13:45 - 10/12/2016

Με τρομάζει που δεν βλέπεις το παράδοξο …

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όλοι μας η Ζωή είναι ένας περίπατος από το Οξύμωρο στην προσωπική θέση μιας αλήθειας ακόμα και αν αυτή η αλήθεια αγγίζει περισσότερο το ψέμα!

Δηλώνουμε χριστιανοί αλλά αν κάποιος μας μιλήσει για μια ιστορία με δαίμονες τότε τον κοιτάμε με απέχθεια και ειρωνεία !

Θέλουμε να λέμε ότι είμαστε αφυπνισμενοι και ότι έχουμε κατανοήσει ότι τα μεγαλύτερα κομμάτια της ιστορίας ήταν στημένα από τις μεγάλες δυνάμεις ..αλλά όταν αυτή η ιστορία έχει να κάνει με εμάς αδυνατούμε να δούμε τα μικρά σχοινιά που κινούν της μαριονέτες γεγονότα!

Λέμε η 9-11 ήταν στημένη δουλειά από μέσα , το Σαντυ χοοκ αποδεδειγμένα ήταν false flag , ο Μαραθώνιος της βοστωνης το ίδιο, όλες οι δικτατορίες ήταν στημένες από τις μεγάλες δυνάμεις κοκ κοκ….αλλά όταν φτάσουμε πχ στην δική μας χούντα …στο πολυτεχνείο ..αδυνατούμε να δούμε τον δάχτυλο και την σκηνοθεσία των ξένων δυνάμεων και συνεχίζουμε στην ιστορία που μας σερβιριστηκε!

Δεχόμαστε εύκολα ότι τον απέναντι τον έπιασαν μαλάκα αλλά όταν είναι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας αν πιάστηκε μαλάκας τινάζουμε τα πόδια σαν τα παλιογαιδουρα που δεν θέλουν να πανε εκεί που τους λες !

Μοιάζουμε θα έλεγε κανείς με το σωματίδιο και το κύμα… που η παρατήρηση είναι αυτή που προσδιορίζει το τι θα είμαστε ..!

Η κβαντική φυσική το λέει ξεκάθαρα … εμείς δημιουργούμε το πεδίο όπου τα γεγονότα θα αναβληθούν αν συνεχίζουμε να παρατηρούμε την εξέλιξη τους!

Κάποτε ένας από τους κακούς της ανθρώπινης ιστορίας , ο Χίτλερ παραλίγο να κατακτήσει όλη την γη πείθοντας έναν λαό ότι είναι η Άρια φυλή ..δίμετροι ξανθοί με γαλανά μάτια ..ενώ ο ίδιος ήταν κοντός μελαχρινός με καστανά μάτια (άσχετο αν σήμερα τον δείχνει το Μαντέλα φαινόμενο με μπλε μάτια!)

.. Ο ίδιος και οι υποστηρικτές του δημιούργησαν μια νέα επιστημονική ανάταση στην εποχή τους προσπαθώντας να ανακαλύψουν νέα όπλα να σπείρουν το θάνατο !

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι ίδιοι επιστήμονες του θανάτου ..είναι και οι ίδιοι που βοήθησαν στην πορεία την ανθρωπότητα να ταξιδεύσει στο διάστημα! Αυτή η ομάδα από μεγάλα μυαλά …άνευ ηθικής ..την ίδια εποχή που έδιναν στην επιστήμη τόννους πρωτοπορίας και εφευρέσεων ..είχαν κοντά τους 100 μοναχούς από το Θιβέτ να τους προφυλάσσουν από τις σκοτεινές οντότητες και τις πνευματικές επιθέσεις !!!!

Και αυτό είναι ιστορία όχι συνωμοσία!

thivet-700x516

Πριν καιρό σου είχα δώσει ένα βίντεο όπου εξηγούσα για ποιο λόγο πιστεύω ότι ο Τσιπρας δεν είναι πια ο ίδιος …

Ο συμπαθής νέος ο οποίος κατάφερε να αγγίξει το πατριωτικό συναίσθημα ενός λαου στην αρχή στην πορεία μεταμορφώθηκε στον Σούπερ Γκουφη … με την μια γκάφα πίσω από την άλλη…με την Αγαθή χαζοφατσα πια ..και το στυλ αμολάω αετό .. δίνει σημεία και σύμβολα σε όλον τον πλανήτη!

Από εμπειρία σου λέω ..ότι το να είσαι ο χαζουλης στο σενάριο τους δεν είναι τυχαίο… και αν δεν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ βλάκα σε μια κατάσταση , σε μια αντιδικία , σε μια απάτη κοκ…δεν μπορείς να κατανοήσεις ..πόσο επικίνδυνος είναι και πόσο εύκολα στο τέλος θα σε κερδίσει…όχι επειδή θα σε φέρει στο επίπεδο του…αλλά επειδή είναι ..ΣΧΟΛΗ… και μύηση ..να είσαι ο «τρελός» στο σενάριο !

00
Η Κάρτα Ταρω με το χαρτί του τρελού..που είναι συνάμα και ο γελωτοποιός έχει την παρακάτω ερμηνεία !

Πρώτη κάρτα, αριθμημένη όμως με το μηδέν, είναι ο τρελλός. Παρουσιάζεται σα νέος, με χαρούμενο και αφελές χαμόγελο, ντυμένος είτε σα γελωτοποιός, είτε σαν άρχοντας, με το μαύρο πανωφόρι της άγνοιας, το επενδεδυμένο εσωτερικά, με το κόκκινο ύφασμα του πάθους. Ο εσωτερικός μανδύας του έχει το λευκό χρώμα της αγνότητας και της τελειότητας.

Μία χρυσή αλυσίδα με δώδεκα κρίκους – τα δώδεκα ζώδια από τα οποία φαίνονται μόνον τα εφτά, οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος – συγκρατεί το μανδύα στη μέση του. Στο χέρι του κρατά ένα ρόδο. «Υπό το ρόδον» έλεγαν στην αρχαιότητα τα μυστικά. Άλλοτε κρατά ράβδο οδοιπορίας, η οποία κατά τον Νέστορα Λάσκαρη χρησιμοποιείται με διάφορα ονόματα και συμβολισμούς σε μυητικά τελετουργικά.

Στον ώμο του κουβαλάει το συλλογικό υποσυνείδητο, ένα μπογαλάκι του οποίου το περιεχόμενο αγνοεί. Έρχεται από πολύ μακριά. Κατά τους οπαδούς των αρχαιολογικών θεωριών παριστάνει το Μίθρα με τα περίεργα κέρατα στο καπέλο του.

Κατά άλλους είναι η ψυχή που έρχεται, γεμάτη γνώση και συνάμα χωρίς καμμία γνώση, για να ενσαρκωθεί. Στην τράπουλα, ο τρελλός μπαίνει πρώτος ή τελευταίος. Η ενσάρκωση της ψυχής δεν είναι μονάχα η αρχή αλλά και το μετά το τέλος.

Θα έλεγα, ότι είναι ο υποψήφιος προς μύηση. Ταπεινός, ενίοτε με το ένα πέλμα γυμνό – μονοσάνδαλος σαν τον Ιάσονα, τον τολμηρό εξερευνητή του Θρύλου – έρχεται μονάχος, ελευθέρως και αβιάστως να αναζητήσει την ατραπό. Ζητά το χρυσόμαλλο δέρας, την γνώση.

Ζητά να εντρυφήσει στους νόμους του σύμπαντος, προκειμένου να λύσει τη ζώνη του, να πετάξει το μανδύα της άγνοιας και των παθών και να μείνει ενδεδυμένος μόνο με το ύπατο λευκό, το μανδύα της τελειότητας, που ενυπήρχε πάντα.

Κάποια στιγμή στο μονοπάτι του οξύμωρου που βαδίζεις πρέπει να αποφασίσεις για κάποια πράγματα …πχ αυτά που πιστεύεις για τον κόσμο ισχύουν μόνο για ότι είναι έξω από σένα ..η και για σένα ; Αν πχ λες… είναι απόλυτα στημένα όλα..και οι επικυρίαρχοι ελέγχουν απόλυτα την ανθρώπινη στάνη … δεν μπορείς ταυτόχρονα να λες ..ότι έχεις έναν βλάκα πρωθυπουργό..ο οποίος μεταλλάχθηκε από έξυπνος σε βλάκα!!!

Αν είσαι από αυτούς που μπορούν να δουν συμβολισμούς και συνδέσεις … και αν θυμάσαι πολλά που έχουμε πει για τον κύριο Τσιπρα ..δεν μπορεί να βγαίνει η είδηση ότι ο Τσιπρας ζήτησε βοήθεια από τον Γιούρι γκελλερ … και εσύ να λες παλι γκάφα έκανε ο άνθρωπος!!

Σε μια εποχή που το παράδοξο σερβίρεται με το φτυάρι , μια εποχή όπου κάποιοι λίγοι μιλούν για την μεγάλη πνευματική μάχη που συμβαίνει ήδη πάνω από την Ελλάδα … μια εποχή κρίσης και κατάπτωσης ηθικών αξιών και όχι μόνο … είναι λίγο παιδικό να τα δικαιολογείς ολα με αφέλεια … με την χρήση της ταμπέλας …απλά είναι βλάκας !

Ποιες οι πιθανότητες ένας πρωθυπουργός που έχει «μεταλλαχθεί» να θελήσει αυτή την εποχή να ζητήσει «Βοήθεια» !!!… από τον γνωστότερο μενταλιστ της εποχής ; … και μάλιστα αυτός να είναι Εβραίος ; …και ολο αυτό να γίνει και εκπομπή …και να βγει και στα μίντια ;Είναι όλοι τους βλάκες ;…ακόμα και αυτοί που ελέγχουν την πληροφορία και την προπαγάνδα;

tsipras11

Βοήθεια για ποιον; Για την Ελλάδα η για πολεμο σε αυτούς που αμύνονται στην Ελλάδα; Βοήθεια για το καλό μας η για να νικηθεί η μόνη αντίσταση σήμερα στην Ελλάδα; Κάλεσμα στους Εβραίους να επέμβουν στο πεδίο από έναν πρωθυπουργό;…. Τοσο απλά και τόσο λιτά … Χωρίς να αναρωτηθούμε…γιατί η Ελλάδα χρειάζεται Εβραίους να βοηθηθεί στο μεταφυσικό επίπεδο; Το κάλεσμα προσωπικά γνωρίζω για ποιο λόγο είναι και που απόλυτα στοχεύει ….εγω το πηρα το μυνημα !

Υπάρχει περίπτωση να είναι ένα μήνυμα όλο αυτό; Μια απειλή προς κάποιους; Αυτή την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου συνδέοντας πληροφορίες που ήδη σου εχουν δοθεί , το ότι κάτι δεν το έχεις δει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει … και οι αποδείξεις σε περιπτώσεις Πολέμου στο πεδίο δεν υπάρχουν ..όχι γιατί είναι ανύπαρκτες … αλλά γιατί απλά… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ … να δοθούν ! Ίσως σιγά σιγά να κατονοεις τους λόγους του αλληγορισμου , του κώδικα.. των ακατανόητων …! Σε λίγο καιρο θα έρθουν οι ξένοι «μεταφυσικοί» να σου δώσουν τις καραμέλες που γκρινιάζεις ότι εμείς δεν σου δώσαμε!

Για αυτό έχει σημασία τουλάχιστον τις ενδείξεις που βγάζουν μάτι να μην τις πετάμε στα σκουπίδια με την ευκολία και την επιφάνεια στις απαντήσεις μας με στυλ …. απλά είναι βλάκας και τέλος… δεν γίνεται όλοι οι άλλοι να στήνουν και το παραμικρό και εμείς να είμαστε ανύπαρκτοι στο συμβολισμό και στα μηνύματα ! Μην ξεχνάς και ο μεγαλύτερος βλάκας του πλανήτη …Ο Τζορτζ Μπους … δεν ήταν μόνος του …κανείς με εξουσία δεν είναι μόνος του … κανείς δεν κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι ..όλοι εκτελούν επικοινωνιακά σενάρια που τους δίνουν συγκεκριμένες ομάδες !

Τώρα από εδώ και πέρα συνεχίζω για τα μάτια σου μόνο… προσπαθώντας να στηρίξω την μια πιθανότητα να μην γνωρίζεις τίποτα …. σε ένα παράλληλο κόσμο οπου αφυπνίζεσαι!

Όταν κάποιος μας λέει κανε αυτό … η συνάντησε αυτόν …εμείς είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι στην επιφάνεια που υπάρχουμε … κάποιοι μπορεί να μας χρησιμοποιούν σε πολύ πιο βαθύ επίπεδο …σαν απλές παρουσίες -μαριονέτες !

ΟΛα έχουν να κάνουν με το σύστημα αξιων μας και αποδοχής συμβάσεων της προσωπικης αλήθειας μας ….αν κάτι το έχουμε κατατάξει στο γελοίο πολλές φορές μπορούμε εύκολα να παίξουμε και να αστειευτουμε μαζι του ….αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εικόνα μας – παρουσία μας μέσα στο πεδίο…δεν δίνει σε άλλους που το σύστημα αξιών τους είναι διαφορετικό από το δικό μας … τροφή , δύναμη , εντολή, πράξη …..ακόμα και ενέργεια επιβολής !

Ίσως να είναι δυσνόητο αυτό που διάβασες … κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα κουνούπι που λέει στους άλλους …ρε μας ψεκάζουν…και αυτοί απαντάνε…..σιγά ρε σε λίγο θα μας πεις ότι και το κίτρινο φως που αγαπάμε μας κάνει κακό!!

Stranger…

Loading...
Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (48)

 1. Αυτό το άρθρο πρέπει να μείνει στην επικαιρότητα, να όπως στοπάνω μέρος αριστερά εκεί που βάζετε τρεις εικόνες άρθρων. —- Πρέπει η συντακτική ομάδα να αναλάβει παράφραγο με παράγραφο να αναλύσει, σε βαθμό που να το καταλάβει κι ο 15 χρονος που διαβάζει εδώ – ξέρω κάμποσους, και λίγο μεγαλύτερους. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην αντινόηση. Είναι Φως. Κατοχικά, αξιοποιείστε το. Αξιοπιείστε το!!!

  • Για ποιον λόγο να αποδεχτώ τους υποτιθέμενους δαίμονες ως υπαρκτές ασώματες οντότητες;όταν πρώτον κανείς δεν μας απόδειξε μέχρι σήμερα τι οντότητες είναι αν υπάρχουν και ποια η ουσία τους, και δεύτερον κανείς δεν μας ανέλυσε τι είναι ο Ανθρωπος.
   ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ» ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ

   • ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

    Για ποιον λόγο να αποδεχτώ τους υποτιθέμενους δαίμονες ως υπαρκτές ασώματες οντότητες; όταν κανείς δεν μας απόδειξε μέχρι σήμερα την ύπαρξη τους, ποια η ουσία τους, πως δημιουργήθηκαν και από ποιον, και αν υπάρχουν στ’αλήθεια, και κάτι άλλο, κανείς δεν μας ανέλυσε απ’όλους αυτούς τι είναι ο Ανθρωπος.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ» ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ Η ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ Η ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ
    ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!

    ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΝΗΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΖΩΟ!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΖΩΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!

   • __Πρώτο.__ Διότι μας διαβεβαιώνει το Καλό Βιβλίο και τα λόγια ίσως ης πιο ευγενικής προσωπικότητας που περπάτησε ανάμεσά μας, για να σταυρωθεί τελικά. — __Δεύτερο__, διότι αυτό δείχνουν οι πρακτικές που ακολουθούν κάνα-δυο Εκκλησίες. — __Τρίτο.__ Διότι μας διαβεβαιώνουν για αυτό κάποιοι ΣΟΦΟΙ, Σοφέ, που πολλοί από εμάς τους ονομάζουμε όχι μοναχούς, αλλά Άτλαντες του Κόσμου.— ___Τέταρτο.___ Διότι περί δαιμονίου εντός (του ανθρώπου) μας δίδαξαν οι παππούδες μας, να, για παράδειγμα ο Σωκράτης. — ΚI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔAΙΜΟΝΙΑ παραπάνω, τα εντός μας ελαττώματα, αδυναμίες, εξαρτήσεις, και ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ που κάνουν πατέρα να βιάζει το παιδί του, παιδί να γίνεται μητροκτόνος, και, καλέ Σοφέ, προσεκτικέ αναγνώστη, είναι εκείνα που δεν μου ανοίγουν τα μάτια του νου για να διαβάσω άρθρα σαν το παραπάνω βαθιά και χρήσιμα. Το λένε ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. — Απορώ συ ΣΟΦΟΣ που ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί ότι ΟΥΔΕΙΣ κατακτά το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ : Είναι το ταξίδι προς αυτόν τον στόχο τούτο που δίνει νόημα στην ζωή του καθενός. —- Μα χάρη σου ζητώ : σε ό,τι δεν σε κάλυψα, παρακαλώ σε θερμά, γράψε μου να εξηγήσω.

    • Μα δε μου εξήγησες απολύτως τίποτα! Το μόνο που έκανες ήταν να αντιγράψεις αυτά που λένε οι αδήμονες της εκκλησίας όλες αυτές τις αερολογίες.
     ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΆΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΝΌΗΣΑΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΈΓΡΑΨΑΝ. ΔΙΌΤΙ ΆΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΟΙ..ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ
     Όσον αφορά το τι είναι το «Δαιμόνιο του Σωκράτη» μάλλον δεν χρειάζεται να του το αναλύσω γιατί δεν έχεις ελεύθερη σκέψη.

     • Ουδένα τιμά να συζητά με υβριστές. Άσκοπο να πράττει τοίδιο με άτομα με ειδικές ανάγκες . Ευλογημένος να είσαι κι εσύ ακόμη!

     • μπερδεύουν αγαθοδαίμων με δαίμονα και το κάνουν θρησκεία. κάτσε τώρα να εξηγήσεις αφού τα κάνουν χριστιανισμό. οι έννοιες χάνουν το νόημα τους ποια ελεύθερη σκέψη και γνώθι σαυτόν

 2. Υπάρχει και η ανάλογη ταινία » Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας» όπου μας αποδεικνύει το πρόγραμμα MK ULTRA. Εδώ μάλιστα ,η ίδια η μητέρα προωθεί στο πρόγραμμα το γυιό της, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Είναι μία φοβερή ταινία .Αλλά μην μείνετε στην ταινία μόνον , συμβαίνουν πράγματα ,απλά παρατηρήστε και να θυμάστε .Δυστυχώς τα πάντα τα αλλάζουν , είναι όλα πολύ ρευστά. Αυτό που προσπαθούν να χειραγωγήσουν είναι η συνείδηση ,αλλά ακόμα και στην ταινία τους την συνείδηση του γυιού τελικά δεν μπόρεσαν.

  • Εξαίρετη Κυριά, ο Mantzurian Candidate σας έπεισε οτι η μητέρα του δεν εγνώριζε. Κρίμα. Είσθε μητέρα; Το ότι είχε μητέρα σαν εσάς προφανώς, τον εμπόδισε. — Υπάρχει πληθώρα ομοίων αφυπνήσεων. Τζέισον Μπουρν, πενταλογία, για παράδειγμα. — Jack Reacher, το πρωτο έργο με τον Tom Cruise. —- Το άρθρο παραπάνω προχωρεί έτη φωτός πέρα από αυτό. Παρακαλώ θερμά, αφού διαθέτετε την νημοσύνη, είναιολοφάνερο, διαβάστε το άρθρο ξανά. Και ξανά. Μια χάρη σε έναν Ερημίτη, παρακαλώ θερμά.

 3. Έχεις μεγάλο δίκιο….για άλλη μια φορά….όμως τι να περιμένει κανείς από έναν λαό που έχει πέσει σέ ύπνωση….και έχει αποδεχθεί την οποία έκπτωση…….των αξιών…..μπροστά στο χρήμα..και την ασυδοσία…

  • Θα τολμήσω να πω «φίλε Α++», είσαισε χαμηλή ημέρα. Δε είσαι μόνος. Ούτε όλοι είναι εν υπνώσει. Το Γένος ελπίζει σε ανθρώπους όπως εσύ. Αν σε βάρυνα, συμπάθα με, να σε τιμήσω ήθελα. Όπως σου αξίζει.

   • Αγαπητε ΑΡΓΟ σεβαστη καθε παρεμβαση ..αλλωστε ενας απλος ανθρωπος ειμαι ..και σαν ανθρωπος κανω λαθη…ειμαι ομως βαθια απογοητευμενος …βλεπεις δεν μου αρκει να σωθει μια μεριδα Ελληνων …θελω να σωθουν ολοι οι Ελληνες…αυτα… ειναι λογια που ακουσα …απο εναν σοφο …
    Και δεν σου κρυβω οτι αυτες οι απλες, αληθινες λεξουλες αγγιξαν την ψυχη μου…
    Οσο για το αν ελπιζω σε ανθρωπους…ναι ..παντα θα ελπιζω …γιατι μεσα στο πληθος υπαρχουν ανθρωποι που ειναι ….ΗΡΩΕΣ…
    Με σεβασμο και εκτιμηση…

    • Αγαπητέ Α + +, «.αλλωστε ενας απλος ανθρωπος ειμαι ..και σαν ανθρωπος κανω λαθη…ειμαι ομως βαθια απογοητευμενος …βλεπεις δεν μου αρκει να σωθει μια μεριδα Ελληνων …θελω να σωθουν ___Ο-Λ_Ο_Ι___ οι Ελληνες… … … … … Και δεν σου κρυβω οτι αυτες οι απλες, αληθινες λεξουλες αγγιξαν την ψυχη μου… Οσο για το αν ελπιζω σε ανθρωπους…ναι ..παντα θα ελπιζω …» : : : Να πάρει η ευχή! Έχουν ηχώ οι σκέψεις μου, η ψυχή μου η ίδια εδώ μέσα; ————————– Απόσπασμα από ένα βιβλίο μου, όπου κάποιος κρατά τις αλυσίδες της Αβύσσου μέχρι να βγει κι ο τελευταίος άνθρωπος στην στέρεη γη δίπλα του. Τα χέρια και τα πόδια έχουν χάσει το δέρμα από την πυρά που βγαίνει από την Άβυσσο του Πονηρού (σε αντιδιαστολή με την βιβλική θέση : καλό ή πονηρό), το σώμα από κάτω χάνει τα υγρά του, όλα οι νευρικές απολήξεις στο σώμα στέλνουν ηλεκτρικά μηνύματα στον εγκέφαλο «καίγομαι, και –γο-μαι». Δίπλα του, η φωνή του ήδη κοιμημένου πατέρα του σαν να ακούγεται ψιθυριστά «άστο. Άσε το» Εκείνος απαντάει «μα θέλω να σωθούν όλοι!» «Δεν μπορείς να τους σώσεις όλους. Άφησε τις αλυσίδες.» «Μα είμαι κι όλας χαμένος, μπαμπά! Όσο αν-ντέξω…» «Α-ΦΗ-ΣΕ-ΤΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ, … ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.» Άνοιξε τα χέρια του, γλίστρησαν οι αλυσίδες. Γιατί έτσι του είπε ο πατέρας του, χρόνια συγχωρεμένος. Τότε κατάλαβε. Οι νεκροί δεν μιλούν. Του είχε μιλήσει Εκείνος. Το κατάλαβε όταν είδε το καπάκι της Αβύσου να μένει ανοικτό, έτσι όπως το είχε κρατήσει πριν λίγο, τώρα ξεψύχαγε πια. Το καπάκι έμεινε ανοικτό, κι οι άνθρωποι έβγαιναν κατά πλήθη. Είδε να βγαίνει ένας τελευταίος. Είναι ο τελευταίος, αναρωτήθηκε. «Είναι … παιδί μου.» Άκουσε. Μετά… μετά τίποτα! Ένα γαλήνιο σκοτάδι. Κι ένας ψίθυρος : «Ήταν όχι η θέλησή σου αλλά η βούλησή σου που οι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν και θα πουν θυσία, που κράτησε την θύρα του Πονηρού ανοικτή μέχρι να βγει κι ο τελευταίος.» Κι άλλος ένας ψίθυρος, φωνής άλλης χροιάς. «Άσε το τώρα, παιδί μου. Άφησέ το. Και την ζωήν ημών τω Θεω παραθόμεθα…» «Ναι, μαμά». Αγαπητέ Α + + , μένω Υμέτερος.

   • Αγαπητέ Άργος σε ευχαριστώ …με μια δεύτερη ανάγνωση ….κατάλαβα ..τι εννοούσες…πράγματι σήμερα δεν είναι η μέρα μου….

 4. Δεν είμαι στην συντακτική ομάδα. Είμαι ένας από τους πολλούς τους αναλώσιμους αρθρογράφους. Θα κάνω την αρχή να γράψω τι κατάλαβα από το άρθρο του στρέιντζερ. Γράφει ο Άνθρωπος. «Με τρομάζει που δεν βλέπεις το παράδοξο.»

  Έπρεπε να πει «παράδοξα» αλλά πάει στην ευχή, μην τρομάξει τον αναγνώστη. Που είναι το παράδοξο;

  Έλληνας πρωθυπουργός ζητάει από μεταφυσικό πρακτικό, να εφαρμόσει μεταφυσικούς νόμους , αυτός Εβραίος, άρα και νόμους μεταφυσικούς Εβραϊκούς, Εσωτερική Δυτική Παράδοση αν θέλω να είμαι πολιτικά ορθός, λέγε με Καμπαλά, Μαγεία. Ωρέ, Έλληνες παλικάρια και γυναίκες, πάει δέκα η αλεπού, έντεκα τα αλεπόπουλα; Ως είδηση, μας δουλεύουν; Ή μας αναγγέλλουν ότι δαίμονες θα εξαπολυθούν πάνωθε της Ελλάδας μας, στο Πεδίο; Βρε, πάν’ καλά; Από το λεπτοφυές πεδίο, the subtle level, astral, aetheric, πες το όπως θες, θα μας σκεπάσουν; Λαός θα υποκύψει, ναι, δεν έχουν εξελιχθεί ακόμη, αλλά οι Φύλακες τι κάνουν;

  Να σας πω τι κάνουν σε ένα μόνο παράδειγμα. Κι ο νοών νοήτω.

  Στις 11 κάθε βράδυ, όλοι οι μοναχοί κι οι μοναχές κι όλοι οι βλαμμένοι που νομίζουν ότι μπορούν να βοηθούν, ξυπνάνε αν κοιμώνται (οι μοναχοί σίγουρα κοιμώνται τότε), και προσεύχονται ως τα μεσάνυχτα, ώσπου να σημάνει η επόμενη μέρα, ωρέ Έλληνες αδέρφια. Ξέρετε γιατί;

  Για να υποδεχθούνε την καινούργια μέρα, ως άγια.

  Γι΄ αυτό τους μοναχούς αποκαλούν κάποιοι «Άτλαντες το Κόσμου».

  Παρ’ όλα αυτά, έχετε δει υποδουλωμένη πατρίδα, αλωμένη πατρίδα. Γιατί άραγε;

  Μην το αφήσετε να συμβεί ξανά. Μην χάνετε τον δρόμο σας. Κι αν τύχει, η Υπερμάχος και τα φτωχά κουρέλια εδώ, θα σας ανοίξουν τον δρόμο ξανά.

  – Τα Κουρέλια Τραγουδάμε Ακόμα.

  • ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΥΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΩΩΣ?

   • Μη λες βλακειες…. Πήγαινε μαθε τα γεγονότα καλύτερα βαλτα στη σειρά κατανόησέ τα και έλα να διορθώσεις το σχόλιο σου.

   • «ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΥΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΩΩΣ?» Καλά, σήμερα 2017 εσύ πιστεύεις ότι η Αθηνά πήρε το σπέρμα του Ήφαιστου από τον μηρό της με μια –δυο τρίχες από τα μαλλιά της και το τοποθέτησε στο Πάνδροσο; (Παν-Δροσο, όλο-δροσιά; Κρυογονική κατάψυξη, σου λέει κάτι;) – Έκλεψα στα 8 μου για να επιβιώσει η οικογένειά μου, τώρα ταϊζω 5 οικογένειες δουλεύοντας τίμια. Σήμερα 2017, θα με βάλεις φυλακή για κλοπή ξένης περιουσίας; Ζαβιέ, όχι ζαβέ, Ζαβιέ, όνομα ουσιαστικό κύριο της Γαλλικής, τόσοι και τόσοι σου έχουμε μιλήσει, σου έχουμε γράψει, κατάδικος ήμουν για μια φρατζόλα ψωμί που έκλεψα γιατί πείναγα, τώρα ταϊζω πόλη ολάκερη. Στάσου τώρα στο κρηπίδωμα και κοίτα με κατάματα, επιθεωρητά κύριε Ζαβιέ και πέσε πίσω, στα νερά του Σηκουάνα. Να καθαρθείς. Το βήμα του άνδρα (ανδρείου άντρα η γυναίκας, ανθρώπου που έχει ανδρεία, δηλαδή ΑΡΕΤΗ) ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Τις ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ. Εσύ, ΑΝΩΝΥΜΕ 10 Δεκεμβρίου 2016 @ 21:06, τι από όλα όσα έκανε ο γιός του Ανθρώπου θα τόλμαγες να κάνεις. Ακόμη κι αν ήσουν παιδί εκτός γάμου; —- Βγες τώρα λοιπόν από το σπίτι σου, ζήτα την Χάρη Του και θεράπευσε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, όχι εσύ, τους αδύνατους, Ανώνυμε, που μένεις ανώνυμος για να μπορείς να κάνεις το κακό. Ευλογημένος να’ σαι, αδελφέ μου.

    • Προς Α + + : Είπαμε «Όλοι», ναι;

    • ακου αργκος πρωτων μου κολας ταμπελα χωρισ να εχω αναφερει τιποτα αλλα λεσ εσυ τωρα αφου δεν ειναι με εμας θα ειναι με τους αλλους ετσι σασ εχουν μαθει να θελετε οπωσδυποτε μαντρι δεν μπωρειτε χωρις μαντρι.δευτερον το ειμαι του καθεμιανου εξυπηρετει αλουνου συμφεροντα.τριτον εγω ειμαι ο εαυτος μου και τιποταε αλλο και τα ζαβιε και τα γαλλικα αλλου.τεταρτον την ιστορια την γραφουν παντα οι νηκητες. πεμπτον οχριστιανισμος ηταν ενα κολπο των ρωμαιων για να μας γ@μησουν τη γλωσσα που ηταν το μεσο δοιηκησης του πλανητη.αληθεια γιατι η ιστορια δεν αναφερη τιποτα για τους ελληνες απο το υποτηθεται μηδεν μεχρι περιπου το 1800 οχι για τουσ βυζαντιους για τουσ ελληνες θα σου πω γιατι γιατι τοτε δεχομασταν το δευτερο κυμα αλλιωσης και καταστροφης απο τους 12 μαθητες του ραβινου γιεχοσουβα το πρωτο κυμα ηταν απο το εκφιλισμενο δωδεκαθεο . εκτον εχεις αναρωτηθει ποτε αν ο θεος που πιστευεις μπωρει να ειναι και ο μεγαλυτερος εχθρο σου?

   • ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΙ.

 5. απ τους ναζι στα ταρω και απ τα ταρω στον συριζα του τσιπρα…παω πασο…παντος αν θελεις ξερω και μια θειτσα που λεει τον καφε…

  • Δεν είναι αθλητική εφημερίδα το Κατοχικά Νέα, καλέ αναγνώστη. Αν θέλεις να έχεις χρόνο για διάβασμα, θέλει προσοχή, υπομονή και καλή καριά, που είμαι βέβαιος ότι έχειις για να κααγράφεις την απορία σου. —- ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ – Ντι Άντζελο.

 6. IPARXOUN POLES TEXNIKES ELENXOU NOISIS KAI ANTINOISIS

  PSIXOTRONIKOS POLEMOS
  KLINIKI IPNOSI
  KTLP….

  IPARXOUM KAI AUTI POU INE I PARATIRITES – WATCHERS

 7. Ελένη Κάβα-Καυγάκου 12/10/2016 @ Δεκέμβριος 10, 2016 3:37 μμ

  Εχω να πω ότι Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΡΩ ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
  Είναι η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΕΙΔΑ/ΑΡΧΕΤΥΠΟ.
  Περγραφει την ΕΙΣΡΟΗ ΤΟΥ Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Υ…
  Ακυρώνει ό,τι προηγούμενο έχει δημιουργηθεί και φέρνει κατι που ΕΙΝΑΙ Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο ….
  Μονον οι αυθεντικά ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΝΕΣ, οι έχοντες πραγματικά συνειδητοποιήσει ότι ό,τι και να έχεις πετύχει, υπάρχει πάντα κατι που σε υπερβαίνει, μπορούν να επιβιώσουν απλώς μετα το χτύπημα του Τρελλού….
  Γι ´αυτό Stranger, επειδή ξέρεις πολύ καλα ότι οι λέξεις κτίζουν Συνειδητότητα, να εκφράζεσαι σε πρώτο πληθυντικού κι όχι σε δεύτερο ενικού πρόσωπο…

 8. κανε τα πιο λιανα…

 9. Μια επισήμανση… άλλο βλάκας.. άλλο τρελός. Η βασική διαφορά είναι στο ότι ο τρελός κρύβει μέσα του κάτι το ηρωικό, ο δε βλάκας όχι. Ο Τρελός, η Αρλεκίνος… στην κάρτα Ταρό παρουσιάζει την δυτική έκφανση του Ηρακλή… το μαύρο πανωφόρι, δεν είναι αυτό της «άγνοιας» αλλά είναι ο αστροχιτώνας της Αθηνάς. Η Αθηνά κατά τον Αριστοτέλη είναι η Σελήνη… είχε δώσει τον αστροχιτώνα στον Ηρακλή όπου τον φορούσε μέχρι και τον άθλο του, με τον Λέοντα της Νεμέας… από την στιγμή που έγδαρε το θηρίο… φόρεσε την λεοντή, και έδωσε πίσω τον αστροχιτώνα…. το πανωφόρι του «τρελού» είναι μαύρο γιατί παρουσιάζει τον έναστρο ουρανό, αν κάποιος το προσέξει καλύτερα έχει επάνω του αστέρες 🙂 όλα όσα αναφέρεις για τον «τρελό» παρουσιάζουν τον Ηρακλή…. το 12 δεν είναι τα ζώδια αλλά οι άθλοι… το 7 επί της Ζώνης του Ωρίωνα και του ηλιακού μας συστήματος. Δεν υπάρχει άγνοια, δηλαδή λήθη στον Ηρακλή… μόνο αλήθεια και αθωότητα κατά την πλατωνική εκδοχή στο έργο του Πολιτεία – Η Περί Δικαίου, όπου πίσω από τον Βασιλέα φιλόσοφο κρύβεται ο Ηρακλής. Ο Τσίπρας, όπως ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου, οι ψηφοφόροι τους κ.λ.π. δεν ήσαν τρελοί… χρήσιμοι βλάκες ναι! Τρελοί ουδέποτε… κανείς τους δεν είχε ούτε έχει κάτι το ηρωικό μέσα του, παρτάκιδες αεί γαρ. Αυτά. Υγ. είναι γνωστό ότι ο Γ. Γκέλερ είναι ψυχικός… υπήρχαν στο παρελθών Πρόεδροι των Η.Π.Α. που τον χρησιμοποίησαν σε σοβαρές συζητήσεις και όχι μόνο με τους Σοβιετικούς. Στην άνωθεν φωτογραφία διακρίνουμε 2 πράκτορες του «αριστερού τοπικού τμήματος της C.I.A. http://katohika.gr/diethni/bbc-giouri-gkeler-ligizei-koutalia-itan-praktoras-ston-psixro-polemo-ekane-pneumatikes-epitheseis-enantion-roson/

  • Μιας και μιλάμε για παράδοξα…. να σχολιάσω ένα ακόμα παράδοξο μέσα σε ένα άρθρο που αναφέρεται σε παράδοξα;! 🙂 Δεν είναι λίγο παράδοξο να ανεβάζω το σχόλιο μου στις 18:05 ακριβώς…. δίνοντας μια ηλεκτρονική διεύθυνση ενός άρθρου, που ανέβηκε την ίδια ημέρα του ίδιου έτους, αλλά στις 18:53;! Δεν είναι παράδοξο να προηγείται η παραπομπή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, από το κύριο άρθρο κατά 48΄ της ώρας;! Αυτά. Υγ. 🙂 Εδώ το άρθρο για τον Γ. Γκέλερ 18:53 – 10/12/2016: http://katohika.gr/diethni/bbc-giouri-gkeler-ligizei-koutalia-itan-praktoras-ston-psixro-polemo-ekane-pneumatikes-epitheseis-enantion-roson/

   • Εμεις αλαξαμε το λινκ που εδωσες μιας και ειδαμε το λινκ σου και καναμε αναρτηση το αρθρο…ετσι και δωσαμε στην πηγη αυτο που της αναλογει και εδω δωσαμε την ευκαιρια σοτυς χρηστες μας να διαβασουν το αρθρο που ηθελες ..

 10. κατοχικα σε διαβαζω σχεδον απο το ξεκινημα σου οπου σε βρηκα τυχαια οταν πατησα την λεξη κατοχη στην αναζητηση (γιατι αυτο αισθανομουν γυρω μου)ψαχνωντας για τα συμπτωματα και την αντιμετωπιση αυτης.οσο μεγαλωνει αποκαλυπτεται ο εχθρος αλλο τοσο δυμωνεις εσυ.μην σταματας!

 11. Σατανιστες «μαγοι» λυγιζουν κουταλια ξυπνηστε

 12. Εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, είχε γίνει σχετική αναφορά. δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το άρθρο. The Economist – 20η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση 22-23.6.2016. Θα σταθώ στους ομιλητές. http://www.hazliseconomist.com/gr/event/20th_Roundtable_with_the_government_of_Greece/speakers
  Από τους συνολικά 60 συνομιλητές που συμμετείχαν, η φωτογραφία μόνο του ενός ξεχώριζε. Του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Για όσους μελέτησαν το παραπάνω άρθρο του Stranger και παρακολούθησαν το πολύ κατατοπιστικό βίντεο δεν θα δυσκολευτούν να καταλάβουν γιατί το δεξί μέρος του προσώπου του είναι στο «σκοτάδι» . Το δεξί μάτι σχεδόν δεν φαίνεται.
  http://www.hazliseconomist.com/gr/event/20th_Roundtable_with_the_government_of_Greece/speaker/tsipras
  Πριν λίγες ημέρες είχα παραθέσει τους παρακάτω στοίχους από την Παλαιά διαθήκη, με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα. Σημασία δεν έχει η θρησκευτική σου πίστη,ή η έλλειψη αυτής. Σημασία έχει να παρακολουθήσεις τα αχνάρια.
  http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Paroimiai/Paroimiai_kef.10-15.htm#kef.10
  Παρ. 10-9,10 Οποιος πορεύεται με αθωότητα και ευθύτητα, προχωρεί με πεποίθησιν και θάρρος, διότι δεν θα καταισχυνθή. Εξ αντιθέτου εκείνος, του οποίου οι δρόμοι της ζωής είναι δόλιοι και διεστραμμένοι, θα γίνη μίαν ημέραν γνωστός και θα καταφρονηθή.
  Εκείνος που κάνει με τα μάτια του νοήματα συγκατανεύσεως, ανειλικρινή όμως και δόλια, συσσωρεύει πικρίας και λύπας στους ανθρώπους. Εξ αντιθέτου εκείνος ο οποίος ελέγχει φανερά και μετά θάρρους, αποκαθιστά ειρήνην στον ίδιον τον άνθρωπον και στους ανθρώπους μεταξύ των.
  http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Zaxarias/Zaxarias_kef.10-13.htm
  Ζαχ. 11,17 Ω, οι ανίκανοι και ιδιοτελείς ποιμένες, οι οποίοι έχετε εγκαταλείψει τα πρόβατα• μαχαίρι, οργή και τιμωρία παρά Θεού θα πέση εις τα ανίκανα χέρια του κακού ποιμένος και στο δεξί του μάτι• το χέρι του θα ξηρανθή ολότελα και το δεξί του μάτι θα τυφλωθή εντελώς.
  Τι είχε πάθει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπαμε;
  http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Basileiwn_A'/Basileiwn_A'_kef.8-12.htm#kef.11
  Α Βασ. 11-1,2 Ενα μήνα έπειτα από τα γεγονότα αυτά ο Ναας ο βασιλεύς των Αμμωνιτών επροχώρησε με στρατόν προς βορράν και εστρατοπέδευσε πλησίον της Ιαβίς της πρωτευούσης της χώρας Γαλαάδ. Οι Ισραηλίται, οι κάτοικοι της Ιαβίς, είπαν προς τον Ναας τον Αμμωνίτην• “κάμε συμφωνίαν φιλίας με ημάς και ημείς θα γίνωμεν δούλοι σου.
  Ο Ναας με αγερωχίαν πολλήν απήντησε προς αυτούς• “ιδού υπό ποίον όρον θα κλείσω συμφωνίαν φιλίας μαζή σας• αν θα βγάλω το δέξι μάτι από όλους τους Ισραηλίτας και έτσι θα προσάψω εντροπήν εις όλον τον λαόν του Ισραήλ”.
  Αυτό κάνουν …. Συμφωνία φιλίας …. Με όρους…. Αυτόβουλα … το κόστος είναι εμφανές.

 13. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ.ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ;ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.ΑΝΟΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ.ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝΕ ΑΙΜΑ.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

 14. ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ
  ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΣΟΙ ΓΙΟΥΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..
  Βοήθεια για ποιον; Για την Ελλάδα η για πολεμο σε αυτούς που αμύνονται στην Ελλάδα; Βοήθεια για το καλό μας η για να νικηθεί η μόνη αντίσταση σήμερα στην Ελλάδα;
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ-ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΙ !!!!!!

  ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ… ΟΣΟΙ ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ… ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!!
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ…..
  ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ… ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ … ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ?
  ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ…. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΟΥΡΙ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ …. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ…. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…
  ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
  Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΥΓΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΟΥΡΙ…

 15. Εβραίος είναι !
  και όχι ορθόδοξος
  στην ορκωμοσία ο δαίμονας αντιδρά
  έχει απόλυτο δίκαιο ο παράξενος
  αλλά ο Τσίπρας είναι στον δικό του δρόμο
  με όλα αυτά που φαίνονται παράξενα σε εμάς
  το κακό είναι ότι σέρνει εμάς στην ουρά του

 16. Ρε φίλε Stranger, πας κι εσύ κατευθείαν σε κάτι αναλύσεις..μα δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη εκείνη την στιγμή που πήρε αυτό το ύφος ο Τσίπρας και μάς λες για ενεργειακές επιθέσεις και πράγματα άκρως συνωμοσιολογικά; Ο άνθρωπος αυτός, απλά είναι άθεος, μισεί την ορθοδοξία και γενικά όποιας μορφής θρησκεία. Και την στιγμή τής ορκωμοσίας, όταν οι ιερείς λένε αυτά που λένε, ο άνθρωπος τρελαίνεται και βγάζει με αυτές τις γκριμάτσες τον αποτροπιασμό του. Υπάρχει και ένα άλλο περιστατικό, δεν ξέρω αν το έχεις δει πουθενά, που ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος, Καμμένος και Ολάντ και ενώ όλοι οι παριστάμενοι στέκονται προσοχή, εκείνος έχει τα πόδια του ανοιχτά λες και βρίσκεται σε καμιά συναυλία ή παρακολουθεί κάποιο δημόσιο θέαμα. Αφελής είναι, χαϊβάνι είναι, κωλόπαιδο είναι, ένα θρασύτατο παιδάκι είναι, που τού έδωσαν κάποιοι μεγάλη σημασία. Αν το συναντούσα πουθενά τυχαία, δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντιδρούσα..μπορεί και να τον σφαλιάριζα.

 17. Η κβαντικη φυσικη το λεει ξεκάθαρα,εμεις δημιουργούμε το πεδιο οπου τα γεγονότα ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ αν συνεχιζουμε να παρατηρούμε την εξεληξη τους.Παρακαλω μπορεις να γινεις ποιο σαφης? ΑΦου εμεις δημιουργούμε το πεδιο δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και τα γεγονότα?? ΚΑΙ γιατι παρατηροντας τα γεγονότα μπορούμε μονο να τα αναβαλουμε και όχι και να τα επιβαλουμε??

  • ΔΕν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει επιβολη στο πεδιο ..το αντιθετο εννοουμε τοσο καιρο ! Τωρα ο τροπος να κανεις γεγονος να συμβει μεσα απο την διαδικασια του παρατηρω χωρις να παρατηρω ειναι μια τεραστια κουβεντα που σιγουρα στις λεσχες των πεφωτισμενων την κανουν στα σιγανα τα υψηλοβαθμα μελοι

  • Φίλε ANDION EI, με έκανε χαρούμενο το σχόλιό σου! — Είπε ο στρειντζερ ορθά «ο τροπος να κανεις γεγονος να συμβει μεσα απο την διαδικασια του παρατηρω χωρις να παρατηρω ειναι μια τεραστια κουβεντα», αναφερόμενος στο πεδίο, όπως ερώτησες. — Εδώ, στον δεδομένο χώρο, και με αναγνωστικό κοινό άγνωστων προθέσεων, εκείνο που ίσως βοηθούσε ίσως ήταν μια αναπαραγωγή λόγων κάποιου είτε αστείου ή όχι αστείου χαρακτήρα ::: «η Ενέργεια της Δύναμης είναι μέσα μας, κι έξω από εμάς. Είναι μέσα σου, νεαρέ, και μέσα στα δένδρα τριγύρω, και μας διαπερνά. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. Είναι πολυδύναμος σύμμαχος η ενέργεια της Δύναμης.» (Όχι παντοδύναμος, πας προσέξουμε. Πολυδύναμος/powerful ally.)—- Κβαντικά ισχύει ότι ___δύναται___ να αλλάξει το αποτέλεσμα κι αυτό είναι το σύνηθες που συμβαίνει. Το περιεχόμενο, η ουσία του κβαντικού πεδίου που θα ενδυναμωθεί με φωτονιακή συνειδητότητα η οποία δεν θα παρατηρεί αλλά θα είναι εκεί ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. Κι εξαρτουμένου από την (μην γελάσεις εδώ) πίστη ή βούληση κατά άλλους, δύναται να επιδράσει καταλυτικά. Στρέινζερ, και τα άλλα παιδιά εδώ, διορθώστε με όπου νομίζετε.

  • Εξήγηση του φωτονιακή συνειδητότητα. Το παρέλειψα * χτυπάει το κούτελο στο πληκτρολόγιο * Αναφέρομαι στην αρχή της Κβαντικής Διεμπλοκής ή Εναγκαλισμού. Δηλαδή,να εισέλθει συνειδητότητα με αφυπνισμένη την φωτονιακή φύση της και κατευθύνοντας αυτή προς την Δημιουργία μέσα στο πεδίο. Σε σθυγκεκριμένη Δημιουργία. Τότε, λόγω Κβαντικής Διεμπλοκής (έχω εξηγήσει σε άλλη δημοσίευσή μου αναλυτικά και με πολύ απλό τρόπο τι είναι Κβαντική Διεμπλοκή, αλλά αν χρειάζεται κάποιος να το παρουσιάσω ξανά, απλό είναι),λόγω της βούλησης, ή της πίστης, γεννάται η Υπέρθεση μέσα στο πεδίο. Όπερ Έδει Δείξαι. * ξαναχτυπάει το κούτελο στο πληκτρολόγιο για την διπλή δημοσίευση *

 18. Νομιζω οτι το μυνημα που θελει να περασει ο τσιπρας ειναι δεν ειμαι μαγος να αλλαξω τα πραγματα.

 19. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

 20. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 12/11/2016 @ Δεκέμβριος 11, 2016 11:05 πμ
 21. Πραγματικα αγνώριστος..!Εδω θα έρθω να συμφωνήσω με τον αρθρογράφο.Αν το δει καποιος που δεν εχει καμία σχέση ή υποψια για τα πραγματα,το λιγοτερο που θα καταλαβει ειναι οτι…κατι δεν παει καλά με αυτον τον άνθρωπο.Το βλέμμα και οι εκφράσεις του προσώπου,δειχνουν όντως μια εσωτερικη πάλη!Καποιος να τον βοηθήσει .☼.☼.☼

 22. Ενας γνωστος μου ειχε αγορασει το βιβλιο «η μαγεια»της rhonda byrne.Αυτη ειχε βγαλει το «the secret» που ελεγε με απλα λογια για το νομο της ελξης,πολυ γνωστο και εμπορικο βιβλιο.Στο βιβλιο που πηρε ο γνωστος μου ειχε προγραμμα ενος μηνα περιπου. Καθε μερα ειχε και μια ασκηση νοητικη,με οραματισμους και θετικη σκεψη. Καποια στιγμη εβαλε και εικονες για πραματα που ηθελε να γινουν στη ζωη του και αισθανοταν ηδη ευγνωμωσυνη για αυτα σαν να εχουν γινει. Για να μην μακρυγορω τους επομενους 3 μηνες δυο απο τις επιθυμιες που ειχε οραματιστει, σαν να ειχαν ηδη γινει, εγιναν πραγματικοτητα. Ειχε 30 με 40% επιτυχια. Παρολα αυτα παροτι αθλειται και προσεχει την διατροφη του δε ξανακανε αυτα που ελεγε το βιβλιο,καπου κουραστηκε, ειχε και αρνητικες σκεψεις και μερικα γεγονοτα αρνητικα και δεν ειχε ορεξη να συνεχισει.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μαλλον ειναι πολυ ισχυρες οι αρνητικες επιρροες σε ολους μας και πολλοι παραγοντες μας εμποδιζουν να διαμορφωσουμε θετικα τη ζωη μας,επηρεαζοντας το πεδιο οπως το αναφερει ο stranger. Φαινεται ομως οτι γινεται και αυτο ειναι ηδη συγκλονιστικο αμα το συνειδητοποιησει καποιος..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*