αποτελεί ένα πιόνι μιας ανώτερης δύναμης καλής ή κακής, Θεό ή μη…πες την όπως θέλεις. Ίσως όλα να είναι γραμμένα, μάλλον επειδή είμαστε προβλέψιμο σαν είδος.

  • Φίλε JT , μήπως εμείς όλοι τα καταλαβαίνουμε όλα αυτά που θέλει να πει o stranger? όχι φυσικά! Το παλεύουμε όμως όλοι. Έτσι και εσύ πάλεψε το όσο μπορείς να μεταδόσεις τη γνώση που ο Stranger μας/σου δίνει.

 5. Σε πολλα δεν συμφωνω σε αλλα τοσα δεν σε καταλαβαινω , σε παρακολουθω ομως γιατι η προσπαθεια σου ειναι αυτο που μετραει. Μπορει να θες να κανεις καλο μπορει και κακο η μπορει να κυνηγας τα κλικ..δεν ξερω ακομα προσπαθω να σε καταλαβω.. μην τρελαινεσαι ομως αν εισαι σωστος λιγους θες.Αυτοι που θελουν πολλους ειναι οι πολιτικοι και θυμισε μου μια φορα που ενας πολιτικος εκανε πραγματικα καλο για εναν λαο….

 6. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 08/26/2016 @ Αύγουστος 26, 2016 1:27 πμ

  ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Η ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΑ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΡΩΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ.
  ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
  ΟΡΟΣ ΟΧΗ ΜΕ ΗΤΑ.

 7. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 08/26/2016 @ Αύγουστος 26, 2016 1:33 πμ

  ΟΡΟΣ ΟΧΗ ΜΕ ΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟΝ ΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑ.

 8. Φιλε Νικο οι μασκες επεσαν….μην μασας….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

 9. Ότι και να κάνεις μη φοβάσαι, αρκεί να πιστεύεις στον Ιησού Χριστό. Όταν έχεις το Θεό δίπλα σου, μη φοβάσαι τίποτε, διότι είσαι απρόσβλητος. Πήγαινε στην εκκλησία και ζήσε μέσα στη μυστηριακή ζωή της και δεν μπορεί να σε αγγίξει τίποτε και αυτό είναι πλήρως τσεκαρισμένο.

 10. Συνεχισε αυτο που κανεις…

  Δωσε ελπιδα στο κοσμο, να μην αυτοκτονει αλλο πια…

  Προετοιμασε τον κοσμο,
  στη Γερμανια 10 μερς φαι και νερο,
  Τσεχια δεν ξερουνε πια τι να τους πουνε, απλα τους λενε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !
  τα χρεη ψευτικα / αληθινα παγκοσμιως ανεβαινουνε,
  στις τραπεζες Μπαιηλ – Ιν και με το νομο,
  ηδη Αυστριακη (!!!) τραπεζα κουρεψε ομολογα
  Εισαι Ιταλος Μικρο-Μαφιοζος, και ταχεις στην τραπεζα της γειτονιας σου, και πας αυριο το πρωι να κανεις αναληψη, για να βγαλεις την ραγκατσα σου βολτα,
  και…. και… ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
  μπες στο μυαλου αυτου του ανθρωπου
  τα βοθροκαναλα δεν λενε τιποτα για τα θεματα αυτα, ΑΡΑ… αυτα ειναι σοβαρα πραγματα…

  Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος εχει πλεον αρχισει «απο κατω»
  ( Μα… κινεζοι κομαντοσ στη Συρια ?
  ΝΑΙ, διοτι ο πολεμος ειναι Παγκοσμιος ! )
  αρα, «κοντα θα ειναι» σε τα μας…

  Η κυβερνηση μας πεφτει, και δεν ( οπως ειναι αναμενομενο ) βγαινει κανεις,
  (διοτι τους σιχαθηκανε ολους : Κουλαααα ! Πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος, ρε Κουλαααα ! )
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ,
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!!

  και μας «σωζει» μια Χουντα απο Κεμαλικους, και θα εισβαλουν στο Αιγαιο,
  κατα το…… «Μια βροχη θα μας σωσει»

  Δολοφονια Ερτογαν,
  Δολοφονια Οτσαλαν,

  Και εσυ … πας να πληρωσεις ΕΝΦΙΑ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! !

  Μην βιαζεσαι τοσο ανθρωπε μου, περιμενε λιγο !!!

  Συνεχισε αυτο που κανεις…

  Ο Σουσλωφ, στο τελος του «Μια ημερα του Ιβαν Ντεβισοβιτς» το ειπε σωστα :

  «Η ΠΙΟ ΚΡΥΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ»
  (διοτι, μεχρι αυτη την ωρα, το εδαφος εχει χασει μεσω ακτινοβολιας τη περισσοτερη θερμοτητα του)

  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :

  Συνεχισε αυτο που κανεις ! ! !

 11. Δεν μου κανει εντυπωση οτι προσπαθουν να σε σβησουν.εσυ απο αυτη τη σελιδα παραγεις καποιο εργο.δεν τους αρεσει γιατι τους τα τριβεις στη μαπα.ποναει και ειναι επικινδυνο να ξυπνησεις και κανεναν! Και φτανω στον αργυροπουλο.μακαρι αυτο το ξυλο που τρωμε ολοι αυτοι που ειναι πιο ελευθερα πνευματα,να εχει αντυκρισμα και να μην υπαρξει ξανα απο δαυτους ουτε θυληκια γατα!!!!!!!!!!!!!

 12. ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΗΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΓΕ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

 13. Κάποιες φορες διαβάζω και κανένα καλό εδω μεσα, οπότε ειμαι μαζι σας.
  Σας στηρίζω γιατι ψάχνεστε ενώ μας περιβάλλει πράγματι μέγα σκότος.

 14. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 15. Κανε λιγη Υπομονη ακομα,
  καλε μας Ανθρωπε !

  Το βλεπουμε ολοι οτι το Φασισταριο,
  αυτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,
  ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ !

  μαλλον τους μεινανε λιγες βδομαδες !

  Εμεις παμε για εκλογες μες το Φθινοπωρο 2016, δες τις προσληψεις ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΧΤΕΣ !!!!

  προσεξε και το αλλο που ειδα σημερα, οτι μεχρι 6 σεπτεμβρη, ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ! Ετσι μπραβο, παιδια !

  και στην τουρκια μεχρι τελος Σεπτεμβριου 2016 θα εχουν δολοφονησει τον Ερτογαν, ωστε ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,
  στις 26 Οκτωβριου 2016, να μας επιτεθουν !

  με το βωδι στο χωραφι ! : Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος

  με καιρο για σπανακια ! : Αγιος Παισιος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*