19:19 - 10/02/2017

Ο ΤΡΑΜΠ, Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι καταπληκτικό πώς δεν χρειάζεται σήμερα να μαντέψει κανείς τις εξελίξεις αν έχει διαβάσει τα πρωτόκολλα των σοφών τις Σιών. Όπως αναφέρουν μερικά από τα πρωτόκολλα:

Πρωτόκολλο Τρίτο

Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.

Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.

Όλα αυτά τα δήθεν «δίκαια του λαού» δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.

Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.

Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.

Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν «μεγάλη». Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.

Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη «ελευθερία» βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.

Πρωτόκολλο Έβδομο

Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.

Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.

Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.

Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η «μεγάλη δύναμη», δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας.

Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.

Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους.

Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.

Πρωτόκολλο Δέκατο Τέταρτο

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ’ αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.

Θα διεγείρουμε τόσο μεγάλη απέχθεια απέναντι σ’ αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας, η οποία τόσο τους βασάνισε, η οποία τους αφαίρεσε τα μέσα της επιβίωσης, η οποία τους παρέδωσε για εκμετάλλευση σε συμμορία τυχοδιωκτών που δε γνώριζαν τι έκαναν.

Στις Χριστιανικές κοινωνίες που έχουμε σπείρει τόσο βαθιές ρίζες διαφωνιών και διαμαρτυριών, δεν είναι δυνατό ν’ αποκατασταθεί η τάξη παρά μόνο με αμείλικτα μέτρα, που να μαρτυρούν άκαμπτη εξουσία. Είναι ανώφελο να δίνεται προσοχή στα θύματα που πέφτουν για χάρη του μελλοντικού καλού.

Αλλά για όσο καιρό θα περιμένουμε την ανακήρυξή μας, θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις μασονικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ’ αυτές όλους εκείνους που είναι ή μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θ’ αποτελούν το σπουδαιότερο γραφείο πληροφοριών μας και το όργανό μας που θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας.

Είναι φυσικό να είμαστε εμείς, και όχι κάποιος άλλος, εκείνοι που θα καθοδηγούν τις υποθέσεις του μασονισμού, διότι γνωρίζουμε που βαδίζουμε, γνωρίζουμε τον τελικό σκοπό κάθε ενέργειας, ενώ οι Χριστιανοί δε γνωρίζουν τίποτα, ούτε καν το άμεσο αποτέλεσμα.

Πόσο οξυδερκείς ήταν οι παλιοί σοφοί μας που έλεγαν ότι, για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό, δεν πρέπει να διστάζει μπροστά στα μέσα ούτε και να υπολογίζει τον αριθμό των θυμάτων που θυσιάστηκαν. Ποτέ δεν υπολογίσαμε τα θύματα των κτηνών Χριστιανών και, μολονότι έχουμε θυσιάσει πολλούς δικούς μας, έχουμε δώσει στο λαό μας τέτοια δύναμη πάνω στη γη, που δε θα τολμούσε καν να ονειρευτεί άλλοτε.

Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

«Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά. Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο πλούσια σε εβραίους; Όλες οι καταστάσεις. Όλα τα πράγματα. Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν. Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο» με μεγάλη ταχύτητα. Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος. Βοηθούν την χρεωκοπία μας τύραννοι για το συμφέρον τους…

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τον ρόλο των Ρόθσιλντ και του Σόρος στην επιβολή της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Σήμερα πολλοί άρχισαν να αφυπνίζονται για τον ρόλο τους και να ξεσηκώνονται σε πολλές χώρες.

Εντωμεταξύ, στις ΗΠΑ από την άλλη πλευρά, οργανώνεται μια επιχείρηση ανατροπής του νεοεκλεγέντα προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθοδηγούμενη από τον Σόρος.

Το σχέδιο των Ρόθσιλντ και του Σόρος είναι να δημιουργήσουν έναν οικονομικό Αρμαγεδδών που θα φέρει την πτώση του Αμερικανού πρόεδρου και στρώνουν το χαλί για έναν κατευθυνόμενο… νέο πρόεδρο.

Είναι καταπληκτική η δήλωση του Σόρος που είπε ότι: «Οι πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου ήταν όταν συνεργάστηκα με τους Ναζί.»

Θα προκληθούν μεγάλες ταραχές στο εσωτερικό των ΗΠΑ με άμεση συνέπεια την αδυναμία παρεμβάσεως σε διεθνείς εξελίξεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 10
  0
  Το σχεδιο αυτο και τις πρακτικες του, το εφαρμοζουν οι εκαστοτε πρακτορες που ουσιαστικα κυβερνουν τις χωρες!!! Ειναι δηλ., η μεθοδος των καθοδηγουμενων ενεργειων εναντιον μιας χωρας, προκειμενου να την ελεγξουν και καταστρεψουν προς ωφελος τους….1)Αποσταθεροποιηση..2) Εκφυλισμος …3) Κριση…4) Λαικη εξεγερση – τοποθετηση ‘σωτηρων’ του λαου …5) Σταθεροποιηση ‘ειρηνη’ (οχι εμφυλιος πολεμος – ασυμφορος)…6) Αφαιμαξη οικονομκο κοινωνικη …7) Διαιωνισμος της αμφισβητησης των ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!Διαιρει και κυβερνα δηλ.!!!…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ μιας χωρας – ενος λαου ,και οι τροποι διαφοροι ,αναλογως τα ηθη και εθιμα του!!! Τα δε εργαλεια του ελεγχου ειναι..οι εγκαθετοι κυβερνητες ,τα ΜΜΕ ,οι ΜΚΟ, οι’συνδικαλιστες, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΡΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ οταν γινουν στημενες λεμονοκουπες…ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ !!!!
 2. ΑΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... 10 Φεβρουαρίου 2017 @ 22:42
  8
  0
  ..Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος…ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ….Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους….ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 350 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΘΗΚΑΝ) ….Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό. Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του. Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η «μεγάλη δύναμη», δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας…..ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….. ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ….ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 11 Φεβρουαρίου 2017 @ 08:35
  6
  0
  ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ 14ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΛΕΠΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΙΧΝΟΣ ΨΥΧΗΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ; ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
 4. 3
  0
  ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΑ κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ…. ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ … ΙΣΩΣ… ΙΣΩΣ… ΣΗΜΕΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί