Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:12 - 20/05/2015

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το πιο επικίνδυνο όπλο για τον άνθρωπο, που το χρησιμοποιούν επιχειρησιακά στην Ελλάδα από το 2005 και με αυτό ελέγχουν άμεσα και μπορούν να μεταβάλλουν μέσα σε 30 λεπτά της ώρας τον συναισθηματικό του κόσμο, εκτός από τούς αεροψεκασμούς, και τα HAARP, είναι αυτά που έχω αποκαλύψει με την έρευνά μου και που δεν έχει μιλήσει κανένας ποτέ γι” αυτά.

Είναι τα χημικά νέφη συμπίκνωσης , με τα οποία διασκορπίζουν στην ατμόσφαιρα ουσίες καταστολής, για να μην αντιδρούν έντονα οι άνθρωποι και οι υπόηχοι που μπορούν να μεταβάλλουν το συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου, το ηθικό και την διάθεση και όλα δια μέσου του εγκεφάλου, γιατί οι χαμηλές συχνότητες εγείρουν διαφορετικά συναισθήματα. Αλλα στα 9.1 Hz, άλλα στα 9.2 Hz, άλλα στα 9.7 κ.ο κ.

Ανάλογα δε με τον χαρακτήρα και το υποσυνείδητο του κάθε ανθρώπου, ο δείκτης του συναισθηματικού του κόσμου μεταβάλλεται παρομοίως. Όσοι νομίζουν ότι τόσες αυτοκτονίες είναι φυσιολογικές, αυτοί δεν γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στον άνθρωπο οι υπόηχοι. Αλλά και οι πονοκέφαλοι, οι ζαλάδες και η τάση για εμμετό είναι βλάβες που προκαλούν οι υπόηχοι.

Εχω στοιχεία από την έρευνα για χιλιάδες μηχανήματα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε ορεινές περιοχές βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των χημικών νεφών συμπίκνωσης, αλλά οι πιο επικίνδυνες εγκαταστάσεις , των υπόηχων είναι εντός των πόλεων.

Και εδώ και τέσσερις ΜΗΝΕΣ από τον κρατικό μηχανισμό επικρατεί “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ”.

Αλλά το γιατί, είναι πλέον ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ.

Ποιός θα διέταζε μία έρευνα, που θα ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ως ένοχο;

Αλλά για να ασχολούνται με κάτι οι “συνομωσιολόγοι” έχουν κάνει το εξής: Έχουν κάνει οι ίδιοι διαρροές και έχουν δώσει “τροφή” στους ανθρώπους για να ψάχνονται και να ασχολούνται με “αεροπλάνα και βαπόρια”, δηλαδή με ιστορίες που κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάζουμε, λέγοντας ο καθένας ότι ακούμε ή ότι οι ίδιοι διαρρέουν, χωρίς όμως να μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα με χειροπιαστά στοιχεία.

Έχουν κάνει το κόλπο του ταχυδακτυλουργού που αποσπά την προσοχή σου με κάτι άλλο για να μην κοιτάς εκεί που πρέπει. Μας βάζουν να κοιτάμε και να μιλάμε για τα αεροπλάνα που ούτε μπορούμε να τα ελέγξουμε, ούτε να τα σταματήσουμε, ενώ αυτοί έχουν τις εγκαταστάσεις ελέγχου των ανθρώπων στη γη και όχι μόνο στη γη, αλλά δίπλα από το σπίτι μας.

Ο “φίλος” σας και “αποκαλυπτικός” Δημοσθένης Λιακόπουλος, σας λέει για τα αστρόπλοια και τους μετεωρίτες. Γιατί δεν σας έχει πει τίποτα για τα χημικά νέφη συμπίκνωσης και τις εγκαταστάσεις υπόηχων εντός των πόλεων; Εγώ του έχω στείλει με συστημένη επιστολή, υλικό και φωτογραφίες για τα νέφη συμπίκνωσης από το 2008. Γιατί δεν έχει πεί τίποτα; Δεν τα έχει δει ακόμα;

Και τώρα που μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα γιατί έχουμε χειροπιαστά στοιχεία, ΓΙΑΤΙ τώρα όλοι κάνουν τους ανήξερους και σφυρίζουν αδιάφορα;

Για αστρόπλοια και αεροπλάνα που δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, μας λένε. Γι” αυτά όμως που μπορούμε να τα αποδείξουμε “ΓΑΡΓΑΡΑ”.

Γι’αυτό θα κάνω και μία μεγάλη “ΠΡΟΦΗΤΙΚΉ” αποκάλυψη και ας έρθουν να με αντικρούσουν.

Τα γεγονότα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής και το μένος της αστυνομίας να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τη λειτουργία των ορυχείων. Ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται, ούτε είναι αναγκαίο να καταστραφεί το δάσος για να λειτουργήσει το χρυσορυχείο.

Όλη αυτή η καταστροφή γίνεται για να βρεθεί ο χώρος και να γίνουν εγκαταστάσεις υπόηχων. Άλλωστε, ο λόγος που οι κάτοικοι εκεί μπορούν ακόμα και αντιδρούν, είναι διότι δεν υπάρχουν κοντά τους εγκαταστάσεις υπόηχων, γι” αυτό και θέλουν να φτιάξουν εγκαταστάσεις υπόηχων, πολύ μεγάλης ισχύος. Όχι για να ελέγξουν μόνο τη συνείδηση και τον νου, στους “ατίθασους” κατοίκους της Ιερισσού, αλλά (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) επειδή οι υπόηχοι ταξιδεύουν διανύοντας τεράστιες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες, χωρίς να εμποδίζονται από φυσικά εμπόδια, είναι το πιο κοντινό σημείο για να έχουν πρόσβαση στον έλεγχο του νου, στους μοναχούς του Αγίου Όρους.

Νομίζω ότι ήταν ώρα να γίνει γνωστό σε όλους. Για να μπορέσουν να δικαιωθούν οι γενναίοι κάτοικοι της Ιερισσού και να λάβει γνώση και η κοινότητα του Αγίου Όρους και βρίσκουν δικαιολογία για την κατασκευή, δήθεν ότι είναι εγκαταστάσεις του χρυσορυχείου. Όπως βρήκαν δικαιολογία και κατασκεύασαν τόσες χιλιάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα μαζί με τα Ολυμπιακά έργα, τους μεγάλους περιφεριακούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης, την Εγνατία οδό την Αττική οδό και όπου έχει γίνει μεγάλο “δημόσιο” έργο στην Ελλάδα, μαζί έχουν γίνει και εγκαταστάσεις υπόηχων.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
volcanotimes.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΤΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  2. Ανώνυμος 05/20/2015 @ 10:32 ΠΜ

    ετσι,….. θα τα ρημαξουμε……

  3. Ανώνυμος 05/20/2015 @ 11:14 ΠΜ

    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ , ΤΡΟΦΗ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

  4. Αγαπητέ Στράτο σίγουρα έχεις μια στο σπίτι σου μέσα, τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης είτε εξωτερικός είτε εσωτερικός. Επίσης υπάρχει στο παλιό αεροδρόμιο στη Γλυφάδα, στο Λυκαβηττό, στην Χαλκιδική σε ολες τις πορείες -συγκεντρώσεις δεν είναι όλα τα βανάκια τηλεοπτικά συνεργεία. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα τα δεις παντού!!!

  5. Λογια λογια λογια!! Γιατι μεχρι τωρα δεν εχει αποκαλυψει τα μερη που ειναι κρυμενα τα μηχανηματα υποηχων?? Αν πραγματι ηξερα που ειναι θα το διεδιδα αμεσως στον κοσμο κ ποτε δεν ξερεις ! 🙂

  6. κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ,

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.
    ΠΑΡ΄ ΟΛ΄ ΑΥΤΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΩΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  7. Μην κρατάτε για τον εαυτό σας τόσο πολύτιμες πληροφορίες. Πρέπει να τις δώσετε στην δημοσιότητα. Να αναλάβει δράση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Τι; Έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση από το 2012; Προδότες πράκτορες θα είναι και αυτοί. Να ξαναβγάλουν ανακοίνωση με την αλήθεια. Το απαιτεί ο λαός των ψεκασμένων!

    http://www.haf.gr/el/news.asp?id=6345

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

    Αρ. Ανακ. 056/2012
    Αθήνα, 07 Μαΐου 2012

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών

    Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

    1.Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.
    2.Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
    3.Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.
    4.Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.

    Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
    Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

    • ΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΄ΠΕ ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ!!!

      • Ε, το είπαμε, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (που δεν είναι το Υπουργείο) έχει πράκτορες προδότες κατά την γνώμη σου. Να το πεις στους πιλότους της Π.Α. (άρα του ΓΕΑ) που πετάνε κάθε μέρα πάνω από τα νησιά.

  8. Με αυτα που διαβάζω στα σχόλια καταλαβαίνω γιατί το ΠΑΣΟΚ έβγαινε 30 χρονια.

  9. Ανώνυμος 05/20/2015 @ 6:42 ΜΜ

    Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ΖΦΝΤ λαμογιο και τσιρακι της νεας ταξης; Nα σου απαριθμισω μεχρι τωρα ποσες φορες μεχρι τωρα εχουν αποκρυψει πραγματα απο τον Ελληνικο λαo και ,ποσα ψεμματα εχουν πει;

    • Δεν σε ακούω, μάλλον μιλάς με υπόηχους. Κάνουν παράσιτα και τα συστήματα που περιγράφει το άρθρο. Αλλά μην περιορίζεις την δημιουργικότητά σου. Γράψε ελεύθερα και στα “γαλλικά” που γνωρίζεις άπταιστα. Μπορείς να απαριθμήσεις τα ψέμματα των πρακτόρων και των προδοτών ώστε να πληροφορηθούν και οι άμοιροι ψεκασμένοι τι συμβαίνει. Αν δεν κουφαθούν εντωμεταξύ από τους υπόηχους που είπαμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*