08:36 - 26/09/2016

Η Μουσουλμανική αδελφότης Κρήτης προκαλεί

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πέταξαν φεϊγβολάν σε δρόμους του Τυμπακίου με προκλητικό και ύποπτο περιεχόμενο και που φέρει την υπογραφή: «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)

Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν αν έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν παροιμία φεϊγβολάν βρέθηκαν και σε άλλα μέρη της Μεσαράς…

Ένα θέμα που θα πρέπει να ερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία και να υπάρξει επίσημη ενημέρωση, για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Πηγή: e-mesara.gr

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 12
  0
  Οι μουςουλμανοι πιστεύσουν πως αυτοι πρεπει να εχουν την εξουσία στην γη, γιατι τους το είπε ο Αλλαχ τους. Οι Εβραίοι επιςης πιστεύουν πως ο δικός τους Θεός τους έταξε την γη και ολοι οι υπόλοιποι πρεπει να τους υπηρετούμε. Τωρα τι θα γινει;;;;; Ποιος θα εξουσιάζει τελικα την γη;;;;; Οι μουςουλμανοι η οι Εβραίοι;;;;;
 2. 5
  0
  Πείτε τους μη φάνε….!έχει γλαρόσουπα!!!
 3. Παλαιά Διαθήκη 26 Σεπτεμβρίου 2016 @ 13:54
  6
  4
  Οι πιστοί του Αλλάχ θα έχουν την Γη και τις καλλιέργειες, θα τα έχουν όλα δικά τους διότι είναι ο Περιούσιος Λαός. «Περιούσιος» σημαίνει ότι όλες οι περιουσίες είναι δικές του, όλος ο πλούτος τους ανήκει. Ο Μωάμεθ έφτιαξε το Ισλάμ βάση των διδασκαλιών της Παλαιάς Διαθήκης, όπου αν είσαι υποταγμένος στον Θεό σου ανήκει όλος ο κόσμος. Οι υποταγμένοι στο θέλημα του θεού λέγονται Εβραίοι ή Μουσουλμάνοι. Αυτό που ΔΕΝ λένε στον κόσμο είναι ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Δημιουργός του Μάτριξ, είναι ο Σατανάς! Δεν είναι τυχαίο που ο μωσαϊκός νόμος της παλαιάς διαθήκης υποστηρίζεται κι από τον Σατανισμό. Ούτε είναι τυχαίες οι ομοιότητες μεταξύ Σατανά και Γιαχβέ (Αλλάχ). Ο Γιαχβέ αντιπροσωπεύει το καλό και το κακό, είναι εκδικητικός αν χρειαστεί και προσφέρει πλούτο επίγειο. Τα ίδια αντιπροσωπεύει κι ο Σατανάς. Στην Παλαιά Διαθήκη μάλιστα ο Σατανάς δεν είναι εχθρός του Θεού, αλλά αποτελεί έναν από τους συνεργάτες του Θεού, είναι ο άγγελος που αναλαμβάνει να βάζει σε πειρασμό τους ανθρώπους και στο τέλος να τους κατηγορεί για τα αμαρτήματά τους ενώπιων του Θεού. Ο Σατανάς στην ουσία δεν υπάρχει αυτόνομα ως άγγελος, αλλά είναι μία από τις ιδιότητες του Γιαχβέ (Αλλάχ). Με λίγα λόγια ο Αλλάχ (Γιαχβέ) έχει και το όνομα Σατανάς, διότι μία από τις ιδιότητες του ονομάζεται «Σατανάς». Η λέξη Σατανάς είναι ιδιότητα του Θεού λοιπόν και όχι μια αυτόνομη οντότητα. Για αυτό και οι Σατανιστές παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ο Σατανάς, αλλά αποτελεί ένα Σύμβολο/Αρχέτυπο. Αν θέλετε κι εσείς να πιστέψετε στον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης, τον Άρχοντα του Μάτριξ, τότε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο Θεός σου δίνει με αφθονία όσα εικονικά καλούδια κι αγαθά θέλεις στον εικονικό του κόσμο. Το μόνο που ζητάει είναι την υποταγή της Ψυχής σου σε Αυτόν διότι χρειάζεται την Ψυχική σου Ενέργεια για να Υπάρχει ως Θεός.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί