12:36 - 06/10/2017

Το κατοχικά νέα θέλει να δημιουργήσει ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα και σε ολο τον Κόσμο!

Η φυσική επιλογή της επιβίωσης προστάζει μόνο ένα πράγμα, oτι τη στιγμή που δέχεσαι επίθεση και κινδυνεύει η ακεραιότητα σου θα αμυνθεις και θα μπεις σε μάχη ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος ή Πόσοι είναι οι αντίπαλοι!

Σαν άνθρωπος έχω καταφέρει τις φυσικές μου επιλογές να μην τις έχω ξεχάσει και να τις έχω μέσα μου συνέχεια σε εγρήγορση.

Για αυτό το λόγο δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πρέπει να μην αντιδράσω, να μην πολεμήσω να μην αντισταθώ σε αυτό που ξεκίνησε να κάνει η νέα παγκόσμια τάξη φιμώνοντας την ελευθερία του λόγου σε όλα τα ενναλακτικα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο!

Δεν με νοιάζει αν το λένε Facebook δεν με νοιάζει αν την λενε Google, ποτέ δεν σκέφτομαι αν οι κινήσεις που πρέπει να κάνω και το θεωρώ οτι ειναι η σωστή ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αν θα στεφθουν και με επιτυχία, είμαι ξεκάθαρος από την αρχή όσα χρόνια σας μιλάω οτι υποστηρίζω απόλυτα τη σωστή διαδικασία και όχι την επιτυχία Fastfood που θέλει αυτή η κοινωνία να μας κάνει να ζούμε!

Δεν θα με κάνουν αυτοί να μάθω να κυνηγάω τη στιγμή αλλά θα συνεχίσω να ζω τη ζωή μου σαν ένα ολόκληρο βιβλίο που δεν θα ντρέπομαι ποτέ να το διαβάσω από την αρχή!

Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε επίθεση παγκόσμια σε σε μία από τις μεγαλύτερες ελευθερίες που κατέκτησε αυτός ο πολιτισμός της χεστρας.. Την ελευθερία του λόγου.

Αν τους αφήσουμε σύντομα θα μαθαίνουμε μόνο όσα αυτοί θέλουν να μας περάσουν, αν τους αφήσουμε από αύριο θα βλέπουμε ταινίες Hollywood να εξελίσσονται στα μάτια μας μπροστά στην τηλεόραση με οτιδήποτε αυτοί θέλουν να μας κάνουν να νιώθουμε!

Ονειρεύομαι λοιπόν ένα ελεύθερο κίνημα, δημιουργημένο από ελεύθερους ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι οι ερευνητές της αλήθειας σε πραγματική στιγμή, οι οποίοι θα ειναι το εμπόδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων να περάσει την δική της αλήθεια και οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα έμπρακτα και μέ ανωτερο σκοπό να αντισταθούν πλέον από αυτή τη στιγμή!

Το κατοχικά νέα θα αποτελείται από πιστοποιημένους ελευθερους δημοσιογράφους από συγκεκριμένη Ένωση Συντακτών όπου θα λάβουν τα διαπιστευτήριά τους μέσα από το υπουργείο τύπου, έτσι ώστε να μπορούν να παραβρίσκονται στα οποιαδήποτε γεγονότα χωρίς να μπορούν να τους εμποδίζουν οσοι θα το προσπαθήσουν…. και αυτό είναι σίγουρο!

Όταν η διαδικασία των διαπιστευτηρίων τελειώσει θα παραλάβετε ακόμα μία κάρτα ταυτότητα από το κατοχικά νέα ως ανταποκριτές του κατοχικά νεα έτσι ώστε να μπορείτε να καλύψετε με την δική σας παρουσία και να μπορείτε να πείτε την αλήθεια που βλέπουν τα μάτια σας και όχι Την αλήθεια που θα επιλέξουν κανάλια και ιστοσελίδες που από πίσω έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα!

Το κατοχικά νέα δεν θα εμποδίσει ποτέ κανέναν ανταποκριτή από το να πει την αλήθεια όσο και αν αυτή η αλήθεια ενοχλεί, Όσο και αν αυτή η αλήθεια είναι δύσκολοχωνευτη, φτάνει να έχει ο ίδιος αληθινές πληροφορίες και αποδείξεις! Μέχρι σήμερα προσπαθήσαμε να είμαστε Ίσως οι τελευταίοι που άφησαν το δικαίωμα στους χρήστες του ίντερνετ να συμμετέχουν ανωνυμα παρά τις όποιες δυσκολίες, απειλές, ίντριγκες, Τρολλ συζητήσεις, επιθέσεις κατά της ιστοσελίδας μας, στημένες συζητήσεις για να γίνονται πριντ σκριν και να πηγαίνουν σε άλλα φορούμ που εμείς δεν γνωρίζουμε και να λενε να ποιοι είναι αυτοί για να δημιουργήσουν αντινοηση και τόσα ακόμα που ούτε καν φαντάζεστε!

Δυστυχώς οι εχθροί της ανθρωπότητας έχουν μάθει να κινούνται πάρα πολύ καλά στο θέμα της επιφάνειας, στο να δημιουργούν συνέχεια λάθος εντυπώσεις, στο να δημιουργούν υπονοούμενα στα στοχευμένα θύματά τους έτσι ώστε ελέγχοντας την συνείδησή τους να δημιουργούν ένα στρατό.

Αν έχεις καταλάβει Λοιπόν τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα, αν νιώθεις το πρόβλημα να αυξάνεται, αν σε ενοχλεί που ελέγχουν ποια πληροφορία λαμβάνεις, αν σε ενοχλεί που δεν σεβάστηκαν τις επιλογές σου στο ότι θέλεις να λαμβάνεις σαν πληροφορία, αν και εσύ έκανες όσα πρέπει, όσα σου υποσχέθηκαν ότι πρέπει να κάνεις για να έχεις την πληροφορία που θες, και είσαι έτοιμος να αντισταθούμε συμπλήρωσε τη φόρμα που σου δίνω ώστε να συνεννοηθούμε μαζί ωστε να διευθητησουμε πράγματα που πρέπει για τα διαπιστευτήρια και να ξεκινήσουμε να δώσουμε μαζί τον αγωνα , ο οποίος είναι αγνωστο που θα φτάσει και το μονο που μπορώ να σου υποσχεθώ ειναι ότι θα φτάσει μέχρι τέλους!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Stranger….

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 14
  0
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ??? ή ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ? ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ…
  • Κατοχικά Νέα 6 Οκτωβρίου 2017 @ 13:25
   30
   1
   Η ενωση συντακτων υπαρχει ηδη , απευθυνομαστε σε ελευθερους ελληνες σε ολο τον κοσμο !!!Εμεις η “μη” δημοσιογραφοι δηλαδη να γινουμε ο φορεας της αληθινης πληροφοριας !
   • ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟΝ 7 Οκτωβρίου 2017 @ 18:18
    3
    1
    Όταν λες αληθινή πληροφορία τι εννοείς; Ότι η Γη είναι επίπεδη,ότι θα ερχόταν το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου και ότι οι τηλεπαρουσιαστές είναι εξωγήινοι ερπετοειδής; Αν ναι,τοτε στο Δαφνί θα έχεις πολλούς αναγνώστες!
 2. Νικόλαος Παπασπύρου 6 Οκτωβρίου 2017 @ 14:13
  2
  0
  Χρειάζεστε βιογραφικό, κι αν ναι, σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση να σας το στείλω; Ευχαριστώ.
 3. 14
  0
  Πολλη καλη σκεψη ..μακαρι να ανταποκριθουν ανθρωποι με πραγματικα ελευθερο πνευμα…
 4. 15
  0
  Συγχαρητήρια για την ιδέα σας Κατοχικά…. Άντε μπράβο, μακάρι η προσπάθεια σας γιά τήν ελευθερία τού λόγου και της αληθινής πληροφορίας, να πιάσει τόπο!!!!!
 5. 2
  9
  Sorry for my English but I know you get it. Is it going to be a paid effort (from whom and how, cost per article?) or just submit a simple unedited report? I am willing to do the first because I am practicing on Freelance Journalism these days through a paid online course. And I live in the UK… If it’s free, no, I’m sorry! Your idea is fantastic, but my fellow people don’t deserve it anymore. I’ve had enough of them. I’m proud to be Greek but I’m ashamed of them… Again, sorry
 6. 8
  3
  Το μεροκάματο θα το μοιραζόμαστε??
  • ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟΝ 7 Οκτωβρίου 2017 @ 14:57
   3
   1
   Ε,όχι ρε φίλε! Όλα κι όλα. Εσύ θα ανεβάζεις συνταρακτικές ειδήσεις ότι η Γη είναι επίπεδη,οτι στις 23 Σεπτεμβρίου θα έρθει το τέλος του κόσμου και ότι μας ψεκάζουν οι Νεφελίμ αλλά τα φράγκα από τις διαφημίσεις θα μπαίνουν στην τσέπη του Νικόλα. Βασικά μάλλον κουράστηκε(πως να σκεφτεσαι τετοιες μπουρδες καθε μέρα) και θα βάλει εσένα να κάνεις την βρώμικη δουλειά και αυτός απλά να εισπράττει. Τι δεν καταλαβαίνεις;
 7. 0
  2
  Πολύ καλή ιδέα! Θα το σκεφτώ και θα σου πω, καθ´ ότι ο χρόνος είναι λίγο ανύπαρκτος
 8. πρωην μισθοφορος 6 Οκτωβρίου 2017 @ 20:45
  0
  0
  ΕΡΩΤΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ .. ΣΑΝ ΙΔΕΑ STRANGER ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ Κ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ??? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
  • πρωην μισθοφορος 6 Οκτωβρίου 2017 @ 20:54
   1
   0
   Κ ΡΕΤΟΥΣΑΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12+ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΡΓΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΩΣ ΙΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ )ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΛΑ ΔΕΙΞΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??
   • πρωην μισθοφορος 6 Οκτωβρίου 2017 @ 20:57
    0
    0
    Κ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ…. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Κ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ…
 9. 2
  0
  Εμπρός γενναίοι.
 10. 0
  0
  Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούν …down
 11. 1
  0
  Γιατί εσύ ρε ΄΄ Ματζούνια δια πάσαν μαλακίαν΄΄ τα μοιράζεσαι τα γκαφρά που παίρνεις για να τρολάρεις με το κομμάτι; Οχι βέβαια παντελόνι τα κάνεις,δεν ξέρω αν παίρνεις & bonus στην 8 ωρη βάρδια; Η αν σου κολλάνε τρολόσημα; Για πέ για πέ….
 12. 0
  0
  Καλημέρα σας, πήγα να συμπληρώσω την αίτηση και στο τέλος της φόρμας υποβολής γράφει το παρακάτω κείμενο: ¨Αυτό το περιεχόμενο δεν έχει δημιουργηθεί και δεν έχει εγκριθεί από την Google. Αναφορά κακής χρήσης – Όροι Παροχής Υπηρεσιών – Πρόσθετοι όροι¨. Τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ.
  • Κατοχικά Νέα 9 Οκτωβρίου 2017 @ 07:47
   0
   0
   ειναι η νεα προσπαθεια της γκοογλε να πισοποιησει της ιστοσελιδες με ασφαλεια , το https …εν πασει μην σας φοβιζει συνεχιστε στην φορμα ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί