ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

· Κατοχικά Νέα

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

Κάποιος Μαλάκας κρατικός είχε την έμπνευση να μεταφέρει το Υπουργείον Τύπου στην Καλλιθέα! Πρώτα ήταν στην καρδιά της Αθήνας ..(Κριεζώτου κι Ακαδημίας)! Σημερινό αφεντικό της Γραμματείας είναι ο εικονιζόμενος αξιότιμος κ.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ. Δεν γνωρίζουμε τον άνδρα κι ούτε ο ίδιος επεδίωξε να
μας γνωρίσει…Γι αυτό και πολλές οι επιπολαιότητες του σε θέματα Τύπου.
Ποιοί τον παρασύρουν σε ολισθήματα; Νo body knows!

Η Ένωση Συντακτων Διαδικτύου (Ε.Σ.Δ.) δεν χρειάζεται να βγάλει ΕΙΔΙΚΌ ΨΉΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. περί πλήρους και καταστροφικού ελέγχου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΏΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τα λέμε εδώ και 10 χρόνια ΜΟΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ απ΄όλο τον Τύπο!

ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΥΟ μέρες εξεδόθη ανακοίνωση από τη Γ.Γ.Τ&Π με την οποία καλλεί όλους τους μπλογκερ να δηλώσουν την Ύπαρξή τους!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην διαπράξετε το λάθος να δηλώσετε την ύπαρξή σας.ΘΑ ΑΥΤΟΘΑΝΑΤΩΘΕΙΤΕ!

1)΄Οπως το έχουμε ξαναγράψει… όταν το κράτος και δη το σημερινο, ανέντιμο κι εχθρικό προς τον πολίτη, -ειδικά σήμερα, ζητάει ΔΗΛΩΣΗ…σημαίνει πολύ απλά πως δεν ξέρει που πάνει τα τέσσερα!Δεν ξέρει τι του γίνεται…δεν μπορεί να ελέγξει τίποτε και ποντάρει στη “βλακεία” του πολίτη… εξασφαλίζοντας τις δηλώσεις του ..ώστε αύριο να τον καρατομήσει!!
Κοινώς ΡΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΜΑΤΑ.Χτυπάμε καμπανάκι..
ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΜΕΝ …ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πολεμικό πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείουΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Νέα εποχή εξοπλισμών στην Ευρώπη: Η Γερμανία δοκίμασε επιτυχώς ισραηλινό βαλλιστικό πύραυλο εμβέλειας 500 χλμ.

Νυχτερινή εικόνα δρόμου και υποδομών - φωτογραφία αρχείουΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η Γερμανία κατηγορεί επίσημα τη Ρωσία για drone με εκρηκτικά σε αεροδρόμιο – Στόχος ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος

Κατεστραμμένο κτίριο στην Ουκρανία - φωτογραφία αρχείουΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σφυροκόπημα σε Κίεβο και Οδησσό: Νεκροί, τραυματίες και χτυπήματα σε σιδηροδρόμους, λιμάνια και ενεργειακές υποδομές

2 απαντήσεις στο “ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!”

  1. Με απλά λόγια «φακελωθείτε» χα χα χα!!!
    Μετα την DIGEA στην τηλεόραση (που θα κοβει το σήμα σε όποιον σταθμό γουσταρει) ερχεται και στο διαδίκτυο κατι παρόμοιο…..

    big brother is watching you…..
    Το 1984 του Όργοουελ δεν θα το διαβαζουμε πια, θα το ζούμε….

    • Κοίτα, ωστόσο είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να ελέγξουν ολοκληρωτικά το ίντερνετ, αν και θα το επιχειρήσουν εννοείται αυτό, επειδή λόγω της φύσης του ειναι χαοτικό μέσο επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά