09:06 - 26/01/2014

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΠΤΟ – ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Το θέμα στο Φαρμακονήσι είναι σοβαρό και ύποπτο …Δεν μας τα λένε καλά κάποιοι που τους έπιασε ο πόνος από τα ζεστά σπίτια τους…
Να αναφέρουμε οτι εκτός των Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος οι Ένοπλες δυνάμεις έστειλαν για την διάσωση των λαθρομεταναστών δύο Ελικόπτερα Souper Puma, κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και μια φρεγάτα που περιπολούσε στα ανοιχτά !

Η Διεθνής Αμνηστία έστειλε την έκθεση της μετά απο αναφορά των εδώ αντιπροσώπων της και κάποιων κομματικών εγκεφάλων που το στόχο έχουν τι ; Να παραδώσουμε την διάσωση σε Διεθνείς Δυνάμεις ή να εξαιρέσουμε το Φαρμακονήσι από την ΑΟΖ και την Ελληνική Κυριαρχία;

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης μίληστο στο ΑΠΕ_ΜΠΕ για αυτό το θέμα
Πολλοί θέλουν να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα -κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχει ζητήσει να έρθει να ενημερωθεί και να του δείξουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου…
απαντώντας στις επικρίσεις για το ναυάγιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου, από το οποίο έχουν χαθεί μέχρι στιγμής δύο μετανάστες, ενώ σύμφωνα με τους διασωθέντες αγνοούνται δέκα.

Ο υπουργός είπε, επίσης, ότι δεν ισχύουν καθόλου οι μαρτυρίες περί ρυμούλκησης του σκάφους από το λιμενικό προς τις τουρκικές ακτές, ενώ απέδωσε ως αιτία του ναυαγίου του αλιευτικού, στο οποίο επέβαιναν οι παράνομοι μετανάστες, την άγνοιά τους σχετικά με το θαλάσσιο στοιχείο, καθώς, όπως είπε, οι περισσότεροι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με τη θάλασσα.

Το Λιμενικό Σώμα αρνείται ότι φέρει ευθύνη για την τραγωδία και τονίζει πως «σε καμία περίπτωση το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν διενεργούσε ρυμούλκηση προς τις τουρκικές ακτές» και πως αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι το στίγμα βύθισης του σκάφους βρίσκεται δυτικότερα από το στίγμα εντοπισμού του, δηλαδή με κατεύθυνση την ελληνική περιοχή.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους» για τη διάσωση των αλλοδαπών είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πυρκαγιάς στην αριστερή κύρια μηχανή του. Το πλήρωμα παράλληλα με τις ενέργειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, συνέχισε και ολοκλήρωσε την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών
.
Να θυμίσουμε οτι η Διεθνής Αμνηστία μας εγκαλεί και απαιτεί άκουσον -άκουσον:
Να ξεκινήσουν διεξοδική, διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό της 20ής Ιανουαρίου 2014 που συνέβη κοντά στο Φαρμακονήσι και να φέρουν στο φως τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν ζωές στο Αιγαίο, και να ασκήσουν δίωξη στους υπαιτίους ζητεί η Διεθνής Αμνηστία από τις ελληνικές αρχές.

Επιπλέον, η οργάνωση καλεί την ελληνική κυβέρνηση να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για συλλογικές απωθήσεις και κακομεταχείριση στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και στο Αιγαίο,και να ασκήσουν δίωξη στους αξιωματούχους που εμπλέκονται.

«Ένοχη σιωπή» Σαμαρά ενώ διασύρεται η Ελλάδα και κινδυνεύει το Αιγαίο!

Μετά τον πρόσφατο πνιγμό των λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, απαιτείται να τεθούν ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα επί τάπητος. Φυσικά και πάνω από όλα, ο χαμός ανθρώπων είναι ένα γεγονός που θλίβει τους πάντες. Παρ” όλα αυτά, πρέπει να σημειωθούν κάποια δεδομένα, τα οποία -για άγνωστο λόγο- αποκρύπτονται από όλους εκείνους που θέλουν να «θάψουν» τους λιμενικούς.

Αρχικά, θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες είχαμε μία «καταιγίδα» εισρροής λαθρομεταναστών από το Αιγαίο. Μάλιστα, σε μία περίπτωση (Ρόδος) συνελήφθη συνεργάτης των μεταφορέων, τούρκος πολίτης με ρουμανικό διαβατήριο, ο οποίος παρίστανε τον… συγγραφέα.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως αποτελεί πάγια τακτική των λαθρομεταναστών (παίρνουν τις κατάλληλες εντολές από τους τούρκους μεταφορείς τους) η βύθιση του σκάφους μεταφοράς τους, προκειμένου να εξαναγκαστεί το Ελληνικό Λιμενικό στην περισυλλογή και «διάσωσή» τους.

Η συχνότητα εισόδου των λαθρομεταναστών απασχολεί το Λιμενικό, όμως οι συνεχείς αλλαγές πλεύσης και προσέγγισης των ελληνικών νησιών και βραχονησίδων, απασχολεί τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού έχει δοθεί η εντύπωση απόπειρας εύρεσης «τυφλών σημείων» διέλευσης σκαφών και αποβίβασης από αυτά… Γι αυτό τον λόγο, η ΕΥΠ βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να διαπιστώσει συνεργάτες που δρουν μέσα από τα νησιά και λειτουργούν (αναγνώριση, καθοδόγηση πλωτών μέσων κ.α.) με διάφορες ταυτότητες εντός της Ελλάδας.

Όμως, το πλέον σημαντικό γεγονός, που αποκρύπτεται αλλά τείνει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και -πιθανής αλλαγής του σημερινού στάτους στο Αιγαίο- είναι το ότι διακυβεύεται το δικαίωμα της Ελλάδας στην Έρευνα και Διάσωση στο Αιγαίο. Σε περίπτωση που η Ελλάδα κριθεί ως μη κατάλληλη, τότε την ευθύνη αυτή θα αναλάβει η Τουρκία, η οποία θα φροντίσει να «γεμίσει» το Αιγαίο με ναυτικά σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής αλλά και του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, καθώς και με ειδικά αεροσκάφη και ελικόπτερα για Έρευνα και Διάσωση…

Τα πολιτικά περιττώματα (τύπου Μούζνιεκς) αποσκοπούν ακριβώς σε αυτό. Δηλαδή, στην απώλεια εκ μέρους της Ελλάδας στην Έρευνα και Διάσωση στο Αιγαίο, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα μίας τέτοιας αλλαγής, τα οποία θα θίξουν ανεπανόρθωτα και εις βάρος τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας επί του Αιγαίου, το οποίο θα μετατραπεί σε ένα «μικτό» (ή γκρίζο) αρχιπέλαγος.

Πριν, λοιπόν, κάποιοι καταγράψουν με περίσσια ανευθυνότητα τον ανθρωπισμό τους, καλό θα είναι να σκεφτούν όλα τα ανωτέρω, αλλά -κυρίως- να απαντήσουν σε ένα βασικό ερώτημα:

Αφού οι Έλληνες λιμενικοί είναι φονιάδες, τότε γιατί δεν έπνιξαν όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά διέσωσαν κάποιους κι έτσι επέτρεψαν να υπάρχουν μάρτυρες του εγκλήματος οι οποίοι θα κατέθεταν για το έγκλημα από το οποίο διασώθηκαν από τους ίδιους τους «εγκληματίες»;

πηγη

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  μια τουρκικη σημαιουλα καρφωμενη εκει, και εξ' αντανακλασεως το μισο αιγαιο γινεται δικο τους ! τα λεω καλα ?
 2. 0
  0
  ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΠΤΟ… ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΩΤΑ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ… ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ… ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

  ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ… ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ (ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ (ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΔΙΤΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ… ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΙΕΝΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΜΟΡΓΚΑΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ.Λ.Π.

  ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ 20 ΕΤΗ, ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ, ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, Η ΧΩΡΑΣ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗΣ… ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΟΠΛΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ… ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ… ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ… ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ… ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

  ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ… ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ… ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ!.. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΡΕΙ!

  ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΥΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ… ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ… ΚΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ… ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)… ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ!!

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ… ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Κ.Λ.Π.) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ… ΤΟΣΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ… ΜΕΣΩ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ… ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΩΣ: "υποτακτικά όργανα του κεφαλαίου στον αγώνα του ενάντια στην εργατική τάξη"….

  http://fcb.pblogs.gr/2010/04/ti-ehei-pei-o-marx-gia-thn-eisagwgh-xenwn-ergatwn.html

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ… ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ… ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.
 3. 0
  0
  παντως η λογικη λεει πως αν προσπαθησαν οι λιμενικοι να γυρισουν πισω τη βαρκα, αυτοι που ηταν μεσα τη βουλιαξαν για να τους μαζεψουν. ΑΠΛΟ!!!!
  ολα τα υπολοιπα ειναι στοχευμενα για λογους αναλογου κλιματος…
 4. 0
  0
  και οι δημοσιογραφοι εχουν ευθυνες οπως ο χατζηνικολης που το μονο που δεν εκανε ηταν να σκισει τα ιμάτια του οταν μιλουσε με τον Βαρβιτσιωτη για τις ευθυνες της Ελλαδας. αλλα κανεις δεν μιλησε για τις ευθυνες της Τουρκιας. Οπου και να κοιταξεις βλεπεις σκοπιμότητες και βρωμικα παιχνιδια εις βαρος μας. προφανως και ειναι ολα στημένα.
 5. 0
  0
  στρειντζερ θα σε παρακαλεω να μην αναδημοσιευεις αρθρα απο φασιστοσαιτ,
  αρκετα με την γκεμπελικη προπαγανδα τους,
  υποπτος κ σκοτεινος ειναι ο ρολος αυτων των ομαδων,
  και δεν εχουν καμια σχεση με πατριωτισμο αυτα τα ατομα,
  οσο πατριωτες ηταν οι ταγματασφαλιτες κ οι δοσιλογοι επι ναζιστικης κατοχης,αλλο τοσο πατριωτες ειναι κ αυτοι.
 6. 0
  0
  Οι φίλοι 1:22 μ.μ. και 2:59 μ.μ. έχουν απόλυτο δίκιο !!!.
  Κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας να νομίζουν οτι δεν διαθέτουμε την στοιχειώδη αντίληψη και λογική, ώστε να μην αντιλαμβανόμαστε το τί είδους παιχνίδια παίζονται σήμερα εναντίον της Ελλάδας.
 7. 0
  0
  3.41 Μπορεις να μας πεις που ακριβως διαφωνεις πανω στο συγκεκριμενο θεμα η διαβαζοντας Ελληνικες αποψεις που δειχνουν πως δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο και ψευτοανθρωπισμο , ταραχτηκε το μεσα σου και επαναλαμβανεις απλως το γνωστο χιλιοειπομενο ποιηματακι που δεν πιανει πια ουτε στα νηπια ετσι απλα για να δηλωσεις παρουσια .
 8. 0
  0
  Για τ'ότι γίνετε στην Ελλάδα και στην σιωπηρή γενοκτονία που διεξάγεται που eίνα η περίφημη διεθνής αμνηστία να δράση??????
 9. 0
  0
  "Η φύση ακολουθεί το μονοπάτι της φυσικής επιλογής που χρόνια τώρα βελτιώνει τα είδη και κυριαρχεί ως πραγματικότητα πατώντας πάνω σε μαρξιστικές, αναρχικές, αστικές και θρησκευτικές αντιεξελικτικές πλάνες. Οι ανθρώπινες κοινωνίες χωρισμένες εξελικτικά σε φυλές και παραπέρα σε έθνη με την φυλετική και όχι την αστική έννοια του όρου, διαθέτουν περιορισμένους πόρους για να επιβιώσουν και να διεξάγουν την οικονομική, πολιτιστική και στρατιωτική μάχη που απαιτείται έναντι των ανταγωνιστικών τους φυλών ή εθνών. Οι αλλόφυλοι εισβολείς, κατασπαταλούν τους εθνικούς πόρους προσπαθώντας να τους εκμεταλλευτούν προς όφελος των δικών τους απογόνων. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και τα άτομα της καπιταλιστικής ολιγαρχίας καθώς και της μεγαλοαστικής τάξης, οι οποίοι επίσης κατασπαταλούν τους πόρους της φυλής τους οποίους κατέχουν με ανήθικο, παράνομο και αντιεξελικτικό τρόπο για να ικανοποιούν τις τρυφηλές τους απολαύσεις στερώντας πολύτιμους πόρους για τη φυλή."

  Απ'το άρθρο "Οι έποικοι άφησαν τα αυγά τους στο Φαρμακονήσι"
  Read more: http://racialsocialismhellas.blogspot.com/2014/01/blog-post_25.html#ixzz2rWuCEXAM
 10. 0
  0
  για καντε μια βολτα απο το μακελειο , να δειτε τη φωτο και καημενου " μεταναστη " που κλαιει για τα παιδακια του το 1999 στο κοσοβο , ενω οι ευαισθητουληδες σας τον πασαραν για ναυαγο και μετα κουνιστε καλα μερικοι το κεφαλι σας μηπως και συνελθετε γιατι σε λιγο μονο στον τοιχο θα αξιζει να το βαρατε .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί