12:15 - 20/06/2015

Θα είναι ο Ομπάμα ο δεύτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα εκτίσει θητεία πάνω από οχτώ χρόνια;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ερευνώντας διάφορα σημάδια , διάφορες κινήσεις γεωστρατηγικής , διάφορες μελλοντικές αναλύσεις γεωπολιτικής έχω την αίσθηση ότι ο Ομπάμα θα ειναι ο δεύτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα ξεπεράσει την 8ετια σαν προεδρος

Ο πρώτος που το πέτυχε αυτό ήταν ο Φράνκλιν Ρούζβελτ ο οποίος ορκίστηκε τέσσερις φορές για πρόεδρος Αμερικής .

Μετά το κογκρέσο ψήφισε νόμο ώστε η θητεία των προέδρων να είναι μέχρι τα οκτώ χρόνια .

Τότε με πιο σκεπτικό εγώ έχω αυτή την αίσθηση ότι θα ξεπεραστούν τα οκτώ χρόνια ;

Να το πάρουμε απ’την μεριά των συμπτώσεων ηδη ο Ομπάμα έχει ορκιστεί τέσσερις φορές ως πρόεδρος .

Την πρώτη φορά που ορκίστηκε ο Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2009 το ανώτατο δικαστήριο με τον Τζον Ρόμπερτς ανακοίνωσε τον όρκο ως νομικα παρατυπο και ότι θα έπρεπε να επαναληφθεί την επόμενη μέρα στο λευκό οίκο για να ειναι νομιμος .

Όταν ο Ομπάμα είχε την δεύτερη ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2013 επεσε να είναι Κυριακή .

Ορκίστηκε μέσα στον λευκό οίκο σε μια ιδιωτική τελετή και στη συνέχεια είχε την δημόσια τελετή έξω από το καπιταλιο την επόμενη μέρα . Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος Ομπάμα έχει πάρει τον όρκο του προέδρου της Αμερικής 4 φορές .

Και επειδή οι συμπτώσεις για μένα είναι ένας οδηγός μέσα στο πεδίο , συμπτωσεις που με εκαναν να τις ανακαλύψω από ένα ανάποδο σκεπτικό που ειχα …ψάχνοντας να βρω συγχρονικότητα μεταξύ των προέδρων της Αμερικής που έχουν εκτίσει τη θητεία τους ανάμεσα σε πολέμους!!!

Καταλήγω στην αίσθηση και νοιωθω πολύ σίγουρος ότι ο Ομπάμα θα είναι ένας πρόεδρος πολέμου, γενικού πολέμου, ότι θα συμβούν τα κατάλληλα γεγονότα τα οποία θα τον οδηγήσουν όχι μόνο συμπτωματικά να έχει ορκιστεί τέσσερις φορές πρόεδρος αλλά και γραμμικά να ξεπεράσει τους όρκους τους δύο για τα οχτώ χρόνια και να περάσει και σε τρίτο ή και σε τέταρτο ακόμα.

Μην ξεχνάς ότι κοντά είναι και το Jade helm, μην ξεχνάς ότι η Αμερική φοβάται για στρατιωτικο νόμο ,μην ξεχνάς οτι αν τώρα ξεκινησει ένας πόλεμος στην Αμερική ότι ο πρόεδρος θα παραμείνει για όσο χρειαστεί .

Stranger

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*