23:31 - 24/02/2017

Η τελευταία ευκαιρία του Ερντογάν – αν πραγματικά θέλει να χτυπήσει την Ελλάδα – είναι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Γράφει ο Ακάκιος Δ.Σ.

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία εδώ και μερικά χρόνια έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα βαφής των πολεμικών της σκαφών με ειδική μπογιά – στελθ- ώστε να μην είναι ορατά από τα απαρχαιωμένα ελληνικά ραντάρ.

Βέβαια το πυκνό νησιωτικό σύμπλεγμα του Ανατολικού Αιγαίου, σε συνδυασμό με το δεδομένο ότι και οι τρεις μεγάλες ναυτικές βάσεις (Βοσπόρου, Σμύρνης και Ακσάζ) βρίσκονται χωμένες μέσα σε τρύπες στα οποία απέναντι υπάρχουν ελληνικά νησιά με ισχυρά ναυτικά παρατηρητήρια (Λήμνος και Σαμοθράκη για τα στενά του Βοσπόρου, Λέσβος και Χίος για τη Σμύρνη, Ρόδος και Καστελόριζο για το Ακσαζ), ενώ έχουμε στην περιοχή και διάσπαρτα δεκάδες ηχοβολιστικά, κάνουν τη δουλειά σχετικά εύκολη.

Φυσικά η Τουρκία σε όλα τα σενάρια πολέμου και τα στρατηγικά της σχέδια προβλέπει επιθέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακριβώς ώστε το πρόβλημα της αποκάλυψης των μετακινήσεων και του επιθετικού σχηματισμού των ναυτικών της δυνάμεων, να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτό (κατάσταση αιφνιδιασμού).

Στα σχέδια επι χάρτου και στις ασκήσεις που κάναμε τα εγχειρίδια έλεγαν ότι κατά το 98% των νυχτών του χρόνου δεν έχουμε πρόβλημα. Γιατί οι Τούρκοι ότι και να βάψουν θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι, λόγω της εγγύτητας της απόστασης, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που τότε θεωρούσαμε ότι τα ραντάρ απλά ήταν θέσεις για να δικαιολογούν μεταθέσεις οι βυσματίες.

Όμως πολύ σωστά μας επισήμαναν από τότε (κοντεύει τώρα η δεκαετία) ότι υπάρχει και ένα 2% και αυτό το 2% είναι οι νύχτες χωρίς φεγγάρι.

Μόνο λίγες μέρες το χρόνο οι νύχτες είναι χωρίς φεγγάρι και τότε σε συνδιασμό με τις στέλθ μπογιές υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Οι Τούρκοι για να γίνουν αντιληπτοί αυτές τις μέρες θα φθάσουν σε απόσταση ολίγων μιλίων και πάλι θα ακούμε τις μηχανές και πλοία δεν θα βλέπουμε…

Η τελευταία νύχτα χωρίς φεγγάρι πριν το δημοψήφισμα του τούρκου ηγέτη είναι η Κυριακή που μας έρχεται, δλδ η νύχτα 26 προς 27 Φεβρουαρίου 2017. Η αμέσως επόμενη είναι 12 μέρες μετά το δημοψήφισμα.

Οπότε φίλοι μου αν θέλει να εφαρμόσει τα πολεμικά σχέδια και πραγματικά να ξεκινήσει πόλεμο ο Ερντογάν με τη χώρα μας και όχι απλά να πετάει πυροτεχνήματα εσωτερικής κατανάλωσης, έχει μόνο μια ευκαιρία… και αυτή είναι μόλις σε 48 ώρες (το άρθρο γράφθηκε στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής 24/2/17).

Προσέξτε πιο είναι το πρόβλημα μας τώρα σαν χώρα. Οι στρατιωτικοί είναι όπως ολόκληρη η Ελλάδα. Οι περισσότεροι δλδ πετάνε αετό, όπως όλοι οι Έλληνες, όχι απλά την Καθαρά Δευτέρα, αλλά όλο το χρόνο. Βέβαια την Καθαρά Δευτέρα (27/2/2017), θα μπορούν και επίσημα να πετάνε αετό, με αποτέλεσμα η πραγματική διαθεσιμότητα να είναι σε νούμερα ας πούμε οριακά ανεκτά… Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Τούρκοι.

 

πολεμικός ανταποκριτής

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (38)

 1. 65
  11
  Αν δεν γινει πτωχευση. Αν δεν γινει ο τεραστιος σεισμος στην Ελλαδα μην περιμενετε εισβολη. Και να μην ξεχασω…τη δολοφονια ερντογαν πρωτα. N.D
  • 12
   9
   Θα γίνει απόπειρα δολοφονίας η απαγωγής του Ερντογαν πρώτα, αμέσως επίθεση των τουρκων και ταυτόχρονα σεισμός στο Αιγαίο και βυθιση μεγάλου μέρους του τουρκικού στόλου… Λίγες μέρες μετά, όταν θα θάβουμε τους νεκρούς μας θα κάνουν την τελική επίθεση και εκεί θα τους βρει το τέλος απο τους Ρώσους… Αρχίζουν οι οδυνες για την Ελλάδα μας, πρέπει να προσευχομαστε και να μετανοήσουμε δεν έχουμε χρόνο, είμαστε πλέον μέσα στα γεγονότα..!
  • 15
   2
   Συμφωνώ ως προς τη χρονική στιγμή της τουρκικής εισβολής, ότι αργεί ακόμα δηλαδή. Έχουν ακόμα να ψηφιστούν και να εφαρμοστούν νομοσχέδια προπαρασκευαστικα της κάρτας πολίτη αλλά και το περιουσιολογιο ώστε να επιβληθούν οι δυσβάσταχτοι φόροι που δε θα προλάβουν … Διαφωνώ ως προς τον μεγασεισμο. Και προς όλους όσους υποστηρίζουν αυτό με τόση σιγουριά. Ποιος άγιος μας έχει προφητευσει και τέτοιο ή σε ποιο προφητικό κείμενο της ορθοδοξίας μας πχ αποκάλυψη είναι γραμμένο? Πουθενά. Τώρα αν με τη σκέψη μας να προκαλέσουμε έναν μεγασεισμο γιατί είμαστε μαζόχες εντάξει τι να πω,καλά να πάθουμε. Να θυμηθώ ότι ο Κύριος μας είπε ότι αν το θέλαμε θα μπορούσαμε να μετακινησουμε βουνά, πόσο μάλλον να κάνουμε σεισμό. Επίσης ένας σεισμός της τάξης του 6.5 δε θεωρείται τεράστιος για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά είναι πιθανός και όσοι τον περιμένουν για να αυτοεπιβεβαιωθουν ικανοποιωντας την εγωιστικη τους προφητολαγνεια καλά θα κάνουν να πάψουν να τον επιζητούν.
   • Μητσος εξ Αγγλιας 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:18
    10
    23
    ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΟΣ. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ. Ο ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΚΗΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΩΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ . ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.
  • 7
   1
   Για θερμό επεισόδιο μιλά ο άνθρωπος και όχι για κανονική επίθεση. Αυτό δεν αναιρεί τα υπόλοιπα που αναφέρεις.
  • Στέλιος Κομοτηνή 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:41
   22
   4
   Ειμαστε πάντα στη τσιτα και περιμένουμε, καλώς να μας έρθουν,έχουμε εροιμοτητα από δύο έως πέντε λεπτά,θα τους γαμησουμε ότι έχουν και δεν έχουν,φτάνει πια με τα μογγολια αν έχουν αρχιδια ας έρθουν
  • 6
   20
   Ε αφού το παν οι προφήτες τις ορθοδοξίας μωρέ!!!
  • 14
   16
   Απορώ πώς είναι δυνατόν τοσοι πολλοί να πιστευουν σε προφητείες. Πειτε μου Ποιος προφήτης ππροφητεψε τη Μικρασιατική καταστροφή να πιστεψωκι εγώ…
  • 12
   12
   Γεμίσαμε προφητες εδω μεσα. Εκτος απο θερμο επεισόδιο ξερουν και ποτε θα γινει και σεισμος και πτωχευση μαζι… Ξεπερασαν ολους τους γεροντες μαζι ! Εντωμεταξύ του χρόνου παλι εδω θα ειμαστε να λεμε για τον Μεγα σεισμο.
 2. 17
  5
  το πουλι σου πεταει ολο το χρονο,οχι οι στρατιωτικοι χαρταετο-και προσεχε τι λες!
 3. 1
  10
  Αφού γράφει ο Ακάκιος Δ.Σ. για τους στρατιωτικούς…κάτι θα ξέρει!!
 4. 1
  7
  Δεν μασάς λες και το Μπεσίκτας Ολυμπιακός under ή over και το ημίχρονο τελικό .
 5. 5
  3
  Όλα οκ…αλλά αυτό που λες για τους μονιμαδες δεν ισχύει…και δεν ισχύει γιατί έχουν φάει πολλή χειραγώγηση με το :Πατρίς Θρησκεια Οικογενεια που να είσαι σίγουρος πως με τα μέσα που έχουν θα κάνουν ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΎΝ…Κι άλλωστε μη ξεχνάς πως αφού επανάσταση δεν έχει γίνει μόνο ένας πόλεμος (δυστυχως)έστω και λίγων ημερών θα ξεχρεωσουμε…😢
 6. Μητσος εξ Αγγλιας 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:34
  6
  13
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.
 7. 11
  7
  Ουτε μπογιες, ουτε στελθ, ουτε νυχτες χωρις φεγγαρια ουτε τιποτα. Οποτε γουσταρουν να κανουν κατι απλως θα το κανουν εκδιδοντας ας πούμε μια ναυτικη ασκηση Navtex για την οποια ομως ξεχασαν καταλαθως να μας πουν οτι θα περιλαμβανει πληρη προσομοίωση αποβασης σε Ελληνικα νησια με χρηση πραγματικων πυρων. Επισης αυτη η ασκηση μπορει εντελως τυχαια να συμπεσει με καποια εσωτερικη επανασταση των προσφυγων. Εννοείται πως αν προσπαθήσουμε να τους εμποδισουμε θα ειναι πραξη πολεμου και εχθροπραξια εκ μερους μας και οι ξενοι «συμμαχοι» μας θα μεινουν ουδετεροι ως προς το θεμα. .
 8. 5
  14
  Ο ΑΚΑΚΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΚΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ
 9. 21
  1
  Ή με σεισμό ή με δολοφονία του τρελού, πρέπει να τελειώνουμε, να ξανά πάρουμε πίσω την Χώρα μας, τα κατεχόμενα από τους Τούρκους Ελληνικά εδάφη, νά στηλουμε από κεί που ήλθαν, ΕΕ καί ΝΑΤΟ, και να φτιάξουμε μία μεγάλη Χώρα όπως ακριβώς μάς αξίζει. Όποιος δεν συμφωνεί ας ακολουθήσει τούς λαθρομετανάστες και τους «φίλους» μας μέχρι σήμερα.
  • Δες το κ αλλιώς... 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:56
   4
   8
   Προσωπικά σκέφτομαι να ζητήσω πολιτικό άσυλο από Τουρκία… μπας κ γλυτωσω από τους εσωτερικους εχθρούς οι οποίοι μας πολεμούν ήδη κ μετρούν συνεχώς νίκες!!!
 10. Μανιάτη Βηρσαβεέ 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 10:25
  16
  6
  Τα γεγονότα θα εξελιχθούν όπως έχουν προβλέψει οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας, πολιτειακή ανωμαλία, πτώχευση, πόλεμος. Τώρα ο σεισμός μπορεί και να μη γίνει ή να γίνει αργότερα, αλλά τα τρία προηγούμενα θα γίνουν οπωσδήποτε. Υπάρχουν αγιορείτες που λένε ότι το διάστημα μέχρι την εαρινή ισημερία είναι πολύ επικίνδυνο και για να το λένε αυτοί, κάτι ξέρουν
  • Μητσος εξ Αγγλιας 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:08
   9
   14
   ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ Η ΠΥΘΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΠΑΝΤΑ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ. ΟΣΙΟΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΞ ΑΓΓΛΙΑΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ
  • 7
   3
   Από το 2007 (μπορεί και πιο πριν) αναπαράγονται αυτές οι προφητείες! Κάθε μα κάθε χρόνο έχουμε πόλεμο, κάθε χρόνο και νέες ημερομηνίες! Έλεος!!!!!!!!!!!
 11. 6
  1
  αν εχει κακοκαιρια εχεις ορατοτητα?μηπως να περιμενει την βροχη?ποσο κουραγιο να εχει η τουρκια εχει ανοιξει τοσα μετωπα…αν της ηταν τοσο ευκολο θα το ειχε κανει…
 12. 3
  1
  Να και μερικές σοβαρές απόψεις από σοβαρούς ανθρώπους :
 13. 5
  0
  Πάντως, παρεμβάλλεται άλλη μια ασέληνη νύκτα, στις 28 Μαρτίου.
 14. 9
  4
  Αστοχο το δημοσιευμα!! Αν με μπογια γινονται στελθ…εγω γινομαι παπας αμα φορεσω ρασα!! Με μια διοπτρα απλη νυκτος βλεπεις ,αρκετα πραγματα…ποσο μαλλον με ειδικες διοπτρες !! Παιδικο παραμυθι το αρθρο !!!
  • 8
   1
   Ναι έχεις δίκιο. Οι διόπτρες νυκτός των ταινιών θα μπορούσαν να τις δούν σε απόσταση μεγαλύτερη από 6 μίλια. Έλα μου όμως που τέτοιες δεν έχουμε… Οι δικές μας με το ζόρι στο μίλι, μόνο που τότε είναι αργά. Στο φυλάκιο της Ψιλής Άμμου που ήμουν πολλές φορές οι Τούρκοι έφθαναν στα 500 μέτρα και τότε τους βλέπαμε (μιλάω για νύχτα). Και δεν «πετούσαμε αετό», που λέει ο Ακάκιος. Πιο πάνω κάποιος κοροιδεψε τις στελθ βαφές. Τόσο άσχετος επι του θέματος, όπως ένας ειδικοδυναμίτης ταγματάρχης (καλός άνθρωπος, καλό κομάντο, αλλά άσχετος). που όταν μας έφεραν κάποια πενηντάρια μας έβαλε να τα βάψουμε γιατί ήταν θολό το χρώμα! ΤΟ παλικάρι μια χαρά τα λέει στο άρθρο, αλλά εδώ πολλοί έχουν κολλήσει στην προφητειάδα και δεν βλέπουν πέρα από το πουλί τους. Ακάκιε μια χαρά τα λες και ελπίζω να δω σύντομα και άλλο άρθρο σου. Ειδικά για τους στρατιωτικούς μια χαρά τα λες. Ειδικά στα τριήμερα μόνο τα ποντίκια είναι τα στρατόπεδα και όσοι δεν γουστάρει ο στρατοπεδάρχης. Όλοι οι άλλοι είναι ΑΛΛΟΥ! Πλάκα έχουν και κάτι γκόμενες που προσβλήθηκαν. Έχετε πάει στρατό να δείτε γιατί ρεμπεσκέδες μιλάμε; Βραβείο τεμπελιάς.
 15. Κώστας Ζαγλανίκης 25 Φεβρουαρίου 2017 @ 21:20
  3
  2
  Αυτό ότι η επίθεση των Τούρκων θα γίνει νύκτα χωρίς φεγγάρι το έχω ακούσει και απο κάποια προφητεία, νομίζω απο μια γιαγιά που είδε ένα όραμα στην Κέρκυρα. Πάντως μέχρι το δημοψήφισμα υπάρχει και μια άλλη νύχτα χωρίς φεγγάρι η 28η Μαρτίου ημέρα Τρίτη. Ίσως πάντως αυτή είναι η πρώτη επίθεση των Τούρκων γιατί σύμφωνα με κάποιες προφητείες η δεύτερη θα γίνει μετά τον θάνατο του Ερντογάν και στην δεύτερη θα χτυπήσουν την Τουρκία οι Ρώσοι.
 16. 3
  1
  Τεκμηριωμένες και σωστές οι σκέψεις του Ζαχαρία. Ελπίζω μόνο να μην τις έχει σκεφτεί μόνο ο αρθρογράφος μας. Η Τουρκία πάντα διαθέτει κουτοπονηριές σε όλα τα σχεδιά της. Μπαμπέσικη ράτσα
  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 26 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:05
   2
   1
   Δυστυχώς δεν είναι δικές μου Χριστίνα. Απλά τις αναδημοσίευσα.
   • 1
    0
    Έστω κι έτσι φίλε μου, καλώς έπραξες που έγιναν γνωστές οι σκέψεις του αρθογράφου. Τα συγχαρητηρία μου. Μόλις διάβασα και το δευτερο αρθρο του, που ανέβασες.
 17. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ 26 Φεβρουαρίου 2017 @ 01:49
  1
  4
  ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ.
  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 26 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:05
   4
   3
   Τελικά οι αγράμματοί είναι πολύ πάρα πολλοί. Που λέει στο άρθρο ότι θα γίνει πόλεμος;;; Ούτε ελληνικά δεν ξέρετε ποία. Ο άνθρωπος λέει ότι πολύ απλά αυτή είναι η τελευταία ημερομηνία που μπορεί ο Ερντογάν να εφαρμόσει σχέδια τύπου Βαριοπούλα. Αν διαβάζετε ότι θέλετε δεν σας φταίει ο αρθρογράφος.
 18. ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΘ 26 Φεβρουαρίου 2017 @ 01:55
  4
  4
  ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΘ ΛΕΕΙ. Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΕΛΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΦΗ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 26 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:11
   8
   1
   Αχ βρε πανεπιστήμονες άπιστοι θωμάδες. Κάντε μια αναζήτηση στο λύμα stelth paint και θα πάθετε πλάκα. Αλλά είπαμε ζούμε στη χώρα της έτοιμης τροφής. Πριν πεις την κακία σου (γιατί περί αυτού πρόκειται) έκανες τον κόπο να δεις τι είναι οι βαφές τύπου στελθ; Ούτε καν ε;;
 19. 2
  3
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΒΡΑΑΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΡΙΟ ΠΡΟΦΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ.
 20. 0
  0
  ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!!!ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ…..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ ΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΣΚΕΜΕΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί