11:40 - 16/08/2017

Δείτε πως ετοιμάζονται να προωθήσουν στη Γερμανία τα άτομα «χωρίς φύλο»

Δείτε πως ετοιμάζονται να προωθήσουν στη Γερμανία τα άτομα «χωρίς φύλο»

Το «καινοτόμο» σχέδιο ετοιμάζει ο αριστερός συνασπισμός που κυβερνά την γερμανική πρωτεύουσα

Με ένα έγγραφο 99 σελίδων με τίτλο «Το σχέδιο Τουαλετών για το Βερολίνο» δεσμεύονται να κατασκευάσουν δημόσιες τουαλέτες ουδέτερου φύλου! Η δικαιολογία για αυτό δεν είναι άλλη από το ότι οι γυναίκες θα μπορέσουν έτσι να αποφύγουν το πρόβλημα των τεράστιων ουρών στις γυναικείες τουαλέτες, ενώ με το να κατασκευάσουν τουαλέτες και για άνδρες και για γυναίκες θα λύσει το πρόβλημα!

Αξιωματούχοι του Βερολίνου κάνουν λόγο για καινοτόμο σχέδιο και αναφέρουν: «Στο μέλλον θα πρέπει μα προσφέρουμε ουρητήρια που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ όλα τα φύλα».

Ο καθηγητής Μέτε Ντεμιρίζ του πανεπιστήμιου του Γκέλζενκιρχεν υποστήριξε ότι επειδή οι γυναίκες έχουν την κακή συνήθεια να τραβούν καζανάκι τρεις φορές σε κάθε επίσκεψή τους στην τουαλέτα, τα κοινά ουρητήρια μπορούν να εξοικονομήσουν και ενέργεια.

Επιγραφές ουδέτερες για τα φύλα και καθαρή ορατότητα στην είσοδο θα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα!

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 3
    0
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η´ ΔΕΞΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΕΥΡΟΦΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΝΤΑΞΕΙ…
  2. 5
    0
    Τελικα το μεγαλο προβλημα ειναι τα ουρητηρια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί