21:47 - 20/05/2015

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αγαπητα μελη και φιλοι της give4wards

Με μεγαλη επιτυχια εληξε η πρωτη συναντηση γνωριμιας της εταιρειας με τα μελη του δικτυου της οπου και ανακοινωθηκαν πολλα και σημαντικα νεα.

Στο ασφυκτικα γεματο θεατρο Radar στο μετρο Αγιου Ιωαννη ανακοινωθηκαν τα εξης:

1)Τα εγεγγραμενα μελη του δικτυου ανερχονται σε 1.274 ατομα κι αυτο μεσα σε 2 μονο μηνες!!!
α)Σ αυτους τους 2 μηνες εγιναν 394 κερδοφοριες
β)Κι αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μοιρασει η εταιρεια στα δραστηρια μελη της 43.340 ευρω!!!!

και να δικαιωσει ΑΠΟΛΥΤΑ την αποστολη της σαν ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ανακοινωθηκαν ομως και νεες συνεργασιες συγκεκριμενα:
Η εταιρεια ξεκινησε συνεργασια και διαθετει voucher με τα σουπερμαρκετ

1)ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
2)CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ

και ειναι σε συζητησεις με εταιρειες οπως:

1)MYMARKET
2)ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
3)VODAFON
4)PUBLIC

Τα ευχαριστα νεα ομως ειχαν συνεχεια με την εισαγωγη απο την εταιρεια
συστηματος αμοιβων ηγεσιας για τα μελη εκεινα που βλεπουν το δικτυο σαν σοβαρη ευκαιρια δημιουργιας μακροπροθεσμου επαναλαμβανομενου εισοδηματος.

Το συστημα ηγεσιας ειναι τριων επιπεδων και πληρωνει σε εξι επιπεδα βαθος και φερνει την μοναδικη καινοτομια να πληρωνει ολα τα μελη του το ιδιο, ανεξαρτητα εαν ειναι ολα στο ιδιο επιπεδο ηγεσιας. Σημειωτεον αυτο ειναι κατι που δεν υπαρχει σε καμμια αλλη εταιρεια δικτυακου μαρκετινγκ

Τελος η εταιρεια ξεκινησε συνεργασια με εταιρεια Μαρκετινγκ με σκοπο την διοργανωση εβδομαδιαιων παρουσιασεων στην Αθηνα και σε αλλες πολλεις,webinars καθως και την ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευση των μελων της σε θεματα δικτυακου και ιντερνετ μαρκετινγκ.

Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα ανακοινωθηκε το ανοιγμα δυο νεων αγορων της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και των ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ

Γιατι τωρα σας τα λεω ολα αυτα?

Γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω τι περιμενουν μερικοι φιλοι μας για να κανουν την εγγραφη τους στο δικτυο και να λυσουν η εστω να αντιμετωπισουν το οικονομικο τους προβλημα.

Το δικτυο αυτο ειναι γεννημα της κρισης και της αναγκης γι αυτο προχωραει με αλματωδεις ρυθμους γιατι οπως ελεγε ενας γκουρου:

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ STRANGER

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*