12:00 - 14/11/2017

5G,H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Δυστυχώς η Τεχνολογία του σήμερα περισσοτερο κακό προκειται να κάνη παρά καλό…Οι άνθρωποι πλέον θα ζουν σε πολεις φυλακές που θα γνωρίζουν αυτοί που ελέγχουν αυτήν την τεχνολογία ανα πάσα ωρα το που βρίσκονται…Η μόνη επιλογή όταν όλα αυτά εγκαταστηθούν είναι η φυγή στα βουνά,όπως μας πληροφορεί και ο Χριστός στην Αποκάλυψη…ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 4
  1
  εε αφου το λεει ο τουλατος ενταξει τοτε!
 2. 0
  0
  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΕΥΔΕΙΣ!!
 3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 08:12
  4
  1
  ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!
 4. ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 11:04
  0
  0
  Ένας γνωστός από Αυτραλία, λέει εκεί που μένει, ότι υπάρχουν αυτά τα μέσα με τα κινητά συνδεδεμένα και απευθείας με το κράτος. Έτσι και χρωστάς κάπου, η δε συμορφώνεσαι με εμβολιασμούς κλπ. παύεις να σαι ενεργός, κόβεται το τηλέφωνο, η πρόσβαση στην κάρτα πληρωμής σου, στο αυτοκινητό σου, στο σπίτι σου, στα πάντα. Απορώ τι κάθεται και ζει ακόμα εκεί, εδώ τουλάχιστον έχει σπίτι με οικόπεδο μεγάλο και μπορεί να κάνει και αρκετές εργασίες με όσα ξέρει, όσο ζώρικα και να ναι.
  • ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 11:08
   0
   0
   Kαι ζει, ρουτίνα ρομπότ κάθε μέρα, μόνο ένα σάββατο έχει για λίγες ώρες και πάλι έχουν διάφορες απαγορεύσεις περί ποτού κλπ. Δηλαδή σε φυλακή τουλάχιστον, σ αφήνουν κάπως ήσυχο και αν μπορείς να τσακίσεις συγκρατούμενους που παει ο νους τους σε περίεργα πράγματα, τουλάχιστον θα σαι ποιο άνετα, όχι τόσο καταπιεσμένα… Σε λίγο θα ζητάμε φυλακή γιατί έξω δεν θα μπορείς να ζήσεις. Παίζει να υπάρχουν άτομα που το κάνανε κιώλας…Τουλάχιστον θα χεις φαι και δεν θα σαι άστεγος χαχαχα
   • ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 11:11
    0
    0
    Και φυσικά για να περάσεις δίχως προβλήματα με συγκρατούμενους στην φυλακή μια λύση υπάρχει: Να σαι ανελέητος και σκληρός. Απ το να στον σφυρίξουν καλύτερα να φας βδομάδες στην απομόνωση, λόγω πρόκλησης σοβαρών τραυμάτων. Εντάξι, θα καταλήξεις ισοβήτης γιατι μερικές φορές δεν φτάνει να τραυματίσεις τον αντίπαλο αλλά θα διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου.
 5. PANAGIOTIS MITROPOULOS 15 Νοεμβρίου 2017 @ 15:53
  0
  0
  Έρχεται η μέρα που μπορούμε να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με τα ναρκωτικά, την ύπνωση και την έξυπνη χειραγώγηση της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να αποκτήσουμε σχεδόν απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς ενός ατόμου. Θα πρέπει τότε να είναι δυνατόν να επιτύχουμε έναν πολύ γρήγορο και εξαιρετικά αποτελεσματικό τύπο θετικής πλύσης εγκεφάλου που θα μας επιτρέψει να κάνουμε δραματικές αλλαγές στη συμπεριφορά και την προσωπικότητα ενός ατόμου. «
 6. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 20:15
  1
  0
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!
 7. 1
  0
  Όταν μπερδεύετε την τεχνολογία με προσευχές,Χριστό,και Τουλάτο,δεν μπορεί κανείς να σας πάρει στα σοβαρά. Τεχνολογική εξέλιξη είναι που βοηθάει τον άνθρωπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί