23:30 - 05/09/2017

Μουσικούλα …. να παμε παρακάτω…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 1
  1
  ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ CURE , AYTO …???
 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 6 Σεπτεμβρίου 2017 @ 09:57
  6
  1
  Τον εχθρόν φίλον ποιείν και ευεργετείν. Κλεόβουλος ο Ρόδιος, 6ος π.Χ. αιών, Εκ των 7 σοφών της Αρχ. Ελλάδος
 3. 1
  0
  Η φωτογραφία τι δείχνει; Κάποιο παλιό τρομοκρατικό χτύπημα;
 4. 2
  0
  Οι εικόνες δεν είναι συμπτωματικές ; Το κόκκινο δείχνουν και οι δέκα άνθρωποι. 3 και 7 .. Τρακαρισμένο ε; όχι παρατημένο , το μπλε έχει τρακάρει….. Πρόσεχε το ! σου λένε, δεν ξέρεις πότε θα πάρει εμπρός!!!!!!!
  • 5
   0
   Η ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 17Ν ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ.
   • 0
    1
    η εικόνα μπορεί να ήταν του χτες, (αγνοώ το χτες , επειδή δεν παρακολουθούσα καθόλου τηλεόραση) αλλά η εικόνα μπορεί να δείχνει μια άλλη εικόνα από ένα παράλληλο σύμπαν.
 5. 5
  0
  Βλέπω ένα mitsubishi Gallant κατεστραμμένο,καθώς και ένα autobianchi (κόκκινο).Η πλατειούλα μου κάνει σε περιοχή της Ν.Ερυθραίας άρα πρέπει να είναι η απόπειρα εναντίον του Β.Βαρδινογιάννη.Αυτό όμως που δεν μου κολλάει είναι οι πινακίδες κυκλοφορίας Αλβανίας… ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 6. 1
  0
  τρομοκρατικό χτύπημα απο παρανομη οργανωση….
 7. 2
  1
  flashnews.gr/post/200197/san-simera-i-apopira-dolofonias-tou-vardi-vardinogiani-apo-ti-17-noemvri
 8. 3
  0
  ΓΑΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ;
 9. 0
  0
  Tsimpaei o hanos???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί