12:04 - 06/10/2017

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! 3

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! 3

Όταν κάποια μελλοντική ημέρα κατανοήσουμε ότι όλα ήταν μεσα στα χέρια μας και μπορούσαμε να σταματήσουμε το οργανωμένο έγκλημα εναντίον μας, θα είναι πολύ αργά!!! Σε ληστεύουν καθημερινά με ενα ανύπαρκτο και εικονικό χρέος που σε φόρτωσαν για 100 χρόνια ρε φουκαρά…!!! Πρεπει να αλλάξεις ΤΩΡΑ σκεπτικό και συνήθειες αν θέλεις να επιβιώσεις γιατί αυτό που έρχεται είναι τρομερά μεγάλο για να το κατανοήσουμε αυτήν τη στιγμη μέσα από το λέπτοπ μας…

Η ληστεία και το οργανωμένο έγκλημα της ελληνόφωνης ελίτ εναντίον του λαού είναι τρομακτικού μεγέθους, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. Οι Ναζί έλεγαν ότι όσο μεγαλύτερη είναι η απάτη τόσο δυσκολότερο είναι για τον πολίτη να την αντιληφθεί….το βάθος της συνομωσίας εναντίον του δεν χωράει μέσα στο ανθρώπινο μυαλό.

Φυτοζωούμε και αργοπεθαινουμε σε μια χώρα που στην κυριολεξία είναι πάμπλουτη. Σκέψου λίγο τις ώρες ηλιοφάνειας της χώρας, στον ενεργειακό χώρο ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΛΟΧΡΟΝΗΣ τα ποσά αυτά φιλαράκο είναι αμύθητης αξίας….Σκέψου την ωφέλεια του ηλιακού φωτός στην καλλιέργεια λαχανικών και φρούτων, σκέψου τις παραθαλάσσιες περιοχές που μας παρέχουν φαγητό οποιοδήποτε ώρα χρειαστεί, σκέψου τον τεράστιο πλούτο του τουρισμού, σκέψου τον πλούτο σε σπάνια ορυκτά, πετρέλαιο, αέριο, σκέψου τι πλούτο μπορούν να παρέχουν τα δάση και η καλλιεργήσιμη γη!!!

Εφόσον όμως το δηλητήριο κυκλοφορεί στο αίμα σου και λειτουργείς σαν ΜΟΝΑΔΑ πως να συνεργαστείς και να λειτουργήσεις ΟΜΑΔΙΚΑ όταν και ο διπλανός σου είναι ΜΟΝΑΔΑ και δεν τον ενδιαφέρει η συνεργασία και το κοινό συμφέρον;;;

Κατάντησες το έρμαιο της ελληνικής ελίτ, των ολίγων οικογενειών εκπαιδευμένων πολιτικών, που έχουν καταληστέψει αυτή εδώ την χώρα εις βάρος του ελληνικού λαού…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ!!! Τους έχεις δει να βάλουν μια υπογραφή εναντίον των συμφερόντων τους;;; Τους περνάς για φιλανθρώπους και πιστεύεις ότι δεν συνεργάζονται ΟΜΑΔΙΚΑ εναντίον των υπολοίπων και εις βάρος τους;; Είδες πως υπόγραφαν πριν λίγα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τα μνημόνια;;; Γιατί άραγε το έκαναν;; Μείωσαν μήπως τους μισθούς τους και τις άλλες αποδοχές τους μετά απ΄ όλα τα μέτρα που πήραν εναντίον σου;;;

Οι πολιτικοί σου είναι ΙΟΥΔΕΣ γιατί συνεργάζονται με τους τοκογλύφους πάλι εις βάρος σου… ψωνίζουν με κάρτες και μετρητά στην Αγγλία από αυτά που άρπαζαν τόσες δεκαετίες πλούτου της χώρας μας… Αόματοι και Χοντροί διακοπούλες στην Αγγλία….και οι λεφτάδες της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ να είναι άφαντοι…έχουν βγάλει παράνομα δις εκτός της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες την στιγμή που ΕΣΥ δεν έχεις να φας!!! ΙΟΥΔΕΣ είναι και γνωρίζουν την συνομωσία τους πάρα πολύ καλά.

Αν είχες τα κότσια και ειχες αντιδράσει ομαδικά και επιθετικά εναντιον των εξοντωτικών μέτρων που έχουν πάρει οι ποδίτσες σαν τον ΓΑΠ και όλο το συνάφι τους, θα είχες μεγαλες πιθανότητες να επιβιώσεις. Τώρα βρίσκεσαι στην εντατική και η κατάσταση σου χειροτερεύει με την ώρα. Καθημερινά βλέπουμε ότι η ελληνική ελίτ έχει αρχίσει να ξεπουλάει την ελληνική ιδιοκτησία, τις μεγάλες και κερδοφόρες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας μας, στους Ναζί. Αυτοι τα πουλάνε όλα για την ΧΡΥΣΗ καρέκλα και τα 10χιλιαρα που λαμβάνουν, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει!!!

Η ελληνική ελίτ είναι υπεύθυνη για την κατάσταση σου στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ και ο ορός τελειώνει, αυτοί που τον πληρώνουν είναι οι ίδιοι που αργοπεθαίνουν οικονομικά, πνευματικά και ηθικά!!! Άρχισε να λειτουργείς και να σκέφτεσαι ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ… είναι η μοναδική σου ευκαιρία αν σε ενδιαφέρει η χώρα σου και το σπιτάκι σου.. Μην βγεις και μας πεις ότι φταίνε οι πολιτικοί σου που είναι ανήθικοι…ΕΣΥ ακόμη τους κρατάς στην ΧΡΥΣΗ καρέκλα απο την πτέρυγα της εντατικής.

Αυτοί λειτουργούν σαν ΟΜΑΔΑ και στο έχουν αποδείξει δεκάδες φορές ότι όλοι είναι εναντίον σου!!! Οργανώσου στις γειτονιές και στα χωριά σου πριν τα παιδιά σου πιστέψουν ότι έχουν το λάθος φύλο!!! Οργανώσου σε ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ με λίγο Τσίπα μέσα τους, με σεβασμό για τους γέρους που σε λίγες εβδομάδες δεν θα έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο για να ζεσταθούν…

ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 1
ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2
KORAKS

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 4
  3
  βρε κόραξ χωρίς να σε προσβάλω , το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει… Άρα το μήλο που θα πέσει έχει πάρει τα γονίδια της μηλιάς . Και τα μήλα αυτά , θα έχουν μάθει από τις ρίζες τους και όχι από τα κλαδιά τους.
 2. 31
  1
  Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει γιατί είναι μια ενωμένη μειοψηφία έναντι μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.
  • 9
   1
   Σωστά τά λες φίλε Βασίλη!!!! Έτσι ακριβώς συμβαίνει!!!!
  • 3
   0
   Έτσι είναι, αλλά η πλειοψηφία ήταν είναι και θα παραμείνει διαιρεμένη διότι τα συμφέροντα της άγονται και υπάγονται στο επιθυμητικό μέρος της ψυχής, δηλαδή στο κατώτερο «εγώ», που για τον καθένα ως μονάδα είναι ξεχωριστό. Όταν θα χάσετε τα σπίτια σας, τα χωράφια σας και τα αυτοκίνητα σας, δηλαδή το κατώτερο «εγώ» σας, και αρχίσετε να συλλογιέσται επί του λογιστικού, το ανώτερο «ΕΓΩ», τότε ξαναμιλάμε. Αυτά.
 3. 7
  0
  ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
 4. 17
  0
  Καιρος λοιπον να ενωθει η πλειοψηφια εναντιον της μειοψηφιας ….μην στρεφεται κανεις εναντιον κανενος ….ξερουμε τους εχθρους μας …αρα και που να εστιασουμε …..ο διπλανος μου δεν ειναι εχθρος ακομη και αν δεν συμφωνω μαζι του…Προσπαθουν καιρο τωρα να μας βαλουν τον εναν απεναντι στον αλλο ….για να γλιτωσουν ολοι οσοι ειναι υπευθυνοι …γι αυτα που ζουμε….Ξυπνηστε ενωστε δυναμεις ολοι ..
 5. 8
  0
  Όπως ακριβώς τα λες ΚΟΡΑΞ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί