ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Κλωνοποιημένο κρέας στην κατσαρόλα μας χάρη στην νεα συμφωνία (TTIP) με την Αμερική

· Κατοχικά Νέα

Οι ευρωπαϊκοί περιορισμοί των κλωνοποιημένων προϊόντων από κλωνοποιημένα ζώα θα αρθούν υπό πίεση του Αμερικανικού λόμπι. Η Ε. Επιτροπή προβαίνει σε αυτή την παραχώρηση για να μην θέσει σε κίνδυνο την Συνθήκη των Ελευθέρων Συναλλαγών (TTIP) με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρουν δημοσιογράφοι.

Αν το κρέας, το γάλα ή άλλα προϊόντα από κλωνοποιημένα ζώα μπουν στα ράφια του καταστήματος πρέπει να αναφέρουν στη συσκευασία ποια ειναι η προελευση τους. Αυτά τα μετρα είχε ζητήσει τότε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους νέους κανόνες σχετικά με το κλωνοποιημενο κρέας.

Βέβαια μετά απο πίεση από τις ΗΠΑ αλλάζουν όλες οι συμφωνίες…ετσι κι αλλιώς από τότε θα το είχαν κανονίσει.
Πολύ πρόσφατα λοιπόν άλλαξαν το νομοσχέδιο. Η τελική πρόταση παρουσιάστηκε στο τέλος του Φεβρουαρίου αυτού του έτους… και οι απόγονοι των κλωνοποιημένων ζώων εξαιρούνται απο αυτα τα «αυστηρά μετρα». Η υποχρέωση να δηλώνουν την προέλευση απαιτείται στην περίπτωση που αφορά τα προϊόντα του κλώνου. Αλλά όχι για τους απογόνους των κλώνων…φυσικά καταλαβαίνεται για πόσο κορόιδα έχουν τους καταναλωτές!

Καλή όρεξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟΡΑΞ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Ὅταν ὁ διάβολος κατηχεῖ τόν κλῆρο!

Πραγματικά κόκκινα sprites ψηλά πάνω από καταιγίδα — εικόνα Levi Riggins από τη NASAFEATURED

«Κόκκινα πλάσματα» στον ουρανό: Τα Red Sprites μοιάζουν με εξωγήινη εισβολή – Τι γνωρίζει η NASA και τι παραμένει μυστήριο;

Ορεινό τοπίο Γης, ενδεικτική εικόνα, όχι φωτογραφία του ΆρηFEATURED

Το γιγάντιο σύννεφο του Άρη που εμφανίζεται κάθε πρωί και εξαφανίζεται: Το μυστήριο της Arsia Mons

Μία απάντηση στο “Κλωνοποιημένο κρέας στην κατσαρόλα μας χάρη στην νεα συμφωνία (TTIP) με την Αμερική”

  1. Εδώ δέν έχετε δικαιολογία,δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε οτι χειραγωγούν το κρέας,οτι τρώτε κρέας αλόγου ή τρελής αγελάδας και οτιδήποτε άλλο. Απλά γίνετε άνθρωποι και σταματήστε τον κανιβαλισμό.Κόψτε το κρέας.Απλά πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *