Τρεις έντεκα , τρεις δώδεκα , τρεις δεκαπέντε και έντεκα..

…….. 8 τελείες και άλλες …………… δεκαπέντε τελείες σύνολο είκοσι τρεις τελείες !!

Και ……………….. είκοσι ακόμα τελείες σαράντα τρεις τελείες !

Τι κάνεις μάστορα εδώ;

Φτιάχνω τελείες !

Γιατί φτιάχνεις τελείες ;

Για να κερδίσω χώρο και όγκο!

Γιατί να κερδίσεις χώρο και όγκο ;

Γράφω ένα άρθρο και θέλω να είναι μεγαλύτερο με περισσότερα στοιχεία !!

Δεν σε έπιασα ρε μάστορα !

Τι δεν κατάλαβες ..θέλω ένα άρθρο με περισσότερο υλικό γραφής !!

Γιατί;

Γιατί έτσι θα κερδίσω περισσότερα!

Πως θα κερδίσεις περισσότερα αν βάζεις τελείες ;

Θα είναι ποιο μεγάλο !!

Ε και τι σημασία έχει αν θα είναι μεγάλο τι κέρδος είναι αυτό;

Δεν έχεις δει κάποιες εταιρίες που σε πληρώνουν για τα στοιχεία που γράφεις μέσα σε ένα άρθρο;

Ναι μάλλον αλλά τι σχέση έχουν οι τελειες ;

Ρε μανα μου τα κόμματα , τα θαυμαστικά δεν είναι ένα + σε ένα άρθρο ; Αν σε πληρώνει κάποιος για 3000 χαρακτήρες 5 αυγά …δεν έχουν και κάποια αξία και τα σύμβολα όπως η τελείες ;

Λογικά ναι !

Ε σου είπα φτιάχνω ένα άρθρο και βάζω μέσα περισσότερες τελείες …. (άλλες τέσσερις) περισσότερες τελείες περισσότερο κέρδος !

Μα δεν έχουν αξία οι τελείες είναι ανύπαρκτες ανόητες άνευ νοήματος !!!!

Πιάνουν χώρο οι τελείες ;

Πιάνουν !!

Αρα είναι υπαρκτές οι τελείες !!

Είναι υπαρκτές μέσα στο χώρο του κειμένου αλλά δεν έχουν καμία αξία πέραν του ότι δίνει νοηματική στο τέλος κάθε πρότασης !

Πόσα λεφτά έχεις στην τσέπη σου!

Εεε 60 ευρώ !!

Δραχμές δεν έχεις ;

Όχι !

Γιατί δεν έχεις δραχμές ;

Μα δεν έχουμε πια δραχμές έχουμε όλοι ευρώ!

Οιχ συμφωνήσαμε να έχουμε ευρώ δεν έχουμε ευρώ επειδή μας κάπνισε συμφωνήσαμε όλοι να έχουμε ευρώ κάναμε μια νέα συμφωνία αλήθειας !

Ε ναι πες το έτσι !

…… έξι ακόμα τελείες και ……… εννέα ακόμα τελείες ίσον δεκαπέντε νέες τελείες

Μα τι κάνεις πάλι;

Σου είπα κερδίζω περισσότερα βάζοντας τελείες !

Ωχ ρε αδερφέ με μουρλανες !

Πόσο είναι η αξία των 60 ευρώ ;

60 ευρώ !

Γιατί είναι 60 ευρώ;

Γιατί έχουν αξία , αγοράζονται και πουλιούνται , με αυτά μπορείς να αγοράσεις πράγματα !

Πως αγοράζονται και πουλιούνται; με άλλα νομίσματα αγοράζεις άλλα  νομίσματα ! Και αν έχεις ένα πολύτιμο μέταλλο το αγοράζεις η το πουλάς στην τιμή της αγοράς που που πρώτα έχει καθορίσει το κάθε χαρτονόμισμα

Ε ναι χρηματιστήριο αξίων λέγεται ..

Ναι γνωρίζω την συμφωνία που έχουμε κάνει μεταξύ μας ….(άλλες τέσσερις τελείες) την αξία σε ρώτησα που έχουν αυτά τα χαρτιά που κρατάς !

Εννοείς πόσο κοστίζουν σαν ύλη;

Ναι

Ξέρω εγώ σεντς μάλλον !

Τι είναι το σεντ;

Μονάδα μέτρησης άξιας !

Σαν να λέμε τελεία σε ένα κείμενο που θα σε πληρώσει 5 αυγά αν του δώσεις τρεις χιλιάδες χαρακτήρες;

Ας το πούμε έτσι !

Ε……. οκτώ νέες τελείες και …… έξι νέες τελείες σύνολο δεκατέσσερις νέες τελείες!

Μα δεν έχει νόημα όμως το άρθρο σου

Γιατί έχει νόημα το χρήμα που κρατάς εσύ;

Εεεε;

Έχει νόημα να ξοδεύεις τον χρόνο σου και την Ζωή σου για κάτι που άλλοι το τυπώνουν με σεντς και εσύ ξοδεύεις τα όνειρα σου για να χρωστάς την αξία που συμφωνήθηκε για αυτά; Μάλιστα εσύ να νοικιάζεις τον εαυτό σου για ένα αντίτιμο και αυτοί να «παίζουν» την τιμή του χρόνου σου στο χρηματιστήριο;

Εεεε;

Εσύ δίνεις  αξία σε ένα ζωγραφιστό χαρτί που δεν κοστίζει ούτε καν σα χαρτί πολυτελείας για να σκουπίσεις τον κώλο σου  και για αυτό το χαρτί εσύ γίνεσαι κάτι άλλο από αυτό που γεννήθηκες να είσαι και μου μιλάς για νόημα;

Μα…

… τρεις τελείες …και άλλες ….τέσσερις  τελείες σύνολο εφτά νέες τελείες !

Όταν βρεις την αξία που χρειάζεται να έχεις για να μπορείς να με κρίνεις τότε και εγώ θα μπορέσω να σου δείξω το επόμενο σκαλοπάτι της ελευθερίας σου !

Stranger..

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

18 thoughts on “Τρεις έντεκα , τρεις δώδεκα , τρεις δεκαπέντε και έντεκα..

 1. Ανώνυμος says:

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 2. ΗΡΩ says:

  στο 49 λεπτό , με 94 τελείες..χαχα δεν σε κρίνω σε παρατηρώ!!
  δεν είναι ευρώ αλλά λεπτό , με τις τελείες να σου μεγαλώνουν το κείμενο αλλά η ουσία παραμένει ίδια.

 3. Νικητας says:

  Οπως με τα αποσιωπητικα (3…)παραλειπεις γνωστη ακολουθουμενη φραση , ετσι και με τις περισσοτερες τελειες παραπεμπεις σε μεγαλυτερη σκεψη τον αναγνωστη! Αρα ,στην πρωτη περιπτωση ‘μικραινεις’ – φτωχαινεις το κειμενο σου ,στην δευτερη το κανεις πιο ελευθερο (ο καθενας βαζει την δικη του σκεψη) ,επομενως το κανεις ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ γιατι προσθετεις και του αλλου το σκεπτικο!!! …….

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Για να έχουν μεγαλύτερη αξία οι τελείες από τα χρήματα, σημαίνει ότι τα χρήματα είναι ανύπαρκτα, δηλαδή έχουν τελειώσει και επομένως έρχεται το πλαστικό χρήμα, μετά την τελεία ακολουθεί η παύλα που σημαίνει άπειρο, δηλαδή ότι ο κόσμος έχει σπαταλήσει την ζωή του για το τίποτε και οδηγείται στο άπειρο και όμως για αυτές τις τελείες και από αυτές τις τελείες ξεκινά ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος. Πότε θα το αποφασίσουν οι άλλοι. Αλλά αυτοί οι κυρίαρχοι δεν θέλουν απλά τη ζωή μας για το τίποτε, θέλουν τη ψυχή μας και άκου θράσος, άκου πράγματα, όπως θα έλεγε ο Τζων Κουντούρης, θέλουν να τους την πουλήσουμε μόνοι μας για το τίποτε, για τις απίθανες τελείες, που οδηγούν στο άπειρο, δηλαδή στην αιωνιότητα, χωρίς ψυχή

 5. Maria Selini says:

  Εμένα γιατί αυτό που έγραψες Stranger μου κάνει κάτι σε ‘κωδικοποιημένο’ μήνυμα?
  Ο τρόπος που συνήθως γράφεις κάτι απ’ ότι έχω παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες που σε διαβάζω στα Κατοχικά, παρατηρώ ότι συνήθως αποκαλύπτεις πράγματα που είναι να γίνουν αρκετό καιρό μετά, αλλά με ‘κωδικοποιημένο’ τρόπο, και συχνά με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει Κάλυψη απέναντι στους Συμπαντικούς Νόμους και συχνά ‘μιλάς’ έμμεσα σε ‘συγκεκριμένους’ παραλήπτες.
  Αυτές οι Τελίτσες λοιπόν, δεν νομίζω ότι είναι ΄τελίτσες’ με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, αλλά ούτε και ‘χρήματα’, κάτι άλλο έχω την αίσθηση ότι είναι…
  Και η τελευταία φράση σου που βγάζει άθροισμα το ‘7’ κι αυτό δεν το έγραψες καθόλου, μα καθόλου τυχαία..
  Σε ζηλεύω όμως..
  Εμείς στην αδράνεια, στην αναμονή και στην ξενέρα, κι εσύ όλο τον ‘τζερντζελέ’ με Συμπαντικές Περιπέτειες..
  Θέλω κι εγώωωωω…!!!!

  • τηλετρεπόμενο τουμπαλιν says:

   12 πισω απο το εκκλησάκι ……………..
   μπάνιο … αποσμητικό….. κόκκινες κάλτσες ……..σοκοφρέτα …… τραγιάσκα κ λελουσιο στο πέτο ……………..οβερ….τελος (σουβλακι με πιτα απ ολα)

 6. filarianna says:

  Οι γίγαντες έχουν 6 δάχτυλα και εμείς μετράμε και διαιρούμε το ακάθαρτο κέρδος του Πάπα όπως και εκείνοι. Το σημείο (•) ένα κλάσμα η κηλίδα στο μάτι που μας τυφλώνει προς την αλήθεια. Η περίοδος χάριτος και η ανάπαυση ολοκληρώθηκε όπως ολοκληρώθηκε η αναγόρευση του Dumno-ualos. Η σάλπιγγα ηλικίας 70 ετών, 7 ημερών, και 7 ωρών ξεκίνησε την 58η να ηχεί στα τείχη. Οι Πρόδρομος Ζαχαρίας της μιαιφονίας, θα σφαγιασθεί για άλλη μία φορά ανάμεσα στο ιερό και το θυσιαστήριο. Προσευχή για τις ψυχές μας και τις ψυχές των συνανθρώπων μας. Ο στρατός του Θεού επί της γης, δίνει μεγάλη πνευματική μάχη. Ο Μέγας Κανών των Ελλήνων ολοκληρώνεται με την περίοδο των οδυνών. Η σύλληψη έγινε προπαραμονές των τελευταίων Χριστουγέννων και ο τοκετός αρχίζει ακριβώς στους 9 μήνες. Η ζωή είναι στο αίμα και αυτό είναι που ραντίζεται πάνω στα κέρατα του θυσιαστηρίου ή χύνεται πάνω σε έναν πέτρινο βωμό, πρόκειται για τη «σφαγή» θυσίας. Ο ίδιος τρόπος που ο διάβολος χρησιμοποιεί τις νέες γενεές για να πετύχει τον σκοπό του. Ο ίδιος τρόπος που ο Ένας Αληθινός Θεός ο Δημιουργός των Πάντων ο Αγέννητος, ο Αιώνιος και Αμετάβλητος, διασφαλίζει το ίδιο αποτέλεσμα. Σύντομα θα καλεστούμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Σοφή Προετοιμασία ως προς τα υλικά. Χρέος η θωράκιση της σωματικής ακεραιότητας και ασφάλειας. Το κύμα χτυπά το βράχο – το 1/3. Και οι πιστοί στο Χριστό είναι ο βράχος. Πίστη, Αγάπη, Προνοητικότητα, Αλληλοβοήθεια, Δέηση, Αφοβία, Ενότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *