00:31 - 26/08/2016

Οι κυβερνήσεις ζητούν να είσαι έτοιμος! Εσύ τι κάνεις τώρα; Ένα podcast με τον Ζαχαρία Μυτιληνιό! Ξεκινάμε από τα βασικά!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Στο podcast που ακολουθεί – και είναι το πρώτο από μια σειρά ελπίζω καθημερινών για θέματα επιβίωσης και εναλλακτικής διαβίωσης – κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για αφύπνιση και προετοιμασία.

Φυσικά δεν ακολουθώ την παπατημένη και ξέρω ότι οι περισσότεροι θα αρχίσετε και πάλι να με στολίζετε. Όμως έχω συγκεκριμένη τακτική – που την έχω αναλύσει στα άρθρα για την εναλλακτική διαβίωση – και που απευθύνεται στην πλειονότητα του πληθυσμού (και όχι στα εκπαιδευμένα στρατιωτικά άτομα που ισχύουν άλλες τακτικές)!

Αυτό είναι το πρώτο και εισαγωγικό μέρος:

 

etoimotita-enallaktiki-diaviosi

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 26 Αυγούστου 2016 @ 01:49
  0
  0
  Οι μεγάλες καβάτζες σε τρόφιμα και νερό θα σας εμποδίσουν να εγκαταλείψετε το κονάκι σας,δεν θα σας πάει η καρδιά να τα αφήσετε.Όλοι έτσι την πατάνε και στο τέλος εκλωβίζονται στις πόλεις. Μόνο αν είστε σε κίνηση θα τα καταφέρετε.Γνωρίστε ανθρώπους σε χωριά,τα χωριά θα συσπειρωθούν και δεν θα δέχονται εύκολα ξένους. Πρέπει να γνωρίζεται σίγουρα κάποιον τον οποίο θα επικαλεστείτε μπροστά στους οπλισμένους κατοίκους των χωριών. Κατάγομαι από ορεινό χωριό 1500μ υψ. και ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε όσοι φτάσουμε στα βουνά. Σαν πρώτη συμβουλή μην επιλέγετε ευκολοδιάβατα μονοπάτια τα οποία σίγουρα τα έχουν ανοίξει μεγάλα ζώα.Ούτε μονοπάτια ΣΕΟ γιατί εκεί θα συναντήσετε το χειρότερο ζώο πάνω στη γη…τον πεινασμένο άνθρωπο. Αφιερωμένο https://www.youtube.com/watch?v=zmKvZ9rkHHg
 2. 0
  0
  HASTINGS, Jeff : Food Preservation ~ Extend shelf life of vegetables & fruits with steam blanching – articles & patent. rexresearch.com/hastingsavocado/hastings.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί