16:41 - 05/12/2016

ΡαδιοΓραφήματα 5 /12/ 2016 (επιλογές Τραμπ, Ιταλία, Αυστρία, ακροδεξιά, Ελληνοτουρκικά)

Σε αυτά τα Ραδιογραφήματα συζητάμε για :

τις επιλογές του Τραμπ στο υπουργικό συμβούλιο,

την επιρροή των συμφερόντων,

το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία,

τις εκλογές στην Αυστρία

και τη στάση του Ερντογάν στα Ελληνοτουρκικά.

 

 

 

 

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 5 Δεκεμβρίου 2016 @ 18:17
  9
  0
  Αγαπητοί Βσούλα και Ζαχαρία, Καλησπέρα! Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για τις τόσο ενδιαφέρουσες εκπομπές σας, τις οποίες προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία στην καθημερινή περιήγησή μου στα ιστολόγιά σας. Μόνον, θερμή παράκληση για την ποιότητα του ήχου. Η φωνή του Ζάχου ‘μικροφωνίζει’ και κάνει έντονους συριγμούς (της Βασούλας όχι), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακούμε με ευκρίνεια τις λέξεις που εκφέρονται από την μεριά του, καθιστώντας δυσχερές το άκουσμα της συζήτησης. (όταν ανεβάζω την ένταση του ήχου, γίνεται χειρότερο, όταν την μειώνω δεν ακούγεται πολύ)! Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια. Να σας ακούμε συχνότερα παιδιά, είστε καταπληκτικοί.
  • 4
   0
   Καλη μου Ηβη, ο Ζάχος είχε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Ελπίζω στην επόμενη εκπομπή να έχει εκλείψει το πρόβλημα. Πάντως το θέμα ειναι τεχνικό και δεν οφείλεται σε πρόβλημα του προγράμματος εγγραφής. Προσωπικά ο ήχος και του Ζάχου μου φάνηκε καλύτερος από προηγούμενες εκπομπές και ελπίζω την επόμενη φορά να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη θετική σου προσέγγιση :)
   • 1
    4
    ΓΑΜΩΤΟ ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10ΓΙΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ..ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ;ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ
 2. 0
  3
  Βασούλα, ξέφυγες. Δις. Το ίδιο πρόβλημα είχανε κι άλλλοι. Η δική σου προσοχή έπεσε στο εάν σε συγχαίρουν με κραυγές «δοξάστε με!» ή εάν σου επισημαίνουν κάτι ΟΧΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ για κάτι αφού δεν υπάρχε κάτι γι ανα σε κατακρίνουν. Άνθρωποι σαν εσένα όμως υπάρχουν για να υπηρετούν και δωρίζουν και να χαρίζουν όχι από αυτό που έχουν, αλλά από αυτό που είναι. Από αυτό που είναι. Γι’ αυτό σε εκτιμά πολύς κόσμος. Μην μας απογοητεύεις. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μιλούν όπως παραπάνω. Ταπεινά, όσο δεν φαντάζεσαι. Άργος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί