18:39 - 14/10/2016

ΕΝΤΟΛΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ»

ΕΝΤΟΛΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ»

Η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου εξέδωσε Διάταγμα για το συντονισμό των προσπαθειών και την προετοιμασία του Έθνους από «διαστημικά καιρικά φαινόμενα»

Executive Order — Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events

Το διάταγμα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου εξηγεί πώς η κυβέρνηση θα πρέπει να ανταποκριθεί σε γεγονότα, όπως ηλιακές εκλάμψεις, ηλιακά ενεργητικά σωματίδια, και γεωμαγνητικές διαταραχές, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ασφάλεια «ολόκληρων ηπείρων».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει διατάξει τη λήψη μιας σειράς μέτρων για την προετοιμασία του έθνους για διαστημικά καιρικά φαινόμενα.

Το προεδρικό διάταγμα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου την Πέμπτη, εξηγεί πώς οι διάφορες αρχές των ΗΠΑ θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να προετοιμάσουν και να απαντήσουν σε «διαστημικά καιρικά φαινόμενα», όπως οι ηλιακές εκρήξεις που συμβαίνουν τακτικά και μερικές από αυτές έχουν «σοβαρές επιπτώσεις σε κρίσιμα συστήματα υποδομών και τεχνολογίες».

Το διάταγμα προειδοποιεί ότι «ακραία διαστημικά καιρικά φαινόμενα» μπορεί να απενεργοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος του δικτύου ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν μια σειρά προβλημάτων «που θα επηρεάσουν βασικές υπηρεσίες, όπως η ύδρευση, η υγεία και οι μεταφορές», καθώς και στην «ασφάλεια ολόκληρων ηπείρων», έτσι «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει να είναι σε θέση να προβλέπει και να ανιχνεύει τέτοιες εκδηλώσεις και να ανταποκρίνεται σ’ αυτά και να περιορίσει τις επιπτώσεις τους».

Καθήκοντα για διάφορες υπηρεσίες

Για το σκοπό αυτό, προσδιορίζονται τα καθήκοντα διαφόρων υπηρεσιών και τομέων. Μεταξύ άλλων μέτρων, δίνεται προθεσμία «120 ημερών» για όλους τους πυρηνικούς αντιδραστήρες στη χώρα να υπάρχουν έτοιμα τα πρωτόκολλα διακοπής λειτουργίας έκτακτης ανάγκης.

Με τη σειρά του, το Πεντάγωνο θα πρέπει «να διασφαλίσει την έγκαιρη παροχή παρατηρήσεων διαστημικών-κλιματικών συνθηκών, ανάλυση (και) προβλέψεις» και να προειδοποιεί για «φαινόμενα που μπορούν να επηρεάσουν οπλικά συστήματα, στρατιωτικές επιχειρήσεις ή συστήματα άμυνας των ΗΠΑ».

Το υπουργείο εσωτερικών εντέλλεται να μελετήσει «τις αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης που σχετίζονται με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του Ήλιου και της Γης», ενώ το Υπουργείο Ενέργειας αναλαμβάνει την προστασία και την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας «επί εκτάκτου ανάγκης στο δίκτυο, που υποδεικνύεται από τον πρόεδρο και σχετίζεται με γεωμαγνητικές διαταραχές».

pronews

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 14
  6
  Κάτι άλλο παίζει πίσω από αυτό το διάταγμα, που έχει ως πρόφαση την φυσιολογική δραστηριότητα του ήλιου. Αυτά.
 2. 5
  2
  Ενα EMP πολυ ευκολα θα μπορουσε να βαπτισθει διαστημικο καιρικο φαινομενο προς αποφυγη πανικου τις πρωτες μερες, μετα… χωρις ρευμα πιασ’ το αυγο καικουρεφ’ το.
  • put your head between your legs, and kiss your ass goodbye ! 15 Οκτωβρίου 2016 @ 12:48
   4
   2
   φιλικη συμβουλη προς αμερικλανακια : Ετσι οπως ειναι η κατασταση, ενε πραμα σας μενει να κανετε : «put your head between your legs, and kiss your ass goodbye» Quantum Potential Weapons – December, 2004 – The quantum potential weapons are presently only held by three nations: Russia (in the hands of the KGB, which is now know by its new name), Brazil, and the «friendly little nation.» cheniere.org/misc/qp.htm και cheniere.org/images/weapons/index.html Soviet Tesla Weapons Unfortunately, today in 1981 the Soviet Union has long since discovered and weaponized the Tesla scalar wave effects. Here we only have time to detail the most powerful of these frightening Tesla weapons teslaresearch.jimdo.com/death-ray/a-briefing-on-soviet-scalar-electromagnetic-weapons-according-to-tom-bearden
 3. 0
  1
  14.10.2016 Είχαμε Κατάρρευση της Μαγνητόσφαιρας της Γης και αναστροφή της μαγνητόπαυσης (=οριακή επιφάνεια του διαπλανητικού και του γεωμαγνητικού πεδίου). Έτσι όπως παρατηρήθηκε από τους δορυφόρους παρακολούθησης ηλιακών καταιγίδων και διαστημικών φαινομένων. Το ίδιο γεγονός που είχαμε στις 12.03.2012 και στις 23.04.2016.
  ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τι έπαθε η Γη στις 23/4 Απριλίου; Τι σημαίνει η πλήρης κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας;
  Το φαινόμενο συγχρονίζεται με τη σειρά βίντεο εμπεριστατωμένης έρευνας που ανάρτησε ο BPEarthWatch τις τελευταίες ημέρες – τα οποία παρακολουθώ – όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο πλανήτης Δίας και ο Νιμπίρου να είναι ένα και το αυτό. Ο Nibiru (επίσης Neberu, Nebiru) είναι όρος της βαβυλωνιακής αστρονομίας – αντίθετα με τη θεωρία Ζεκάρια Σίτσιν – που στα Ακκαδικά, μεταφράζεται ως «διέλευση» ή «σημείο μετάβασης», ειδικά των ποταμών δηλαδή διαβάσεις ποταμών ή βάρκες. Ο Deus Summus (=Υπέρτατος θεός) που ποιμαίνει τα αστέρια σαν πρόβατα και που στη Βαβυλώνα ταυτίζεται με τον Marduk. Στο MUL.APIN ο Nibiru αναγνωρίζεται ως ο πλανήτης Δία και περιγράφεται από τους σημερινούς επιστήμονες ως αποτυχημένος αστέρας. Ο ερευνητής, συν-συγγραφέας από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, πλανητικός επιστήμονας Konstantin Batygin και ο αστροφυσικός Greg Laughlin, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Κρουζ, παρουσίασαν στις 23.3.2015 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών τη θεωρία τους. Στην ελληνορωμαϊκή μυθολογία ο Δίας ήταν ο βασιλιάς των θεών, μια θεότητα που κατέστρεψε ένα παλαιότερο γένος εκείνο των Τιτάνων και έγινε ο κύριος του ουρανού και της Γης. Όσο παράξενο και αν φαίνεται, η επιστημονική θεωρία προσδίδει αξιοπιστία σε αυτή την ιστορική μυθιστοριογραφία. Παρεκκλίνοντας προς τον ήλιο, ο Δίας, o καταστροφέας των κόσμων, άνοιξε το δρόμο για τη Γη ώστε να σχηματιστεί – με τη βοήθεια του Κρόνου. Ο Δίας ακόμα ποιμαίνει σμήνη αστεροειδών, στέλνοντας περιστασιακά μερικές ακίνδυνες βολίδες στο διαστρικό χώρο ή σε καταστροφική πορεία σύγκρουσης με τη Γη και τους άλλους πλανήτες Το παρακάτω βίντεο το ανάρτησε ο BPEarthWatch στις 13.10.2016. Εδώ κι αν μιλάμε για Συγχρονικότητα. FILARIANNA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί