23:54 - 29/04/2016

Η νυφίτσα διακόπτει τις «δουλειές» του CERN τη Μεγάλη Παρασκευή

Η νυφίτσα διακόπτει τις «δουλειές» του CERN τη Μεγάλη Παρασκευή

Ο επιταχυντής σωματιδίων στο CERN, ο ευρωπαϊκός ερευνητικός οργανισμός είχε μια προσωρινή διακοπή. Μια νυφίτσα κατάφερε να μπει μέσα και προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε ένα μετασχηματιστή, έτσι μας αναφέρει το BBC σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Η νυφίτσα δυστυχώς δεν επέζησε την περιπέτεια της.
νυφιτσα
Ο επιταχυντής σωματιδίων στη Γενεύη βραχυκύκλωσε και σταμάτησε την λειτουργία του την Μεγάλη Παρασκευή….η αιτία ήταν μια νυφίτσα !
Τι παράδοξη σύμπτωση μια τοσοδά νυφίτσα να μπλοκάρει τον επιταχυντή χιλιομέτρων… την Μεγάλη Παρασκευή!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί