ΤΡΕΞΕ ..Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το σύμπαν !

Οι βλάκες ελέγχουν την πορεία του μέλλοντος μας !

Η αέναη μάχη του καλού με το κακό , του φωτός έναντι του σκοταδιου υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να σβήσει ο ήλιος !

Έτσι είναι ρυθμισμένο το σύστημα…έτσι έχει ρυθμιστεί η συνείδηση μας να το κρατά υπαρκτό!

Οι μοχλοί και τα όπλα αυτής της μάχης έχουν να κάνουν με την συνείδηση , ο έξυπνος απέναντι στον χαζό , οι λίγοι απέναντι στην μάζα (το ον μάζα το ηλίθιο ον) … !

Πρώτοι στον θίασο για εμάς το κοπάδι είναι οι εξουσιαστες , οι κυβερνήσεις , οι πρωθυπουργοί , η κατά εξοχήν μαριονέτες …!

Αυτό είναι και η πρώτη μπλόφα για την συνείδηση μας , αυτό είναι το καμουφλάζ για να μπερδευτεί το μυαλό μας !


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι πραγματικοί έξυπνοι που κινούν τα νήματα έχουν τοποθέτηση της χαζές μαριονέτες να πηγαίνουν το καράβι μόνιμα στα βράχια !

Ο καθένας επιλεγμένος βάση όχι ικανοτήτων αλλά ατελειών … άλλος παιδεραστής, άλλος βιαστής , άλλος σατανιστής ,άλλος τραβελι…!

Έτσι να μπορούν να ελέγχονται ανα πάσα στιγμή!

Σε μια θέση ικανοποιητική με μεγάλο μισθό και τεράστια καρέκλα δεν επιλέγεται ποτέ ο πιο ικανός αλλά πάντα αυτός που θα κάνει την όποια εργασία (ηθική η ανήθικη) χωρίς να σκεφθεί , χωρίς να έχει τύψεις και πάντα έχοντας στην ιστορία της Ζωής του μοχλούς χειραγώγησης ….είτε να έχει 4 παιδιά , είτε να χρωστά στον τζόγο …γενικά οτιδήποτε μπορεί ο εργοδότης να τον κάνει να νοιώθει ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι του απόλυτου έλεγχου του!!

Αυτό ισχύει σε όλες της δομές όπου ένας ισχυρός προσλαμβάνει έναν υπάλληλο σε μια ευαίσθητη και επικίνδυνη θέση !

Οι ατέλειες ,τα πάθη , η εγωμανία , τα βίτσια , η ανασφάλεια είναι που κάνουν όλους αυτούς να θέλουν να είναι ενωμένοι κάτω από μυστικότητα !

Οι ηλίθιοι του πλανήτη νιώθοντας την ανικανότητα να μπορούν μόνοι τους να σταθούν και να χαράξουν πορεία προτίμησαν και θα προτιμούν πάντα την ίντριγκα , την δολοπλοκία και τη ρουφιανιά για να επιβιώσουν!

Αν και εσύ ήσουν ένας κρυφός άρχοντας του κόσμου αυτού να είσαι σίγουρος ότι σαν κανόνες για της μαριονέτες σου θα επέλεγες της παραπάνω λύσεις !

Αν ήθελες να παραχωρήσεις εικονική εξουσία σε μια μαριονέτα θα έπρεπε να είχες στα χέρια σου τρόπους να κάνεις αυτή την μαριονέτα να ακολουθεί πιστά της εντολές σου… !

Στην σημερινή εποχή , στην εποχή που είμαστε δέσμιοι τον νόμον και τον κανόνων της σκλαβιας μας εκεί όπου η πένα και το χαρτί έχει μεγαλύτερη εξουσία από την ίδια την Ζωή …όλα γίνονται δια βοής και ανταρας … !

Το σύστημα ζει , εξουσιάζει και ελέγχει με τον πιο απλό τρόπο…επηρεάζοντας τους πιο χαζούς από εμάς τους οποίους τους χρησιμοποιεί για να κάνει θόρυβο κάνοντας έτσι το πάρτι να μοιάζει μεγαλύτερο!

Αν δεις τα νούμερα σε όλο τον κόσμο θα δεις ότι στην εξουσία είναι σχήματα-μαριονέτες που στην υποτιθέμενη δημοκρατία οι λίγοι τους ψήφισαν και όχι οι πολλοί !!

Θες να δούμε τα πραγματικά νούμερα του Τσιπρα; Ούτε το 20% ..σήμερα είναι στην εξουσία…είπαμε δεμένοι με την πένα ..με βοή και αντάρα …αποφασίζεται το μέλλον της Ζωής μας !

Πριν χρόνια όταν πρωτο ειπαμε οτι έρχεται Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , όταν πρωτο ειπαμε οτι θα έχουμε θερμό επεισόδιο , όταν μιλούσαμε για πράγματα που η γραμμική εκπαίδευση του συστήματος ύπνωσης μας δεν μπορούσε να δεχτεί…τρώγαμε την μια ντομάτα μετά την άλλη … απλά επειδή τότε δεν ειχε ωριμάσει ακόμα η προπαγάνδα για την έναρξη της συγκομιδής !

Σήμερα και ενώ δεν έχουν έρθει νέες πληροφορίες …απλά μερικές μαριονέτες πήραν εντολή να κάνουν το Σοου πιο μελοδραματικό … ΟΛΟΙ είναι έτοιμοι , όλοι έχουν αποδεχθεί χαλαρά ..πχ μια ελληνοτουρκική σύρραξη !

Χωρίς η μάζα (ηλίθιο ον) να έχει εις βάθος αναρωτηθεί πως τι και γιατί ..ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός … είμαστε πλέον έτοιμοι συνειδησιακά να μπούμε σε μάχη!

Ιαχές έτοιμων Ηρώων … σε όλα τα σοσιαλ μίντια … !

Σε λίγο καιρό..ίσως και μέρες … θα δούμε το πεδίο να αλλάζει ..θα δούμε ξαφνικά να γίνονται κινήσεις ηρωισμού από ανθρώπους που μέχρι χτες τους ειχαμε πει καμία 100στη φορές προδότες…μην με ρωτήσεις πως και έτσι..λίγο νιο νιο θέλει… !!

Είμαστε το κοπάδι μια σέκτας ανθρώπων (χμμμ) που δεν τους έχουμε δει και ακούσει ποτέ…
Βολεύει πολύ τον ιδιόκτητη της φάρμας να σου δημιουργούνται εικονικά προβλήματα (φόροι,μισθός,ανεργία,σύνταξη, κρίση) έτσι ώστε να μην έχεις χρόνο να δεις την πραγματικότητα ..να μην έχεις χρόνο να ερευνήσεις σε βάθος και να είσαι πάντα το έτοιμο ζόμπι που θα καταπιεί την προπαγάνδα από το κουτί!

Θα μου πεις ..δεν είναι πρόβλημα να μην έχω να φάω; Ανάλογα, αν μάθαινες ότι κάποιος κάνει σχέδια να σε σκοτώσει εσένα και την οικογένεια σου …νομίζω ότι θα έπεφτε πολύ στα μάτια σου το θέμα της πείνας…που παλι στημένο από τον ίδιο είναι!

Κάποτε ήθελα να αρχίσω να εκτρέφω πεταλούδες (για δικούς μου λόγους)…έμαθα τότε ότι μπορούσα να αλλάξω τον βιορυθμο της πεταλούδας και να κάνω την μια μέρα να της φαίνεται σαν τρεις μέρες και έτσι να επισπεύσω την διαδικασία (κουκούλι,γέννηση,κάμπια κοκ) …

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε μια ανώτερη οντότητα , ένας ανώτερος πολιτισμός να δημιουργεί σε εμάς άλλους βιορυθμους , άλλες δονήσεις ώστε εμείς να παράγουμε κάτι …που μάλλον μέχρι σήμερα δεν του δίνουμε σημασία !

Γιατί στο λέω αυτό ; Γιατί θέλω να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι η οποιαδήποτε αλήθεια μπορεί να είναι ανάλογα και το μεγαλύτερο ψέμα !

Στην ιστορία της ανθρωπότητας ..ο πολυμήχανος άνθρωπος … όπου όλος τυχαίως τα μεγάλα μυαλά που του έδωσαν τα φώτα να εξελιχθεί ..ήρθαν όλα κομβόι σε μια εποχή και μετά …ξηρασία !!!!…. Ο άνθρωπος έκανε πάντα πολέμους… με τον πόλεμο κατάφερνε να νικα τα όποια προβλήματα είχε…τροφή , εξουσία , γόητρο, βασιλικό αίμα, κληρονομία ..κοκ κοκ….!

Μέσα σε αυτήν την ιστορία υπήρξαν δισεκατομμύρια θύματα … πολλυ λίγες μαριονέτες …και 99% κοπάδι!!

Σήμερα … μια κυβέρνηση που έχει κάνει τα ανείπωτα …που έχει δεχθεί χρέη , νόμους , κανόνες , μνημόνια που δεν θα έπρεπε καν να συζητήσει λόγω της μεγάλης κομπίνας του χρέους ….ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από την μέγκενη …είναι να ..μπει σε έναν πόλεμο!

Στο έχω γράψει αυτό χρόνια πριν… (μην με βάζεις να το βρω εγώ για να στο δώσω βρες το εσύ) …..ένας εικονικός πόλεμος μας βολεύει να γλυτώσουμε πάρα πολλά από αυτά που μας βαραινουν… αλλα….ΑΛΛΑ….

Όλα έχουν να κάνουν με την χρονική στιγμή και την πρόθεση …Έχουμε δώσει ήδη πάρα πολλά …που δεν θα έπρεπε ….λιμάνια … ενέργεια … νησιά … πάρα πολλά…πριν τον πόλεμο ..εκτός του πολέμου!!

Αν μέσα στο μυαλό της όποιας κυβέρνησης …(και εννοώ όλους μαζί σε συνεννόηση ) ..ήταν και ΕΙΝΑΙ το σχέδιο ενός Πολέμου….το οποίο είναι και σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης … το να πεις …κάνω σε συμφωνία έναν πόλεμο … με εγγυήσεις ότι θα χάσω μεν αυτά αλλά θα μου δοθούν αυτά……με εγγυήσεις ότι ο εχθρός μου θα διαμελιστεί … αλλά εγώ θα χρωστώ λιγότερα…αλλά συνάμα μέχρι να συμβεί αυτό φρόντισες να ξεπουλήσεις τα πάντα για να βολέψεις 300 οικογένειες…τότε στο αμέσως μετά τόνο του Πολέμου πρέπει να εκτελεστείς για έσχατη προδοσία!

Θέλω να σκεφτείς το σουρεαλιστικό σενάριο …την σκέψη σε ένα συμβούλιο για αυτή την απόφαση …τι θα μπορούσε να ειπωθεί!

Χρωστάμε τόσα καλώς η κακώς … το να χάσουμε και 4 χιλιάδες άνδρες για να γλυτώσουμε δεν είναι και τίποτα …τόσοι πεθαίνουν στην άσφαλτο τον χρόνο !

Σου έχω ξαναπεί , το φθηνότερο κρέας είσαι εσύ …στο έχω αποδείξει σε άλλο άρθρο με νούμερα…

Το κοπάδι των ηλιθίων μπολιασμενο με ύπνωση πατριωτικού σθένους και με ναρκωτική δόση ανάγκης ηρωισμού …σύντομα θα επιβραβεύσει!

Θυμήσου τι σου λέω τόσα χρόνια … το έπαθλο είσαι εσύ …τι θα πιστέψεις τι θα επιτρέψεις τι θα αποδεχθείς !

Το να πας ηρωικά πραγματικά είναι μια ιδιότητα και μια γενναία πράξη …το να πας αδιάβαστος επειδή μαριονέτες αποφασίζουν ποιος και πότε θα οικονομήσει και πότε θα γίνει η έξοδος της κομπίνας είναι ανόητο!

Αν εσύ θες να βλέπεις αυτή την Ζωή σαν ελεύθερη … και θες να πιστεύεις ότι αυτή η Ζωή είναι ανίκανη από μόνη της να έχει την συνείδηση ότι ο πόλεμος είναι κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο data base του εγκέφαλου μας….δεν θα έπρεπε καν σαν όντα να έχουμε αυτή την πληροφορία ….τότε φίλε μου ανήκεις στους ηλίθιους !

Η στάνη και ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ είναι ικανοί να σε κάνουν να επιζητείς τον θάνατο …όχι η ίδια η Ζωή … όχι οι ίδιοι οι άνθρωποι! Αυτό να το ξεχωρίσεις πολύ καλά στην συνείδηση σου !

Πόλεμος χωρίς να το θες δεν γίνεται , αρα όταν επιζητείς τον απέναντι σου να τον δεις νεκρό χωρίς να σου έχει κάνει αυτός τίποτα … τότε αναρωτησσου με ποιο τρόπο ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ σε έχει κάνει να είσαι ενα ζωντανό καρκίνωμα της Ζωής!!

Επειδή λοιπόν … όλα αυτά θα συμβούν ότι και να πω εγώ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ … ένα έχω να σου πω ..ΤΡΕΞΕ ..η ηλιθιότητα κατέλαβε το σύμπαν!

Loading...

45 thoughts on “ΤΡΕΞΕ ..Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το σύμπαν !

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Ωραίος. Και καθόλου παράξενο, θα δούμε όντως, προδότες για καρπαζιές να εμφανίζονται ως εθνική ήρωες, πατριώτες.
  Π.χ. Πριν χρόνια, είχαν βγάλει υποστηρικτές του Πάνου Καμμένου και είχαν διακινήσει μια δήθεν προφητεία, ότι θα ναι ο ηγέτης των ενόπλων δυνάμεων που θ αναλάβει να διαχειριστεί την άμυνα του έθνους κλπ. κλπ.
  Μιλάμε το χα δει, το 2010! Για να καταλάβεις, απ το 10.
  Σαν να ήξεραν ότι θα κυβερνάνε με τον Τσίπρα;
  Τέλοσπάντων…Και αυτός ο καρπαζοεισπράκτορας τώρα, θα εμφανιστεί σαν ένα από τα πολλά είδωλα που δίνουν στις μάζες και ο κόσμος θα τα πιστεύει.
  »Μόνο και μόνο στην ιδέα του ψέμματος που θα ζούμε τρελένομαι, δε θέλω να το υποστώ»
  Και άντε πες, πως κάπως αλλάζει το σκηνικό και δεν συμβαίνει αυτό, είναι και άλλοι στην σειρά που περιμένουν, έχοντας ήδη μέσω εφημερίδων σπρώξει »θρύλους» μεταποιημένους, προκειμένου και μέσω της πολιτικής να έρθουν στην εξουσία και ν αναλάβουν άλλον ρόλο, άλλων σχεδίων πάλι.
  Δεν έχουν τελειωμό όλοι αυτοί!

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Γνωρίζω αρκετούς χώρους και τις βλέψεις τους και παρασκηνιακές κινήσεις τους αλλά και άλλες φορές σε κοινωνικά δίκτυα που τα είχα πει, περνούσαν στο ντούκου δυστυχώς.
   Αν βέβαια, πιστεύεις ότι θα μπορούσε να χει περισσότερη πέραση στα κατοχικά και να ψιλοπιάσουν τόπο, μπας και σωθούμε λίγοι παραπάνω από την γυάλα που θα μας δημιουργήσουν, γιατί θα ναι όντως χειρότερη, καθώς θα συνοδεύεται και με φανατισμό και με κοσμοθεωρία αναπτυγμένη πάνω στο ψέμα τους, μπορώ αν θες να ετοιμάσω μερικά άρθρα, περί τάδε και οι γεωπολιτικές τους βλέψεις κλπ. κλπ.

  • Άργος says:

   Ο Αρχισυντάκτης έχει δημοσιεύσειι κάμποσα άρθρα που δείχνουν λύσεις. Για παράδειγμα, αφύπνιση. Γίνεται με την διεύρυνση της συνειδητότητας. Επέρχεται με την λγότερη ασχολία με τα ασήμαντα και περισσοτερη ασχολία με τα σημαντικά της ζωής. Κυρίως, συμβαίνει με την αξιολόγηση εάν όσα διαβάζεις στο Κατοχικά Νέα σου δημιουργούν απορίες και εάν σου δίνουν απαντήσεις. Αναρωτήσου για τις προτεραιότητες της ζωής σου. Διάθεσε τον χρόννο σου δημιουργικά (δεν αφορά εσένα το παρακάτω) σήκωσε το κεφάλι σου απόο το ρημάδι το κινητό και διάβασε ένα βιβλίο – είναι παράθυρο στον κόσμο, ξέρεις. Αντιμετώπισε τονν εαυτό σου με θάρρος, πλέξε δεσμά στα ελατώμματά σου και καλλιέργησε τα προτερήματά σου. Διάβαζε τι γράφουν οι συντάκτες των άρθρων και των σχολίων εδώ. Είμαστε καλούτσικη παρέα, όσο κι αν διαφωνούμε που και που. Και ρώτα. Ρώτα. Ρώτα. Προσωπικά, ρωτάω, ρωτάω, ρωτάω. – Άργος

   • z ] + [ s says:

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ARGOS. Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΦΙΛΕ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΕΣΥ ΜΕ ΛΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ; ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    • Argos says:

     «ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ARGOS.» Δεν οφείλω να απολογηθώ γιατί δεν σου απάντησε ο αρθρογράφος. Η συμβολή των ανθρώπων με καλή θέληση στο «Κατοχικά Νέα» είναι ελεύθερη.— «Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΦΙΛΕ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.» Αυτό σε τιμά! Σε τιμά! — «ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…» Απαντώ διότι εσύ ερώτησες. Το γιατί σου απαντώ έτσι, είναι διότι έτσι η διανόησή μου και η καλή προαίρεσή μου υπαγόρευσαν. Εάν η απάντησή μου δεν έχει αντίκρυσμα σην ψυχή σου, έχω αποτύχει κι εσύ είσαι ελεύθερος να την ανγοήσεις. — «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ;» Πώς διαπιστώνεις ότι έχω την λύση; Μήπως επειδή την καταγράφω και σου την προσφέρω;Εάν έτσι, γιατί ισχυρίζεσαι ότι ΔΕΝ την λέω; —- «ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ;» Δεν έχω παρέα ή παρέες. Διότι «εκείνα που οι άλλοι επιδοκομάζουν, μου είνμαι αδιάφορα. Κι εκείνα τα οποία επιδοκιμάζω ε΄γω, είναιαδιάφορα κιακατανόητα στους άλλους – Επίκουρος. —- «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.» είναι σαφές ότι έκανες μία ερώτηση χωρ΄ςι υπονοούμενα. Τι είναιεκείνο που δεν καταλαβαίνεις, αναρωτιέμαι ανήσυχος ότι πάλι απέτυχα να ανταποκριθώ στην/στα ερωτήματά σου. — «ΕΣΥ ΜΕ ΛΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ…» Δείξε μου που έγινε αυτό, να σου εξηγήσω με κάθε ειλικρίνεια. γράφω τόσο εκτανώς που δεν βρήκα τοσημείο, να με συμπαθάς, αδελφέ. — «ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ;» διαβασμένος δεν είμαι, βέβειοα είμαι ότι από ό,τι υπάρχει να μάθω, δενγνωρίζω το παραμικρό. «ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ; ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,» Πρόοδος! Εύγε! «ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.» Τότε πρέπει να την προσπέρασα. Έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου την υποδείξεις για μια δεύτερη φορά, σε παρακαλώ θερμά; Και ταπεινά. «ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ,» Αγαπητέ φίλε, δενέχω παρέα εδώ. Εδώ στέκομαι μόνος μου, χωρίς επικοινωνία με κανέναν άλλο συντάκτη άρθρων στον Ιστότοπο. Ούτε γνωρίζω κάποιον προσωπικά ή με αλληλογραφία. «ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;» Όχι, βέβαια. Τώρα τελευταία βρήκα τον χρόνο καιτο κίνητρο να γράφω άρθρα. Σχόλια γράφω καιρό τώρα. Μήπως θεωρείς ότι αυτό είαι κάποιο ελάττωμα που πρέπει να το διορθώσω; Δείξε μου πώς, και η συμβουλή σου θα είναι ανεκτίμητη. Φιλικότατα, Άργος – oofia@yahoo.com

     • z ] + [ s says:

      Το πατρονιαρισμα το σιχαίνομαι. Το άρθρο φαίνεται καθαρά ότι ήταν από τον stranger. Αν ήξερα ότι ότι το έγραψες εσύ δεν θα σου έκανα αυτή την άλλη απλή ερώτηση. Μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις, δεν θα μπω στον κόπο να την συνεχίσω.

    • Argos says:

     Συμπάθα με για την κακή ορθρογραφία, είναι περασμένη η ώρα, μένω ξύπνιος για μια οικογενεακή ανάγκη και είμαι υπό κατάρρευση. Συγνώμη, καλέ αναγνώστη. – Άργος

 2. αρης says:

  θελω να τρεξω φιλε μου,ετσι οπως τα λες ειναι,αλλα προς τα που αυτη την δυσκολη περιοδο;εχουμε ξαναμιλησει,να κανονισουμε να βρεθουμε για μια ωραια κουβεντουλα και απο κοντα οποτε και οταν μπορεσεις.

  • Άργος says:

   Πίεσε στην κατεύθυνση αυτή (μιας συνάντησης), χρειάζεται, φίλε μου. Άρη, ρωτάς προς τα που να τρέξεις. Διάβασε αν έχεις χρόνο τοπρηγούμενο σχόλιό μου, εδώ πιο πάνω, στον Z]+[S, αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο, βέβαια. – Άργος oofia@yahoo.com

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο says:

  Ο ΘΕΟΣ προβλεψε ωστε οι ….ανθρωποι να μην μπορουν να φυγουν απο τον πλανητη Γη και ετσι να μην μπορουν να μολυνουν με την ακραιως θανατηφορο και μεταδοτικη νοσο της βλακειας το διαστημα (παντως η νασα κανει σοβαρες προσπαθειες να εξαγει αυτο το κυριο προιον της ανθρωπινης υπαρξης)οσοι καταλαβαινετε και δεν εχετε αντισωματα ανοιξτε λαγουμια να κρυφτειτε γιατι η ανιατη νοσος μεταδιδεται και με απλη επαφη

  • Άργος says:

   Είπες «ο θεός πρόβλεψε…». Να ζητήσω ταπεινά να μας εξηγήσεις, σε παρακαλώ πολύ, καλέ αναγνώστη; – Άργος oofiaQyahoo.com

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο says:

    … διότι ο Θεός προέβλεψε καλύτερόν τι περί ημών, διά να μη λάβωσι την τελειότητα χωρίς ημών. (Εβραίους κεφάλαιο 11)
    Ταπεινα και απλοικα σου απαντω και εγω αφου δεν μπορει καποιος ενα τοσο μεγαλο θεμα να το αναλυσει σε λιγες γραμμες και ιδιαιτερως σε προτασεις μεταξυ σοβαρου και αστειου .

    • Άργος says:

     Ευχαριστώ για την απάντηση, καλέ αναγνώστη. Η απάντησή σου φαίνεται πιο πολύ σαν να επαναλαμβάνεις πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Εγώ, κατάλαβα τι εννοείς και για ποιό λόγο νομίζεις έτσι, να είσαι σίγουρος. Ο θεός μαζί σου. – Άργος

 4. Ανώνυμος says:

  ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΛ ΚΟΡΕΚΤ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΔΙΗΜΕΡΑ,ΕΞΟΔΟΥΣ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ,ΚΤΛ.ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ»(ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΜΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ,ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ….

 5. Ανώνυμος says:

  Πολύ σωστό αυτό με τους ήρωες πολιτικους, δένει με το χθεσινο άρθρο που έλεγε ότι ζητητε ή αποπομπή κοτζια γιατι δηθεν στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά των μεγάλων για το κυπριακό.

 6. Άργος says:

  Δεν είναι βλάκες αυτοί που ελέγχουν την πορεία του μέλλοντός μας. Είναι όργανα άλλων, ενεργούμενα με αντίτιμο ένα μικρό ίδιο όφελος οι ίδιοι.

  Η βλακεία που παρατηρούμε δεν είναι παρά το επιφαινόμενο από σχέδια που δεν θέλουν να γνωρίζουμε. Αυτά τα σχέδια εξυπηρετούν οι «βλάκες».

  Β-ΛΑΚΕΣ ή Β-ρυκό-ΛΑΚΕΣς της ανθρωπότητας αφού χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως τροφή, οικονομική, δύναμης, κυριαρχίας, εξουσίας με κορωνίδα την επιβίωσή τους όπως αυτοί ονειρεύονται.

  Παραδείγματα.

  Ο πληθυσμός της Γης πρέπει να μειωθεί από τις 7.500.000.000 στις 500.000 αν πρόκειται να επιβιώσει ο άνθρωπος στον πλανήτη Γη – γνωστό και σχεδιαζόμενο από το 1963. Πριν, υπήρχε μόνον η αντιπαλότητα για τις πηγές ενέργειας του πλανήτη, εξ ου κι οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι. Στο μεταξύ, ο υλικός και ο πνευματικός πλούτος μένει να συγκεντρωθεί στα χέρια των ολίγων. 1963 εφαρμογή, 1973 η πρώτη κρίση πετρελαίου σχηματίζει το ολιγοπώλιο και τους ολιγάρχες της ενέργειας. Ως τώρα ο πόλεμος μαίνεται, βλέπε Μέση Ανατολή και πετρέλαια από Ιρακ, Λιβύη, Συρία, αλλά και τα δήθεν αστείρευτα αποθέματα της Ρωσσίας που απέτυχαν να απαλλοτριωθούν το 1989 με την διάλυση της ΕΣΣΔ. Η Αλάσκα και το Τέξας αποτελούν τα στρατηγικά αποθέματα των ΗΠΑ. Γι’ αυτό κι η άρρηκτη σχέση του κατεστημένου των ΗΠΑ (Δημοκρατικοί) με την Αραβία. Γι’ αυτό και τα μυστικά εργαστήρια των μεγάλων δυνάμεων στην Αφρική και Ελβετία, κι οι δοκιμές με βιοχημικά όπλα, λέγε με νέες ασθένειες, από Έϊτζ, Έμπολα, Νέα Γρίππη, Ζίκα, Νέα Φυματίωση και Χολέρα μέχρι κρύσταλ μεθ και σίζα στην «πιάτσα». Όση μείωση δεν φέρουν οι ασθένειες, ας φέρουν τα χημικά ναρκωτικά και προσέξτε, οι γενετικά τροποποιημένες τροφές με καρκινογόνους παράγοντες και τα εμβόλια με υδράργυρο και οι λάμπες εξοικονόμησης με υδράργυρο και φάσμα φωτός συχνότητας σεληνιακού φωτός – αλλάζει τους κιρκαδιακούς ρυθμούς, τους φυσιολογικούς ρυθμούς του ανθρώπινου σώματος. Πρώτος ο Φορντ το 1970 απαγόρευσε τέτοιες λάμπες στα εργοστάσιά του, τις λάμπες φθορισμού, ω, ναι.

  Πολλά άλλα παραδείγματα. Ένα κι ο πόλεμος. Ασύμμετρος πρώτα κι ύστερα δικαιολογημένα για την ειρήνη τακτικός και στρατηγικός τελικά. Ασύμμετρος: Πρώτα ο εμφύλιος, ντόπιοι εναντίον μεταναστών. Όργανα Τάξης εναντίον ντόπιων. Αποσχίσεις εδαφών από «δήθεν» αντιφρονούντες και «μετριοπαθείς αντιπολιτεύσεις» και μάλιστα με Δημοψηφίσματα, να όπως στην Συρία σήμερα, κι εκείνους τους 3.000 black ops πράκτορες στην πλατεία Μεϊντάν στην Ουκρανία. Τακτικός : Ισραήλ ήδη βομβαρδίζει Συρία χωρίς κήρυξη πολέμου, όπως το ΝΑΤΟ την Γιουγκοσλαβία και την Λιβύη. Δρούνε τα πρακτόρια στο μεταξύ, που όταν τελειώνει η αποστολή τους και ζητάνε τα λεφτά τους, μετονομάζονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις, πολύ ασύμμετρο τούτο δω βρε παιδί μου, πολύ! Proxy πόλεμοι, δια αντιπροσώπου, ώσπου να πέσουν τα τακτικά πυρηνικά ή αντίστοιχα βαριά όπλα. Αν δούμε να γίνεται σε χώρες εκτός τρίτου κόσμου, θα πει ότι οι βιάζονται να τελειώνουν μια και καλή, οι πληθυσμοί του τρίτου κόσμου θα αποδημήσουν σε χλοερούς τόπους από λιμό – απόλυτη πείνα και τις διασκορπισμένες πειραματικές ουσίες βιολογικού πολέμου.

  Πολλά άλλα παραδείγματα.

  Αν ήταν βλάκες, δεν θα ήξεραν τι έκαναν. Ξέρουν όμως. Άρα, είναι όχι βλάκες. Είναι επικίνδυνοι.

  – Άργος – oofia@yahoo.com
  ————————-
  __ΜΑΡΚΟ ΖΑΡΡΑ___ κοίτα τι σου απάντησε ο Αρχισυντάκτης, επικοινώνησε με το ε-μαιλ που σου έδωσε, αλλιώς πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα «γίνε συντάκτης», και μετά την εγγραφή, κάτω αριστερά, «σύνδεση». Καλή τύχη, αδερφε.

  • Παναγιωτης Αναστασακος says:

   και δυστυχως αυτα ειναι οσα φαινονται
   πολυ σωστα ..
   αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι χαμενη η παρτιδα //

   • Άργος says:

    Παναγιώτη Αναστασάκο, όσο υπάρχουν άνδρες (άνθρωποι ανδρείοι, αρσενικοί και θηλυκοί, άνδρες δηλαδή με την αρετή της ανδρείας, εξ ου και «ανδρών επιφανών, πάσα γη τάφος», δηλώνει κάθε άντρα και γυναίκα που ΔΙΩΚΕΙ, όχι επιδιώκει, την Αρετή), άνδρες όπως εσύ και κάποια άλλα παιδιά που ξέρω, Η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν μέλλει να χαθεί. Σε διαβεβαιώ. Την αγάπη μου, ο Άργος oofia@yahoo.com

   • Άργος says:

    Σου άλλαξα σκόπιμα την πα-ρτ-ίδα. Γιατί για την πατρίδα πρόκειται. Δηλαδή, Ο,ΤΙ κουβαλάει μέσα μας το Γένος. Το Γένος… θυμάσαι την λέξη; – Άργος oofia@yahoo.com

 7. Α++ says:

  Εχεις απολυτο δικιο…υπαρχουν πολυ πιο αναιμακτοι τροποι να σωθει ο ανθρωπος …φτανει να ξεπερασει τους φοβους του. Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι εχουμε πεσει στην παγιδα που πολυ περιτεχνα εχει στηθει.Με αποτελεσμα να μην βλεπουμε οτι το παιχνιδι ειναι στημενο…οπως πολυ σωστα γραφεις. Απο το λαο πηγαζει η εξουσια και στο λαο πρεπει να επιστρεψει…..ευχομαι να το καταλαβουμε συντομα. Οι Ελληνες ηταν και ειναι ενας λαος …που παντα τα καταφερνε. Δεν ειμασταν και δεν ειμαστε πολεμοχαρεις….αλλα ειμασταν πολυμηχανοι σαν τον Οδυσσεα ….ας βρουμε λοιπον τον τροπο να ενωθουμε …παραμεριζοντας τις ασημαντες και γελοιες διαφορες μας.Το να λεμε ο ενας τον αλλο, εγω εχω δικιο και εσυ αδικο…. και να μαλωνουμε σαν τα κοκορια …..ειναι βουτυρο στο ψωμι αυτων, που θελουν να γλιτωσουν το τομαρι τους. Για οποια τυχον δυσνοηση …δεν φοβαμαι να πολεμησω ουτε να πεθανω και αν χρειαστει θα το κανω ….αλλα οχι, γιατι εξυπηρετει καποιους….Ας μαθουμε να σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας (κατι που δυστυχως ξεχασαμε)…για να μπορουμε να σεβαστουμε και τον απεναντι μας …που ειναι ιδιος με εμας…. Με εκτιμηση….

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΕΜΕΙΣ Α++ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ, ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ. ΣΥΧΝΑ ΔΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΑΡΜΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΧΥΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΜΗΠΩΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ «ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ» ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ;;;………………………………………—ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, «ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ»… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΔΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ Η «ΑΛΕΠΟΥ» [ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ] ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΧΩΡΙΑ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ’44…… ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΗΡΩΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ…. ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ «ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ…. ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΔΕ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ………………. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ «Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η ΜΑΡΓΑΡΩ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ «ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ» ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ [ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ] Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ………………ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ… ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΜΗΝ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΛΗ…. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΒΑΡΝΑΛΗ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE, OXI TOΣΟ Ν’ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΙ ΕΙΔΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ…. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ…..

 8. Argos says:

  Γελοιογραφία του ΚΥΡ, όπου έχει σχεδιάσει τον εαυτό του να μιλά :

  «Κύριοι, ο πόλεμος με την βλακεία έληξε.—– Χάσαμε.»

  – Για την αντιγραφή: Άργος oofiaQyahoo.com

 9. ελεφθερια says:

  βλεπει κανεις κοινωνια που θελει αλλαγη?η αλλαγη θελει θυσια,αστο δυσκολα.οι λιγοι με τους λιγους εν καιρο κ οι πολυ με τους πολους.μονο αυτο φενεται

 10. Xidis says:

  Αυτα λενε οι Γκλομποφασιστες… Χαος… Κακο… προς αναζήτηση… Του καλου. Το οποιο κακο ειναι κατασκευασμενο… Απο την ιδια βαση… Υπογα… Στοα… Αρωστες καταστασεις με ετοιμο φαρμακο… Το σκεπτικοσου ειναι λαθος… Ξεκινας με το ζητούμενο… Το οποιο ειναι… Οχι στη σοδομοποιηση οχι στην ισλαμοποιηση… Οχι στην παραδοση του αυτεξουσιο στο 666…πολων και αγοραζων με αυτο… Ο πολεμος ειναι μεν εργαλειο της παγκοσμιας χουντας… Και φυσικα η απλυτη τρελα…στους πραους ανήκει η κληρονομια της γης… ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ… Παραβιαζεις θυρες ανοιχτες… Αυριανες εφημεριδες… Γεροντων… Τα οποια… Θα πεις κατασμευασμενα. Κι αυτα… Με λενε ριζο οπως θελω τα γυριζω… Πρωτη νικη ηταν η αποφυγη εμφυλιου… Δευτερη που κολωνουν να μας σφραγισουν τριτη.. Που αφηνουν ιχνη… Παπουλια Μπενακη… Ο ηγουμενος ΤΣΙΠΡΑΣ… Ο προηγουμενος… Ξεσαμαρωτος εως Σημιτη Χριστοδουλοφαγου… Να ριχνει τις προδοσιες ο ενας στον αλλο με το ακαταδιωκτο… Και πασα στον επομενο Κουλη… Εχει τα ορια του… Εμεινε το τελευταίο σταδιο του οικονομικου δολοφόνου… Εσωτερικη αναταραχη… Και βέβαια πολεμος… Για μοιρασμα… Η αλλη νικη ειναι συντεταγμενη.. Το δυνατον συνέχεια… Ωστε… Η διορυσμενη δικαιοσυνη και τα ειδικα μισθωλογια να εκπεσουν.. Ωστε… Οι σωτηρες… Με ονοματεπώνυμο… Και χωρίς εξοθεν καλυψη να αυτοπαραιτηθουν. Οδηγηθουν για χαρακιρι στογουδι.. Μη διαχειρισημη η κατάσταση… Ποια Ευρώπη? Απειλουνουν με πολεμο κατακτηση επαρχια αυτηςπου αφου οιν εοσταυρωφοροι την λη στεψαν… Και επ οικισαν.. Την παραδιδουν… Στον Τουρκο… Εσχατη προδοσία απο σιμητη εως και κουλη… Δεν παραλοιησαν Ελστατ… Δεν παραβιασαν συνταημα… Θα παραδωσουν και εθνικο έδαφος… Σε προηλημενη αποφαση Παπουλια Μπενακη… Βλέπεις το δάχτυλο τον πόλεμο που θα μας μπει ετσι κι αλιως και δε βλεις την ημησελινο… Την μασωνονεασταυροφορια. Τον εποικισμο το σοδομοποιηση..το σφραγισμα…σε αιωνια ενωση.. Με το Σατανα.. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ… ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΑΣ ΤΡΟΓΟΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.. ΘΑ ΤΙΣΚΑΝΕΙ ΨΩΜΙ… ΟΧΙ ΑπΟ ΗΡΩΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Απο αναγκη.. Η αμαρτια μονο με πολεμο φωτια… Σεισμο.. ΣΤΟ Βυζάντιο. Πτωση.. Ηρθε η αναλαμπη της Ευρωπης.. Του Μεσαιωνα… Στην αναλαμπη του Βυζαντίου… Θα ερθει παραταση… Στην εξειψη της ανθρωπότητας… Την οποια θα εκλαβουν.. Οι νικηθεντες γκλο.Ποφασιστες ως σταδιο επικρατησης τους… Μισοαδειο…Μισογεματο… Τι πιστευεις εχει σημασια… Ο κοσμος ποτε μα ποτε δε θα γινει ιδανικη πολιτεια… Με αυτοθεωση αυτοδικαιωση… Χωρις θεον πιησετε ουδεν… Ποσο μαλον οταν προσπαθεις οπως ο Δαθαν κι ο Κορε… Εαν καταφερναν ν συνενοηθουν τα μασωνοβλαμενα… Θα μας σφραγιζαν..δεν επιτρέπεται απο το Θεο να επικρατησουν… Πρωσορινα επικρατησαν.. Τωρα η Ελλάδα μεσα απο την αδυναμια της θα δοξαστει..η αμαρτια θα εξαλειφθει.. Τις δοκει σοφός τω αιωνι τουτο.. Μα ο χαζός… Αλλα ωραιος τρελος… Για να ρθει αναποδα ο ντουνιας… Ψηλα το κεφαλι Βυζαντιο και παλι… Και ξυδι.. Μη ξεχνιομαστε… Οσο για τα σκατοπαιδια.. Με το ακαταδιωκτο.. Θα βρουν τοιχο.με την οπισθεν.. Που τους αρέσει .. ΓΟΥΔΙ.

 11. Robotaki says:

  Εσυ παντογνώστη και σοφε αφου πιστευεις ολα αυτα …γιατι συμμετέχεις σε όλα αυτα; ..γιατι έχεις εταιρείες πουλάς διαφορα και κονομάς γιατι δεν ζείς με τον τρόπο που προτείνεις σ εμας….έχεις τελικά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το κόσμο?

  • Κατοχικά Νέα says:

   Γιατι θα πρεπει να σε σεβαστω και να ανοιξω κια συζητηση μαζι σου οταν οι πεποιθησεις σε κανουν να εισαι αγενης και να προσβαλεις καποιον που δεν γνωριζεις; γιατι να ασχοληθω με εναν ανρωπο που εχει αφησει το σκοταδι του εγωισμου του να εχει τα ηνια του εγκεφαλου του; αν σου εκοβα ομως το σχολιο ως ατοπο και ανοητο εσυ θα ελεγες ο χουντικος λογοκρινει… τι να σου εξηγω ρε φιλε…απλα δεν μιλαω με ανθρωπους που με προσβαλουν αν εισαι ενας που νομιζει οτι μπορει να με προσβαλει ελα να το κανεις μπροστα μου !

 12. Αριστοφάνης says:

  Δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό το σκηνικό.
  Ο ηλίθιος προστατεύεται από τον κάθε Θεό και το κάθε σύστημα και εγώ που δεν είμαι ηλίθιος γίνομαι καλύτερος πολεμιστής με όλα τα κ@λοδάχτυλα που είχαν στόχο τους ηλίθιους – που προστατεύονται – να στρέφονται εναντίον μου.

 13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ…… ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΕΙΣ….

 14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ [ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ], ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ «ΠΑΡΑΓΕΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΣ, ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ, ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΟ, Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ. ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΣΚΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ……

 15. πρακτωρ says:

  …………ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ……………………..

  Η τεχνολογια πάντα δουλεύει σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ….

  οσο παιδομαζεμα και να κανετε τίποτα δεν θα λειτουργήσει…………………………….

  Οι ΕΛΛΗΝΕΣ …. που πρέπει είναι ακόμη εδώ……….στα χώματα αυτά !!!!!!!

  Δεν θα εξαφανιστει το γενος …….

  Βαλτε όποιους θέλετε να κυβερνήσουν …. βάλτε οτι μέτρα θέλετε ……….το απόλυτο Ο θα πετύχετε !!!!! …………………………………….

  Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκαιο !!
  ………………………………….

  Δεν είναι μόνο το DNA που ανοιχτά πλέον είναι ο μόντερνος τρόπος ανίχνευσης..ΕΛΛΗΝΩΝ ……….
  είναι και άλλα συστατικά που δεν μπορείτε να τα κατανοήσετε ……………………….
  Το πείραμα με παιδιά Ελλήνων – Ελληνίδων με αλλοεθνείς έχει αποτύχει ….
  Μπορεί να μην το θέλετε αλλα…. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ …………………
  Οι Ελληνες πάντα είμαστε ένα βήμα εμπρος …….
  Εχουμε πίστη, και ………..φιλότιμο,………………….. και μιά Ελιά να μείνει είναι αρκετή για να ξαναγεννηθει το Ελληνικό Εθνος
  ………………………………………….
  Βαράτε και κάντε όσα σχέδια θέλετε !!!!!!!
  ΟΙ πατέρες μας απο αρχαιοτάτων τα είδαν !! και μας ενημΈρωσαν …. Άλλος με ένα άλογο πήγε στην Ασία ….. Αλλος με ένα πλοίο γύρισε την Γη …άλλοι πήραν ευλογία και με ένα μαχαίρι διώχναν 1000 ο καθένας και με την θυσία τους άφησαν μαγιά και μηνυμα ….!ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΜΙΛΉΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!

  Βαράτε εδώ είμαστε χιλιάδες χρόνια !!!

  Καλη δύναμη αδέλφια !!!
  ΔΕΚΑ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΡΚΟΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!

  • Καποιος καπου καποτε... says:

   Φωτεινος διαυγης μεστος .Ευγε πρακτορ…Μολων λαβε ολη η υπαρξη και το νοημα της συμπυκνωμενη σε δυο λεξουλες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…Ο θεος με οσους λατρευουν τη ζωη το φως τη χαρα το γελιο .

 16. pan78 says:

  «Στου κουφού τη πόρτα….» …… » Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα» …… «Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.»

 17. Ανώνυμος says:

  Κάνετε την Παράκληση όλοι της Παναγίας,
  γονατιστοί, με δάκρυα, και θα έχετε προστασία.
  Γιατί είναι η Υπέρμαχος και Στρατηγός συνάμα,
  και έχει τα χέρια ανοιχτά επάνω απ’ την Ελλάδα!
  Και μόλις δει μετάνοια απ’ όλα τα παιδιά της,
  μαζί με τους Αρχάγγελους, τον Μέγα Ταξιάρχη,
  θα διώξουν όλους τους εχθρούς που ήρθαν να συλήσουν,
  κάθε Ιερό και Όσιο, αλλά και να σας αφανίσουν.
  Γιατί επέτρεψα Εγώ και όχι οι μεγάλοι,
  ξένοι μέσα στη χώρα σας να γίνετε και σκλάβοι.
  Διότι δεν αγαπούσατε ούτε το Θεό ούτε την πατρίδα,
  μόνο το χρήμα θέλατε και κάθε αμαρτία.
  Έχει όμως η χώρα αυτή πάρα πολλά διαμάντια,
  τέκνα δικά μου διαλεκτά, που έχασαν τα μονοπάτια…
  Και μέσα στο βούρκο έπεσαν και βρίσκονται θαμμένα,
  γι’ αυτό θα έρθουν οι πληγές, για να έρθουν σε Εμένα!

 18. Ανώνυμος says:

  ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΝΟΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΑΚΓΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥΛΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΙΤΕ ΗΡΕΜΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *